Pro Plan Pisica: Se caută o vedetă!

Cumpara un pachet promotional Pro Plan Pisica de 400g sau 1,5kg din magazinele semnalizate cu materiale promotionale (insemnul promotiei – eticheta galbena in forma de stea, cu mesajul promotional), acceseaza din pagina de Facebook Pisici Delicate aplicatia “Se cauta o vedeta!” si urmeaza pasii pentru inscrierea in concurs. Pastreaza ambalajul promotional pentru validare.

1 x Marele premiu: Titlul de “Vedeta Pro Plan Pisica 2014” (sedinta foto profesionala pentru pisicuta castigatoare + 10 kg de hrana Pro Plan Pisica din sortimentul/sortimentele recomandate pentru etapa ei de viata + calitatea de vedeta Pro Plan Pisica).
15 x hrana Pro Plan Pisica pentru un an de zile (33 kg de hrana Pro Plan Pisica).

Citeste si Actul aditional 1!

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
“Se cauta o vedeta!”

Perioada de desfasurare: 15 februarie – 30 aprilie 2014
Locatii participante la campanie: toate magazinele de hrana de animale semnalizate cu materiale promotionale Pro Plan Pisica
Campania promotionala pentru consumatori

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI PERIOADA DE DESFASURARE
Campania promotionala “Se cauta o vedeta!” (denumita in continuare “Campania”) este organizata de Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu nr. 3, sc. A, et. 7, Sector 2, Romania, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/10813/2010, CUI 8184502,  inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 2168, reprezentata legal prin dl. De Froment Hervé, in calitate de Administrator, (denumita în continuare “Organizator” sau “Nestlé România”) prin intermediul Brand Buzzers S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Matei Basarab nr. 90, bl. L118A, sc. 2, ap. 12, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu numarul J40/1530/2013, C.U.I. RO31198782, inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, In baza notificarii nr. 28919, reprezentata legal prin Violeta Marinescu in calitate de Managing Director, denumita in continuare “Agentia”.
Agentia este astfel împuternicita sa reprezinte Organizatorul în relatia cu orice institutie sau persoana juridica si sa realizeze orice act juridic în vederea asigurarii desfasurarii Campaniei în conditiile prevazute de normele legale în vigoare.
1.1    Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare de la data autentificarii respectivului act aditional.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL
2.1 Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

SECTIUNEA 3. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
3.1. Campania se deruleaza in perioada 15 februarie – 31 martie 2014 si este valabila in toate magazinele de hrana animale semnalizate cu materiale promotionale Pro Plan Pisica.
3.2 Campania este organizata si se desfasoara la nivel national, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
3.3 Premiile sunt acordate la finalul campaniei si vor fi expediate catre castigatori prin intermediul firmei de curierat.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
4.1 Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Purina Romania, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania, angajatii magazinelor participante la campanie si membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie) care detin participatii, functii sau au vreun interes in societatile comerciale mentionate anterior, indiferent de natura acestuia.
4.2 Participarea la aceasta Campanie impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE
La Campanie participa toate sortimentele de Pro Plan Pisica, in ambalaj promotional de 400g sau 1,5kg disponibile exclusiv in magazinele de hrana animale semnalizate cu materiale promotionale Pro Plan Pisica.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
6.1 Pentru a intra in concurs participantii trebuie sa cumpere in perioada promotiei, 15 februarie – 31 martie 2014, un pachet promotional Pro Plan Pisica de 400g sau 1,5kg din magazinele semnalizate cu materiale promotionale. Pachetul promotional Pro Plan Pisica este definit ca fiind pachetul Pro Plan Pisica de 400g sau 1,5 kg ce poarta insemnul promotiei – eticheta galbena in forma de stea cu mesajul promotional. Pachetele promotionale Pro Plan Pisica sunt disponibile exclusiv in magazinele semnalizate cu materiale promotionale, in limita stocului disponibil.
6.2 Participantii trebuie sa acceseze din pagina de Facebook Pisici Delicate aplicatia “Se cauta o vedeta!” si sa inscrie codul mentionat in interiorul etichetei galbene in forma de stea ce se gaseste pe ambalajul pachetului promotional Pro Plan Pisica achizitionat.
6.3 Dupa introducerea codului promotional, participantii trebuie uploadeze o poza cu pisica alaturi de pachetul promotional Pro Plan Pisica achizitionat si sa creeze in aplicatie un profil al pisicii, completand urmatoarele campuri obligatorii:
·    Nume si prenume stapan (date corespondente cu cele din actul de identitate)
·    Numar de telefon valabil (va fi folosit pentru a contacta castigatorii)
·    Adresa de e-mail
·    Nume pisica
·    Rasa pisicii
·    Varsta pisicii
·    Descrierea cat mai atractiva a pisicii (descrierea va fi formulata la persoana I singular, din perspectiva pisicii). Descrierea poate sa contina informatii despre personalitatea pisicii, pasiuni, cat de activa este, trasaturi fizice si comportamentale, daca este sau nu sterilizata etc. In aplicatie va exista un profil demo al pisicii ca exemplu.
6.4 Participantii vor putea inscrie in concurs un singur cod de produs, respectiv o singura imagine cu pisica si pachetul Pro Plan Pisica, insa pot profita de ofertele Pro Plan Pisica din magazinele participante la promotie in limita stocului existent, pe toata durata campaniei.
6.5 Inainte de a fi postate in cadrul aplicatiei, pozele vor fi validate de organizatorii concursului. Validarea pozelor poate dura pana la 24 de ore de luni pana vineri si 48 de ore in cazul in care poza este incarcata in timpul zilelor de weekend.
6.6 In cazul in care poza nu indeplineste conditiile specificate in prezentul regulament (poza trebuie sa fie clara, sa contina pisica inscrisa in concurs si pachetul de hrana Pro Plan Pisica cu eticheta promotionala vizibila), poza nu va fi validata.
6.7 In cazul in care o pisica este inscrisa in concurs de mai multi participanti, se va aproba poza primului participant care a inscris pisica si vor fi invalidate urmatoarele poze ale participantilor.

Pentru a castiga Marele premiu, titlul de “Vedeta Pro Plan Pisica 2014”:
6.8 Participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe voturi (like-uri) pentru pisica inscrisa in concurs pana la data incheierii concursului, 31 martie 2014. Participantii vor avea posibilitatea sa isi invite prietenii in aplicatie pentru a vota poza inscrisa in concurs. Pentru ca o persoana sa poata vota trebuie sa fie fan al paginii Pisici Delicate. Voturile se cuantifica in aplicatie, nu pe wall-ul participantului la concurs. Concurentii vor avea posibilitatea sa dea share din aplicatie unui mesaj cu o invitatie adresata prietenilor de a intra in aplicatie pentru a vota pisicuta respectivului concurent. Linkul continut in mesajul sharuit va conduce in pagina pisicii promovate si va necesita „Like” pentru pagina Pisici Delicate.
6.9 Cele mai votatate 10 pisici participante in concurs vor intra in finala concursului in functie de nota finala care se va calcula pe baza numarului de like-uri acumulate in aplicatie de imaginea inscrisa in concurs (reprezentand 60% din nota finala) si nota juriului compus din reprezentantul brandului Pro Plan Pisica si reprezentantul Agentiei de publicitate organizatoare (reprezentand 40% din nota finala).
6.10 Vor intra in finala doar acele poze care respecta criteriile din regulament, indiferent de nr de like-uri acumulate. Doar participantii care intra in finala vor primi prin jurizare si nota juriului.
6.11 Nota juriului va fi data in functie de urmatoarele criterii:
·    Calitatea pozei: pisica si pachetul promotional Pro Plan Pisica sa fie clare, vizibile. Nu sunt acceptate poze in care nu apare pachetul promotional Pro Plan Pisica.
·    Profilul pisicii sa fie completat in mod adecvat, cat mai complet
·    Pisica sa fie in mod evident o pisica sanatoasa, ingrijita si deci frumoasa
·    Ipostaza in care apare pisica in poza inscrisa in concurs – pisica nu trebuie sa apara intr-o postura chinuita, nenaturala, fortata.
6.12 Castigatorul Marelui premiu va fi desemnat in urma clasamentului, ca avand cel mai mare punctaj, obtinut prin voturile (like-urile) publicului si nota juriului urmand a fi validat astfel:
o    proprietarul pisicii sa poata face dovada detinerii pachetului promotional Pro Plan Pisica etichetat cu codul inscris in concurs
o    proprietarul pisicii sa faca dovada existentei pisicii si disponibilitatii ei pentru sedinta foto
o    proprietarul pisicii sa semneze acordul de cesiune a drepturilor de utilizare asupra imaginilor rezultate din sedinta foto pentru ca pisica sa poata fi reprezentata ca vedeta brandului in comunicarile urmatoare ale brandului Pro Plan Pisica pe pagina de Facebook Pisici Delicate.

Pentru a castiga unul dintre cele 10 premii constand in hrana Pro Plan Pisica pentru un an de zile:
6.13 Participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe like-uri in aplicatia de Facebook la imaginea inscrisa in concurs pana la data de 31 martie 2014, like-uri care vor fi transformate in sanse in tragerea la sorti pentru 1 din cele 10 premii Pro Plan Pisica. Fiecare like primit reprezinta o sansa in tragerea la sorti.
6.14 Pentru a primi extra 10 sanse in tragerea la sorti, participantii trebuie sa evalueze pe o scara de a 1 la 5 in cadrul aplicatiei felul in care pisica a reactionat fata de hrana Pro Plan Pisica.
6.15 Pentru a primi extra sanse in tragerea la sorti, participantii trebuie sa isi invite prietenii in aplicatie si acestia sa participle la promotie. Pentru fiecare prieten care intra in concurs si parcurge pasii detaliati in sectiunea 6, participantul primeste extra 10 sanse in  tragerea la sorti.
6.16 Un participant poate castiga Marele Premiu, titlul de “Vedeta Pro Plan Pisica 2014”, dar si unul dintre premiile promotiei. Un participant nu poate castiga decat unul dintre cele 10 premii constand in hrana pentru un an de zile Pro Plan Pisica puse in joc.

SECTIUNEA 7. PREMIILE CAMPANIEI:
7.1 Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt prezentate in tabelul de mai jos:

Premii

Cantitati (bucati)

Valoare totala (LEI fara TVA)

Marele premiu

1

Premii hrana Pro Plan Pisica

10

TOTAL

11

7200

 


7.2 Descrierea premiilor:
Marele premiu: Titlul de “Vedeta Pro Plan Pisica 2014” se premiaza cu:
– sedinta foto profesionala pentru pisicuta castigatoare
– 10 kg de hrana Pro Plan Pisica din sortimentul/sortimentele recomandate pentru etapa de viata a pisicii castigatoare
– calitatea de vedeta Pro Plan Pisica – presupune prezenta constanta pe pagina Pisici Delicate pe parcursul anului 2014, imaginea pisicutei castigatoare fiind asociata cu mesaje educative privind mentinerea sanatatii si frumusetii pisicutelor pentru Fanii paginii Pisici Delicate.
Premiul “Hrana Pro Plan Pisica pentru 1 an” este echivalent cu 33 kg de hrana Pro Plan Pisica din sortimentul/sortimentele recomandate pentru etapa de viata si caracteristicile (sterilizata, cu sensibilitate digestiva/mofturoasa, probleme de greutate) specifice fiecareia dintre pisicile castigatoare.
Valoarea totala bruta a premiilor acordate este de 7.200 RON (cu TVA inclus).
7.3 Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (costul de achizitie a produselor Nestlé).
7.4 Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate in cadrul prezentei Campanii, respectiv nu se pot schimba premiile oferite in cadrul prezentei Campanii.

SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE SI ACORDARE A PREMIILOR
8.1 Pentru a avea sanse la castigarea premiilor concursului, Participantii trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii, in mod cumulativ:
a) Sa achizitioneze un pachet promotional Pro Plan Pisica de 400g sau 1,5 kg din orice sortiment hrana in perioada promotiei;
b) sa parcurga pasii detaliati in sectiunea 6. din prezentul Regulament;
8.2 Validarea castigatorului titlului de “Vedeta Pro Plan Pisica 2014” se va face pana pe data de 15 aprilie 2014 in conformitate cu criteriile listate la alin. 6.12.
8.3 Validarea castigatorilor premiilor “Hrana Pro Plan Pisica pentru 1 an” desemnati prin tragerea la sorti organizata la incheierea campaniei, respectiv pe data de 1 aprilie 2014, se va face pe baza prezentarii ambalajului promotional ce contine codul inscris in concurs. Participantii trebuie sa pastreze ambalajul promotional Pro Plan Pisica ce contine eticheta cu codul inscris in concurs pentru a putea face dovada achizitiei.
8.4. Castigatorii vor fi contactati telefonic la numarul furnizat in cadrul aplicatiei si/sau prin intermediul adresei de e-mail inscrisa in aplicatie in cel mult 15 de zile calendaristice de la data incheierii campaniei.
8.5 In cazul in care un castigator nu raspunde la telefonul sau adresa de email inscrise in concurs pe durata primelor 7 zile calendaristice de la data incheierii campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul sa preia urmatoarea pozitie in clasament in cazul premiului “Vedeta Pro Plan Pisica 2014” sau sa extraga un nou castigator pentru premiile “Hrana Pro Plan Pisica pentru 1 an”.
8.6 Premiile vor fi oferite castigatorilor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data validarii si acordarii lor oficiale.

SECTIUNEA 9. PARTICIPARI NEVALIDATE
9.1 Premiile Campaniei vor fi oferite doar persoanelor care indeplinesc conditiile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 10. RESPONSABILITATE
10.1. Organizatorul Campaniei va acorda premiul / premiile doar acelui participant care a luat parte la Campanie, cu respectarea fidela a prevederilor prezentului Regulament Oficial.
10.2. Organizatorul si celelalte entitati implicate in Campanie nu isi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nici o forma in disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiilor de catre castigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora, cu exceptia produselor puse pe piata de catre Organizator, pentru care este raspunzator conform legii.
10.3. Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public de Organizator in conditiile Sectiunii 15, paragraf 15.2 din prezentul Regulament Oficial, prin afisarea actului aditional la Regulamentul de participare/desfasurare al Campaniei pe site-ul www.infopromotii.ro.
10.4. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei Campanii.
10.5. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte acte care ar putea afecta imaginea Organizatorului sau costurile acestei Campanii.
10.6. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea respectivului participant din Campanie.
10.7. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor oferite si nu acorda termen de garantie de utilizare sau functionare pentru premiile acordate, cu exceptia produselor puse pe piata de catre acesta, pentru care este raspunzator conform legii.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE
11.1. Pentru premiile acordate nu se datoreaza impozit pe premii, avand in vedere ca valoarea unitara a oricarui premiu acordat in cadrul promotiei este mai mica decat venitul din premii impozabil prevazut de legislatia fiscala.
11.2. In privinta premiilor acestei Campanii, Participantilor nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor reprezentand contravaloarea produselor Nestlé achizitionate si participante in Campanie.

SECTIUNEA 12. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
12.1 Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. De asemenea, Agentia, in calitate de operator inregistrat la ANSPDCP in baza notificarii nr. 28919 va putea prelucra datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001 Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele participante la Campanie si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii si atribuirii premiilor. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile  Nestlé  Romania? [ ] DA [ ] NU”
12.2 Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a persoanei vizate, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa  Nestlé  Romania SRL, str. George Constantinescu, nr. 3, sc. A, et. 7, Bucuresti, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
12.3 Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
12.4  Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
12.5 Persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoanele vizate au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, persoana vizata va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul pe str. George Constantinescu, nr. 3, sc. A, et. 7, Bucuresti, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.

SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI
13.1 Prezenta Campanie va inceta la data de 31 martie 2014.
13.2 Prezenta Campanie poate inceta inainte de termenul stabilit in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.
*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
13.3 Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. In cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia participantilor la Campanie, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 14. LITIGII
14.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.
14.2 Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu nr. 3, sc. A, et. 7, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data acordarii premiilor. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nici o contestatie.

SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL OFICIAL
15.1. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul de participare/desfasurare al Campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.infopromotii.ro sau poate fi solicitat printr-o cerere scrisa si datata catre S.C. Nestlé Romania S.R.L., pe adresa: str. George Constantinescu, nr. 3, sc. A, et. 7, Bucuresti, Sector 2, Romania.
15.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice la data autentificarii actului aditional.
15.3. Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, publicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007 si a fost semnat intr-un exemplar original, astazi 14 februarie 2014, data autentificarii de catre Notarul Public.