Nivea – “Infrumuseteaza-ti ziua cu un premiu!” (Cora)

Cumpara de la Cora produse Nivea participante din gamele de styling si/ sau ingrijirea parului, in valoare de minim 35 RON pe un singur bon, prezinta bonul la standul special al promotiei si castigi pe loc un premiu garantat.

Premii garantate: 500 x uscator de par Philips; 1.000 x prosop de par; 1.450 x umbrela; 1.000 x crema Nivea Soft; 1.000 x balsam de buze Nivea Essential (in limita stocului disponibil).

 

Regulamentul Oficial al promotiei

“Infrumuseteaza-ti ziua cu un premiu!”

 

 

1.         ORGANIZAREA CAMPANIEI

Organizatoarea campaniei promotionale “Infrumuseteaza-ti ziua cu un premiu!” este S.C. Beiersdorf Romania S.R.L., cu sediul in Calea Serban Voda nr. 133, corp B, et. 2, sector 4, Bucuresti, iar premiile sunt furnizate de S.C. Beiersdorf Romania S.R.L.

Campania promotionala se va derula sub incidenta prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii avand ca locatii de desfasurare toate magazinele din reteaua Cora (3 magazine).

In conformitate cu prevederile art. 50 din O.G.99/2000, regulamentul de participare/ desfasurare este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant.

 

 

2.         TEMEIUL LEGAL

Prezentul regulament este in conformitate cu Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 (art.48-56) aprobata prin Legea 650/2002 .

 

 

3.         DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 30 octombrie – 12 noiembrie 2007, in magazinele Cora din Bucuresti si din tara:

           Cora Lujerului, Bucuresti

           Cora Granitul, Bucuresti

           Cora Cluj,

in fiecare zi in perioada promotiei, intre orele 9.30 – 21.30.

Dupa incetarea campaniei promotionale, produsele participante isi pierd calitatea de a participa la promotie.

 

 

4.         PRODUSELE PARTICIPANTE

La aceasta campanie vor participa urmatoarele produse:

 

Produse din gama NIVEA Hair Care:

 

– Sampon par uscat, degradat

– Sampon par gras

– Sampon par normal

– Sampon anti-matreata par normal (200 ml si 400 ml)

– Sampon anti-matreata 2 în 1

– Sampon pt. par vopsit

– 2 în 1 sampon + balsam (200 ml si 400 ml)

– Sampon pentru volum

– Sampon Beauty Care (200 ml si 400 ml)

– Sampon par ondulat

– Sampon Brilliant Blonde

– Sampon Brilliant Brown

– Balsam par uscat, degradat

– Balsam par normal

– Balsam par vopsit, permanent

– Balsam Beauty Care

– Balsam par ondulat

– Balsam Brilliant Blonde

– Balsam Brilliant Brown

– Masca pt par Beauty Care

– Masca pt .par uscat,degradat 

– Masca pt. par colorat 

– Masca pt. par Brilliant Blonde

– Masca pt. par Brilliant Brown

 

 

Produse din gama NIVEA Styling:

 

– Spray fixativ – normal

– Spray fixativ – extra

– Spray fixativ – ultra

– Spray fixativ – volum

– Spray fixativ – par colorat

– Spray fixativ – par ondulat

– Spray fixativ – par blond

– Spuma coafat – normal

– Spuma coafat – extra

– Spuma coafat – ultra

– Spuma coafat – volum

– Spuma coafat – par colorat

– Spuma coafat – par ondulat

– Spuma coafat – par blond

– Gel-Crema pentru par

– Gel pentru par – Extra

– Gel pentru par – Silky Shine

– Ceara pentru par – Silky Shine

 

 

5.         MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

La cumpararea a oricaror produse din cele mai sus mentionate, in valoare totala de minim 35 RON (treizeci si cinci lei), TVA inclus, din cadrul magazinelor participante la promotie pe acelasi bon fiscal, consumatorul va primi garantat unul dintre premiile Nivea. Pentru a afla ce premiu a castigat, consumatorul trebuie sa participe la o tragere la sorti, la standul Nivea cu premii din incinta magazinului, plasat in apropierea caselor de marcat.

Premiul va fi oferit pe loc, la standul Nivea cu premii la care are loc tragerea la sorti.

 

 

6.         CONDITII DE VALIDARE A PREMIILOR

Participantii trebuie sa pastreze factura / bonul de casa care confirma faptul ca au cumparat produsele mai sus mentionate din cadrul magazinelor participante in perioada de desfasurarea a campaniei promotionale in magazinele respective.

Pentru ca un participant sa poata intra in posesia premiului, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

           sa prezinte promoterului bonul fiscal care sa demonstreze cumpararea de produse participante la promotie in perioada promotiei, din magazinul respectiv, pentru care sa nu mai fi primit anterior premii in cadrul acestei promotii.

           Pentru a putea face diferenta intre bonurile fiscale pe baza carora consumatorii au primit deja premiul si pentru a evita situatia de a da premiul de mai multe ori pe baza aceluiasi bon, in momentul cand va da un premiu, promoterul isi va pune semnatura pe bonul pe baza caruia a dat premiul respectiv si va returna imediat cumparatorului bonul cu semnatura promoterului

           sa se prezinte la standul promotiei in perioada in care se desfasoara promotia in magazinul din care a cumparat produsele incluse in promotie

           sa participe la o extragere in urma careia va afla ce premiu a castigat

 

 

7.         DREPT  DE  PARTICIPARE

La aceasta promotie poate participa orice client al magazinelor din reteaua Cora care indeplineste conditiile mentionate la art. 6.

 

 

8.         PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE SI VALOAREA LOR

Premiile acordate in cadrul campaniei promotionale “Infrumuseteaza-ti ziua cu un premiu”sunt:

           Uscatoare de par Philips x 500 buc.

           Prosoape de par x 1.000 buc.

           Umbrele x 1.450 buc.

           Crema Nivea Soft x 1.000 buc.

           Balsam de buze Nivea Essential x 1.000 buc.

si se acorda in limita stocului disponibil in momentul solicitarii.

 

In momentul revendicarii premiului, castigatorii trebuie sa prezinte factura / bonul fiscal care dovedeste achizitionarea produselor incluse in promotie dintr-unul din magazinele participante la promotie, in perioada promotiei.

Daca valoarea produselor participante la promotie cumparate, atestata de bonul fiscal, depaseste plafonul de cumparare stabilit, clientul  poate opta pentru un premiu suplimentar numai daca valoarea produselor NIVEA cumparate este multiplul sumei prevazute in prezentul regulament (multiplu de 35 RON).

In momentul prezentarii consumatorului la stand, daca se constata ca nu sunt indeplinite prevederile de la articolul 6, persoana respectiva nu va primi nici un premiu.

Pentru acordarea premiului, consumatorul trebuie sa participe la o tragere la sorti organizata la standul cu premii NIVEA din magazin. Tragerea la sorti consta in extragerea unei bile dintr-un bol de sticla plin de bile. Fiecare bila contine un biletel cu poza unuia dintre premii.

Consumatorul – participant trebuie sa extraga una dintre bilele din bolul de sticla, sa desfaca bila si sa scoata biletelul din interior. Poza si textul de pe biletelul respectiv ii indica ce premiu a castigat.

Castigatorii nu pot cere contravaloarea in bani sau in alte obiecte a premiilor castigate.

Nu este necesar ca revendicarea premiului sa fie facuta in aceeasi data care apare trecuta si pe factura fiscala cu care se prezinta consumatorul la stand, dar este obligatoriu ca atat data cumpararii (si deci data trecuta pe factura fiscala) cat si cea a revendicarii sa fie una din perioada promotiei.

Cadourile vor fi oferite de catre reprezentantii S.C. Beiersdorf Romania S.R.L. ce se vor situa in zona de dupa casele de marcat, la standul cu premii NIVEA din cadrul fiecarui magazin participant la promotie doar pe durata de desfasurare a promotiei.

 

Valoarea totala a premiilor este de 22,555.00 Euro (TVA inclus). Niciunul dintre premiile promotiei nu depaseste valoarea de 600 RON.

 

9.         TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Codul Fiscal intrat in vigoare la 01 ianuarie 2004

 

10.       LITIGII

In cazul ivirii unor litigii intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

11.       REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul promotiei “Infrumuseteaza-ti ziua cu un premiu” este disponibil pe site-ul www.infopromotii.ro, sau in urma solicitarii facute la numarul de telefon 021-317.00.00.

Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Participantii care nu indeplinesc conditiile stipulate la art. 6 nu vor putea intra in posesia premiilor promotiei.