Termeni şi condiţii

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.infopromotii.ro

Ultima actualizare: 10.07.2020

Site-ul www.infopromotii.ro este deținut și administrat de compania Netstreet Media SRL, cu sediul in Bulevardul Banul Manta nr. 28-30, Corp B, Parter, Bucuresti, Sector 1, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/7213/2015, CIF RO11996135.

1. Acces.

1.1. Pentru a utiliza acest site ca vizitator, membru sau abonat, trebuie să citești și să accepți acești termeni și condiții în totalitate. Ne asumăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a site-ului fără notificare prealabilă. Daca ești membru al site-ului, te rugăm să verifici cu regularitate aceste prevederi, iar dacă nu ești de acord cu schimbările survenite, trimite-ne o notificare prin e-mail la adresa de contact și îți vom șterge datele personale din contul tău de membru. Dacă ești vizitator și nu ești de acord cu prevederile din această secțiune, te rugăm să nu mai apelezi la serviciile site-ului nostru și să nu te înregistrezi ca membru.

1.2. Serviciile furnizate prin intermediul acestui site se adreseaza persoanelor romane care au implinit varsta de 18 ani.

2. Categorii de continut

2.1. Informatii despre promotii
Parte din informatiile publicate pe site (regulamentele promotiilor, actele aditionale si anexele acestora, listele de castigatori) constituie informatii furnizate spre publicare de catre terti (organizatorii promotiilor sau reprezentantii legali ai acestora) in mod expres.
Netstreet Media nu raspunde de buna functionare a promotiilor sau a celorlalte site-uri la care fac referire regulamentele, actele aditionale, anexele sau reclamele promotiilor.

2.2. Comentariile membrilor despre promotii si interventiile pe Forum
Parte din continutul site-ului (comentariile despre promotii si discutiile de pe Forum) constituie o alta categorie de informatii furnizate de catre terti – in acest caz, membri si utilizatori ai site-ului. Acestor terti le revine intreaga responsabilitate asupra informatiilor furnizate in respectivele sectiuni. Administratorii isi rezerva dreptul de a cenzura sau elimina comentariile despre promotii sau interventiile din Forum cu inteles si/ sau limbaj obscen, ofensator, ilegal, discriminator, amenintator sau abuziv si de a suspenda accesul autorilor acestora la serviciile site-ului.

Comentariile despre promotii si interventiile pe Forum de orice fel ale vizitatorilor si membrilor (texte, imagini, nume, semnaturi, citate, orice tip de fisiere) trebuie sa se supuna urmatoarelor reguli:

– sa fie la obiect si de buna-credinta;
– sa nu cuprinda sau sa faca referire la texte ilegale, amenintatoare, abuzive sau indecente;
– sa nu contina acuzatii neintemeiate la adresa organizatorilor promotiilor prezentate, a colaboratorilor acestora, la adresa echipei Infopromotii sau la adresa oricarui alt membru sau vizitator al site-ului;
– sa nu cuprinda sau sa implice niciun fel de mesaje comerciale sau reclama mascata pentru orice bunuri sau servicii;
– sa respecte drepturile de autor pentru materialele si textele folosite;
– sa nu contina virusi informatici sau secvente de cod care sa poata prejudicia buna functionare a site-ului.

In cazul in care transmiti un mesaj cu continut necorespunzator in sensul prevederilor de mai sus, esti singurul responsabil pentru orice eventuale consecinte negative si vei despagubi compania Netstreet Media in cazul producerii vreunui prejudiciu.

Conturile membrilor cu nume sau adresa de e-mail care includ cuvinte obscene sau ofensatoare vor fi desfiintate si toate informatiile aferente vor fi sterse fara notificare prealabila.

2.3. Alte informatii.
Pe site mai pot fi publicate informatii de interes general despre companie, serviciile si produsele acesteia sau ale partenerilor, alte informatii considerate de Netstreet Media ca fiind de interes pentru utilizatori, precum si alte informatii furnizate de terti spre publicare.

3. Regimul de utilizare a serviciilor si continutului site-ului

3.1. Informatiile sunt oferite utilizatorilor in mod gratuit, in conditiile in care cheltuielile aditionale legate de navigarea pe site, inclusiv cele pe care furnizorii de servicii de acces internet sau telefonie le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului. Netstreet Media isi rezerva dreptul de a implementa pe site si servicii ce vor fi oferite vizitatorilor contra cost, cu conditia ca acestea sa fie semnalate ca atare.

3.2. Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la (dar fara a se limita la) textele, imaginile, serviciile, instrumentele interactive sau orice alte materiale de pe acest site sunt proprietatea companiei Netstreet Media sau sunt incluse pe site la solicitarea sau cu permisiunea proprietarului de drept sau al unui reprezentant legal al acestuia. In calitate de utilizator al site-ului poti citi informatiile, reproduce portiuni prin imprimare, stoca pe suport electronic sau le poti distribui altor persoane, cu conditia sa pastrezi intacte toate drepturile de autor sau alte avize de proprietate si cu conditia ca pe aceste reproduceri sa apara toate avizele de marci inregistrate mentionate mai sus.

3.3. Este interzisa preluarea integrala sau partiala, in forma identica sau modificata, a informatiilor de pe www.infopromotii.ro in orice alte site-uri sau publicatii de orice fel fara acordul scris al Netstreet Media.

3.4. Nici un element din continutul acestui site nu ofera o licenta sau un drept de folosire a vreunei marci ce apare pe site. Se interzice cu strictete folosirea marcilor ce apar pe acest site fara acordul proprietarului de drept.

3.5. Link-urile de pe site-ul www.infopromotii.ro pot trimite in afara retelei si sistemelor gestionate de Netstreet Media si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul, acuratetea sau functionarea acestor site-uri. Includerea oricarui link cu trimitere catre alte site-uri nu implica sustinerea acestora de catre Netstreet Media. Iti recomandam sa citesti cu atentie regulamentele si conditiile de utilizare ale tuturor celorlalte site-uri pe care le vizitezi.

3.6. Este interzisa utilizarea abuziva a site-ului, intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Netstreet Media, inclusiv – dar fara a se limita la – prin incercari de depasire neautorizata a serviciilor de autentificare a unui utilizator sau alte servicii si sisteme de securitate implementate de Netstreet Media sau de furnizorii sai, prin introducerea de materiale obscene, ilegale, virusi informatici sau orice alte informatii de natura sa aduca prejudicii Netstreet Media sau partenerilor sai.

4. Prevederi finale

4.1. Activitatea pe site se desfasoara in timp real si implica informatii proprii sau furnizate de terti si servicii proprii sau furnizate de terti. In aceste conditii, Netstreet Media nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. Netstreet Media nu raspunde de niciun fel de pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau orice alte prejudicii, in cazul in care acestea sunt cauzate direct sau indirect de nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a site-ului ori de nerespectarea acestor termeni si conditii.

4.2. Netstreet Media foloseste tehnologii de monitorizare a interactiunilor cu site-urile sale, in conformitate cu politica de confidentialitate si protectie a datelor personale. Ne rezervam dreptul de a restrictiona sau suspenda, fara niciun aviz prealabil, in orice moment, accesul oricarei persoane la acest site sau la oricare dintre sectiunile acestuia.

4.3. Netstreet Media are dreptul de a modifica orice element din continutul site-ului, inclusiv termenii si conditiile de utilizare a acestui site, fara o notificare prealabila a vizitatorilor sau membrilor.