Vara asta Duracell trage premii dupa el!

Cumpara orice produs Duracell cu eticheta promotionala si trimite codul unic prin SMS la 1868. Pastreaza ambalajul cu codul unic pentru validare.

Premii zilnice: 549 x iepuras Duracell din plus; 122 x saltea gonflabila de plaja; 61 x umbrela de plaja. La extragerea finala: 30 x MP3 Player; 15 x aparat foto digital; 1 x croaziera de 9 zile pentru 2 persoane pe Marea Mediterana.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

”Vara asta Duracell trage premii dupa el”

01.05.2007 – 30.06.2007

 

 

Art. 1 Organizatorii si Regulamentul oficial al loteriei publicitare

 

 (1) Loteria publicitara „Vara asta Duracell trage premii dupa el” (denumita in continuare „Loteria”)  este organizata si desfasurata de catre S.C. Clock Advertising S.R.L., cu sediul social in Brasov, Str. 13 Decembrie nr. 19, avand C.U.I. R 14669120, reprezentata prin Eduard Kungl, in calitate de Administrator, denumita in continuare "Organizator"; campania este desfasurata pentru si in numele Procter&Gamble Distribution SRL Romania. S.C. Clock Advertising S.R.L. detine calitatea de imputernicit al Procter&Gamble Distribution SRL Romania potrivit Legii 677/2001.

(2)  Participantii la Loterie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Loteriei (denumit in continuare „Regulament oficial”).

(3)  Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, in permanenta pe perioada Loteriei, pe site-urile www.bateriaduracell.ro si pe www.infopromotii.ro.

(4)  Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificarii publice prealabile a modificarii.

 

 

Art. 2 Teritoriul si durata de desfasurare a Loteriei

 

(1)  Loteria este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

(2)  Loteria va fi lansata la data de 01.05.2007 si va dura pana la data de 30.06.2007

(3) Dupa data incheierii Loteriei, data determinata in conformitate cu art. 2 alin. (2), produsele participante, astfel cum sunt acestea descrise la art. 3, isi pierd aceasta calitate, Organizatorii nemaiavand nici o responsabilitate si nemaiasumandu-si nici o obligatie in legatura cu nici o circumstanta care ar putea eventual conduce clientii structurilor de vanzare identificate in art. 2 alin. (1) la concluzia actualitatii ori continuarii Loteriei.

(4) Toate castigurile Loteriei trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial, in caz contrar acestea nemaifiind datorate de catre Organizatori.

 

 

Art. 3 Produsele participante

 

Produsele participante la Campanie sunt cele enumerate mai jos, pe ale caror ambalaje exista un autocolant cu mesajul promotional si cod unic:

– bateriile Duracell Basic AAA, AA, C, D, 9V,

– Duracell Plus AAA, AA

– Duracell Powerpix,

– Duracell Supreme,

– Laterna Duracell Voyager,

– Laterna Duracell Explorer,

– Duracell Ultra M3 DL245, DL CR 2, DL223, DL123, MN21 B1,

– Incarcatoare Duracell CEF 90, CEF 80, CEF 14, CEF 12, CEF 20, 

– Pachetele promotionale:

  • Thermometer pack,
  • Beannie Bunny 2006 TV pack,
  • Voyager pack.

 

 

Art. 4 Dreptul de participare

 

(1) La Campanie pot participa toate persoanele (denumite in continuare „Participanti”) care, pe durata Campaniei, cumpara orice produs Procter&Gamble descris la  art.3  alin. (1).

(2) La Loterie nu pot participa angajatii Organizatorului sau ai Procter&Gamble, precum si sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora.

(3) Pentru fiecare produs P&G descris la Articolul 3 cumparat, Participantii pot trimite un singur SMS cu codul unic afisat pe ambalaj.

 

 

Art. 5 Procedura Loteriei

 

(1) Organizatorul lipeste pe ambalajele produselor P&G descrise la Articolul 3 autocolante ce contin coduri unice, numerice, de la 350 000 pana la 749 999.

(2) Participantul cumpara oricare din produsele P&G descrise la Articolul 3 si trimite prin SMS la numarul 1868 (valabil in retelele Orange si Vodafone, numar cu tarif normal) codul unic de pe produsul cumparat.

(3) Participantul primeste confirmare de participare prin SMS; in cazul in care codul transmis de catre un participant nu este corect, acesta va primi un SMS prin care i se specifica acest lucru.

(5) Castigatorii vor fi desemnati astfel:

– prin trageri la sorti zilnice pe toata durata campaniei (61 de zile), in urma carora se va acorda un numar de 732 de premii in total, reprezentand cate 12 premii zilnice, constand in: 9 iepurasi Duracell, 2 saltele de plaja si 1 umbrela de plaja. Tragerile la sorti zilnice vor avea loc dupa miezul noptii si vor include doar SMS-urile trimise in ziua respectiva.

– prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei (data 5 iulie 2007), in urma careia se va acorda un numar de <b>46 de premii</b> constand in: o croaziera pentru 2 persoane pe Marea Mediterana, 15 aparate foto digitale si 30 MP3 Playere. La tragerea la sorti de la sfarsitul campaniei vor participa toate SMS-urile, inclusiv cele castigatoare la tragerile la sorti zilnice.

 

(6) a) Castigatorii desemnati in urma tragerilor la sorti (zilnice sau finala) vor fi anuntati ca au castigat un premiu la campania Duracell printr-un SMS care va comunica urmatoarele:

  felul premiului castigat

– numarul de telefon la care castigatorul trebuie sa sune pentru a afla procedura de intrare in posesia premiului: 021 3267183 (numar cu tarif normal)

(6) b) Castigatorii vor fi validati astfel :

– castigatorii trebuie sa trimita prin posta ambalajul original cu codul unic castigator si adresa postala personala la CP 151, OP 77, Bucuresti in maxim 5 zile calendaristice de la anuntare, data de trimitere a postei

– in cazul in care castigatorii nu trimit ambalajul original cu codul castigator in termenul stabilit mai sus sau in cazul in care ambalajul este neconform cu cerintele campaniei (codul nu este cel castigator, ambalajul este deteriorat incat codul castigator nu este lizibil, ambalajul nu este al unui produs specificat la articolul 3), castigatorii nu vor fi validati; in acest caz tragerea la sorti se va repeta si alti castigatori vor putea fi validati.

(7) Castigatorii vor intra in posesia premiilor astfel:

– o parte din premiile zilnice (iepurasii Duracell si saltele de plaja) vor ajunge la toti castigatorii validati prin serviciile postale ale Postei Romane cu confirmare de premire care va servi drept proces verbal de predare-primire

– celelalte premii (umbrele de plaja, aparate foto digitale si MP3 Playere) vor ajunge la toti castigatorii validati prin servicii de curierat, iar borderoul de primire va servi drept proces verbal de predare-primire.

– premiul cel mare (croaziera pentru 2 persoane pe Marea Mediterana) va fi oferit castigatorului validat la sediul Organizatorului unde acesta este invitat pentru a i se inmana voucherul de calatorie, descrierea calatoriei si alte documente necesare.

 (8) Toate SMS-urile, atat cele castigatoare la tragerile la sorti zilnice, cat si cele necastigatoare, participa la tragerea la sorti de la finalul Loteriei.

(9)  Daca nu exista un numar suficient de SMS-uri pentru tragerile la sorti zilnice, premiile se vor reporta pentru ziua urmatoare.

(10) Tragerea la sorti finala va avea loc in data de 05.07.2007.

 

 

Art. 6.  Conditii de validitate

 

(1) Pentru ca participantul sa fie validat ca si castigator trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

A. Sa indeplineasca conditiile de participare prevazute in prezentul Regulament.

B. Sa cumpere oricare din produsele prevazute la Articolul 3

C. Sa trimita SMS la numarul 1868 (valabil in retelele Orange si Vodafone) folosind un numar de telefon care ii apartine ori pentru care are drept de uz.

D. Sa pastreze ambalajul original cu codul unic.

E. In cazul in care Participantul este anuntat prin SMS ca este castigatorul unui premiu, acesta este obligat sa trimita ambalajul original cu codul unic castigator, precum si numele si adresa postala proprie prin posta la CP 151, OP 77, Bucuresti in termen de 5 zile calendaristice de la data anuntarii, pentru a putea intra in posesia premiului.

 

(2) Organizatorul nu este raspunzator pentru ambalajele trimise cu intarziere, pierdute sau deteriorate. Toate sesizarile sunt supuse verificarii de catre Organizator.

(3) In cazul prelungirii Campaniei, ultima zi de trimitere a SMS-urilor va fi cea inscrisa in actul aditional de prelungire care va fi publicat asemeni regulamentului, pe www.bateriaduracell.ro si pe www.infopromotii.ro. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unor SMS-uri participante, decizia Organizatorilor este definitiva.

(4) Castigatorii vor fi anuntati prin SMS imediat dupa tragerea la sorti.  In urma verificarii indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, numele castigatorilor premiilor vor fi afisati pe site-ul www.bateriaduracell.ro atat pe durata campaniei pentru premiile zilnice cat si dupa tragerea la sorti finala, potrivit OG 99/2000.

 

(5) Tragerile la sorti zilnice vor avea loc dupa miezul noptii pentru ziua precedenta. Tragerea finala la sorti va avea loc pe data de 5 iulie si va include toate SMS-urile primite pe parcursul campaniei. Comisia de validare a castigatorilor va fi formata din angajatii Organizatorului.

 

(6) Castigatorii care nu pot fi contactati telefonic si care nu revendica premiul pana la data de 15.07.2007 isi vor pierde dreptul asupra premiului castigat.

Premiile vor fi predate  castigatorilor numai pe baza ambalajul original cu codul unic castigator.

 

 

Art. 7 Castigurile

 

(1)  Castigurile Loteriei constau in:

Premii obtinute in urma tragerilor la sorti zilnice:

a) 549 de iepurasi Duracell din plus; valoarea unui iepuras de plus este de 2 euro, fara TVA.

b) 122 de saltele de plaja gonflabile; valoarea unei saltele de plaja este de 13 euro, fara TVA.

c) 61 de umbrele de plaja; valoarea unei umbrele de plaja este de 14 euro, fara TVA;

Premii obtinute in urma tragerii finale la sorti:

d) 30  MP3 Playere; valoarea unui MP3 Player este de 31 de euro, fara TVA;

e) 15 aparate de fotografiat digitale; valoarea unui aparat foto digital este de 100 euro, fara TVA;

f) o (una) croaziera pentru doua persoane pe Marea Mediterana; valoarea croazierei pentru doua persoane este de 4000 de euro fara TVA, si include: transport dus-intors catre destinatia de unde se va lua vasul de croaziera, croaziera de 9 zile, regimul de masa: demipensiune.

 

Valoarea premiilor la momentul inregistrarii promotiei este de 12,000 Euro cu TVA inclus.

 

 

Art. 8 Datele cu caracter personal

 

(1) Prin participarea la Loterie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

(2) Participantilor la Loterie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces la date;

– dreptul de interventie asupra datelor;

– dreptul de opozitie.

(3) Prin participarea la Loterie, Participantii isi dau acordul la includerea in baza de date a Organizatorului, organizata pe durata Campaniei.

(4) Scopul acestei baze de date consta exclusiv in anuntarea publica a Participantilor castigatori ai Loteriei si in respectarea prevederilor legislatiei fiscale, baza de date urmand a fi distrusa de indata ce castigatorii sunt anuntati, exceptie facand datele personale ale castigatorilor care vor fi pastrate in contabilitate potrivit normelor fiscale.

 

 

Art. 9 Contravaloarea in bani

 

In cadrul acestei Loterii nu este posibila inlocuirea nici unuia dintre castigurile oferite cu contravaloarea acestora in bani sau cu alte beneficii.

 

 

Art. 10 Anuntarea si predarea castigurilor

 

(1)  Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public.  Participarea la Loterie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public potrivit OG 99/2000 si folosit in materiale publicitare de catre Organizatori fara nici un fel de plata aferenta, acordul valorand cesiunea cu titlu gratuit a drepturilor patrimoniale corespunzatoare ale castigatorilor catre Organizatori pe teritoriul Romaniei pentru intreaga perioada de protectie a acestora.

(2)  Castigatorii Loteriei vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizatori.

 (3) Premiile se vor preda conform articolului 5 , iar in cazul premiului cel mare (o croaziera pentru 2 persoane pe Marea Mediterana) pe baza unui proces-verbal de predare-primire incheiat in forma autentica la notar.

 

 

Art. 11 Cazuri speciale de Participanti

 

In cazul in care castigatorul este minor sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu ori cu capacitate restransa de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia castigului numai insotit de reprezentantul legal, acesta din urma urmand a semna o declaratie prin care Organizatorii sunt absolviti de orice raspundere decurgand din acordarea castigului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de castigul respectiv.

 

Art. 12 Incetarea inainte de termen a Loteriei

 

(1)  Loteria poate inceta inainte de termen, in alta situatie decat epuizarea prematura a castigurilor, numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lui, de a continua Loteria.

(2)  Situatiilor avute in vedere de art. 11 alin. (1) le sunt asimilate si sentinta si/sau actul de putere publica al unei instante competente sau altei autoritati publice competente.

(3)  In situatiile avute in vedere de art. 11 alin. (1) si (2), Organizatorii nu mai sunt tinuti la nici o obligatie catre Participantii la Loterie, dupa cum nu sunt tinuti la intoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.  Incetarea Loteriei in situatia epuizarii premature a castigurilor va fi adusa la cunostinta publica prin afisare in cadrul structurilor de vanzare descrise la art. 2 alin. (1).

 

 

Art. 13 TAXE

 

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Campanie, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat sa il calculeze si sa il plateasca in numele participantilor.

 

 

Art. 14 Litigiile si legea aplicabila

 

(1)  Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte, si Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun.

(2) Legea aplicabila este legea romana.

 

 

Art. 15 Dispozitii Finale

 

(1) Prezentul Regulament Oficial al Loteriei  este disponibil in mod gratuit pentru consultare, pe site-ul www.bateriaduracell.ro.

(2) Prezentul Regulament va fi publicat in forma integrala si pe site-ul web www.infopromotii.ro

(3) Pentru obtinerea de informatii suplimentare, participantii se pot adresa Organizatorilor, pe intreaga durata a Loteriei, la sediul acestuia in Bdul Burebista nr 3 bl D16, sc 2, ap 36, sector 3 Bucuresti sau la telefon 021 3267183 (numar cu tarif normal) de luni pana vineri intre orele 09:00 – 17:00.

(4) Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 15.07.2007 (inclusiv). Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

(5) Regulamentul Oficial a fost redactat in 5(cinci) exemplare originale, din care s-au eliberat Organizatorului  4(patru) exemplare originale.