Sarbatoreste Festivalul Chinezesc al Primaverii cu premii Uncle Ben’s!

Cumpara 1 pachet de orez si 1 sos Uncle Ben’s, (orice sortiment) de la oricare dintre magazinele participante. Completeaza talonul din magazin, introdu-l in urna si pastreaza bonul de casa pentru validare.

Premii prin tragere la sorti: 1 x 500 EURO; 100 x tigaie Wok (cate una in fiecare magazin participant).

Campania publicitara pentru consumatori “Festivalul Chinezesc al Primaverii”

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

 

Organizatorul campaniei publicitare, denumita in continuare Campanie este MASTERFOODS ROMANIA SRL, cu sediul in  SPLAIUL INDEPENDENTEI 319C, Romania inmatriculata la Registrul Comertului sub nr.  J40/5983/94, Romania, denumita in cele ce urmeaza Organizator. Decizia de participare la Campanie conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul dar nu inainte de a anunta publicul in magazinele in care se desfasoara Campania.

 

 

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI

 

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in magazinele prevazute in Anexa 1, in perioada 12 Martie – 6 Aprilie

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

Campania incepe la data de  12 Martie 2007 si se va incheia la data de 6 Aprilie 2007. Campania poate fi prelungita de catre organizator printr-un act aditional la prezentul regulament.

 

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta promotie vor participa urmatoarele marci si ambalaje: UNCLE BEN’S, TOATA GAMA DE OREZURI SI SOSURI

 

 

SECTIUNEA 5. MODUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PUBLICITARE

 

Ce trebuie sa faci:

 

Cumpara ORICE OREZ SI ORICE SOS UNCLE BEN’S si cu bonul care sa faca dovada cumpararii, castigi prin tragere la sorti o tigaie Tefal in valoare de 15 Euro. (vezi sectiunea 6 ) sau premiul cel mare:500 Euro

 

Lista castigatorilor va fi disponibila la www.infopromotii.ro in perioada 18 – 25 Aprilie

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE

 

Premiile oferite in cadrul Campaniei sunt urmatoarele:

 

 

Premiu

Cantitate totala oferita in Campanie

Valoare / premiu

(fara TVA)

Tigaie Tefal

100

15 EURO

500 Euro

1

500 Euro

 

SECTIUNEA 7. CASTIGATORII

 

Premiile se acorda  in perioada 9 aprilie pt tigai, 16 aprilie premiul mare, premiile fiind acordate pe loc de catre echipa de promoteri Masterfoods, in fiecare magazin participant, intre orele: 12.00- 18.00. Premiul se acorda in baza bonului de casa care atesta existenta achizitiei produselor Masterfoods in perioada mentionata.

 

Castigatorii se obliga sa ofere reprezentantului Biroului de Relatii cu Clientii sau Organizatorului datele personale – numele si prenumele, numarul de telefon (daca este posibil).

 

 

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este deschisa consumatorilor care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 12.03.2007, rezidenti in Romania cu exceptia angajatilor companiei Masterfoods, ai agentiilor de publicitate implicate in aceasta  campanie precum si a membrilor familiilor acestora si a rudelor de gradul 1.

 

 

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA  DATELOR

 

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta campanie promotionala, in conformitate cu prevederile legii 677/2001.

Datele personale ale participantilor la campanie vor fi colectate doar pentru verificarea impartirii premiilor. Organizatorul se angajeaza sa nu le stocheze/ proceseze.

 

 

SECTIUNEA 10. TAXE

 

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei  este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere  la  bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal

 

 

SECTIUNEA 11. VALIDAREA CASTIGATORILOR SI LIVRAREA PREMIILOR

 

In urma verificarii indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, lista castigatorii premiilor va fi disponibila in magazinele participante la Biroul de Relatii cu Clientii.

 

 

SECTIUNEA 12. LITIGII

 

Eventualele litigii intre Organizator si participantii la Campanie, se vor rezolva pe cale amiabila sau in Instanta Judecatoreasca competenta.

 

 

SECTIUNEA 13. INTRERUPEREA CAMPANIEI PUBLICITARE

 

Campania va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau unilateral de catre Organizator, cu anuntarea publicului in magazinele care participa la Campanie.

 

 

SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE

 

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, la cerere, la Biroul de Relatii cu clientii din magazin, oricarui participant la promotie.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze tuturor prevederilor , termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Pentru informatii suplimentare , pe perioada tombolei, participantii pot suna la numarul de telefon afisat pe ambalajul produselor participante la promotie.