Danone – “Ia-l pe NutriDay acasa”

Trimite prin posta 6 capace de la oricare dintre produsele participante Danone impreuna cu datele tale personale (nume, prenume, adresa, numar de telefon) la OP1 CP99 Bucuresti. Daca te intalnesti in magazine cu promoterii Danone, poti primi un fluturas cu textul "Acesta este primul tau capac" pe care il poti trimite in plic cu numai 5 capace de produse participante.

Premii garantate pentru primii 15.000 de participanti diferiti: cate o carte de nutritie ”Ghidul pentru o alimentatie sanatoasa”. Premii prin tragere la sorti: 6 x set mobilier de bucatarie Mobexpert; 6 x televizor LCD LG; 18 x computer desktop Dell Inspiration; 120 x bicicleta; 120 x aparat foto Canon.

Nota: regulamentul acestei promotii a fost modificat prin publicarea actului aditional. Cititi cu atentie rezumatul despre mecanismul de participare si actul aditional atasat.

Regulamentul oficial al campaniei promotionale Danone

“Ia-l pe NutriDay acasa“

12 mai – 30 iunie 2008

 

Art. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei promotionale “Ia-l pe NutriDay acasa” (denumita in continuare “Promotia”) este S.C. Danone P.D.P.A. S.R.L. (“Organizatorul”), cu sediul social in Bucuresti, Str. Soldat Nicolae Canea nr. 96, sector 2. Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la campania promotionala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

 

Art. 2. DURATA SI Aria de desFASurare a promoTiei

 

Campania promotionala ”Ia-l pe NutriDay acasa” va fi organizata si se va desfasura in perioada 12 mai – 30 iunie 2008 (”Durata Promotiei”), pe intreg teritoriul Romaniei.

 

ART. 3. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

 

Marcile si produsele participante la Promotie (denumite in cele ce urmeaza ”Produsele Participante”) sunt urmatoarele:

  1. Nutriday Natural 145g, 150g, 400g
  2. NutriDay Fit 0.1% 150g
  3. NutriDay Usor 2% :125g,
  4. NutriDay de Baut 370g
  5. Delicios Capsuni/Caise  125g
  6. Delicios Visine/Fructe de padure  125g
  7. Delicios Banane/fructe exotice 125g
  8. Delicios caise 400g
  9. Delicios capsuni 400g
  10. Delicios visine 400g

La promotie participa orice produs din gama Nutriday, indiferent de gramaj.

 

ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La Promotie are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, inclusiv cetatenii straini cu domiciliul stabil in Romania, exceptie facand angajatii Organizatorului, ai S.C. HIT MAIL ROMANIA S.R.L, ai celorlalte companii implicate in organizarea si desfasurarea campaniei promotionale, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceasta campanie promotionala are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare apartine in exclusivitate expeditorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament, urmand ca plicurile expediate ce au inscriptionate numele mai multor expeditori sa fie anulate.

 

ART. 5. MODUL DE DESFASURARE A PROMOTIEI

 

Promotia se desfasoara in perioada 12 mai – 30 iunie 2008 si are 2 mecanisme de participare:

 

A. Premiu garantat

Pentru a participa la aceasta Promotie, cumparatorii trebuie sa achizitioneze pe durata Promotiei Produsele Participante si sa trimita prin posta 6 capace indiferent de gramaj, impreuna cu datele personale din buletin (nume, prenume, adresa) si telefonul la care pot fi contactati la OP 1 CP 99 Bucuresti, pana la data de 30 iunie 2008 inclusiv (data postei). Primii 15.000 de participanti distincti, care trimit plicurile valide la OP 1 CP 99 Bucuresti castiga automat un premiu constand intr-o carte de nutritie ”Ghidul pentru o alimentatie sanatoasa”.

 

B. Premiu oferit prin tragere la sorti

Pentru a participa la aceasta Promotie, cumparatorii trebuie sa achizitioneze pe durata Promotiei Produsele Participante si sa trimita un plic cu 6 capace, indiferent de gramaj, impreuna cu datele personale din buletin (nume, prenume, adresa) si telefonul la care pot fi contactati  la OP 1 CP 99 Bucuresti, pana la data de 30 iunie 2008 inclusiv (data postei).

In cadrul Promotiei, se vor pune in joc  270 de premii, oferite in cadrul a 6 trageri la sorti saptamanale, adica 45 premii in fiecare saptamana, astfel:

– 20 de premii constand fiecare intr-un aparat foto Canon A470,

– 20 de premii constand fiecare intr-o bicicleta,

– 3 premii constand fiecare intr-un computer Desktop Dell Inspiration 561,

– 1 premiu constand intr-un LCD 32”LG32LC41,

– 1 premiu constand intr-un set de mobilier de bucatarie in valoare de 5.000 Lei(TVA inclus) ce poate fi achizitionat din magazinele Mobexpert.

 

ART. 6. CONDITII DE VALIDARE

 

A. Premiu garantat

Pentru ca un plic sa fie considerat valid trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

a)       Plicul trebuie sa contina 6 capace originale ale Produselor Participante, indiferent de gramaj, impreuna cu datele personale. Daca un plic nu va contine cel putin 6 capace, va fi declarat invalid;

b)       Persoanele care participa la Promotie trebuie sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 4 din Regulament;

c)       Plicul trebuie sa fie expediat la OP 1 CP 99 Bucuresti pana la data de 30 iunie 2008, inclusiv (data postei);

d)       Plicul trebuie sa contina urmatoarele informatii referitoare la participanti conforme cu cele din buletin: nume, prenume, adresa completa si numarul de telefon la care pot fi contactati

e)       Plicul trebuie sa faca parte din plicurile valide trimise de primii 15.000 de participanti distincti si sosite la OP 1 CP 99 Bucuresti

f)         Data expirarii mentionata pe capacele originale ale Produselor Participante, indiferent de gramaj, trebuie sa fie minim 10 Mai 2008.

 

B. Premiu oferit prin tragere la sorti

Pentru ca un plic sa fie considerat valid trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

a)       Plicul trebuie sa contina 6 capace originale ale Produselor Participante, indiferent de gramaj, impreuna cu datele personale. Daca un plic nu va contine cel putin 6 capace, va fi declarat invalid;

b)       Un plic trebuie sa contina numai capace ale Produselor Participante la Promotie;

c)       Persoanele care participa la Promotie trebuie sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 4 din Regulament;

d)       Plicul trebuie sa fie expediat la OP 1 CP 99 Bucuresti pana la data de 30 iunie 2008, inclusiv (data postei);

e)       Plicul trebuie sa contina urmatoarele informatii referitoare la participant conforme cu cele din buletin: nume, prenume, adresa completa si numarul de telefon la care pot fi contactati;

f)         Daca un plic contine un numar de capace multiplu de 6 ale Produselor Participante va putea avea mai multe sanse de castig la tragerea la sorti, plicul fiind inscris in promotie de un numar de ori egal cu multiplul de 6.

g)       Data expirarii mentionata pe capacele originale ale Produselor Participante, indiferent de gramaj, trebuie sa fie minim 10 Mai 2008.

 

ART. 7. PREMIILE PROMOTIEI

 

A. Premii garantate

Primii 15 000 de participanti primesc automat un premiu constand intr-o carte de nutritie ”Ghidul pentru o alimentatie sanatoasa”.  In cazul in care numarul plicurilor sosite intr-o zi a promotiei depaseste numarul plicurilor necesare pentru completarea celor 15.000 de castigatori distincti, care au plicuri valide, se va proceda la o tragere la sorti. La aceasta tragere la sorti vor participa plicurile valide (conform Art. 5) primite in ziua in care a fost depasita cifra necesara pentru completarea celor 15.000 de plicuri si vor fi extrase un numar de plicuri egal cu diferenta dintre 15.000 si numarul de participanti valizi distincti ale caror plicuri au fost primite pana in ziua precedenta zilei respective.

 

 

B. Premii oferite prin tragere la sorti

In cadrul Promotiei se vor acorda prin tragere la sorti 270 premii:

– 120 de premii fiecare constand intr-un aparat foto Canon PowerShot A470, 7,1 MP in valoare unitara de 464,1 RON (cu TVA inclus)

– 120 de premii constand fiecare intr-o bicicleta  in valoare unitara de 197,96 RON (cu TVA inclus)

– 18 premii constand fiecare intr-un computer Desktop Dell Inspiration 561 Athlon 64X2 4000+2.10GHz, 1 GB, HDD 160GB + monitor LCD SE198WFP, 19” in valoare unitara de 1896,86 RON (cu TVA inclus)

– 6 premii constand fiecare in cate un LCD 32”LG32LC4, diagonala 32 inch/82 cm, rezolutie 1366 x 768, luminozitate 450 cd/m², timp raspuns 5ms, unghi vizibilitate 178/178, sunet 7W+7W, 5 Band EQ, surround MAX, alte caracteristici XD Engine, 3D Noise Reduction, 3D Comb Filter, dimensiuni (IxLxA) 606 x 806 x 249, greutate 13.9 kg, garantie 2 ani in valoare unitara de 1.850 RON (cu TVA inclus)

– 6 premii constand fiecare in mobilier de bucatarie Mobexpert in valoare de 5,000 RON (cu TVA inclus). In valoarea mentionata se poate achizitiona mobilier de bucatarie si accesorii de bucatarie din magazinele Mobexpert. Transportul si montajul sunt asigurate de catre Mobexpert.

 
Taxele aferente premiilor sunt suportate de catre Organizator, acolo unde este cazul.

Valoarea totala a premiilor oferite la aceasta promotie, prin trageri la sorti este de 183.649,1568 RON (cu TVA si taxe incluse).

 

ART. 8. TRAGEREA LA SORTI SI ACORDAREA PREMIILOR


Pentru premiile saptamanale vor avea loc trageri la sorti astfel:

Pe data de 26.05.2008 va avea loc tragerea la sorti pentru mobilier de bucatarie Mobexpert, un LCD, 3 calculatoare, 20 de camere foto si 20 de biciclete. In tragerea la sorti vor intra toate plicurile valide sosite in perioada 12.05.2007-22.05.2008.

Pe data de 02.06.2008 va avea loc tragerea la sorti pentru mobilier de bucatarie Mobexpert, un LCD, 3 calculatoare, 20 de camere foto si 20 de biciclete. In tragerea la sorti vor intra toate plicurile valide sosite in perioada 12.05.2007-29.05.2008.

Pe data de 09.06.2008 va avea loc tragerea la sorti pentru mobilier de bucatarie Mobexpert, un LCD, 3 calculatoare, 20 de camere foto si 20 de biciclete. In tragerea la sorti vor intra toate plicurile valide sosite in perioada 12.05.2007- 05.06.2008.

Pe data de 16.06.2008 va avea loc tragerea la sorti pentru mobilier de bucatarie Mobexpert, un LCD, 3 calculatoare, 20 de camere foto si 20 de biciclete. In tragerea la sorti vor intra toate plicurile valide sosite in perioada 12.05.2007-12.06.2008.

Pe data de 23.06.2008 va avea loc tragerea la sorti pentru mobilier de bucatarie Mobexpert, un LCD, 3 calculatoare, 20 de camere foto si 20 de biciclete. In tragerea la sorti vor intra toate plicurile valide sosite in perioada 12.05.2007-19.06.2008.

Pe data de 11.07.2008 va avea loc tragerea la sorti pentru mobilier de bucatarie Mobexpert, un LCD, 3 calculatoare, 20 de camere foto si 20 de biciclete. In tragerea la sorti vor intra toate plicurile valide expediate in perioada 12.05.2007-30.06.2008.

 

In cadrul fiecarei trageri la sorti vor fi extrase si  90 de rezerve (2 rezerve pentru fiecare tip de premiu) . In cazul in care castigatorul nu va putea fi contactat in cele 3 zile lucratoare urmatoare tragerii la sorti, se va trimite o notificare prin posta, urmand ca in termen de 7 zile de la expedierea scrisorii, castigatorul sa contacteze Organizatorul. Daca si acest termen este depasit, castigatorul va fi invalidat si va fi contactata prima rezerva extrasa. Ciclul se repeta pana la validarea unui castigator.

In tragerile la sorti vor intra toate plicurile valide primite de la inceputul Promotiei pana la datele specificate mai sus corespunzatoare fiecarei trageri la sorti. In cazul in care plicul a fost expediat in perioada anterioara tragerii la sorti dar a ajuns la OP1 CP99 Bucuresti, dupa tragerea la sorti, plicul va intra automat in urmatoarea tragere la sorti, cu exceptia celor expediate dupa data de 30 iunie 2008.

Numele castigatorilor prin tragere la sorti, precum si premiile acordate vor fi facute publice pe web site-ul [bannerid:165] in maxim 15 zile lucratoare de la data efectuarii tragerii la sorti. De asemenea, numele castigatorilor premiilor prin trageri la sorti vor fi facute publice intr-un ziar de circulatie natioanala, dupa fiecare tragere la sorti, numai in urma consimtamantului obtinut de la persoanele in cauza.

Un plic deja declarat castigator nu mai intra in tragerea la sorti!  O persoana poate castiga cel mult un „Ghid de nutritie” si un premiu oferit prin tragere la sorti.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica in caz de necesitate datele tragerilor la sorti, cu notificare prealabila, pastrand numarul si valoarea premiilor anuntate initial.

Tragerea la sorti si acordarea premiilor se va face sub directa supraveghere a unei comisii din care vor face parte cate un reprezentat al Organizatorilor Promotiei si un notar public ales de Organizator.

Nu se permite acordarea contravalorii in bani a niciunuia din premiile oferite in aceasta Campanie sau schimbarea caracteristicilor tehnice ale premiilor.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea de a remedia viciile, de orice natura, pe care le-ar putea avea obiectele ce constituie premiile.

Castigatorii premiilor oferite prin tragere la sorti vor fi anuntati personal, telefonic, de catre firma S.C. HIT MAIL ROMANIA S.R.L in maxim 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. In cazul in care un castigator nu poate fi anuntat din motive independente de compania S.C. HIT MAIL ROMANIA S.R.L (datele furnizate sunt incomplete/gresite), Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestui termen. Pentru validarea premiului castigatorii trebuie sa trimita prin fax o copie dupa buletinul de identitate la un numar care li se va comunica telefonic.

Castigatorii vor putea intra in posesia premiilor oferite prin tragere la sorti in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data anuntarii premiului castigat.

Premiile garantate vor fi livrate castigatorilor de catre S.C. HIT MAIL ROMANIA S.R.L. Expedierea premiilor se va face prin posta cu confirmare de primire.

Premiile castigate prin trageri la sorti vor fi trimise catre castigatori prin intermediul unui curier privat insotit de un proces verbal semnat, stampilat si completat cu datele castigatorilor in 2 exemplare.

Castigatorii premiilor constand in mobilier de bucatarie in valoare de 5,000 RON vor primi prin intermediul unui curier privat o imputernicire din partea Danone cu care se vor putea duce la cel mai apropiat magazin Mobexpert pentru a-si alege mobilierul de bucatarie dorit.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor pana cel tarziu la data de 1 septembrie in cazul in care au intervenit probleme si termenul de 30 de zile nu a putut fi respectat.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru adresele furnizate de castigatori care nu sunt conforme cu realitatea, motiv pentru care acestia nu au putut intra in posesia premiilor.

 

Art. 9. Alternative ale premiilor


Castigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale premiilor.

 

Art. 10. Taxe si impozite


Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

Art. 11. Regulamentul Promotiei


Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, la numarul de telefon           (021) 207 00 99 (numar cu tarif normal), in perioada 12 mai – 15 iulie 2008, de luni pana vineri, in intervalul orar 9-17 sau pe web-site-ul [bannerid:165] . De asemenea, la numarul (021) 207 00 99 (numar cu tarif normal) se pot solicita informatii referitoare la promotie in intervalul orar specificat mai sus.

 

Art. 12. ProtecTia datelor personale


Prin expedierea capacelor Produselor Participante la Promotie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora.

Participarea la Promotie implica acceptarea expresa a participantilor ca datele lor personale (nume, prenume, adresa, numar de telefon) sa fie pastrate si prelucrate de Organizator in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea acestuia.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia societatilor comerciale implicate in organizarea Promotiei si a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

Participantilor la promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in urma cererii scrise a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Str. Soldat Nicolae Canea nr. 96, sector 2, Bucuresti:

          dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta;

          dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a)       dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b)       dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

c)       notificarea catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

          dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, Persoana vizata poate solicita de la operator acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Operatorul este obligat sa comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii. Organizatorul se obliga ca, la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata, va aduce la cunostinta drepturile conforme legii 677/2001.

 

Art. 13. Incetarea Promotiei


Prezenta Promotie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

Produsele cu capace promotionale vor putea fi comercializate si dupa 30 Iunie 2008 pana la terminarea stocurilor.

 

Art. 14. Diverse


Prin inscrierea la Promotie, participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele acestora si imaginea premiului castigat sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. Pentru alte date cu caracter personal, precum adresa si imaginea castigatorilor, Organizatorul va solicita persoanei vizate consimtamantul liber pe care aceasta si-l poate retrage in orice moment, fara sa sufere prejudicii.

Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic participant, decizia comisiei este definitiva.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra plicurilor sau continutului acestora.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

          plicurile deteriorate, incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;

          plicurile expediate dupa data de 1 iulie 2008, inclusiv;

          plicurile care au fost expediate pana la data de 30 iunie 2008 inclusiv, dar care nu au fost primite la OP 1 CP 99 Bucuresti pana la data de 7 iulie 2008 inclusiv;

          plicurile pierdute sau pentru orice alte probleme cauzate de serviciile postale;

          plicurile expediate la alta adresa decat OP 1 CP 99 Bucuresti.

Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor. Orice reclamatie cu privire la plicurile pierdute se va lua in considerare numai pe baza prezentarii confirmarii de primire semnata prin care se atesta primirea la adresa OP 1 CP 99 Bucuresti.

Organizatorul recomanda ca, pentru mai multa siguranta, toate plicurile sa fie trimise cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 31 iulie 2008 inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare. Deciziile in vederea solutionarii contestatiilor vor fi adoptate de catre Organizator.

In ipoteza in care decizia Comisiei va fi in sensul admiterii contestatiei, procedura de tragere la sorti va fi reluata la o data ce va fi facuta publica in cel mai scurt timp de la admiterea contestatiei.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Promotiei si va face public acest lucru.