CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-3 mesaje din 3
sa va traiasca neamurile!
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 13 Jan 2009, la 06:14
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: liliana raita (12 Jan 2009, 22:33)
Draga Liliana,
toate tragerile la sorti ale promotiilor prezentate pe site se desfasoara conform legii. Sansele unui participant de a castiga mai multe premii sunt proportionale cu numarul de inscrieri pe care le-a avut in promotie. Unii cumpara mai multe produse si participa cu mai multe inscrieri, deci este logic sa aiba cu atat mai multe sanse decat altcineva care a participat cu o singura inscriere. Pe de alta parte, si norocul are un mare cuvant de spus: poti participa cu o singura inscriere si sa fii fericitul castigator al premiului cel mare.
Mult succes la premii tuturor!
Publicat de anonim_2765, in 13 Jan 2009, la 01:32
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: liliana raita (12 Jan 2009, 22:33)
Cata rautate...Invidia este, desigur, o povara grea. Te intreb : daca tu si familia ta ati fost suficient de norocosi incat sa castigati aceste premii, ai mai fi fost la fel de indarjita? Intrebare retorica, fireste...Raspunsul este NU. Bine, deocamdata nu stim cine sunt acesti oameni, dar repet ceea ce am spus intr-un alt comentariu : numele lor nici macar nu sunt relevante. Oamenii, oricine ar fi ei, au participat la cest concurs, ca oricare dintre noi, si au castigat. SIMPLU!!!! Se pare, insa, ca binele altuia este prea dificil de tolerat...rautatea tzashneste si se prelinge insidios...Niciodata nu veti castiga cu o asemenea atitudine!!! Niciodata!!! Nu uitati ca e un simplu joc care se bazeaza pe NOROC. Norocul...il ai sau nu-l ai. Simplu. Orice alt comentariu ar fi inutil.
Publicat de liliana raita, in 12 Jan 2009, la 22:33
Raspunde Citeaza
nu-i deloc ciudat ca a castigat de trei ori acest 764564xxx cate un set festiv de masa...ca de .....are familie numeroasa si intinde cate trei mese la petreceri....dar saracul asa mila v-a inspirat ca i-ati dat si un voucher mobexpert in valoare de 2500 euro....BRAVO BRAVO BRAVO...nu lasati neamurile sa moara ....voi participa in continuare....tineti-o tot asa
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-3 mesaje din 3
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media