Goana dupa aur. La Carrefour (display cu premii)

Incepand cu data de 2 aprilie, cumpara cel putin un produs Dove, Rexona, Clear, Dero, Cif sau Domestos de la orice magazin Carrefour (cu exceptia Carrefour Unirii si Carrefour Berceni Bucuresti), prezinta-te la standul promotional cu bonul/ bonurile de casa in maximum trei zile de la data achizitiei si poti castiga unul dintre premiile instant.

Din data de 2 aprilie – premii instant, prin mecanismul “display cu premii”: 133.980 x pandantiv placat cu aur (la achizitionarea unui singur produs).

NOTA:
Regulamentul acestei promotii este completat printr-un anunt public, disponibil la rubrica "Documente conexe" de mai sus.
Citeste cu atentie anuntul public pentru a afla programul promoterilor si alte detalii.

Atentie!
Incepand cu data de 24 martie, regulamentul acestei promotii se modifica. De acum poti castiga un pandantiv placat cu aur cumparand un singur produs sau poti castiga un lantisor placat cu aur cumparand numai trei produse participante diferite. Gasesti toate detaliile in Actul Aditional si Anuntul Public din data de 24 martie 2009.

ATENTIE!
Din data de 2 aprilie, regulamentul promotiei se modifica. Citeste cu atentie rezumatele despre mecanism si premii actualizate de noi, iar daca doresti mai multe detalii, consulta Actul Aditional si Anuntul Public din 2 aprilie, pe care le gasesti la rubrica "Documente conexe" de mai sus.

Regulamentul campaniei promotionale

“Goana dupa aur. La Carrefour”

 

 

1.         Desfasurarea campaniei. Durata

 

1.1.      Organizator al campaniei promotionale “Goana dupa aur. La Carrefour” („Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea inregistrata la A.N.S.P.D.C.P sub nr.2220, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2.      La aceasta Campanie participa toate produsele comercializate sub marcile Dove, Rexona, Clear, Dero, Cif, Domestos marci inregistrate apartinand Unilever (numite in continuare “produse participante”) in toate variantele de prezentare, comercializate atat in mod individual, cat si sub forma de pachete. Este considerat pachet cu produse participante orice forma de ambalare de produse participante identice sau diferite, cu pret distinct, comercializate in diverse combinatii. Achizitionarea unui pachet de produse participante, asa cum este acesta definit mai sus, este asimilata cu achizitionarea unui singur produs participant.

1.3.      Campania se va desfasura in perioada 10.03.2009 – 07.04.2009, in reteaua de magazine Carrefour din intreaga tara, cu exceptia magazinului Carrefour Unirii Bucuresti si Carrefour Berceni Bucuresti care se deschide in data de 23.03.2009 (numite in continuare “magazine participante”), prin intermediul agentiei S.C BrandsOn Marketing S.R.L, cu sediul in Bucuresti, str. G-ral Av. Andrei Popovici nr. 10, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

1.4.      Perioada in care Campania se desfasoara in cadrul unui magazin participant, intervalul orar in care promoterii (reprezentanti ai Organizatorului) sunt prezenti in incinta fiecarui magazin participant, mecanismul Campaniei, premiile ce se vor acorda si numarul acestora vor fi aduse la cunostinta consumatorilor si prin intermediul materialelor publicitare existente in cadrul magazinelor participante.

1.5.      Dovada achizitionarii de produse participante, pe durata si in conditiile Campaniei, da dreptul consumatorilor sa participe la Campanie prin intermediul mecanismului detaliat in cuprinsul prezentului regulament, care stabileste conditii distincte pentru castigarea fiecarui tip de premiu oferit.

 

 

2.         Participarea la campanie

 

2.1.      Conditia de participare la Campanie o constituie cumpararea de produse participante diferite, pe durata Campaniei, in conditiile mentionate distinct pentru fiecare categorie de premii acordate prin acest mecanism, pe baza unui singur bon de casa sau a mai multor bonuri de casa diferite.

2.2.      Pe durata desfasurarii Campaniei in fiecare magazin participant, in zilele si in  intervalul orar in care promoterii sunt prezenti, consumatorii vor primi de la acestia informatii despre Campanie.

 

 

3.         Premiile

 

3.1.      In cadrul Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, doua categorii de premii:

3.1.1.   Prima categorie: un numar de 133.980 premii, constand in pandantive placate cu aur, in valoare de  4,88 lei fiecare:

           pandantiv ingeras – 13.398 buc,

           pandantiv soare – 13.398 buc,

           pandantiv floare – 13.398 buc,

           pandantiv porumbel – 13.398 buc,

           pandantiv elefant – 13.398 buc,

           pandantiv inima plina – 13.398 buc,

           pandantiv inima contur – 13.398 buc,

           pandantiv stea plina – 13.398 buc,

           pandantiv stea contur – 13.398 buc,

           pandantiv potcoava – 13.398 buc,

 

3.1.2.   A doua categorie: un numar de 57.420 premii, constand in lantisoare placate cu aur, in valoare de 7,52 lei fiecare

3.2.      Numarul de premii alocate in fiecare zi de Campanie, pentru fiecare magazin participant, este detaliat Anexa 1 si in materialele promotionale existente in cadrul fiecarui magazin participant.

3.3.      Valoarea totala a premiilor acordate prin intermediul acestui mecanism, in cadrul prezentei Campanii, este  de 1.085.621 lei.

 

 

4.         Participanti

 

Prin intermediul mecanismului “display cu premii” poate participa la Campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care achizitioneaza produse participante in conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Campaniei (inclusiv angajatii magazinelor participante), precum si membrii familiilor acestora (soti/sotii si rudele de gradul intai ale acestora).

 

 

5.         Mecanismul

 

5.1.      Premiile Campaniei se vor atribui in fiecare magazin prin tragere la sorti, printr-un mecanism de tipul “display cu premii”. In functie de categoria de premii pentru care opteaza, un consumator poate participa la Campanie facand dovada cumpararii a doua produse participante diferite (pentru prima categorie de premii, constand in pandantive placate cu aur) sau poate participa facand dovada cumpararii a patru produse participante diferite (pentru premiile constand in lantisoare placate cu aur).

5.2.      Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii a doua produse participante diferite, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor avea dreptul sa extraga un plic din spatiul aflat in partea din stanga a “display-ului cu premii” (inscriptionat cu mesajul „poti castiga un pandantiv”) aflat la standul promotiei.

5.3.      Dintre cele 10  plicuri aflate in partea stanga a “display-ului cu premii” de la standul promotional, 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv ingeras", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv soare", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv floare", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv porumbel", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv elefant" , 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv inima plina", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv inima contur", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv stea plina" , 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv stea contur", 1 contine mesajul „ai castigat un pandantiv” si poza "pandantiv potcoava", participantul primind premiul, conform mesajului din talonul ales. Un plic, odata extras, va fi reasezat pe stand si amestecat cu celelalte, pentru a participa la extragerile ulterioare.

5.4.      Prezentand promoterului aflat in timpul programului Campaniei la standul instalat la iesirea din magazin, dupa casele de marcat, bonul/bonurile de casa ce fac dovada cumpararii a patru produse participante diferite, intr-un interval de maximum 72 de ore (3 zile) de la data achizitionarii acestora, participantii vor avea dreptul, sa extraga, din spatiul aflat in partea dreapta a “display-ului cu premii” marcat cu mesajul „poti castiga un lantisor”, un plic.

5.5.      Dintre cele 10  plicuri aflate in partea dreapta a “display-ului cu premii” de la standul promotional, 9 contin mesajul: "ai castigat un lantisor placat cu aur"  si 1 contine mesajul: "necastigator", participantul primind sau nu premiul, conform mesajului din talonul ales. Un plic, odata extras, va fi reasezat in spatiul din dreapta al display-ului si amestecat cu celelalte, pentru a participa la extragerile ulterioare.

5.6.      Bonurile de casa in baza carora consumatorii s-au inscris in Campanie si au participat la tragerea la sorti pentru prima sau, dupa caz, pentru a doua categorie de premii, vor fi marcate distinct de promoteri (prin semnatura/stampila aplicata pe verso) si nu vor mai putea fi utilizate pentru participari ulterioare la Campanie prin intermediul acestui mecanism.

5.7.      Premiile oferite in cadrul Campaniei vor fi inmanate castigatorilor pe baza unui tabel nominal, ce va cuprinde numele castigatorului si premiul castigat.

5.8.      In cazul in care un consumator achizitioneaza pe acelasi bon de casa sau pe bonuri de casa diferite, dar cu aceeasi data, mai multe produse participante, acesta va avea dreptul sa aleaga cate un talon pentru fiecare doua, respectiv patru produse participante diferite achizitionate. Un consumator nu poate participa la extragerea premiilor din prima categorie (poti castiga un pandantiv) utilizand bonul/bonurile de casa cu care a participat la extragerea premiilor din a doua categorie (poti castiga un lantisor placat cu aur).

5.9.      Consumatorul care a cumparat doua produse participante diferite si a participat la Campanie pentru castigarea unui premiu din prima categorie, nu poate participa pentru castigarea unui premiu din a doua categorie utilizand bonul/bonurile de casa cu care a mai participat.

5.10.    Daca intr-o zi a Campaniei raman premii neatribuite, Organizatorul isi rezerva dreptul de a le reporta pentru extragerile din ziua/zilele urmatoare. Premiile ramase neatribuite la sfarsitul Campaniei raman la dispozitia Organizatorului.

5.11.    Premiile se acorda in limita stocului alocat zilnic in fiecare magazin participant. In cazul in care, in cursul unei zile a Campaniei, se epuizeaza numarul de premii dintr-o anumita categorie alocate pentru ziua respectiva, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe stand plicurile pe care este mentionat premiul respectiv.

5.12.    In cazul in care premiile alocate unui magazin se epuizeaza inainte de finalizarea perioadei Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta activitatea promotionala in locatia respectiva.

5.13.    Organizatorul va afisa in fiecare zi de Campanie numele castigatorilor si premiile castigate, in magazinul in care au fost desemnati.

 

 

6.         Diverse

 

6.1.      Participarea la aceasta Campanie implica acceptarea prezentului Regulament.

6.2.      Regulamentul de participare este disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant. Orice solicitare in acest scop poate fi facuta la nr. de telefon 021/30.34.800 in zilele de luni-vineri intre orele 9-17, sau in magazinele participante, pe durata prezentei promoterilor, sau in scris la adresa Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladire B1-B2, sector 1, cu mentiunea “pentru Campania promotionala “Goana dupa aur.  La Carrefour