Eni România – “Alimentezi, Pufoși colecționezi”

Alimenteaza cu carburant in statiile Agip si acumuleaza Puncte Bonus (PB) pe cuponul primit la casa, astfel:
– pentru benzina Fara Plumb, motorina Eco Diesel si GPL auto se acorda 1 PB pentru fiecare 10 litri la automobile sau 40 litri la camioane;
– pentru DIESEL TECH, SUPER TECH 95 si SUPER TECH 99 se acorda 2 PB pentru fiecare 10 litri la automobile sau 40 litri la camioane

Cu Punctele Bonus primite in benzinariile Agip din Romania in schimbul alimentarii cu carburant poti cumpara produsele Big Headz la preturi promotionale.

Regulamentul oficial al campaniei „Alimentezi, Pufosi colectionezi”
01.10.2012 – 20.01.2013

1. Organizatorul campaniei
Organizatorul campaniei promotionale: „Alimentezi, Pufosi colectionezi”  este:
S.C. Eni Romania S.R.L., cu sediul central în Bucuresti, Calea Floreasca nr. 169A, cladirea A, parter, sect. 1; CUI 6811583, nr. Ordine la Reg. Comertului J40/27493/1994 (denumit în continuare „Organizatorul”).
Campania promotionala se va desfasura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata campaniei promotionale si aria de desfasurare
Campania promotionala „Alimentezi, Pufosi colectionezi” începe la data de 1 octombrie 2012 si se va încheia la data de 20 ianuarie 2013.

·    Termenul limita pentru acordarea de Puncte Bonus (denumite în continuare si “PB”) este data de 20 ianuarie 2013.
·    Punctele Bonus pot fi folosite pentru achizitionarea produselor la pret promotional pâna la data de 3 februarie 2013 inclusiv.

Campania este organizata si desfasurata pe întreg teritoriul României, în toate statiile de servicii si distributie de produse petroliere ale Organizatorului (pe scurt statie/ statii), listate în anexa nr. 1 la prezentul regulament.

3. Dreptul de participare
La campania promotionala „Alimentezi, Pufosi colectionezi” poate participa orice persoana fizica, rezidenta sau nerezidenta, care a împlinit 18 ani pâna la data de 1 octombrie 2012 si orice persoana juridica. Pentru a beneficia de oferta promotionala, participantii trebuie sa cumpere, în limita stocului disponibil, din statiile Organizatorului din anexa nr. 1 a regulamentului, oricare dintre produsele mentionate la art. 4 din prezentul regulament.

4. Mecanismul campaniei
În schimbul achizitionarii oricarui produs de mai jos, cumparatorii vor primi Puncte Bonus, dupa cum urmeaza:
a) Pentru achizitionarea de carburant Benzina Fara Plumb, Motorina Eco Diesel sau GPL auto la o singura alimentare (pe un singur bon fiscal):
Categoria automobile: 1 PB pentru 10 litri (pentru cantitati între 10 si 19.99 litri), 2 PB pentru 20 litri (pentru cantitati între 20 si 29.99 litri) s.a.m.d.
Categoria camioane: 1 PB pentru 40 de litri (pentru cantitati între 40 si 79.99 litri), 2 PB pentru 80 de litri (pentru cantitati între 80 si 119.99 litri) s.a.m.d.

b) Pentru achizitionarea de carburant DIESEL TECH, SUPER TECH 95 sau SUPER TECH 99 la o singura alimentare (pe un singur bon fiscal):
Categoria automobile: 2 PB pentru 10 litri (pentru cantitati între 10 si 19.99 litri), 4 PB pentru 20 litri (pentru cantitati între 20 si 29.99 litri) s.a.m.d.
Categoria camioane: 2 PB pentru 40 litri (pentru cantitati între 40 si 79.99 litri), 4 PB pentru 80 litri (pentru cantitati între 80 si 119.99 litri) s.a.m.d.

Nu se acorda PB în plus pentru cantitati intermediare, care depasesc limitele standard prevazute la art. 4, literele a) si b), dupa caz (de ex. pentru 12 litri se acorda 1 PB, pentru 25 litri se acorda 2 PB etc).
Carburantii pentru care se acorda PB sunt:
–    Benzina: FARA PLUMB, SUPER TECH 95, SUPER TECH 99;
–    Motorina: ECO DIESEL, DIESEL TECH;
–    GPL auto
În categoria masina (automobil) intra orice autovehicul cu o masa maxima autorizata de pâna la 3,5 t  sau cu maxim 10 locuri.
În categoria camion intra orice autovehicul cu o masa maxima autorizata peste 3,5 t sau peste 10 locuri.

Punctele Bonus se acorda la casa de marcat, dupa efectuarea platii carburantului achizitionat.
Punctele Bonus se prezinta sub forma unor autocolante inscriptionate diferentiat în functie de tipul autovehiculului (Masina, respectiv Camion). Ele se vor aplica pe cuponul primit de la casa. Cupoanele sunt transmisibile.

În urma acumularii de PB, clientii pot opta pentru unul sau mai multe produse din colectia Big Headz, dupa cum urmeaza:

 

Pret promotional*

Pret integral*

Leu

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

Hipopotam

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

Maimuta

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

Tigru

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

Zebra

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

Elefant

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

Girafa

 

20PB + 9,99 lei

 

49,99 lei

 

         *Preturile includ TVA

Articolele de mai sus se pot achizitiona la preturi promotionale sau la pret integral, în acest din urma caz fara a fi nevoie de acumulare de puncte.

Clientul poate opta pentru oricare dintre produsele disponibile în fiecare dintre statiile de distributie de produse petroliere ale Organizatorului participante la campanie (conform anexei nr. 1 la prezentul Regulament), cu conditia sa fi acumulat 20 de Puncte Bonus si sa achite diferenta de 9,99 lei. Atât pentru produsele achizitionate la pret promotional, cât si pentru cele achizitionate la pret integral, cumparatorul va primi bon fiscal. Nu exista o limita pentru numarul de articole care pot fi achizitionate.

Produsele pot fi achizitionate din oricare dintre statiile Organizatorului participante la campania promotionala, indiferent de statia în care au fost acumulate punctele, în limita stocului existent.

5. Conditii de validare
Pentru ca un participant sa poata obtine la pret promotional produsele din colectia Big Headz, acesta trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii:
–    sa aiba lipite pe talon 20 de PB
–    sa achite pretul promotional de 9,99 lei

6. Încetarea campaniei promotionale
Prezenta campanie promotionala înceteaza la data de 20 ianuarie 2013 sau în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

7. Litigii
În cazul unor potentiale litigii aparute între Organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor înainta litigiul, spre solutionare, instantelor competente române pe raza carora se afla sediul Organizatorului.

8. Reguli generale
În cazul în care produsul achizitionat prezinta defecte, cumparatorul are dreptul sa solicite Organizatorului, fara plata, înlocuirea respectivului produs.
Cumparatorii nu vor putea preschimba PB în bani si nu vor putea achizitiona alte produse în afara celor mentionate în prezentul Regulament.
Taloanele falsificate sau deteriorate prin modificarea simbolurilor, a autocolantelor si/sau a mesajelor, vor fi considerate nule.
Toate taloanele devin proprietatea Organizatorului din momentul în care cumparatorul intra in posesia produsului.

Prin participarea la campania promotionala, participantii sunt de acord sa respecte regulile si toate conditiile stabilite prin regulamentul oficial al campaniei promotionale. În cazul în care se constata ca un participant nu a îndeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de regulamentul oficial al campaniei promotionale sau daca exista suspiciuni de frauda în ceea ce priveste modul în care au fost acumulate PB, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile si beneficiile ce revin participantului, fara alte despagubiri sau plati.

Regulamentul oficial de desfasurare a campaniei promotionale este disponibil pe www.infopromotii.ro.
De asemenea, Regulamentul poate fi solicitat în mod gratuit în statiile Organizatorului participante la campania promotionala (conform anexei nr. 1 la prezentul Regulament).

Va multumim ca ati ales produsele si serviciile noastre!