Agip România – “Goodyear: Avantajul care vine din plin!”

Alimenteaza la statiile Agip (Anexa 1) si acumuleaza Puncte Bonus (PB) pe cuponul primit de la casa:
– Benzina Fara Plumb, Motorina Eco Diesel sau GPL auto – 1 PB pentru fiecare 10 litri la automobile, respectiv 1 PB pentru fiecare 40 litri la camioane;
– Benzina Super Tech sau Motorina Diesel Tech –  2 PB pentru fiecare 10 litri la automobile, respectiv 2 PB pentru fiecare 40 litri la camioane (vezi Regulamentul promotiei).

Cu Punctele Bonus (PB) primite in benzinariile Agip in schimbul alimentarii cu carburant poti cumpara genti si accesorii marca Goodyear la preturi promotionale: portofel: 8 PB + 10,99 lei; husa iPod: 8 PB + 10,99 lei; trusa: 10 PB + 16,99 lei; geanta de umar: 10 PB + 22,99 lei; rucsac: 18 PB + 39,99 lei; geanta laptop: 18 PB + 49,99 lei; geanta sport: 20 PB + 59,99 lei; trolley: 40 PB + 115,99 lei.

Portofel

8PB + 10,99 lei

Portofel  cu închidere velcro, 7 buzunare în interior si unul în exterior închis cu fermoar, ideal pentru maruntis.

Husa iPod

8PB + 10,99 lei

Husã MP3/celular, ideala în timpul practicarii sportului. Usor adaptabila la diferite dimensiuni ale bratului. Cu captuseala care permite aerisirea si închidere velcro.

Trusa

10PB + 16,99 lei

Trusa pentru voiaj cu deschidere in forma de U usor accesibila. Interiorul este realizat din cauciuc pentru a evita patrunderea apei.

Geanta de umar

10PB + 22,99 lei

Geanta de umar moderna pentru uz cotidian, cu centura reglabila si închidere cu fermoar în interior; compartiment spatios, închis cu fermoar.

Rucsac

18PB + 39,99 lei

Rucsac pentru calatorii si timpul liber, dotat cu suport detasabil pentru laptop si cu un buzunar intern cu 7 compartimente. Perforatie speciala pentru casti.

Geanta laptop

18PB + 49,99 lei

Geanta laptop ultra functionala, cu suport detasabil intern pentru laptop, buzunar interior cu 9 compartimente si 1 buzunar din plasa.

Geanta sport

20PB + 59,99 lei

Geanta pentru sport sau pentru voiaj, prevazuta cu compartiment special pentru încaltaminte.

Trolley

40PB + 115,99 lei

Valiza cu roti, cu 2 buzunare externe închise cu fermoar si lacatel cu cifru.

Regulamentul oficial al campaniei

Agip Romania: “Goodyear: Avantajul care vine din plin!”

15 februarie  – 4 iunie 2010

1. Organizatorul campaniei

 

Organizatorul campaniei promotionale: “Goodyear: Avantajul care vine din plin!” este:

                     S.C. Agip Romania SRL, cu sediul central în Bucuresti, Calea Floreasca nr.169, sect. 1; CUI 6811583, nr. Ordine la Reg. Comertului J40/27493/1994 (denumit în continuare „Organizatorul”)

Campania promotionala se va desfasura, în limita stocului de produse disponibile, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare

Campania promotionala “Goodyear: Avantajul care vine din plin!” începe la data de 15 februarie 2010 si se va încheia la data de 4 iunie 2010. Campania este organizata si desfasurata pe întreg teritoriul României, în toate statiile de distributie produse petroliere ale Organizatorului (benzinarii) listate in anexa la prezentul regulament.

3. Dreptul de participare

Participantii la promotie trebuie sa fie persoane fizice sau juridice cu cetatenie româna si domiciliul stabil in Romania. Pentru a beneficia de oferta promotiei, participantii trebuie sa cumpere de la statiile Organizatorului oricare dintre produsele mentionate la art. 4 din prezentul regulament, pe care sa le achite în numerar, prin card bancar sau prin card tip Routex, UTA sau DKV.

4. Mecanismul campaniei

În schimbul achizitionarii oricaruia dintre produsele de mai jos, cumparatorii vor primi Puncte Bonus (denumite in continuare “PB”) dupa cum urmeaza:

a)      Pentru achizitionarea de carburant Benzina Fara Plumb, Motorina Eco Diesel sau GPL auto:

Categoria automobile: 1 PB pentru 10 litri, 2 PB pentru 20 litri s.a.m.d.

Categoria camioane: 1 PB pentru 40 litri, 2 PB pentru 80 litri s.a.m.d.

b)      Pentru achizitionarea de carburant DIESEL TECH sau SUPER TECH:

Categoria automobile: 2 PB pentru 10 litri, 4 PB pentru 20 litri s.a.m.d.

Categoria camioane: 2 PB pentru 40 litri, 4 PB pentru 80 litri s.a.m.d.

Cantitatea minima pentru obtinerea unui PB este de 10 litri în cazul autoturismelor si 40 litri în cazul camioanelor, la o singura alimentare (pe un singur bon fiscal).

Nu se acorda PB pentru cantitati intermediare (de ex. 12 litri, 25 litri etc.)

Carburantii pentru care se acorda PB sunt:

                     Benzina:      SUPER TECH, FARA PLUMB;

                     Motorina:   DIESEL TECH, ECO DIESEL;

                     GPL auto

In categoria automobile intra orice autovehicul cu o capacitate de pâna la 3,5 t  si max. 10 locuri.

Punctele Bonus se acorda la casa, dupa efectuarea platii carburantului achizitionat.

Punctele Bonus se prezinta sub forma unor buline autocolante inscriptionate si înseriate. Ele se vor aplica pe un cupon primit de la casa. Cupoanele sunt transmisibile.

În urma acumularii de PB, clientii pot opta pentru unul sau mai multe produse din colectia de genti si accesorii marca Goodyear, dupa cum urmeaza:

Portofel 8PB + 10,99 Lei Pret integral 39,99Lei
Husa Ipod 8PB + 10,99 Lei Pret integral 39,99Lei
Trusa 10PB + 16,99 Lei Pret integral 49,99Lei
Geanta de umar 10PB + 22,99 Lei Pret integral 99,99Lei
Rucsac 18PB + 39,99 Lei Pret integral 149,99Lei
Geanta laptop 18PB + 49,99 Lei Pret integral 169,99Lei
Geanta Sport 20PB + 59,99 Lei Pret integral 199,99Lei
Trolley 20’’ 40PB + 115,99 Lei Pret integral 299,99Lei

 

Oricare dintre articolele de mai sus se poate achizitiona la pret promotional sau la pret integral, în acest din urma caz fara a fi nevoie de acumulare de puncte.

Clientul poate opta pentru oricare dintre produsele disponibile în fiecare dintre statiile de distributie de produse petroliere ale Organizatorului participante la campanie (conf. Anexei la prezentul Regulament), pentru care a acumulat numarul de PB mentionat în dreptul fiecarui produs. Produsele vor fi acordate de catre reprezentantii benzinariei Organizatorului în schimbul talonului completat cu numarul de PB si al achitarii de catre cumparator a sumei înscrise în dreptul fiecarui articol. Pentru produsele achizitionate astfel, cumparatorul va primi bon fiscal. Numarul de produse achizitionate la pret promotional nu este limitat.

Cumparatorii nu vor putea preschimba PB în bani si nu vor putea achizitiona alte produse în afara celor mentionate în prezentul Regulament.

                     Termenul limita pentru acordarea de PB este data de 4 iunie 2010.

                     Punctele Bonus pot fi folosite pentru achizitionarea produselor la pret promotional pâna la data de 18 iunie 2010 inclusiv.

                     Produsele pot fi achizitionate din oricare dintre statiile Organizatorului participante la promotie, indiferent de statia în care au fost acumulate punctele.

6. Conditii de validare

Pentru ca un participant sa poata obtine articolele expuse, acesta trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii:

–           sa aiba lipite pe talon numarul de PB indicat în prezentul Regulament pentru fiecare produs

–           sa achite la casa pretul promotional înscris în dreptul articolului respectiv.

7. Incetarea promotiei

Prezenta promotie înceteaza la 4 iunie 2009 sau în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

8. Litigii

In cazul unor potentiale litigii aparute între Organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor înainta litigiul spre solutionare instantelor competente române de la sediul organizatorului.

9. Reguli generale

In cazul în care produsul achizitionat prezinta defecte, cumparatorul are dreptul sa solicite Organizatorului, fara plata, înlocuirea respectivului produs.

Cupoanele falsificate sau deteriorate prin modificarea simbolurilor, a autocolantelor si/sau mesajelor vor fi considerate nule si nu vor putea fi folosite pentru rascumpararea PB. Toate taloanele devin proprietatea organizatorilor din momentul în care cumparatorul intra in posesia produsului.

  • Prin participarea la promotie, participantii sunt de acord sa respecte regulile si toate conditiile stabilite prin regulamentul oficial al promotiei. In cazul în care se constata ca un participant nu a îndeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de regulamentul oficial al promotiei sau daca exista suspiciuni de frauda în ceea ce priveste modul în care au fost acumulate PB, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile si beneficiile ce revin participantului, fara alte despagubiri sau plati.
  • Regulamentul oficial de desfasurare a campaniei promotionale este disponibil pe www.infopromotii.ro
  • De asemenea, Regulamentul poate fi solicitat în mod gratuit la adresa de mail officeretail@agip.ro si în benzinariile Organizatorului participante la promotie sau la telefon 031 6206300 (tarif normal).

Va multumim pentru ca ati ales produsele si serviciile noastre.

 

Organizatorul.