PRIMII PAȘI cu PRO PLAN

Campania este organizata si se desfasoara la nivel national, exclusiv in cabinetele veterinare si magazinele specializate partenere semnalizate cu materiale promotionale. Lista locatiilor partenere va fi disponibila incepand cu data de 15 aprilie 2016 in Tab-ul “PRIMII PASI cu PRO PLAN” din pagina de Facebook ”Prieteni pe Viata”
([bannerid:547]), unde vor fi disponibile si toate informatiile utile pentru persoanele interesate de achizitia sau cresterea unui pui de caine cat si beneficiile oferite de Pro Plan prin intermediul Campaniei “PRIMII PASI cu PRO PLAN”.

Toti proprietarii de pui de caine sunt invitati sa participe la campanie pentru a beneficia de Pachetul Promotional Primii Pasi cu Pro Plan oferit de brandul de hrana super-premium Pro Plan® Dog.

Citeste si Actul aditional 1!

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“PRIMII PASI cu PRO PLAN”
Perioada de desfasurare:
1 aprilie – 11 iunie 2016*

1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI PERIOADA DE DESFASURARE
Campania “PRIMII PASI cu PRO PLAN” organizata de Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu nr. 3, sc. A, et. 7, Sector 2, Romania, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/10813/2010, CUI 8184502, inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 2168, reprezentata legal prin dl. De Froment Hervé, in calitate de Administrator, (denumita în continuare “Organizator” sau “Nestlé România”) prin intermediul Brand Buzzers S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Matei Basarab nr. 90, bl. L118A, sc. 2, ap. 12, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu numarul J40/1530/2013, C.U.I. RO31198782, inregistrata la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, In baza notificarii nr. 28919, reprezentata legal prin Violeta Marinescu in calitate de Managing Director, denumita in continuare “Agentia”.

Agentia este astfel împuternicita sa reprezinte Organizatorul în relatia cu orice institutie sau persoana juridica sau fizica si sa realizeze orice act juridic în vederea asigurarii desfasurarii Programului in conditiile prevazute de normele legale in vigoare.
Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, denumit in continuare „Regulamentul Oficial”, este finala si obligatorie pentru participanti, cabinetele veterinare si magazine specializate partenere. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial fara notificare prealabila, prin intocmirea unui act aditional, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare de la data autentificarii respectivului act aditional.

Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atata timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor. Niciun participant nu va putea solicita continuarea Campaniei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea regulamentara a Campaniei.

Campania este organizata de catre Organizator, prin intermediul Agentiei, in scopul cresterii notorietatii activitatii Organizatorului.
Campania se desfasoara in conformitate cu prevederile legislatiei romane in vigoare.

2. ARIA DE DESFASURARE SI DURATA PROGRAMULUI
Campania este organizata si se desfasoara la nivel national pe teritoriul Romaniei, exclusiv in cabinetele veterinare si magazinele specializate partenere semnalizate cu materiale promotionale, in perioada 1 aprilie – 31 mai 2016*. Lista locatiilor partenere va fi disponibila incepand cu data de 15 aprilie 2016 in Tab-ul “PRIMII PASI cu PRO PLAN” din pagina de Facebook ”Prieteni pe Viata”  ([bannerid:547]), unde vor fi disponibile si toate informatiile utile pentru persoanele interesate de achizitia sau cresterea unui pui de caine cat si beneficiile oferite de Pro Plan prin intermediul Campaniei “PRIMII PASI cu PRO PLAN”.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE
3.1.    Campania este deschisa tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania, cu varsta mai mare de 18 ani (impliniti pana la data inceperii Programului) care detin un pui de caine.
3.2.    Nu sunt eligibile pentru a participa la Campanie persoanele juridice, întreprinderile familiale, angajatii/colaboratorii Nestlé România S.R.L., ai agentiei implicate în organizarea Programului si/sau ai companiilor distribuitoare ale Nestlé România S.R.L., angajatii cabinetelor veterinare partenere, precum si rudele în linie directa si/sau colaterala (pana la gradul al IV-lea inclusiv), sotii/sotiile si afinii.
3.3.    Participarea la aceasta Campanie impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.
3.4.    Participantii inteleg si sunt de acord sa-si asume intreaga raspundere in cazul in care prin actiunile si/sau inactiunile lor ar cauza vreun prejudiciu de orice natura Organizatorului obligandu-se la repararea oricarui astfel de prejudiciu care ar rezulta ca urmare a comportamentului lor in cadrul sau in legatura cu desfasurarea Campaniei.
____________________
* Perioada de inscriere in cabinetele veterinare si magazinele specializate partenere inscrise in Program se va extinde daca va fi necesar pana la epuizarea stocului de pachete promotionale “Primii Pasi cu Pro Plan”.

4. PREMIILE CAMPANIEI
4.1. Premiile oferite de brandul de hrana super-premium Pro Plan® Dog în cadrul Campaniei “PRIMII PASI cu PRO PLAN” la achizitia a 3 kg hrana Pro Plan Puppy constau in:
4.1.1. Pachet promotional “PRIMII PASI cu PRO PLAN” disponibil in Cabinetele Veterinare Partenere care contine:
–    Voucher servicii medicale GRATUITE în valoare de 50 Ron (TVA inclus)
–    Carnet 3 x bonuri 20% DISCOUNT la cumparaturile viitoare + CADOU un promotional Pro Plan la utilizarea integrala a celor 3 bonuri
–    Ghid de ingrijire a puiului de caine
–    Brosura despre nutritia puiului de caine
4.1.2. Pachet promotional “PRIMII PASI cu PRO PLAN” disponibil in Magazinele Specializate Partenere care contine:
–    Bol de hrana CADOU
–    Carnet 3 x bonuri 20% DISCOUNT la cumparaturile viitoare + CADOU un promotional Pro Plan la utilizarea integrala a celor 3 bonuri
–    Ghid de ingrijire a puiului de caine
–    Brosura despre nutritia puiului de caine
4.2. Premiul oferit de brandul de hrana super-premium Pro Plan® Dog în cadrul Campaniei “PRIMII PASI cu PRO PLAN” la achizitia a 1 kg hrana Pro Plan Puppy din orice cabinet veterinar sau magazin specializat partener consta in:
–    Carnet 3 x bonuri 20% DISCOUNT la cumparaturile viitoare + CADOU un promotional Pro Plan la utilizarea integrala a celor 3 bonuri.

5. MECANISMUL CAMPANIEI
Pentru a beneficia de Premii, Participantul la Campanie trebuie sa? achizitioneze 3 kg sau 1 kg de hrana Pro Plan Puppy dintr-un cabinet veterinar sau magazin specializat Partener Pro Plan, in perioada 1 aprilie – 31 mai 2016 si sa completeze talonul campaniei.
5.1 In varianta achizitionarii unui pachet de 3 kg hrana Pro Plan Puppy dintr-un Cabinet Veterinar Partener:
o    Participantul achizitioneaza o punga de 3 kg Pro Plan Puppy, completeaza integral formularul de inscriere oferit de reprezentantul cabinetului veterinar avand grija sa bifeze acordul de prelucrare a datelor si primire de materiale informative pentru a putea fi informat in legatura cu ofertele la hrana Pro Plan si primeste Pachetul promotional “PRIMII PASI cu PRO PLAN” cu continutul detaliat a alin. 4.1.1.
o    Reprezentantul cabinetului:
•    verifica completarea integrala si bifarea disclaimerelor de pe formular
•    completeaza câmpul “Cabinet Veterinar / Magazin Specializat” de pe formularul disponibil pe voucherul de servicii medicale si carnetul de bonuri discount si ofera pachetul promotional cu continutul detaliat la alin 4.1.1. Participantului.
o    Pentru a beneficia de serviciile medicale gratuite:
·    Participantul va trebui sa prezinte exclusiv in cabinetul la care s-a inscris, voucherul primit in acelasi cabinet medical, pana la data de 31 august 2016, inclusiv.
·    Reprezentantul cabinetului se va asigura ca voucherul este emis de cabinetul pe care il reprezinta si formularul de pe voucher este completat integral, facilitand Participanului obtinerea serviciilor medicale in valoare de 50 RON.
o    Pentru a beneficia de discount-ul de 20% la cumparaturile viitoare:
·    Participantul va trebui sa prezinte exclusiv in cabinetul la care s-a inscris Carnetul de bonuri discount si sa achizitioneze minim 3 kg PRO PLAN® Small & Mini sau minim 7 kg în cazul sortimentelor PRO PLAN® Medium si PRO PLAN Large. Bonurile pot fi utilizate pana la finalul anului 2016. La utilizarea integrala a bonurilor, Participantul trebuie sa prezinte in cabinetul veterinar emitent carnetul cu cele 3 bonuri stampilate si semnate de reprezentantului cabinetului si formularul de la sfarsitul carnetului completat integral pentru ca Organizatorul sa-i trimita in acelasi cabinet, in termen de 30 de zile calendaristice CADOUL PRO PLAN.
·    Reprezentantul cabinetului are obligatia de a stampila si semna fiecare bon de discount utilizat conform regulamentului si la utilizarea integrala a celor 3 bonuri, de a retine carnetul cu formularul de la final completat integral de Participant si a-l inmana in cel mai scurt timp reprezentantului de vanzari al Organizatorului pentru a intra in posesia CADOULUI PRO PLAN destinat Participantului, respectiv in termenul de 30 de zile calendaristice anuntat.

5.2.  In varianta achizitionarii unui pachet de 3 kg hrana Pro Plan Puppy dintr-un Magazin Specializat Partener:
o    Participantul achizitioneaza 3 kg Pro Plan Puppy, completeaza integral formularul de inscriere oferit de reprezentantul magazinului specializat avand grija sa bifeze acordul de prelucrare a datelor si primire de materiale informative pentru a putea fi informat in legatura cu ofertele la hrana Pro Plan Dog si primeste Pachetul promotional “PRIMII PASI cu PRO PLAN” cu continutul detaliat a alin. 4.1.2.
o    Reprezentantul cabinetului:
•    verifica completarea integrala si bifarea disclaimerelor de pe formular
•    completeaza câmpul “Cabinet Veterinar / Magazin Specializat” de pe formularul disponibil pe voucherul de servicii medicale si carnetul de bonuri discount si ofera pachetul promotional cu continutul detaliat la alin 4.1.2. Participantului
o    Pentru a beneficia de discount-ul de 20% la cumparaturile viitoare:
·    Participantul va trebui sa prezinte exclusiv in magazinul specializat la care s-a inscris Carnetul de bonuri discount si sa achizitioneze minim 3 kg PRO PLAN® Small & Mini sau minim 7 kg în cazul sortimentelor PRO PLAN® Medium si PRO PLAN Large. Bonurile pot fi utilizate pana la finalul anului 2016. La utilizarea integrala a bonurilor, Participantul trebuie sa prezinte in magazinul specializat emitent carnetul cu cele 3 bonuri stampilate si semnate de reprezentantului magazinului si formularul de la sfarsitul carnetului completat integral pentru ca Organizatorul sa-i trimita in acelasi cabinet, in termen de 30 de zile calendaristice CADOUL PRO PLAN.
·    Reprezentantul magazinului specializat are obligatia de a stampila si semna fiecare bon de discount utilizat conform regulamentului si la utilizarea integrala a celor 3 bonuri, de a retine carnetul cu formularul de la final completat integral de Participant si a-l inmana in cel mai scurt timp reprezentantului de vanzari al Organizatorului pentru a intra in posesia CADOULUI PRO PLAN destinat Participantului, respectiv in termenul de 30 de zile calendaristice anuntat.

5.3 In varianta achizitionarii a 1 kg hrana Pro Plan Puppy dintr-un Cabinet Veterinar sau Magazin Specializat Partener:
o    Participantul achizitioneaza 1 kg Pro Plan Puppy, completeaza integral formularul de inscriere oferit de reprezentantul cabinetului sau magazinului specializat avand grija sa bifeze acordul de prelucrare a datelor si primire de materiale informative pentru a putea fi informat in legatura cu ofertele la hrana Pro Plan si primeste carnetul de bonuri 20% DISCOUNT la cumparaturile viitoare detaliat a alin. 4.2.
o    Reprezentantul cabinetului / magazinului specializat:
•    verifica completarea integrala si bifarea disclaimerelor de pe formular
•    completeaza câmpul “Cabinetul Veterinar / Magazinul Specializat” de pe formularul disponibil la finalul carnetului de bonuri discount si il ofera Participantului
o    Pentru a beneficia de discount-ul de 20% la cumparaturile viitoare:
·    Participantul va trebui sa prezinte exclusiv in cabinetul veterinar / magazinul specializat la care s-a inscris Carnetul de bonuri discount si sa achizitioneze minim 3 kg PRO PLAN® Small & Mini sau minim 7 kg în cazul sortimentelor PRO PLAN® Medium si PRO PLAN Large. Bonurile pot fi utilizate pana la finalul anului 2016. La utilizarea integrala a bonurilor, Participantul trebuie sa prezinte in cabinetul veterinar / magazinul specializat emitent carnetul cu cele 3 bonuri stampilate si semnate de reprezentantului magazinului si formularul de la sfarsitul carnetului completat integral pentru ca Organizatorul sa-i trimita in acelasi cabinet, in termen de 30 de zile calendaristice CADOUL PRO PLAN.
·    Reprezentantul cabinetului veterinar / magazinului specializat are obligatia de a stampila si semna fiecare bon de discount utilizat conform regulamentului si la utilizarea integrala a celor 3 bonuri, de a retine carnetul cu formularul de la final completat integral de Participant si a-l inmana in cel mai scurt timp reprezentantului de vanzari al Organizatorului pentru a intra in posesia CADOULUI PRO PLAN destinat Participantului, respectiv in termenul de 30 de zile calendaristice anuntat.

5.4. Validarea participarii la Campania “PRIMII PASI cu PRO PLAN” se realizeaza prin respectarea integrala a conditiilor de participare detaliate in Capitolul 4 al prezentului Regulament oficial.

6.     PREMIILE OFERITE IN PROGRAM:
6.1.    Premiile oferite participantilor in cadrul aceste Campanii sunt prezentate in tabelul de mai jos:

PREMII

Cantitati (bucati)

Pachet promotional “PRIMII PASI cu PRO PLAN” disponibil in Cabinetele

Veterinare Partenere – detaliat alin 4.1.1

nedefinit

Pachet promotional “PRIMII PASI cu PRO PLAN” disponibil in Magazinele

Specializate Partenere – detaliat alin. 4.1.2.

nedefinit

Carnet 3 x bonuri 20% DISCOUNT la cumparaturile viitoare + CADOU un

promotional Pro Plan la utilizare integrala in Cabinetele Veterinare/ Magazinele

Specializate partenere

nedefinit


6.2.    Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.
6.3.    Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiilor Campaniei, respectiv nu se pot schimba premiile oferite in cadrul prezentulei Campanii.

7.    VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR
7.1.    Serviciile medicale aferente voucherului de 50 RON (TVA inclus) vor fi efectuate de catre cabinetul veterinar partener doar in conditiile in care:
•    Voucherul prezentat contine numele cabinetului veterinar emitent
•    Participantul prezinta voucherul pana la data de 31 august 2016, inclusiv
7.2.    Voucherul de servicii medicale si Carnetul de bonuri discount-uri pot fi folosite exclusiv in cabinetul veterinar si respectiv magazinul specializat emitent.

8.    PARTICIPARI NEVALIDATE
Premiile Campaniei vor fi oferite doar persoanelor care indeplinesc integral conditiile prezentului Regulament Oficial.

9.    RESPONSABILITATE
9.1.    Organizatorul Campaniei va acorda premiile doar acelui cabinet veterinar partener, magazin specializat partener si acelor participanti care au luat parte la Campanie, cu respectarea fidela a prevederilor prezentului Regulament Oficial.
9.2.    Organizatorul si celelalte entitati implicate in Campanie nu isi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nici o forma in disputele referitoare la dreptul de utilizare a premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de utilizare a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiile exclusiv persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial.
9.3.    Orice modificare a regulilor de participare la Campanie, a modului de desfasurare a acesteia, a perioadei valabilitatii acesteia, vor fi anuntate public de Organizator in conditiile Sectiunii 13, paragraf 13.2 din prezentul Regulament Oficial, prin afisarea actului aditional la Regulamentul de participare/desfasurare a Campaniei pe infopromotii.ro. Din data de 15 aprilie 2016 lista locatiilor partenere va fi disponibila pe pagina de Facebook ”Prieteni pe Viata” ([bannerid:547]) in Tab-ul “Primii Pasi cu Pro Plan”.
9.4.    Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior incheierii Campaniei sau vizeaza situatii ce reflecta nerespectarea prezentului Regulament.
9.5.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte acte care ar putea afecta imaginea Organizatorului sau costurile acestei Campanii.
9.6.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat utilizarea neconforma a premiilor prezentei Campanii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea respectivului participant sau cabinet veterinar partener din Campanie.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
10.1. Organizatorul si Agentia, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta campanie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operatori inregistrati la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele inscrise in Campanie isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.
10.2. Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii vor trimite Organizatorului, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
10.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 – Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.
10.4. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre Organizator.
10.5. Organizatorul le poate solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor, orasul de resedinta, imaginea si vocea. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

11.    INCETAREA PROGRAMULUI
11.1. Prezenta Campanie poate fi accesata in intervalul 1 aprilie – 31 mai 2016 sau pana epuizarea stocului pachete promotionale “Primii Pasi cu Pro Plan” in cabinetele veterinare si magazinele specializate partenere semnalizate cu materiale promotionale.
11.2. Prezenta Campanie poate inceta inainte de termenul stabilit in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.
*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Programului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. In cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia participantilor la Campanie, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta major.

12.    LITIGII
12.1.    Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.
12.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. George Constantinescu nr. 3, sc. A, et. 7, Sector 2, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data acordarii premiilor. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nici o contestatie.

13.    REGULAMENTUL OFICIAL
13.1.    Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Regulamentul de participare/desfasurare al Programului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe www.infopromotii.ro si la Infoline 0800863785 (linie telefonica gratuita accesibila din toate retelele de telefonie mobila si fixa), prin email la: contact@ro.nestle.com sau, printr-o solicitare scrisa catre Nestlé Romania S.R.L., cu sediul în Str. George Constantinescu, Nr. 3, intrarea A, et.7, sector 2, Bucuresti, Romania, in atentia Departamentului Serviciul Consumatorului. Din data de 15 aprilie 2016 lista locatiilor partenere va fi disponibila pe pagina de Facebook ”Prieteni pe Viata” ([bannerid:547]) in Tab-ul “Primii Pasi cu Pro Plan”
13.2.    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice la data autentificarii actului aditional.