PURINA Pro Plan® Cat lansează campania “Sterilizarea ESTE BUNĂ!”

Participantul trebuie sa solicite in intervalul 16 martie – 30 aprilie 2015 la achizitia pachetului Pro Plan Sterilised la pret special, leafletul promotional al campaniei “Sterilizarea este buna” in cabinetul veterinar partener de unde a primit flyerul promotional al campaniei sau unde a vazut materialele de comunicare ale campaniei (poster, wobbler, sticker, stand), sau sa acceseze in perioada 1 aprilie 2015, ora 10:00 – 30 aprilie 2015, ora 23:59 aplicatia “Sterilizarea este buna” disponibila pe pagina de Facebook “Pisici Delicate”.

Avantajele oferite de brandul de hrana super-premium Pro Plan® Cat in cadrul programului “Sterilizarea este buna”:

– Pachet Pro Plan Cat Sterilised la pret special  (1×1,5 kg Pro Plan Sterilised + 3×85 g Pro Plan NutriSavour Sterilised);
– Servicii medicale gratuite in valoare de 50 Ron (TVA inclus);
– Oferte la hrana Pro Plan® Cat si serviciile medicale ale cabinetului veterinar ales pe baza cardului de membru “Clubul pisicilor sterilizate”

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI PROMOTIONAL
“STERILIZAREA ESTE BUNA”
Perioada de desfasurare:
16 martie – 30 aprilie 2015*

1.    ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI PERIOADA DE DESFASURARE

Programul “STERILIZAREA ESTE BUNA” (“Programul” sau “Campania”) desfasurat in aplicatia cu acelasi nume din pagina de Facebook ”Pisici Delicate” ca parte componenta a campaniei de educare a posesorilor de pisici “STERILIZAREA ESTE BUNA” este organizat de Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu nr. 3, sc. A, et. 7, Sector 2, Romania, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/10813/2010, CUI 8184502, inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 2168, reprezentata legal prin dl. De Froment Hervé, in calitate de Administrator, (denumita în continuare “Organizator” sau “Nestlé România”) prin intermediul Brand Buzzers S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Matei Basarab nr. 90, bl. L118A, sc. 2, ap. 12, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu numarul J40/1530/2013, C.U.I. RO31198782, inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, In baza notificarii nr. 28919, reprezentata legal prin Violeta Marinescu in calitate de Managing Director, denumita in continuare “Agentia”.

Agentia este astfel împuternicita sa reprezinte Organizatorul în relatia cu orice institutie sau persoana juridica sau fizica si sa realizeze orice act juridic în vederea asigurarii desfasurarii Programului in conditiile prevazute de normele legale in vigoare.
Decizia de derulare a Programului conform regulilor din prezentul regulament, denumit in continuare „Regulamentul Oficial”, este finala si obligatorie pentru participanti si cabinetele veterinare partenere. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial fara notificare prealabila, prin intocmirea unui act aditional, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare de la data autentificarii respectivului act aditional.

Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atata timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor. Niciun participant nu va putea solicita continuarea Campaniei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea regulamentara a Campaniei.

Campania este organizata de catre Organizator, prin intermediul Agentiei, in scopul cresterii notorietatii activitatii Organizatorului.
Campania se desfasoara in conformitate cu prevederile legislatiei romane in vigoare.

2. ARIA DE DESFASURARE SI DURATA PROGRAMULUI
Programul este organizat si se desfasoara la nivel national pe teritoriul Romaniei, exclusiv in cabinetele veterinare partenere si inscrise in Program, in perioada 16 martie – 30 aprilie 2015*.
Programul poate fi accesat si din aplicatia Campaniei “Sterilizarea este buna” de pe pagina de Facebook “Pisici Delicate” ([bannerid:538]) in perioada 1 aprilie, ora 10:00 – 30 aprilie 2015, ora 23:59.
Lista cabinetelor veterinare partenere va fi disponibila in aplicatia de Facebook incepand cu data de 01.04.2015.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE
3.1. Programul este deschis tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, cu varsta mai mare de 18 ani (impliniti pana la data inceperii Programului) care detin o pisica sterilizata sau nesterilizata.
3.2. Nu sunt eligibile pentru a participa la Program persoanele juridice, întreprinderile familiale, angajatii/colaboratorii Nestlé România S.R.L., ai agentiei implicate în organizarea Programului si/sau ai companiilor distribuitoare ale Nestlé România S.R.L., angajatii cabinetelor veterinare partenere, precum si rudele în linie directa si/sau colaterala (pana la gradul al IV-lea inclusiv), sotii/sotiile si afinii.
3.3. Participarea la acest Program impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.
3.4. Participantii inteleg si sunt de acord sa-si asume intreaga raspundere in cazul in care prin actiunile si/sau inactiunile lor ar cauza vreun prejudiciu de orice natura Organizatorului obligandu-se la repararea oricarui astfel de prejudiciu care ar rezulta ca urmare a comportamentului lor in cadrul sau in legatura cu desfasurarea Campaniei.
____________________
* Perioada de inscriere in cabinetele veterinare partenere inscrise in Program se va extinde daca va fi necesar pana la epuizarea stocului de vouchere si respectiv pachete Pro Plan Sterilised la pret special.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PROGRAMULUI
Avantajele oferite de brandul de hrana super-premium Pro Plan® Pisica în cadrul programului “Sterilizarea este buna” (“Avantajele”), sunt:
•    Pachet Pro Plan Sterilised la pret special
(1×1,5 kg Pro Plan Sterilised + 3×85 g Pro Plan NutriSavour Sterilised)
•    Servicii medicale gratuite în valoare de 50 Ron (TVA inclus)
•    Oferte la hrana Pro Plan® Pisica si serviciile medicale ale cabinetului veterinar ales pe baza cardului de membru “Clubul pisicilor sterilizate”
4.1. Pentru a beneficia de Avantaje, Participantul la Program trebuie sa solicite în intervalul 16 martie – 30 aprilie 2015 sau pana epuizarea stocului de vouchere si pachete Pro Plan Sterilised la pret special leafletul promotional al Campaniei “Sterilizarea este buna” în cabinetul veterinar partener de unde a primit flyerul Campaniei / unde a vazut materialele de comunicare ale campaniei (poster, wobbler, sticker, stand), sau sa acceseze în perioada 1 aprilie, ora 10:00 – 30 aprilie 2015, ora 23:59 din pagina de Facebook “Pisici Delicate” din aplicatia “Sterilizarea este buna”.
4.2. In varianta inscrierii în cabinetul veterinar partener:
o    Participantul solicita inscrierea in Program, achizitioneaza pachetul Pro Plan Sterilised la pret special, completeaza integral formularul de inscriere oferit de reprezentantul cabinetului avand grija sa bifeze acordul de prelucrare a datelor si primire de materiale informative pentru a putea fi informat in legatura cu ofertele la hrana Pro Plan si serviciile medicale ale cabinetului veterinar la care s-a inscris, si inmaneaza materialul reprezentantului cabinetului.
o    Reprezentantul cabinetului:
•    verifica completarea integrala si bifarea disclaimerelor de pe formular
•    detaseaza formularul care ramâne în posesia cabinetului
•    stampileaza sau semneaza voucherul validand efectuarea achizitiei pachetului Pro Plan® Sterilised la pret special
•    completeaza câmpurile marcate de pe fata cardului de membru
•    inmaneaza clientului voucherul de servicii gratuite si cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate”
o    Pentru a beneficia de serviciile medicale gratuite participantul va trebui sa prezinte exclusiv in cabinetul la care s-a inscris, voucherul semnat sau stampilat de cabinet, insotit de cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate”, pana la data de 31 august 2015, inclusiv.
4.3. In varianta înscrierii online:
o    Participantul trebuie sa completeze integral formularul de inscriere in Program din aplicatia “Sterilizarea este buna” disponibila pe pagina de Facebook Pisici Delicate ([bannerid:538]) detaliat mai jos, selectand cabinetul veterinar cel mai apropiat / favorit unde doreste sa se afilieze, pentru a intra in posesia “Codului unic de inregistrare”. Pe baza acestui cod va achizitiona in cabinetul ales pachetul Pro Plan Sterilised la pret special (1×1,5 kg Pro Plan Sterilised + 3×85 g Pro Plan NutriSavour Sterilised) pentru a primi voucherul “Servicii medicale cadou in valoare de 50 lei (TVA inclus)” si cardul “Clubul pisicilor sterilizate”
o    Completarea formularului online:
Participantii trebuie sa completeze urmatoarele campuri obligatorii1 avand grija sa bifeze acordul de prelucrare a datelor si primire de materiale informative, pentru a putea fi informati despre ofertele Pro Plan® si serviciile medicale ale cabinetului veterinar la care s-a înscris:
·    Numele si prenumele stapanului
·    Numele pisicii
·    Rasa pisicii
·    Varsta pisicii
·    Conditia pisicii (sterilizata/castrata): da / nu (casute bifa)
·    Adresa postala
·    Telefon
·    Email
·    Cabinet veterinar partener
o    Participantii care nu vor completa integral formularul, nu vor putea intra in posesia “Codului unic de inregistrare” pe baza caruia pot beneficia de avantajele Programului ce face subiectul prezentului Regulament.
o    Un user de Facebook va putea inscrie un numar maxim de 3 pisici completand formularul pentru fiecare in parte in asa fel incat sa poata obtine 3 “Coduri unice de inregistrare” diferite, cate un cod pentru fiecare pisica
o    Codul unic primit in aplicatie dupa completarea formularului de participare, va putea fi salvat in calculator sub forma de imagine (jpg) si va fi prezentat in cabinetul veterinar ales sub forma de poza sau in varianta printata. Codul unic de inregistrare va putea fi folosit doar in cabinetele veterinare partenere care vor dispune de materialele de comunicare ale campaniei: poster, stand, leaflet de promotie cu formular, vouchere si card, astfel:
____________________
1 Datele solicitate sunt necesare pentru realizarea bazelor de date cu posesorii de pisici inscrisi in program afiliati fiecarui cabinet veterinar partener in vederea comunicarii beneficiilor exclusive de care vor beneficia ca membrii ai “Clubului pisicilor sterilizate”.

o    Participantul:
•    prezinta codul unic de inscriere sub forma de poza sau in varianta printata reprezentatului cabinetului
•    achizitioneaza pachetul Pro Plan Sterilised la pret special si completeaza campurile “Cod unic online” si “Cabinet veterinar” de pe formularul de inscriere, si il inmaneaza reprezentantului cabinetului veterinar
o    Reprezentantul cabinetului va:
·    verifica completarea campurilor “Cod unic online” si “Cabinet veterinar”  pe formular
·    detasa formularul care ramâne în posesia cabinetului
·    stampila sau semna voucherul validand efectuarea achizitiei pachetului Pro Plan® Sterilised la pret special
·    completa câmpurile marcate de pe fata cardului de membru
·    inmana Participantului voucherul de servicii gratuite si cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate”
o    Pentru a beneficia de serviciile medicale gratuite Participantul va trebui sa prezinte exclusiv in cabinetul la care s-a inscris, voucherul semnat sau stampilat de cabinet, insotit de cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate”, pana la data de 31 august 2015, inclusiv.
4.4. Organizatorul nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru:
o    Situatiile in care cabinetul veterinar partener nu dispune la momentul prezentarii “Codului unic de inregistrare” de leafletul de promotie ce contine formularul, voucherul si cardul de membru, fiind necesara o perioada de asteptare datorata cel mai probabil cererii mari de inscrieri in Program.
o    Situatiile in care persoanele inscrise in Program nu au furnizat date de contact (adresa email, numar de telefon) corecte sau nu au selectat « Da » la disclaimerul din formular care permite trimiterea de comunicari comerciale ulterioare, situatii in care newsletterele aferente comunicarii ofertelor exclusive destinate posesorilor cardului de membru “Clubul pisicilor sterilizate” nu vor putea fi trimise.
o    Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea online in program, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in program.
o    Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens,
4.5. Folosirea voucherului “Servicii medicale cadou in valoare de 50 lei (TVA inclus)” si cardului “Clubul pisicilor sterilizate”
o    Serviciile medicale aferente voucherului de 50 RON (TVA inclus) vor fi efectuate de catre cabinetul veterinar partener doar in conditiile in care:
•    a fost achizitionat pachetul Pro Plan Sterilised la pret special (1×1,5 kg Pro Plan Sterilised + 3×85 g Pro Plan NutriSavour Sterilised)
•    Participantul prezinta pana la data de 31 august 2015, inclusiv, reprezentatului cabinetului veterinar emitent voucherul semnat sau stampilat de acelasi cabinet veterinar insotit de cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate”
o    Voucherul de servicii medicale si cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate” vor putea fi folosite exclusiv in cabinetul veterinar emitent.
o    Membrii “Clubul pisicilor sterilizate” vor fi informati despre ofertele Pro Plan Pisica si cele ale cabinetului veterinar partener la care s-au afiliat, prin newslettere ce vor fi trimise pe adresa de e-mail cu care s-au inscris in Program in conditiile in care si-au dat acordul pentru primirea de comunicari comerciale.

4.6. Validarea participarii la Programul “Sterilizarea este buna” se realizeaza prin respectarea integrala a conditiilor de participare detaliate in Capitolul 4 al prezentului Regulament oficial.

5.     AVANTAJELE OFERITE IN PROGRAM:
5.1. Avantajele oferite participantilor in cadrul acestui Program sunt prezentate in tabelul de mai jos:

Avantaje

Cantitati (bucati)

Pret special la pachetul de produse Pro Plan Sterilised

constand in 1×1,5 kg Pro Plan Cat Sterilised + 3×85 g NutriSavour Sterilised

nedefinit

Servicii medicale gratuite in valoare de 50 Ron

valabil pana la data de 31 august 2015, inclusiv

nedefinit

Card membru “Clubul pisicilor sterilizate”

cu beneficii la achizitia de hrana Pro Plan si servicii

medicale din cabinetul veterinar la care clientul s-a afiliat

nedefinit


5.2. Participantilor la Program nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.
5.3. Nu se poate acorda contravaloarea in bani a avantajelor Programului, respectiv nu se pot schimba avantajele oferite in cadrul prezentului Program.

6.    VALIDAREA SI ACORDAREA AVANTAJELOR
6.1. Serviciile medicale aferente voucherului de 50 RON (TVA inclus) vor fi efectuate de catre cabinetul veterinar partener doar in conditiile in care:
•    a fost achizitionat pachetul Pro Plan Sterilised la pret special (1×1,5 kg Pro Plan Sterilised + 3×85 g Pro Plan NutriSavour Sterilised)
•    Participantul prezinta pana la data de 31 august 2015, inclusiv, reprezentatului cabinetului veterinar emitent voucherul semnat sau stampilat de acelasi cabinet veterinar insotit de cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate”
6.2. Voucherul de servicii medicale si cardul de membru “Clubul pisicilor sterilizate” pot fi folosite exclusiv in cabinetul veterinar emitent.
6.3. Membrii “Clubul pisicilor sterilizate” vor fi informati despre ofertele Pro Plan Pisica si cele ale cabinetului veterinar partener la care s-au afiliat, prin newslettere ce vor fi trimise pe adresa de e-mail cu care s-au inscris in program in conditiile in care si-au dat acordul pentru primirea de comunicari comerciale.

7.    PARTICIPARI NEVALIDATE
Avantajele Programului vor fi oferite doar persoanelor care indeplinesc integral conditiile prezentului Regulament Oficial.

8.    RESPONSABILITATE
8.1. Organizatorul Programului va acorda avantajele doar acelui cabinet veterinar partener si acelor participanti care au luat parte la Program, cu respectarea fidela a prevederilor prezentului Regulament Oficial.
8.2. Organizatorul si celelalte entitati implicate in Program nu isi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nici o forma in disputele referitoare la dreptul de utilizare a avantajelor. Toate litigiile referitoare la dreptul de utilizare a avantajelor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Programului va acorda avantajele exclusiv persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial.
8.3. Orice modificare a regulilor de participare la Program, a modului de desfasurare a acestuia, a perioadei valabilitatii acestuia, vor fi anuntate public de Organizator in conditiile Sectiunii 12, paragraf 12.2 din prezentul Regulament Oficial, prin afisarea actului aditional la Regulamentul de participare/desfasurare a Programului pe infopromotii.ro si pagina de Facebook  pe care se deruleaza Programul, ”Pisici Delicate” (www.facebook.com/PisiciDelicate) in aplicatia “Sterilizarea este buna”.
8.4. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior incheierii Programului sau vizeaza situatii ce reflecta nerespectarea prezentului Regulament.
8.5. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte acte care ar putea afecta imaginea Organizatorului sau costurile acestui Program.
8.6. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat utilizarea neconforma a avantajelor prezentului Program, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Programului va avea ca rezultat eliminarea respectivului participant sau cabinet veterinar partener din Program.

9.    CONFIDENTIALITATEA DATELOR
9.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Programului, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. De asemenea, Agentia, in calitate de operator inregistrat la ANSPDCP in baza notificarii nr. 28919 va putea prelucra datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele participante la Program ca si beneficiarii avantajelor Programului isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii si atribuirii avantajelor.
9.2. Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a persoanei vizate, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa  Nestlé  Romania SRL, str. George Constantinescu, nr. 3, sc. A, et. 7, Bucuresti, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata
9.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Program nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
9.4. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Program, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
9.5. Persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoanele vizate au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, persoana vizata va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catreNestlé Romania SRL, cu sediul pe str. George Constantinescu, nr. 3, sc. A, et. 7, Bucuresti, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

10.    INCETAREA PROGRAMULUI
10.1. Prezentul Program poate fi accesat in intervalul 16 martie – 30 aprilie 2015 sau pana epuizarea stocului de vouchere si pachete Pro Plan Sterilised la pret special in cabinetele veterinare partenere in Program si in perioada 1 aprilie, ora 10:00 – 30 aprilie 2015, ora 23:59 din aplicatia campaniei “Sterilizarea este buna” de pe pagina de Facebook “Pisici Delicate” ([bannerid:538]) .
10.2. Prezentul Program poate inceta inainte de termenul stabilit in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.
*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Programului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. In cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia participantilor la Program, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta major.

11.    LITIGII
11.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.
11.2. Eventualele reclamatii legate de derularea Programului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu nr. 3, sc. A, et. 7, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data acordarii avantajelor. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nici o contestatie.

12.    REGULAMENTUL OFICIAL
12.1. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul de participare/desfasurare al Programului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pe infopromotii.ro si pagina de Facebook  pe care se deruleaza Programul, ”Pisici Delicate” (www.facebook.com/PisiciDelicate) in aplicatia “Sterilizarea este buna”, la Infoline 08008637853 (linie telefonica gratuita accesibila din toate retelele de telefonie mobila si fixa), prin email la: contact.nestle@ro.nestle.com sau, printr-o solicitare scrisa catre Nestlé Romania S.R.L., cu sediul în Str. George Constantinescu, Nr. 3, intrarea A, et.7, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Departamentului Serviciul Consumatorului.
12.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice la data autentificarii actului aditional.