Despre noi

Despre promoții, premii și Infopromotii

Infopromotii.ro: ghidul tău pentru promoții și concursuri cu premii

Ce ai pus in cos ultima oara cand ai fost la cumparaturi?
Biscuiti, suc, iaurt, baterii, sampon, detergent… Oricare dintre produsele de care oricum ai nevoie si trebuie sa le cumperi iti poate aduce un apartament, o masina, o excursie de vis, bani sau alte premii! Pe site-ul nostru gasesti oricand  o promotie sau un concurs cu premii la care sa poti participa.

Cu www.infopromotii.ro esti mai castigat, pentru ca esti un om informat.
Pe site-ul nostru gasesti numai promotii si concursuri cu premii aflate in curs de desfasurare, organizate de companii de prestigiu, conform unor regulamente oficiale legalizate, pe care ti le punem la dispozitie spre consultare pe durata lor de valabilitate.

Aici gasesti informatii complete si de actualitate.
In pagina fiecarei promotii publicam si informatiile de ultima ora (acte aditionale sau anexe la regulament) care pot aparea dupa inceperea campaniei, astfel incat sa afli la timp daca au survenit modificari cu privire la premii, la conditiile de participare sau de validare. Pentru fiecare promotie sau concurs cu premii, iti prezentam un sumar al mecanismului cat mai scurt si mai clar, lipsit de “broderiile” publicitare, fiindca stim ca n-ai timp de pierdut.

Informatiile noastre sunt sigure.
Iti prezentam numai informatii provenite din surse sigure – direct de la companiile organizatoare sau de la reprezentantii lor legali – asa ca poti conta pe corectitudinea lor.

Cu www.infopromotii.ro afli repede daca ai castigat, ce premiu si la care promotie.
Publicăm listele de câștigători pe măsură ce acestea ne sunt furnizate de organizatorii promoțiilor respective.

Fii mereu la curent cu noutatile!
Abonează-te pe pe www.infopromotii.ro și afli știri despre noi promoții, noi liste de câștigători și/ sau alte informari interesante din domeniu! Alegerea este a ta și te poți dezabona oricând, cu un singur click! Vei primi de fiecare dată numai si numai acele tipuri de newsletter-e care sunt bifate de tine la momentul înscrierii.

Exprima-ti parerile!
Pe www.infopromotii.ro poți insera propriile comentarii în pagina unei promoții, acolo unde această facilitate este activată.

Ne place să câștigi!
Echipa Infopromotii.