CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-8 mesaje din 8
reclamatie
Publicat de [Cont sters]: ANA MARTOIU, in 31 Mar 2009, la 20:17
Raspunde Citeaza
Ciprian,citeste la"bune si rele despre Infopromotii-Noroc suspect!
Publicat de [Cont sters]: ANA MARTOIU, in 31 Mar 2009, la 20:09
Raspunde Citeaza
Ciprian ti-am lasat un mesaj,dar,am venit de la servici cu putini nervi ca nu stiu unde ti-am lasat mesajul pe forum.In cazul in care-l gasesti poate-mi raspunzi! Bafta-n continuare! Ana
Publicat de Cipri onofrei, in 21 Mar 2009, la 17:33
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: ANA MARTOIU (19 Mar 2009, 18:12)
sarutmana Ana , nu o sa incerc sa iti schimb parerea despre nimic , nici despre castigatori , nici despre muzica pe care o asculti , dupa cum observi traiesti intr-o tara libera in care nimeni nu te poate obliga sa cumperi respectivul produs sau sa participi la vreo promotie : faci cum vrei .
2 intrebari as avea pt tine : ai fost in viitor si te-ai uitat peste lista de castigatori ?
tu ai participat la promotia respectiva ?

multa bafta mi-ar fi facut placere sa stau mai mult de vb , as fi scris probabil mult si bine dar din pacate timpul momentan nu imi permite
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 20 Mar 2009, la 10:44
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: ANA MARTOIU (19 Mar 2009, 18:12)
Buna, Ana!

Promotia respectiva nu a fost prezentata pe site-ul nostru, asa ca nu stim detalii.

Am mai spus pe forum ca sunt participanti la promotii care participa masiv, cumparand zeci si chiar sute de produse participante, pentru a-si mari cat mai mult sansele de a castiga un premiu.

Din spusele lui, Cipri a castigat si multe farfurii si boluri la promotia "Ce usor castigi cu Knorr". La aceasta promotie nu poti castiga decat daca ai adunat numarul de ambalaje necesare (si alti vizitatori s-au plans ca sunt prea multe!). Poti verifica in sectiunea de comentarii a promotiei si pe lista castigatorilor.
Probabil ca la fel a procedat si la promotia despre care vorbesti.

Ai putea pur si simplu sa intri in sectiunea "De la voi pentru voi" si sa il intrebi pe Cipri cum a facut si cate ambalaje a cumparat. S-ar putea sa-ti raspunda.

Cu privire la celelalte persoane despre care vorbesti, nu stim nimic si nici nu stii, dar te astepti sa apara pe lista castigatorilor, din cate am inteles.

Daca tu ai cumpara foarte multe produse promotionale si ai avea grija sa te inscrii cat mai curand intr-o promotie si sa verifici mereu regulamentul, ca sa te asiguri ca indeplinesti toate conditiile pentru a avea sanse maxime de castig, ti s-ar parea suspect sa apari des pe lista castigatorilor?
Publicat de [Cont sters]: ANA MARTOIU, in 19 Mar 2009, la 18:12
Raspunde Citeaza
Buna moderatorule!!!Din 16 febr 2009 a aparut o noua promotie"Mari surprize la micul dejun" si...surprize,surprize,din prima saptamana castigator al unei bucatarii Mobexpert (5000Ron),este multi castigatorul...CIPRIAN ONOFREI. Acum urmeaza si restul,adica Dragomir si etc care castiga in general toate premiile mari,iar restul(fraierii),premiile mici.NU incercati sa-mi schimbati parerea despre "anumiti"castigatori.Apropo,bravo PUYA cu"UNDEVA IN BALCANI",ascultati-l !!!!!
Publicat de Moderator 1, in 11 Dec 2007, la 22:49
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (11 Dec 2007, 00:08)
Salut!
Va intelegem nemultumirea si vom transmite sesizarile voastre organizatorilor promotiei Delikat.
Suntem siguri ca nici Unilever (compania care detine marca Delikat, alaturi de alte marci de prestigiu, cum ar fi Dove, Cif, Domestos, Dero, Sunsilk, Rexona, Axe, Omo, Knorr, Delma, Rama s.a.) si niciuna dintre companiile implicate in desfasurarea promotiei nu au dorit sa intampinati aceste dificultati.

Pe viitor, va sfatuim sa postati acest tip de mesaje la discutia care poarta numele promotiei pe Forum, astfel puteti fi siguri ca nu vom uita sa transmitem organizatorilor mesajul. Doar daca nu mai exista discutie dedicata pe Forum, scrieti aici cu incredere.

Toate cele bune tuturor!
Publicat de anonim_2765, in 11 Dec 2007, la 00:08
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_3373 (10 Dec 2007, 16:39)
Mi s-a intamplat de destul de multe ori ca sunand la telefoanele dedicate unor promotii pentru a obtine informatii ramase neclare dupa citirea regulamentului sa obtin de la cei care raspund la telefon , al caror job este practic REGULAMENTUL promotiei respective, sa obtin asadar INFORMATII COMPLET GRESITE, IN NECONCORDANTA TOTALA CU REGULAMENTUL. Cu alte cuvinte era necesar ca EU sa le atrag LOR atentia ca ceea ce-mi spun NU E CORECT. Ar fi o chestie hazlie daca nu ar fi facuta pe spinarea, banii, timpul si nervii nostrii...
Publicat de anonim_3373, in 10 Dec 2007, la 16:39
Raspunde Citeaza
Pentru moderator,
Nu sunt multumita de promotia deli'kat.Am trimis azi un cod participant la promotie si nu am primit confimare.Am sunat la infoline... de doua ori si parca le-am deranjat pe operatoare,probabil au multe reclamatii.Nu sunt amatoare de concursuri,dar daca tot am cumparat produsul e logic ca particip si la concurs.Operatoarele mi-au spus sa trimit prin posta ambalajul.Atunci cu SMS-ul cum ramane.Rusine sa le fie,daca noi Romanii mai avem asa ceva.Nu accept comentarii.Am bani,nu astept sa ma imbogatesc din concursuri,dar unde e dreptatea????????????
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-8 mesaje din 8
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media