Procter&Gamble – “Calatorie in Tara Cumparaturilor: Ti-ai pregatit familia pentru scoala?”

A. Cumpara de la Carrefour Ariel M-Zim 5 si orice alt produs participant, in valoare de minim 60 RON, prezinta bonul de casa la standul P&G si primesti pe loc un pachet cu rechizite scolare. B. Cumpara de la Carrefour orice produs participant, dezleaga labirintul si completeaza cuponul de la promoteri, apoi introdu-le in urna speciala. Pastreaza bonul de casa.

Premii instant: 5000 x pachet rechizite scolare. Prin tragere la sorti: 200 x ghiozdan utilat; 24 x notebook Acer Aspire; 8 x televizor LCD Samsung; 40 x aparat foto digital Canon.

Regulamentul campaniei promotionale

„Calatorie in Tara Cumparaturilor!”

a companiei Procter&Gamble Distribution Romania SRL

29 august 2007 – 18 noiembrie 2007

 

 

 

Art. 1. Organizatorul

 

Organizatorul promotiei “Calatorie in Tara Cumparaturilor!” este Procter & Gamble Distribution, cu sediul in Bucuresti, Iride Business Park, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Sector 2, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/11908/2005, CUI 17756999, denumita in cele ce urmeaza Organizator.

Promotia se deruleaza prin intermediul agentiei Grey Worldwide Romania SRL, cu sediul in  Bucuresti Str Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, etaj 3, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/23996/1992, Cod Unic de Inregistrare R 2786908, in calitate de Imputernicit potrivit Legii 677/2007, denumita in cele ce urmeaza, Agentia.

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

Art. 2. Durata si locul de desfasurare al campaniei promotionale

 

Campania se desfasoara in perioada 29 august – 18 noiembrie 2007, in cele 8 magazine Carrefour din tara.

 

 

Art. 3. Drept de participare

 

Campania promotionala este deschisa tuturor cetatenilor cu domiciliul stabil in Romania. Angajatii companiei Procter & Gamble, ai distribuitorilor acesteia, ai agentiei de publicitate Grey Worldwide Romania, ai companiei Hit Mail, ai altor companii implicate in promotie, precum si rudele de gradul I ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la promotie.

 

 

Art. 4. Produse participante

 

La aceasta promotie participa produsele: Ariel, Tide, Bonux, Lenor, Fairy, Ace, Mr. Proper, Pampers, H&S, Pantene, W&G, Camay, BAM, Oral B, Duracell, Braun, Gillette comercializate in centrele comerciale Carrefour din tara, asa cum sunt prezentate in Anexa 1 la prezentul regulament.

 

 

Art. 5. Modul de desfasurare al campaniei promotionale

 

Promotia „Calatorie in Tara Cumparaturilor” se desfasoara in doua etape:

Prima etapa se numeste „Calatorie in Tara Cumparaturilor – Ti-ai pregatit familia pentru scoala?” si se desfasoara in perioada 29 august 2007 – 11 septembrie 2007 in  doua module:

A.

1. Cumpara Ariel M-Zim 5 + orice alt produs participant din magazinele Carrefour din tara.

2. Produsele trebuie sa insumeze cel putin 60 RON.

3. Mergi cu bonul de casa la standul promotional special organizat dupa casele de marcat si vei primi instant un pachet cu rechizite scolare.

 

SAU B.

1. Cumpara orice produs participant la promotie in perioada 29 august – 11 septembrie 2007 din magazinele Carrefour din tara.

2. Dezleaga labirintul primit de promoteri.

3. Completeaza talonul atasat labirintului cu datele personale: nume, prenume, adresa, numar de telefon, numarul bonului de casa.

4. Depune labirintul si talonul completat corect si complet in urna promotionala amplasata in spatele caselor de marcat, pentru a te inscrie la tragerea la sorti.

5. Pastreaza bonul de casa pentru dovada achizitionarii.

 

A doua etapa a promotiei se numeste „Calatorie in Tara Cumparaturilor  – Scoate-ti familia la o plimbare… castigatoare”  si se desfasoara  in perioada 12 septembrie – 18 noiembrie 2007 si se desfasoara astfel:

1. Cumpara minim 2 produse participante care au lipite pe ambalaj sticker-ul promotional cu mesajul „Tara Cumparaturilor ; Oferte pentru Familia ta!”, pe acelasi bon. Produsele participante se gasesc in Anexa1.

2. Trimite un SMS la numarul 1850 (valabil in retelele Orange/ Vodafone/ Cosmote/ Zapp) care sa contina numarul  bonului de casa cu care ai achizitionat respectivele produse pana la data de 18 noiembrie 2007 inclusiv.

3. Pastreaza bonul de casa pentru dovada achizitionarii.

 

 

Art. 6. Premiile

 

A. Premiile instant constau intr-un pachet cu rechizite scolare si se vor acorda in limita stocului disponibil, dupa cum urmeaza:

 

Denumire premiu

Nr. Buc.

Pret RON/buc, fara TVA

Cost total RON, fara TVA

Pachet de scoala

5000

 5.18

25900

 

 

Componenta unui astfel de pachet este prezentata in tabelul urmator:

 

 

Componenta pachet :

Valoare unitara RON fara TVA

1 CAIET A5 PG 48 FILE DICTANDO BASIC

0.45

1 CAIET A5 PG 48 FILE MATEMATICA BASIC

0.45

1 SET CARIOCA FIBRACOLOR ITALIA 12 CULORI/SET

1.99

1SET GEOMETRIE( RIGLA, ECHER)

0.35

1 SET CREIOANE COLORATE 12CULORI/SET LUNGI 1/1 TW

1.39

1 BLOC DESEN A4

0.55

TOTAL PACHET

5.18

 

B. Premiile oferite prin tragere la sorti  se vor acorda in limita stocului disponibil prezentat in tabelul urmator:

 

Denumire premiu

Nr. Buc.

Pret RON/set fara TVA

 Cost Total – RON fara TVA

Ghiozdan utilat cu rechizite scolare

200 (40 buc./ magazin)

19.90

3980.00

Notebook Acer Aspire AS 5632WLMI

24 (3 buc/ magazin)

2497.43

59938.32

Televizor LCD 32" Samsung LE32S81, Sistem Home Cinema Samsung HT-Q20

8

2633.67

21069.36

Aparat Foto Digital Canon A460

40

311

12440

 

 

Cele 200 de ghiozdane oferite ca premii in urma tragerii la sorti din prima etapa vor fi utilate cu rechizite scolare conform urmatorului tabel:

 

 

Componenta ghiozdan

Valoare unitara Ron fara TVA

1 GHIOZDAN

6.44

2 CAIETE A5 PG 48 FILE DICTANDO BASIC

0.9

2 CAIETE A5 PG 48 FILE MATEMATICA BASIC

0.9

1 BLOC DESEN A4

0.55

1 SET ACUARELE FARBY POLONIA 8 CUL/SET

1.25

1 SET PENSULE STUDIO 5/SET

1.21

1 SET CARIOCI JUNIOR WILSON ITALIA 6CULORI/SET

0.9

1 SET GEOMETRIE 30 CM COMBO

1.35

1 PENAR  true ECHIPAT *

6.4

TOTAL PACHET

19.9

 

 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

Premiile se vor acorda in limita stocului mentionat.

 

 

Art. 7. Tragerile la sorti:

 

In cadrul campaniei promotionale: ”Calatorie in Tara Cumparaturilor” vor avea loc doua trageri la sorti, cate una pentru fiecare etapa de desfasurare a promotiei.

Prima tragere la sorti va avea loc pe 30 septembrie 2007 si se va desfasura in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei.

Extragerea se va face electronic din inregistrarile obtinute prin procesarea taloanelor promotionale completate si depuse in urna de la standul promotional de catre participanti in perioada 28 august – 11 septembrie 2007

Cea de-a doua tragere la sorti in cea de a doua etapa a promotiei va avea loc pe 25 noiembrie si se va desfasura  in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei.

Extragerea se va face electronic dintre SMS-urile primite de la participanti in perioada 12 septembrie -18 noiembrie 2007.

Ambele extrageri se vor desfasura in prezenta unui notar public.

 

 

Art. 8. Conditii de validitate:

 

Pentru a putea fi inscris la prima tragere la sorti („Calatorie in Tara Cumparaturilor – Ti-ai pregatit familia pentru scoala?”) participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 5;

2. Sa fi achizitionat un produs participant la promotie dintr-unul din magazinele Carrefour in perioada 29 august 2007-11 septembrie 2007 potrivit prevederilor prezentului regulamentului.

3. Talonul sa fie completat cu datele personale si depus in urna din magazinul Carrefour pana la data de 11 septembrie 2006, inclusiv;

4. Talonul sa contina nume, prenume, adresa completa, telefon (daca exista), adresa e-mail (daca exista);

5. Talonul  sa fie intreg si in original (nu se accepta fotocopii);

 

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru  eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra taloanelor sau continutului acestora.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

– cupoane deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului,

– cupoane pierdute

– cupoane depuse in alte recipiente/alta urna decat cea existenta  in magazinele participante la promotie.

 

Pentru a putea fi inscris la cea de-a doua tragere la sorti („Calatorie in Tara Cumparaturilor  – Scoate-ti familia la o plimbare… castigatoare”) participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 

1. Sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 5;

2. Sa fi achizitionat  orice 2 produse participante care au lipit pe ambalaj sticker-ul promotional cu mesajul „Tara Cumparaturilor ; Oferta pentru Familia ta!” pana la data de 18 noiembrie 2007.

3. Sa fi trimis un SMS la numarul 1850 (valabil in retelele Orange/ Vodafone/ Cosmote/ Zapp) care sa contina numarul  bonului de casa cu care a achizitionat respectivul produs pana la data de 18 noiembrie 2007.

 

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

1. SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1850;

2. SMS-urile ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe factura;

3. SMS-urile trimise in afara perioadei promotiei, mentionate mai sus;

Dovada de expediere a SMS-ului nu reprezinta si dovada primirii SMS-ului.

 

    

Art. 9. Acordarea premiilor si anuntarea castigatorilor

 

Premiile oferite instant se vor acorda instant sau cel mai tarziu in ziua urmatoare achizitiei. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa mearga la standul promotional special amenajat, dupa casele de marcat si sa-si completeze datele in centralizatorul pus la dispozitie de promoter.

Premiile oferite in urma tragerilor la sorti se vor acorda in maximum 10 zile de la data contactarii castigatorilor.

Castigatorii vor fi anuntati telefonic in maximum 10 zile de la data desemnarii lor.

Lista castigatorilor desemnati in urma celor  doua trageri la sorti va fi facuta publica pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

 

Art. 10. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul oficial al promotiei este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit la cerere la standul promotional organizat in magazinul Carrefour din fiecare oras si la biroul relatii cu clientii din magazin. Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

Art. 11. Taxe si impozite

 

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Campanie, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat sa il calculeze si sa il plateasca.

 

 

Art. 12. Protectia datelor personale

 

Prin inscrierea la promotia “Calatorie in Tara Cumparaturilor!” participantii sunt de acord cu

prevederile prezentului regulament.

Castigatorii sunt obligati sa-si declare datele, pentru a li se inmana premiul.

Completarea acestor date reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Procter & Gamble Distribution Romania. Scopurile prelucrarii acestor date sunt desemnarea castigatorilor promotiei “Calatorie in Tara Cumparaturilor!” si efectuarea de rapoarte statistice.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Procter &Gamble Distribution Romania

 

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A Bucuresti, Procter &Gamble se obliga:

– sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

– sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

– sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

 

 

Art. 13 Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

 

 

Art. 14 Intreruperea campaniei promotionale

 

Campania promotionala va putea fi intrerupta numai in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dupa anuntarea prealabila a publicului.

 

 

MARCA

AMBALAJE PARTICIPANTE

ARIEL

Ambalaje mai mari de 4kg, inclusiv 4kg

TDE

Ambalaje mai mari de 4kg, inclusiv 4kg

BONUX

Ambalaje mai mari de 4kg, inclusiv 4kg

LENOR

Doar sticlele de 2l

ACE

Doar sticlele de 2l

FAIRY

Sticlele de 1l si 1.5l

MR. PROPER

Sticlele de 1l

PAMPERS – scutece

Doar Jumbo Pack

PAMPERS – servetele umede

Pachetele de 63 bucati si 72 bucati

HEAD & SHOULDERS

Sticlele de 400ml si 750 ml

PANTENE – sampon

Doar sticlele de 400ml

PANTENE – balsam, masca sau leave-in

Toate

WASH & GO – sampon

Sticlele de 400ml si 750 ml

WASH & GO – balsam

Sticlele de 200ml

BLEND A MED

Pachetele de 100ml

CAMAY – sapun, gel de dus sau spumant de baie

Toate variantele

ORAL B – periute de dinti

Toate variantele

GILLETTE

Toate variantele

DURACELL

Toate variantele

BRAUN

Toate produsele