Lagostina – “Gateste cu stil!”

Fa-ti cumparaturile la Carrefour, pastreaza bonurile si capseaza-le pe pliantul promotional primit la casa. Daca valoarea insumata a bonurilor este cel putin egala cu pretul de raft al unuia dintre produsele Lagostina participante la promotie, beneficiezi de 50% reducere la achizitionarea acestuia (conform tabelului).

Primesti 50% reducere la achizitionarea produselor Lagostina.

 

Regulamentul oficial al promotiei „Gateste cu stil!”

 

 

 

1. Organizatorul Campaniei promotionale:

 

Organizatorul Campaniei promotionale „Gateste cu stil!” este societatea GROUPE SEB CENTRAL EUROPE KFT, Taviro Koz 4, 2040, Budaors-Budapesta, Hungary,  cu sediul de corespondenta in Str. Constantin Daniel nr. 8, sector 1, Bucuresti, avand cod fiscal RO 023124040.

Campania promotionala se va derula in conditiile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul derularii Campaniei promotionale, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare:

 

Campania promotionala „Gateste cu stil!” incepe la data de 01.03.2008 si se va incheia la data de 31.05.2008, si se desfasoara in toate magazinele Carrefour din Bucuresti, Constanta, Brasov si Ploiesti, Braila, Iasi, Cluj-Napoca si Suceava cu acordul expres al societatii S.C.HIPROMA S.A., societate avand sediul in Otopeni, str. Tudor Vladimirescu nr.2, jud.Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub J 23/86/2004, avand cod fiscal R 11588780/24.03.1999.

 

 

3. Produsele si marca participante:

 

Produsele participante la promotie sunt urmatoarele produse Lagostina:

           Oala inalta cu capac 22 cm – gama Gaia;

           Oala inalta cu capac 26 cm – gama Gaia;

           Cratita inalta cu capac 24 cm – gama Gaia;

           Cratita inalta cu capac 26 cm – gama Gaia;

           Caserola cu capac 16 cm – gama Gaia;

           Cratita cu capac 24 cm – gama Gaia;

           Cratita cu capac 26 cm – gama Gaia;

           Tigaie cu 2 manere 24 cm – gama Gaia;

 

Oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil.

 

 

4. Drept de participare: 

 

Pot lua parte la aceasta campanie promotionala toate persoanele fizice avand cetatenie romana sau cu resedinta in Romania.

Dreptul de participare la promotie apartine exclusiv cumparatorului care indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament. Se poate achizitiona un numar nelimitat de tigai la preturi promotionale in conditiile in care se acumuleaza valoarea insumata a bonurilor de casa corescpunzatoare promotiei.

 

 

5. Mecanismul Campaniei promotionale:

 

Pentru a cumpara la preturi promotionale produsele Lagostina, gama Gaia, participantul trebuie sa faca cumparaturi in magazinele Carrefour in perioada 1 martie – 31 mai 2008, sa pastreze bonurile de casa si sa le capseze pe acest pliant. Daca acumuleaza cumparaturi in valoare totala egala cu pretul normal de raft al oricarui produs Lagostina, participantul poate cumpara acel produs la jumatate de pret. Cumparatorul are ocazia sa economiseasca 50% din valoarea produselor Lagostina!. (Exemplu: Pentru a achizitiona oala inalta cu capac de 22 cm cu 50% din pretul normal de raft, trebuie sa detina bonuri cumulate in valoare totala de minim 320 de ron.). Participantul poate consulta tabelul de mai jos. Sunt valabile bonurile din orice magazin Carrefour, iar cele care au fost folosite pentru achizitionarea unui produs nu vor mai fi valabile pentru achizitionarea unui alt produs.

 

Tabel

 

PRODUSELE

LAGOSTINA

PRET SPECIAL

DE PROMOTIE

(RON, TVA inclus)

PRET NORMAL

DE RAFT

(RON, TVA inclus)

CUMPARATURI IN VALOARE DE

(RON, TVA inclus)

Oala inalta cu capac 22 cm – gama Gaia;

159,90

319,90

320

Oala inalta cu capac 26 cm – gama Gaia;

199,90

399,90

400

Cratita inalta cu capac 24 cm – gama Gaia;

169,90

339,90

340

Cratita inalta cu capac 26 cm – gama Gaia;

189,90

379,90

380

Caserola cu capac 16 cm – gama Gaia;

109,90

219,90

220

Cratita cu capac 24 cm – gama Gaia;

149,90

299,90

300

Cratita cu capac 26 cm – gama Gaia;

179,90

359,90

360

 

Tigaie cu 2 manere

24 cm – gama Gaia;

119,90

239,90

240

 

 

 

6. Conditii de validitate:

 

Pentru ca un bon de casa fiscal sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 

(a)        Participantii sa fi facut cumparaturi in magazinele Carrefour participante la Promotie in perioada 01.03.2008 –  31.05.2008;

 

(b)        Participantii sa indeplineasca dreptul de participare la Promotie, in acord cu prevederile punctului  4 din prezentul Regulament;

 

(c)        Bonul/bonurile fiscale de casa sa fie intregi si in original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau alte reproduceri ale bonului);

 

(d)        Participantii sa solicite la casele de marcat din cadrul magazinelor Carrefour un pliant sau sa intre in posesia acestuia prin autoservire din zona de expunere a Promotiei si sa aiba capsate pe pliant bonurile fiscale cumulate;

 

(e)        Pliantele trebuie sa fie intregi si in original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau alte reproduceri ale pasapoartelor).

 

Participantii care indeplinesc toate conditiile prevazute la punctul 6 din prezentul Regulament pot participa la promotie cu unul sau mai multe bonuri de casa fiscale provenite din orice magazin Carrefour.

Fiecare dintre aceste bonuri de casa fiscale trebuie sa intruneasca toate conditiile de validitate.

 

 

7. Responsabilitate:

 

Organizatorul Campaniei promotionale „Gateste cu stil!” nu vor avea nici o raspundere si nu vor putea fi implicati in nici un litigiu legat de detinerea bonurilor de casa fiscale participante la promotie sau de continutul acestora. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru bonurile de casa fiscale deteriorate, necorespunzatoare din punct de vedere al conditiilor mentionate anterior.

Organizatorul are dreptul de a invalida bonurile de casa fiscale care nu indeplinesc toate conditiile de participare.

 

 

9. Litigii:

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Campania promotionala, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului din strada Constantin Daniel nr.8, sector 1, Bucuresti.

 

 

10. Regulamentul promotiei:

 

Regulamentul promotiei va fi pus la dispozitie in mod gratuit de catre Organizator prin intermediul societatii Hiproma S.A. in fiecare magazin Carrefour in care se desfasoara promotia, pentru a putea fi consultat de catre orice participant.

Prin participarea la promotia „Gateste cu stil!” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.