Concurs OneStop – “Cumparaturile online: cine decide?”

Intra pe blogul OneStop si spune-ti parerea despre cumparaturile online: cine ia decizia de cumparare, barbatul sau femeia? Cel mai interesant raspuns la aceasta intrebare va fi cel premiat.

Premiu: un "Giftbox Relaxare" constand intr-o experienta de relaxare, ingrijire si infrumusetare intr-una dintre cele 15 locatii selectate de noi, la alegerea ta.


Concurs cu premii "OneStop" – "Cumparaturile online. Cine ia decizia: barbatul sau femeia?"

 

 


Tema concursului

Intr-un cuplu, majoritatea deciziilor de cumparare se iau impreuna. Pentru unele produse decide doar unul dintre parteneri, femeia sau barbatul, in functie de tipul de produs, de bugetul alocat, de timp etc. Este diferit mediul online de cel offline? Pentru cumparaturile online, cine decide cumpararea unui produs, barbatul sau femeia? Care sunt criteriile pe baza carora se ia decizia de cumparare in online? Sunt aceleasi criterii ca si in offline?

 

Cum participi la concurs?

Concursul se desfasoara pe www.onestop.ro. Nu trebuie decat sa intrati in discutie, sa dezbateti subiectul, iar cea mai pertinenta opinie va fi premiata.

Concursul se desfasoara in perioada 10 – 27 martie 2008, iar castigatorul sau castigatoarea va fi anuntat(-a) pe data de 31 martie 2008.

Comentariile primite dupa data de 27 martie 2008 nu vor mai intra in concurs.

Mai multe detalii gasiti pe blog.