BIC Megalighters

Inscrie-te pe www.mybiclighter.com completand integral si corect formularul de participare si raspunde cat poti de repede la fiecare dintre cele 4 intrebari lunare. Vor fi premiati lunar primii 8 participanti care au raspuns corect si cel mai repede la intrebari, iar la finalul concursului va fi premiat participantul care a obtinut cea mai buna performanta pe intreaga durata a campaniei.

Marele premiu: 1 x set pentru barbecue. Premii lunare: 2 x aparat foto Olympus Min 850 Silver (pentru locurile 1 si 2, in total 12 premii per campanie); 6 x set unelte pentru barbecue (pentru locurile 3-8, in total 36 premii per campanie).

REGULAMENT

CONCURSUL MEGA-BRICHETE BIC

Articolul 1       Organizator/ Perioada competitiei 

BIC (România) Marketing & Distribution SRL, (denumita în continuare “BIC”), cu sediul în Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 73-81, sector 1, Bucuresti, România, înregistrata la ANSPDCP sub nr. 5352,

organizeaza o competitie cu acces liber care nu necesita achizitii denumita “BIC Megalighters” (Mega-Brichete BIC) si accesibila la urmatorul website: www.mybiclighter.com (denumita în continuare “competitia”).

Competitia este promovata pe website-ul www.mybiclighter.com, pe anumite pachete ale BIC Megalighters (Mega-Brichete BIC ) (prin stickere detasabile de pe pachete) si pe www.infopromotii.ro.

Competitia va avea loc de la 1 martie 2009 pâna la 31 august 2009 miezul noptii inclusiv.

Articolul 2       Accesul la Competitie

Participarea la Competitie este deschisa pentru:

–           O singura intrare per gospodarie (o gospodarie este definita ca toate persoanele care locuiesc sub acelasi acoperis  – acelasi nume, aceeasi adresa),

–           Orice persoana de 18 ani sau peste 16 ani cu permisiunea parintilor/ tutorelui. Daca participa un minor, înseamna ca el/ ea a obtinut consimtamântul corespunzator. Organizatorul va fi îndrituit sa solicite oricarui participant minor sa dovedeasca ca a primit permisiunea si de a descalifica oricare participant care nu poate dovedi existenta acestei permisiuni.

–           Sa aiba domiciliul în România.

–           Nu este permis accesul oricarei persoane care nu îndeplineste conditiile de mai sus, cât si reprezentantilor corporatiei si angajatilor Organizatorului sau ai oricarei societati pe care o controleaza, care îl controleaza sau care se afla sub control comun cu acesta sau orice persoana care este implicata în implementarea competitiei si orice membri ai familiilor respective (ascendenti sau descendenti). Organizatorul îsi rezerva dreptul sa solicite participantilor sa faca dovada eligibilitatii lor pentru a participa la competitie. Persoanele care nu îndeplinesc aceste conditii sau care refuza sa-si  dovedeasca eligibilitatea de a participa, vor fi automat exclusi din competitie si nu vor fi eligibili sa solicite vreun premiu.

Trebuie sa se remarce ca o persoana este identificata cu numele, prenumele, data nasterii, adresa postala si adresa e-mail pe care le furnizeaza. În cazul unei dispute, singurele date furnizate de participant în momentul înregistrarii si înregistrate pe website vor fi considerate autentice.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a întreprinde cercetari necesare în mod rezonabil în cadrul aplicatiei acestui articol.

Orice înregistrare inexacta, incompleta, eronata sau falsificata sau orice înregistrare care contravine prezentelor reguli nu va fi luata în considerare si va face participarea neavenita. Aceeasi sanctiune va fi aplicata în cazul mai multor înregistrari.

Înregistrarea la competitie se poate face numai electronic. În aceasta privinta înregistrarile prin  telefon, fax, posta sau e-mail nu pot fi acceptate sau luate în consideratie.

Articolul 3       Principiul Competitiei « BIC Megalighters » (Mega-Brichete BIC)

Pentru înregistrare în aceasta competitie, toate partile interesate vor avea nevoie de acces la o conexiune de internet si la o adresa de e-mail.

Aceasta competitie are acces liber; nu este necesara achizitia. Orice persoana care îndeplineste conditiile mentionate mai sus poate accesa website-ul www.mybiclighter.com pentru a participa.

Mecanismul Competitiei

Participantul se conecteaza la website-ul www.mybiclighter.com de la 1 martie 2009 pâna în 31 august 2009 miezul noptii inclusiv (vor fi luate în consideratie data si ora conexiunii din tara de rezidenta a participantului) si alege tara de rezidenta pentru a participa  .

Participantul trebuie sa completeze un formular de înregistrare cu urmatoarele detalii  :

–           Nume

–           Prenume

–           Adresa de e-mail

–           Confirmarea adresei de e-mail

–           Parola

–           Confirmarea parolei

–           Adresa

–           Orasul

–           Codul postal

–           Alegerea rezidentei dintr-o lista de tari (Meniu Drop-down),

–           Citirea si acceptarea acestor reguli.

Pentru a câstiga, participantul va trebui sa raspunda la 4 întrebari, cât mai repede posibil. Întrebarile vor fi modificate în fiecare luna. Acestea vor fi depuse la administratorul mentionat la articolul 10 din aceste reguli.

Câstigatori lunari:

O serie de câstigatori va fi stabilita în fiecare luna.

În fiecare luna, câstigatorii vor fi cei 8 participanti care au completat corect formularul de înregistrare si au raspuns corect si cel mai rapid la întrebarile puse.

Câstigatorul care a realizat performanta cea mai buna în timpul competitiei (de la 1 martie la 31 august 2009):

La sfârsitul Competitiei (pe 31 august 2009), participantul care a realizat performanta cea mai buna în timpul competitiei va câstiga premiul 1 mentionat mai jos.

Participantii care au fost pe acelasi loc:

În cazul unei competitii strânse, participantii cu aceleasi performante vor trebui sa raspunda la o întrebare suplimentara care le va fi trimisa prin e-mail. Primul participant dintre acestia care va raspunde la aceasta întrebare va câstiga premiul.

Lista câstigatorilor

Listele câstigatorilor vor fi publicate în mod regulat on-line, la sfârsitul lunii pe web-site-ul www.mybiclighter.com. Câstigatorii autorizeaza Organizatorul sa utilizeze pe acest website, numele, prenumele, tara, orasul si sectorul de resedinta al acestora; o astfel de utilizare nu va îndreptati participantul sa solicite orice alt drept decât premiul alocat acestuia.

Articolul 4       Descrierea premiilor

Cele 49 de premii care urmeaza vor fi puse în joc si alocate câstigatorilor în felul urmator:

–           Premiul 1 (câstigat de participantul care a realizat performanta cea mai buna în timpul competitiei, adica de 1 martie la 31 august 2009): set pentru Barbecue

o          Caracteristici:

2 arzatoare din otel inoxidabil;

Supape de control continuu al arzatorului;

Tava colectoare demontabila;

2 gratare de gatit din fonta emailate cu portelan;

Buton de aprindere.

o          Pret unitar cu amanuntul: 1940  RON (TVA inclus)

Premii lunare:

–           Premiile lunare 1 si 2 : Aparat foto Olympus Min 850 Silver (in total 12 premii)

o          Caracteristici :

Culoare: negru

10,7 Megapixels

Detectie fata

Stabilizare digitala a imaginii pentru claritate mai buna

o          Pret unitar cu amanuntul: 1120 RON (TVA inclus)

–           Premiile 3 – 8: unelte pentru barbecue (in total 36 de premii)

o          Caracteristici:

Spatula de aluminiu de lux, cleste si furculita livrate într-o caseta de aluminiu

o          Pret unitar cu amanuntul: 112 RON (TVA inclus)

Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestui concurs este de 19412 RON (TVA inclus)

Articolul 5       Alocarea premiilor

În fiecare luna câstigatorii vor fi contactati prin e-mail pentru a li se verifica detaliile  .

Detaliile introduse la înregistrare trebuie sa fie identice cu cele care vor fi folosite pentru trimiterea premiului.

Daca câstigatorul nu raspunde la e-mail în 3 (trei) saptamâni, premiul acestuia va fi acordat participantului din aceeasi luna care a realizat performanta cea mai buna fara a câstiga un premiu.

Câstigatorii nu pot solicita echivalentul în  numerar sau o înlocuire a premiului în schimbul premiului primit.

Daca un premiu este returnat prin curier, din orice motiv, sau un câstigator nu a solicitat un premiu trimis prin livrare înregistrata, câstigatorul nu poate sa-l solicite iar premiul va fi acordat participantului din aceeasi luna care a realizat performanta cea mai buna fara a câstiga un premiu, sau, cu privire la setul de barbecue, celui de-al doilea participant care a realizat performanta cea mai buna în timpul competitiei.

Organizatorul nu poate raspunde de expedierea incorecta a premiului, nici pentru probleme/ daune aparute în timpul transportului sau expedierii premiului. În acest caz, reclamatiile câstigatorului vor fi trimise direct la transportator si nu va fi facuta nicio reclamatie contra Organizatorului.

Pot aparea cazuri care fac imposibila acordarea premiului din motive ce nu pot fi controlate de Organizator iar acesta îsi rezerva dreptul de a înlocui premiile stabilite cu premii alternative cu aceeasi valoare. Câstigatorii sunt de acord ca Organizatorul nu poate raspunde pentru aceasta substituire.

Câstigatorii îsi vor primi premiile în 6 (sase) saptamâni dupa ce acestia îsi confirma adresa.

Orice premii care nu sunt acordate, datorita unei lipse a participantilor sau câstigatorilor, vor fi retinute si ne-reutilizate  .

Articolul 6       Proprietate Intelectuala

Reproducerea, reprezentarea, sau utilizarea tuturor sau unei parti din elementele competitiei (grafice, etc.) si a website-ului competitiei sunt strict interzise. Toate marcile simple, abstracte si semi-abstracte si denumirile produselor mentionate sunt înregistrate de proprietarii respectivi.

Utilizarea completa a acestor elemente, indiferent de mijloacele de utilizare, trebuie sa respecte legile de protectie a proprietatii intelectuale.

Articolul 7       Date personale 

Pentru a participa la Competitie, participantii trebuie sa-si prezinte datele personale (numele, prenumele, adresa si e-mailul). Aceste date vor fi înregistrate si salvate într-un fisier electronic pe perioada necesara organizarii competitiei. Prelucrarea acestor date este necesara pentru a lua în consideratie participarea la competitie, pentru a stabili câstigatorii, pentru a aloca si trimite premiile. Aceste date vor fi utilizate de Organizator si pot fi transmise furnizorilor de servicii numai pentru scopul acestei competitii. Datele personale nu vor fi utilizate pentru scop de  marketing direct.

În conformitate cu legea din România 677/2001 pentru protectia persoanei privind prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestor date, publicata în Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normele emise pentru aplicarea acesteia, si cu Directiva Europeana nr. 95/46 din 24 octombrie 1995 privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor personale si circulatia libera a acestor date, fiecare participant are dreptul de a accesa, rectifica sau sterge orice date referitoare la el/ ea.

Participantii care au obiectii cu privire la prelucrarea datelor lor nu vor (mai) putea sa participe la competitie.

Ei îsi pot exercita drepturile facând o solicitare în scris trimisa prin posta Organizatorului la adresa mentionata în Articolul 10 din aceste reguli (costurile postale vor fi rambursate la cerere la cursul neurgent standard)

Articolul 8       Responsabilitate

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a anula, modifica, scurta sau prelungi acest concurs daca evenimentele care nu pot fi controlate de el impun aceasta si Organizatorul nu accepta nicio responsabilitate ca si consecinta.

Organizatorul nu are nicio responsabilitate în caz de incident tehnic care împiedica participantul sa se conecteze la website sau care atrage dupa sine pierderea, întârzierea, trimiterea la o adresa incorecta sau înregistrarea incompleta a datelor în e-mail-ul participantului.

Organizatorul nu are nicio responsabilitate în legatura cu informarea incorecta sau inexacta care ar putea fi cauzata fie de utilizatori website sau de orice echipament sau program conectat cu organizarea acestei competitii.

Organizatorul îsi mai declina orice responsabilitate în cazul în care website-ul ar putea sa fie indisponibil pe perioada competitiei sau în cazul în care adresele comunicate de participanti urmau sa fie distruse din motive neimputabile acestuia.

Organizatorul îsi declina orice responsabilitate în cazul unui incident legat de utilizarea echipamentului de calcul al participantului, accesul la internet sau orice alt incident tehnic.

Participarea la competitie implica cunoasterea si acceptarea caracteristicilor si limitelor internetului, în special cu privire la performanta tehnica, timpul de raspuns pentru consultare, cautare sau transfer de informatii, riscuri de întrerupere si mai general, riscurile inerente în orice conexiune si transmisie pe internet, absenta protectiei anumitor date contra eventualei utilizari inadecvate si riscului de virusare care ar putea circula pe retea.

Fiecare participant are obligatia sa ia masuri corespunzatoare pentru a-si proteja propriile date si/ sau software-ul stocate pe calculatorul lor contra oricarui atac sau violare.

În acelasi fel, Organizatorul nu poate fi raspunzator daca, ca urmare a incidentului care afecteaza liniile telefonice, participantii au fost înlaturati sau participarea lor nu a fost luata în consideratie.

Articolul 9       Descalificarea participantilor

Organizatorul îsi rezerva dreptul în orice moment, si fara notificare, sa descalifice orice persoana (fie permanent fie temporar) care nu se comporta cinstit cu privire la aceasta competitie si derularea acesteia sau afecteaza bunul mers al competitiei prin înselaciune.

Organizatorul poate de asemenea anula înregistrarea sau înregistrarile oricarui jucator care nu a respectat aceste Reguli. Anularea poate avea loc în orice moment fara notificare. Organizatorul este îndrituit de asemenea sa anuleze orice formular de înregistrare care prezinta erori evidente cu privire la identitatea participantului. Anularea poate avea loc în orice moment fara notificare.

Articolul 10     Acceptare – Înregistrare – Modificare a Regulilor

Prin participarea la aceasta competitie, participantii înregistrati sunt considerati ca au acceptat aceste Reguli în totalitate si au acceptat decizia Organizatorului asupra oricarei dispute care ar putea aparea cu privire la interpretarea si aplicarea acestor Reguli. Participantii  înregistrati vor respecta legile, reglementarile si alte reguli care se aplica acestei competitii si regulile deontologice în vigoare pe internet.

Regulile sunt disponibile pe website-ul care gazduieste aceasta competitie (www.mybiclighter.com) sau pe www.infopromotii.ro sau se poate obtine o copie, în mod gratuit (cheltuielile postale vor fi returnate la cerere pe baza unei rate postale standard neurgente), de catre orice persoana care aplica în scris la urmatoarea adresa:

BIC Romania Marketing & Distribution SRL

Concursul Megalighters (Concursul Mega-Brichete)

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 73-81, sector 1,

Bucuresti

În cazul unor situatii exceptionale, Organizatorul îsi rezerva optiunea de a modifica toate sau o parte din Reguli, în orice moment cu conditia informarii participantilor, printr-un anunt pe website, si depunerea la biroul administratorului mentionat mai sus.

Articolul 11     Reclamatii

Toate reclamatiile referitoare la competitie trebuie facute în scris în termen de (1) luna de la închiderea sesiunii (lunii) în discutie.

Daca detaliile furnizate de participant nu permit acestuia sa fie informat despre câstig, sau sa-si ridice premiul, acesta va pierde statutul de câstigator si nu mai poate face reclamatii.

Articolul 12     Legea de reglementare si dispute 

Aceste reguli sunt reglementate de legea din România.

Daca vreo prevedere din aceste reguli a fost declarata nula si neavenita, celelalte clauze îsi vor pastra valabilitatea si obiectul.

Orice disputa aparuta din aceasta competitie va fi supusa unei încercari de solutionare amiabila. În cazul în care aceasta nu se poate face, disputa va fi înaintata jurisdictiilor competente în care se afla sediul social al Organizatorului, doar daca prevederile de ordine public nu prevad altfel.

Fara a prejudicia articolul 12, nicio disputa nu va fi admisibila la o (1) luna dupa încheierea competitiei.