Samsung este primul care îți oferă un LCD full options

Cumpara orice televizor LCD Samsung si trimite prin SMS la 1850 un mesaj pe modelul Samsung.serie factura.numar factura (ex.: Samsung.XDJM.008217). Pastreaza factura si certificatul de garantie pentru validare.

Premii zilnice: sisteme Home Cinema Samsung HT-Q100. Marele premiu: un autoturism Opel Antara Enjoy Diesel, Euro IV. Vezi fotografiile premiilor in fisierele atasate din pagina promotiei.

Regulamentul oficial al promotiei

“SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS”

23 iulie  – 31 august 2007

 

 

1. Organizatorul campaniei:

 

Organizatorul campaniei promotionale “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” este compania Genco Trade SRL, cu sediul in Bucuresti, Str Biharia nr. 67-77, cu sprijinul agentiei GREATER AD SRL. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul pe www.genco.ro.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare:

 

Campania promotionala “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” se va desfasura in perioada 23 iulie  – 31 august 2007, urmand a fi organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei.

 

 

3. Drept de participare: 

 

La campania promotionala “SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei SC Genco Trade SRL, ai distribuitorilor companiei, ai agentiei de publicitate GREATER AD SRL si ai Hit Mail Romania SRL, precum si rudele de gradul intai si afinii (sot/sotie) acestora. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori a companiei Genco Trade.

 

Un participant se poate inscrie la promotie cu o factura doar o singura data. In cazul in care acesta a achizitionat mai multe televizoare LCD in perioada campaniei pe facturi distincte, se poate inscrie la promotie cu toate facturile (de exemplu: daca s-au achizitionat 2 televizoare LCD cu 2 facturi distincte, clientul poate trimite 2 SMS-uri cu seriile si numerele facturilor).

 

 

4. Produse  participante:

 

Produsele participante la aceasta promotie sunt toate televizoarele LCD marca Samsung, de orice diagonala.

 

 

5. Premii:

 

In cadrul campaniei promotionale se vor acorda doua tipuri de premii:

– premii zilnice constand in sisteme Home Cinema Samsung HT-Q100

– marele premiu, ce se va acorda la finalul campaniei promotionale, un Opel Antara Enjoy Diesel, Euro IV.

 

 

6. Mecanismul campaniei promotionale:

 

Participantii la promotia “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” vor trebui sa cumpere un televizor LCD Samsung, indiferent de diagonala in perioada promotiei, sa trimita cuvantul „Samsung” impreuna cu seria si numarul facturii, in modul Samsung.serie factura.numar factura, prin SMS la numarul 1850 (valabil in retelele Vodafone si Orange, cu tarif normal) in perioada promotiei : 23 iulie  – 31 august 2007. Exemplu SMS: Samsung.XDJM.008217

Toate mesajele trimise la 1850 vor primi inapoi un mesaj de raspuns prin care participantii vor fi informati daca codul trimis este valid sau invalid.

 

a) Mesaje trimise corect si inregistrate ca validate:

 Multumim pentru participarea la promotia SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS Mesajul tau a fost inregistrat la data de xx.xx ora xx.xx Succes

 

b) Mesaje care contin o serie si un numar de  factura care au mai fost inregistrate:

 Multumim pentru participarea la promotia Samsung. Acesta factura a mai fost inregistrata si se poate inscrie pentru tragerea la sorti o singura data.

 

c) Mesaje trimise in afara perioadei promotiei:

 Promotia “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” se desfasoara in perioada 23 iulie  – 31 august 2007.

 

d) Mesaje trimise eronat:

Multumim pentru participarea la promotia Samsung. Pentru ca mesajul sa fie valid, trebuie sa contina Samsung.seria facturii.numarul facturii

 

Fiecare participant se poate inregistra cu o factura o singura data.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze factura fiscala in original, din care sa reiasa ca au achizitionat un televizor LCD Samsung in perioada promotiei, precum si certificatul de garantie Genco valabil pentru acest produs pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori.

 

Castigatorii premiilor zilnice din cadrul promotiei “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni pentru saptamana anterioara (de ex: pentru saptamana 6 august – 12 august 2007, extragerea se va face in data de 13 august 2007), in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna potentialii castigatori ai saptamanii anterioare si 5 rezerve pe saptamana. Tragerile la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 23 iulie 2007 pana la ziua anterioara fiecarei trageri la sorti, inclusiv. SMS-urile necastigatoare vor ramane in continuare in concurs pentru extragerile viitoare.

 

Totodata, in cadrul ultimei extrageri, din data de 3 septembrie 2007, se va extrage si castigatorul marelui premiu, un Opel Antara, precum si 3 rezerve. La extragerea din data de 3 septembrie 2007 pentru acordarea marelui premiu vor participa toate mesajele valide, indiferent daca acestea au fost declarate castigatoare in cadrul extragerilor precedente pentru premiile zilnice.

 

 

7. Conditii de validare:

 

I. Pentru ca un SMS sa fie considerat valid trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

a) SMS-ul sa contina seria si numarul facturii fiscale prin care se face dovada achizitionarii unui televizor LCD Samsung in perioada promotiei.

b) SMS-ul sa fie trimis la numarul 1850 in perioada 23 iulie  – 31 august 2007, orele 23,59 inclusiv.

c) SMS-ul sa contina obligatoriu urmatoarele informatii: cuvantul „Samsung” urmat de seria si numarul facturii.

d) Sa nu fi fost inregistrat deja un SMS cu aceiasi serie si numar de factura.

 

II. Validarea ulterioara a castigatorilor:

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti vor fi validati telefonic (la numarul de telefon mobil de la care s-a primit SMS-ul trimis pentru inscrierea la promotie) si fizic (prin prezentarea unuia din actele de identitate prezentate mai jos), iar conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

– Participantii sa aiba dreptul de participare stipulat la art. 3;

– Persoana respectiva sa poata fi contactata la numarul de telefon mobil de pe care a fost trimis SMS-ul in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorilor.

– Persoana sa declare in urma contactarii numele, prenumele si adresa din buletinul de identitate/cartea de identitate valid(a).

– Persoana sa prezinte in momentul ridicarii premiului factura fiscala in original, din care sa reiasa ca a achizitionat un televizor LCD Samsung in perioada promotiei care sa contina seria si numarul de factura cu care a fost desemnat castigator, precum si certificatul de garantie Genco in original, valabil pentru televizoarele LCD.

– Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre ocrotitorul legal al acesteia.

 

 

8. Premiile campaniei promotionale:

 

Tragerile la sorti se vor face electronic, asistate de reprezentanti ai firmelor organizatoare si un notar public.

– In cadrul acestei campanii promotionale se vor oferi premii zilnice constand in sisteme Home Cinema Samsung HT-Q100, in valoare unitara de 1.499,9 lei cu TVA inclus si un premiu mare, acordat la finalul promotiei, constand intr-un autoturism Opel Antara in valoare comerciala de 31.350 euro cu toate taxele incluse ( aproximativ 100.000 lei cu TVA).

 

Valoarea totala comerciala a premiilor este de 159.996 lei cu TVA inclus.

Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a solicita schimbarea parametrilor premiilor.

 

 

9. Desemnarea si anuntarea castigatorilor:

 

Castigatorii promotiei “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni pentru saptamana anterioara, in cadrul unei comisii formate dintr-un notar public si reprezentantii companiilor implicate. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor desemna 7 castigatori si 5 rezerve, exceptie facand ultima extragere din 3 septembrie 2007, cand vor fi desemnati 5 castigatori ai cate unui Home Cinema Samsung HT-Q100 precum si 3 rezerve, dar si castigatorul marelui premiu, un autoturism Opel Antara si 3 rezerve. Tragerile la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 23 iulie 2007 pana la ziua anterioara fiecarei trageri la sorti, inclusiv.

Se vor extrage 40 de castigatori, echivalentul celor 40 de premii constand in cate un sistem Home Cinema HT-Q100, dar si un castigator al marelui premiu, constand intr-un autoturism Opel Antara.

O persoana poate castiga cu o factura un singur premiu zilnic in decursul promotiei. Castigatorii vor fi contactati telefonic in cel mult 3 zile lucratoare de la desemnarea lor si li se vor da detalii privind ridicarea premiilor. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise la Art. 6, pct II.

Daca in intervalul de 3 zile lucratoare de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat sau daca ulterior contactarii, in ziua in care isi va ridica premiul nu va putea prezenta factura castigatoare asa cum apare in SMS-ul trimis si actul de identitate in original, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat unei rezerve in ordinea tragerii.

 

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate pe www.genco.ro.

 

 

10. Acordarea premiilor

 

Acordarea premiilor se va face in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor pe www.genco.ro. Premiile se vor ridica de la sediul Genco Trade din Bucuresti, str. Biharia, nr. 67-77, sector 1.

 

 

11. Erori, SMS-uri necorespunzatoare:

 

Facturile fiscale care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform normelor in vigoare.

Pentru tragerile la sorti, orice SMS care nu contine numele Samsung, care contine serii sau numere de facturi falsificate sau care contine alte erori, va fi declarat nul si nu va participa la promotie. Sunt considerate valide toate SMS-urile care indeplinesc conditiile de validare de la art.6.

 

 

12. Responsabilitate:

 

Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru:

– SMS-urile primite inainte de data de 23 iulie 2007 sau dupa data de 31 august 2007, inclusiv. Acestea nu vor fi considerate valide si nu vor participa la tragerile la sorti.

– SMS-urile necorespunzatoare din punct de vedere al continutului (vezi Art.6)

– SMS-urile expediate la alt numar decat 1850 sau din afara retelelor Orange si Vodafone.

Dovada de expediere a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora.

Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare de la art. 6.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 10 septembrie 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia comisiei este definitiva.

 

 

13. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa  calculeze, sa  retina si sa  vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a  castigatorului.

 

 

14. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” este disponibil gratuit oricarui solicitant la numarul de telefon 021/201.11.80, numar cu tarif normal, precum si pe site-ul www.genco.ro.

Prin inscrierea la aceasta promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, legate de aceasta promotie, fara alte obligatii sau plati.

 

 

15. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 31 august 2007 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe www.genco.ro.

 

 

16. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

17. Prelucrarea datelor personale

 

Trimiterea unui SMS la 1850 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin expedierea datelor personale la 1850 participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizatorul promotiei, in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea Genco Trade SRL, operator de date inregistrat cu nr 2202.

 

Scopurile constituirii unei baze de date cu datele personale ale participantilor la promotie sunt: desemnarea castigatorilor promotiei “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS”, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii de produse Samsung, informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la promotia “ SAMSUNG ESTE PRIMUL CARE ITI OFERA UN LCD FULL OPTIONS” sau alte actiuni desfasurate in viitor.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea sa din baza de date a companiei Genco Trade SRL.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al  Genco Trade SRL.

La cererea participantilor, adresata in scris catre Genco Trade SRL, Organizatorul se obliga:

– sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

– sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

– sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Bucuresti, Str Biharia nr. 67-77.

La prima comunicare scrisa cu participantii la aceasta promotie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.