Vopseste spre vacanta Supralux!

Cumpara cel putin unul dintre produsele Supralux participante si trimite prin SMS la 1836 un mesaj care sa contina, in urmatoarea ordine: cuvintele Supralux sau Akzo Nobel, seria si numarul bonului de casa sau facturii fiscale, numele si prenumele tau. Pastreaza factura sau bonul fiscal pentru validare.

Premii prin tragere la sorti: 1 x excursie de 7 zile pentru 2 persoane in Bali; 1 x croaziera de 7 zile pentru 2 persoane pe Mediterana; 1 x excursie de 7 zile in Toscana, la Florenta.

REGULAMENT DE  DESFASURARE  A PROMOTIEI

“Vopseste spre vacanta Supralux! “

 

 

 

CAPITOLUL I – Organizatorul campaniei :

 

S.C. BABEL COMMUNICATIONS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 18-18A, sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/5277/1998, CIF RO10630275, avind COD IBAN ROL:  RO65 BITR BU1 ROL 013085 CC01, deschis la banca ITALO ROMENA BUCURESTI, reprezentata prin delegat Corina Cojocaru,  avand numar de operator de date cu caracter presonal 2049, in calitate de ORGANIZATOR;

 

S.C. Akzo Nobel Coatings S.R.L., cu sediul in Str. George Bacovia, Nr. 1, Et. 1, Voluntari, Ilfov, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J23/2346/2005, cod de inregistrare fiscala RO 17957984 avand COD IBAN : RO 33 BRDE 450 SV 089 457 145 00, deschis la BRD-SMCC, reprezentata prin Director General – Laszlo PUSKAS, denumita in continuare SPONSOR ;

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial pe parcursul promotiei insa informand public aceste modificari.

 

 

CAPITOLUL II –  Durata promotiei si aria de desfasurare               

 

Campania promotionala se va desfasura in perioada 21 aprilie 2008 ora 00.00 – 29 iunie 2008 ora 23.59:59, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

CAPITOLUL III – Dreptul de participare

 

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica (cu varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei – respectiv 21 aprilie 2008) sau juridica – reprezentata  de o persoana fizica cu calitatea de imputernicit, cu cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Akzo Nobel Coatings S.R.L si ai Agentiei de publicitate Babel Communications SRL, precum si sotii, sotiile si rudele acestora, pana la gradul IV inclusiv.

In cazul in care o persoana juridica va fi desemnata castigatoare, premiul castigat va putea fi ridicat pe baza regulilor stabilite prin acest regulament de catre o persoana imputernicita de catre Directorul General/Administratorul firmei respective.

 

 

CAPITOLUL IV – Marcile participante

 

La aceasta promotie participa urmatoarele produse marca Supralux (aceste produse vor fi numite in acest regulament “produse participante”):

           Vopsea lavabila colorata Colores del Mundo – galeata de 2,5 L;

           Vopsea lavabila SuperAcryl – galeata de 10 L.

           Vopsea lavabila SuperAcryl – galeata de 5 L.

 

 

CAPITOLUL V – Mecanismul campaniei promotionale :

 

Cumparatorul poate achizitiona produsele participante in perioada 21 aprilie 2008 – 29 iunie 2008 si se poate inregistra in promotie, prin SMS, pentru castigarea premiilor promotiei.

 

Pentru a se inregistra in promotie prin SMS, consumatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

 

– sa cumpere produs/produse marca Supralux in perioada 21 aprilie 2008 – 29 iunie 2008, produs/produse care sa se regaseasca pe o singura factura fiscala/bon fiscal emisa/emis in perioada 21 aprilie 2008 – 29 iunie 2008 ;

 

– sa trimita doar in perioada 21 aprilie 2008 ora 00.00 –29 iunie 2008, ora 23.59:59, un SMS continand : raspunsul corect <Akzo Nobel>sau<Supralux>, seria si numarul facturii fiscale/bonului fiscal prin care a cumparat produsele marca Supralux si numele complet al consumatorului la numarul 1836 (valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote, sms cu tarif normal);

 

– participantul va primi un SMS de raspuns de confirmare a inregistrarii sale cu textul : “Felicitari, esti inscris in promotie  si poti fi unul dintre castigatorii celor trei excursii pentru doua persoane, oferite de Akzo Nobel Coatings !  Multumim pentru inscrierea in promotie!

 

– pe data de 02 iulie 2008 se face extragerea castigatorilor dintre participantii inregistrati la campania promotionala “Vopseste spre vacanta Supralux”. Extragerea se face in mod electronic si vor fi 3 castigatori;

 

– participantul la promotie trebuie sa pastreze factura fiscala/bonul fiscal pentru a dovedi cumpararea produsului/produselor atunci cand acesta va fi ceruta/cerut de catre Organizator pentru validare ;

 

– participantii care au castigat un premiu, asa cum sunt definite la capitolul VII, vor fi contactati telefonic pe numerele de pe care au transmis SMS, pentru a fi informati sa transmita o copie a factura fiscala/bon fiscal cu produsele achizitionate si numele complet la numarul de fax.031.405.29.17.

 

– dupa verificarea concordantei datelor inscrise pe factura fiscala/bon fiscal cu cele transmise prin SMS, castigatorii vor fi contactati telefonic in urmatoarele 24 de ore pentru oferirea detaliilor privind intrarea in posesia premiului.

 

– premiile vor fi predate in baza unui proces verbal de predare – primire incheiat intre Organizator (SC BABEL COMMUNICATIONS SRL) si Castigator, la punctul de lucru al Organizatorului din Str. Putul lui Zamfir nr. 18-18A, sector 1 Bucuresti. Castigatorii trebuie sa se prezinte , pentru confirmare, la punctul de lucru al Organizatorului din Str. Putul lui Zamfir nr. 18-18A, sector 1 Bucuresti – in maxim 30 de zile de la data publicarii castigatorilor pe site-ul www.infopromotii.ro  si a contactarii telefonice privind calitatea de castigator al promotiei, avand fiecare asupra sa cartea de identitate. Confirmarea se face prin semnarea procesului de predare – primire a premiului, la punctul de lucru al Organizatorului, mai sus mentionat. In cazul in care castigatorii nu se prezinta in termen de 30 de zile, pierd orice drept asupra premiului si nici nu vor primi despagubiri.

 

In situatiile in care aceeasi serie si numar de factura fiscala/bon fiscal vor fi trimise prin SMS de pe numere de telefon diferite, vor fi validate doar seria si numarul facturii fiscale/bonului fiscal trimise de pe numarul de telefon al persoanei care poate face dovada, respectiv factura fiscala. Pentru a putea participa la promotie cu mai multe serii ale unor facturi fiscale diferite de la mai multe produse diferite achizitionate, participantul este obligat sa trimita pentru fiecare factura fiscala in parte cate un SMS distinct;

 

Nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet care nu pot fi identificare sub forma unui numar de telefon, din retelele Orange, Vodafone, Cosmote.

 

Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

CAPITOLUL VI.-  Raspunsuri tip campanie – Definitii :

 

DEFINITII:

INTREBAREA PROMOTIEI: „ Cine va trimite in excursie in Bali, Mediterana si Toscana?”, 

RASPUNS CORECT: „Akzo Nobel” sau „Supralux.”

 

Mesajul participantilor la campania promotionala, trimis la numarul scurt 1836 va contine urmatorul text : „Akzo Nobel” sau „Supralux”, serie si  numar factura fiscala/ bon fiscal, nume si prenume participant la campanie.

 

MESAJ CORECT: orice mesaj text care contine raspuns corect la intrebarea „Cine va trimite in vacanta in Bali, Mediterana sau Toscana?”,  serie si numar bon fiscal/factura fiscala , nume si prenume participant la campanie.

 

NOTA: Vor fi considerate valide si mesajele ce contin caractere despartitoare de tip spatiu intre cifre.

 

MESAJ ANTERIOR PROMOTIEI: orice mesaj text care a fost trimis la numarul scurt anterior datei de 21 aprilie 2008,ora 00:00:00;.

 

MESAJ DUPA PROMOTIE: orice mesaj text care a fost trimis la numarul scurt ulterior  datei de 29 iunie 2008, ora 23.59:59;

 

SPAM: 

a) acelasi nr. de telefon trimite un numar de 5 mesaje valide intr-un interval de 24 ore. – restrictie urmatoarele 24 ore;

b) acelasi nr. de telefon trimite un numar de 5 mesaje duplicat intr-un interval de 24 ore. – restrictie pe toata durata Promotiei.

c) acelasi nr. de telefon trimite un numar de 20 mesaje (indiferent de continut) intr-un interval de 10 minute – restrictie urmatoarele 24 ore.

d) acelasi nr. de telefon trimite un numar de 50 mesaje (indiferent de continut) intr-un interval de 24 ore – restrictie pe toata durata Promotiei.

 

RASPUNSURI TIP CAMPANIE:

 

 

A. APEL TELEFONIC PENTRU VALIDARE BON FISCAL/FACTURA FISCALA

 

Felicitari!Puteti fi unul dintre castigatorii unei excursii pentru 2 persoane oferite de Akzo Nobel Coatings. Va rugam trimiteti in 48 de ore de la acest apel telefonic factura fiscala/bon fiscal prin care ati achizitionat produsele Akzo Nobel Coatings  in perioada 21.04.2008- 29.06.2008 ! Dupa validarea facturii fiscale veti  fi contactat in maxim 24 de ore pentru detalii!

 

B.  APEL TELEFONIC PENTRU CONFIRMARE CASTIGATOR

 

Felicitari!Ai castigat o excursie oferita de Akzo Nobel Coatings pentru 2 persoane, timp de 7 zile,la Florenta. Vei fi contactat in maxim 24 de ore pentru detalii referitoare la intrarea in posesia premiului.

 

Sau

 

Felicitari!Ai castigat o excursie oferita de Akzo Nobel Coatings pentru 2 persoane, timp de 7 zile, in Bali . Vei fi contactat in maxim 24 de ore pentru detalii referitoare la intrarea in posesia premiului.

 

Sau

 

Felicitari!Ai castigat o croaziera oferita de Akzo Nobel Coatings pentru 2 persoane, timp de 7 zile, in Mediterane. Vei fi contactat in maxim 24 de ore pentru detalii referitoare la intrarea in posesia premiului.

 

C. MESAJ  INSCRIERE IN PROMOTIE

 

Felicitari, esti inscris in promotie si poti fi unul dintre castigatorii unei excursii de o saptamana pentru 2 persoane oferite de Akzo Nobel Coatings  !  Multumim pentru inscrierea in promotie!

 

D. DUPLICAT

 

Sansele tale de castig au crescut! Fiecare cumparare de produse marca Supralux, insotita de factura/bon fiscal, inseamna o sansa in plus!                     

 

E. INCHEIERE PROMOTIE

 

Ne pare rau, promotia <Vopseste spre vacanta Supralux!>, s-a incheiat pe 29 iunie  2008. Va multumim si va asteptam la urmatoarele promotii!

 

F. SPAM

 

Accesul acestui numar de telefon in cadrul promotiei <Vopseste spre vacanta Supralux!> este momentan restrictionat.

 

PERIOADA CAMPANIE: 21.04.2008,ora 00.00 – 29.06.2008, ora 23.59:59;

 

 

CAPITOLUL VII. – Premiile oferite in cadrul promotiei :

 

In cadrul promotiei se vor acorda, in total, urmatoarele premii :

           O excursie pentru 2 persoane, 7 zile, in Bali, cazare hotel de 4 stele (camera dubla), regim hotelier demipensiune, in perioada 11.08.2008 – 17.08.2008,

           O croaziera pentru 2 persoane, 7 zile in Mediterana, cazare hotel de 4 stele (camera dubla),regim hotelier all inclusive, in perioada 11.08.2008 – 17.08.2008,

           O excursie pentru 2 persoane, 7 zile, in Toscana la Florenta, cazare hotel de 4 stele (camera dubla),micul dejun inclus , in perioada 11.08.2008 – 17.08.2008.

 

 

Valoarea totala a premiilor promotiei Supralux “Vopseste spre Vacanta Supralux!”,  este de 8.669,05 EURO + TVA .

 

Castigatorii nu au posibilitatea si nici dreptul de a cere modificarea parametrilor premiilor.

 

 

CAPITOLUL VIII.- Taxe

 

Organizatorului campaniei publicitare nu ii revine plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiu, plata  acestora fiind in sarcina exclusiva a castigatorului, in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal.  

 

 

CAPITOLUL IX. – Acordarea premiilor si validarea castigatorilor :

 

Pentru ca un participant sa poata fi desemnat castigator trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

           Participantul trebuie sa indeplineasca dreptul de participare de la capitolele III si V; Participantul trebuie sa trimita la numarul 1836 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) un SMS ce va contine : raspunsul – Akzo Nobel sau Supralux – , numarul facturii fiscale/bonului fiscal prin care a cumparat produse marca Supralux si numele sau complet, doar in perioada 21 aprilie 2008, ora 00:00 – 29 iunie 2008, ora 23.59 :59; In data de 02 iulie 2008 are loc extragerea electronica a unui numar de 3 castigatori ; In termen de 2 zile de la data extragerii, castigatorii vor fi contactati telefonic pentru a trimite o copie a facturii fiscale/bonului fiscal prin care au cumparat produsele marca Supralux, la numarul de fax 031.405.29.17, pentru ca acesta sa fie validat. In termen de 48 de ore de la transmiterea copiei facturii fiscale/bonului fiscal pe fax, si dupa verificarea concordantei datelor inscrise pe factura fiscala/bonul fiscal cu cele transmise prin SMS, castigatorii vor fi contactati telefonic pentru oferirea detaliilor privind intrarea in posesia premiului. 

           Castigatorii vor fi publicati pe site-ul www.infopromotii.ro din data de 07.07.2008 pana in data de 08.08. 2008.

 

Participantul trebuie sa pastreze factura fiscala pentru validarea sa in calitate de potential castigator.

 

 

CAPITOLUL X.-  Regulamentul promotiei

 

Regulamentul Oficial al promotiei poate fi obtinut in mod gratuit, in urma solicitarii facute la numarul de telefon 021-231 88 70 (numar cu tarif normal, luni-vineri, 09:00-18:00, cu exceptia sarbatori legale) si este publicat pe site-ul www.infopromotii.ro, precum si in pasapoartele de promotie atasate pe produsele marca Supralux.

 

 

CAPITOLUL XI.- Dispozitii finale

 

Concursul se va incheia deindata, in cazul in care are loc o schimbare a legislatiei care nu mai permite realizarea acestuia, precum si al anularii licentelor, autorizatiilor etc., ori al unor modificari normative sau organizatorice care fac imposibila continuarea sa.

Participantii la aceasta campanie promotionala sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca localitatea in care isi au domiciliul, numele si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video, fara nici un fel de compensare, in timpul duratei acestei promotii sau vreunei actiuni subsecvente acesteia. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.infopromotii.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta. Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Str. Putul lui Zamfir, nr. 18-18A, sector 1, Bucuresti, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

La cererea expresa a participantilor ORGANIZATORUL le va asigura dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii vor trimite o cerere la sediul ORGANIZATORULUI, intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Participarea la concurs presupune si implica cunoasterea, insusirea si acordul deplin cu normele prezentului Regulament si a eventualelor decizii ulterioare.

In acest sens, dupa autentificarea lui si transmiterea catre autoritatile statului prevazute de lege, prezentul Regulament va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro., precum si afisat la punctul de lucru al ORGANIZATORULUI din Str. Putul lui Zamfir, nr. 18-18A, sector 1, Bucuresti.

Ulterioarele decizii luate in cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleasi proceduri mentionate mai sus.