CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-6 mesaje din 6
minciuni minciuni
Publicat de Moderator 1, in 08 May 2008, la 12:43
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: Anne-Marie Serban (07 May 2008, 22:14)
Anne-Marie, dupa cum ti-am indicat in raspunsul detaliat la intrebarea ta primita pe e-mail, organizatorii au verificat si numai unul dintre cei trei prieteni ai tai s-a inscris trimitand un cod unic valid de pe numarul de telefon indicat de tine. Asadar, nu ai intrunit conditiile de validare si de aceea nu ai fost declarata castigatoare. Data viitoare fii mai atenta, citeste detaliile de participare, intreaba acolo unde nu intelegi si nu mai emite acuzatii nefondate.
Publicat de Moderator 1, in 08 May 2008, la 12:40
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_3746 (08 May 2008, 11:24)
Salut, anonim_3746!
Ai inteles gresit. Pentru mecanismul de invitare a celor 3 prieteni, expeditorul mesajului de recomandare nu trebuie sa cumpere produsul si sa trimita codul. Numai cei 3 prieteni ai sai trebuie sa trimita cate un cod unic de promotie de pe acel numar de telefon indicat in mesaj. Asadar, Anne-Marie nu trebuia sa cumpere nimic, ci doar sa-si convinga prietenii sa se inscrie.
Publicat de anonim_3746, in 08 May 2008, la 11:24
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (08 May 2008, 11:10)
ca sa participi trebuie sa trimiti un cod, adica sa cumperi un produs.si prietenii trebuie sa faca acelasi lucru
Publicat de anonim_2765, in 08 May 2008, la 11:10
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: Anne-Marie Serban (07 May 2008, 22:14)
In plus fata de ceea ce ti-a raspuns deja moderatorul ma intreb : ce vanzare ai facut tu? Conform regulamentului, tu nici macar nu trebuia sa trimiti cod, in consecinta sa cumperi produsul, trebuia DOAR sa trimiti acel mail cu cei trei prieteni, telefoanele si mailurile lor, EI fiind cei care, pentru ca tu sa castigi premiul garantat, ar fi trebuit sa cumpere produsul si sa trimita (TOTI TREI) codurile, OBLIGATORIU de pe telefoanele indicate de tine in mail. Succes.
Publicat de Moderator 1, in 07 May 2008, la 22:59
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: Anne-Marie Serban (07 May 2008, 22:14)
Anne-Marie,
Ca sa castigi, trebuia sa trimita codul unic fiecare dintre cei trei prieteni recomandati de tine, de pe acele numere de telefon indicate de tine.
Daca nu citesti nici rezumatele intocmite de noi, nici actul aditional, nici comentariile indrumatoare si nici discutia dedicata de pe forum, este numai vina ta.
Daca te-ai exprimat cumva gresit si ai respectat intocmai instructiunile de inscriere si ai trimis un mesaj catre 3 prieteni, mentionand numerele de telefon de la care sa astepte organizatorii inscrieri de la toti 3, afla ca procesul de validare este in plina desfasurare si urmeaza sa primim lista finala de castigatori.
Daca nu intelegi ceva, pune o intrebare in pagina promotiei (pe perioada de valabilitate a promotiei) sau aici, pe forum.
Daca vrei sa verificam situatia inscrierii tale, scrie-ne un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al paginii si spune-ne de pe ce adresa de e-mail ai trimis recomandarea, numele si prenumele si telefonul tau si numerele de telefon ale celor 3 prieteni. Noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice si te vom anunta pe e-mail indata ce primim raspunsul lor, protejandu-ti astfel datele personale si pe ale celor 3 prieteni.
Iti reamintim ca acuzatiile nefondate iti pot atrage excluderea contului de membru al site-ului nostru. Daca emiti acuzatii nefondate fara sa citesti ce scrie aici si fara sa ne soliciti ajutorul in caz de nelamuriri, s-ar zice ca nu cauti ajutor, ci cearta. Noi nu suntem aici pentru cearta.
Publicat de Anne-Marie Serban, in 07 May 2008, la 22:14
Raspunde Citeaza
chestia cu premii garantate sunt numai minciuni, am respectat intocmai cum scria in regulament, a trimis si unul din telefoanele inscrise de mine si nu am castigat nici un "premiu garantat".imi pare rau ca am facut vanzare unei firme neserioase. sa le fie rusine
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-6 mesaje din 6
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media