CONTACT
BLOG
RSS
ABONEAZĂ-TE
LOGIN
Nou!
Atenţie, expiră
Câştigători
Promoţii
Categorii
Alimente, bauturi
2
Casa & gradina
1
Pentru caini si pisici
1
Arhiva
Sunteti aici:
Forum
>
Pampers, Nestle, Duracell - "Copilul Anului 2008''
>
concurs pampers
1-10 mesaje din 10
concurs pampers
Publicat de
Moderator 2 Infopromotii
, in 09 Dec 2009, la 14:02
Raspuns pentru:
alexandra crisan
(09 Dec 2009, 12:13)
Draga Alexandra,
Din pacate, asa cum iti spunea si Moderator 1 in urma cu doua zile, nu te putem ajuta la aceasta promotie pentru ca nu avem toate detaliile.
Iti dorim mult succes pe alte canale!
Publicat de
alexandra crisan
, in 09 Dec 2009, la 12:13
am primit in carrefour talon de participare der nu mai este promotia acolo. lapte nan nu participa la concurs?
Publicat de
alexandra crisan
, in 09 Dec 2009, la 12:06
vreau sa stiu cum inscriu inimile ce leavem pe talonu de participare cum le inscriu pe adresa de internet a cancursului copilulvedeta?
Publicat de
Moderator 1 Infopromotii
, in 07 Dec 2009, la 23:12
Raspuns pentru:
alexandra crisan
(03 Dec 2009, 23:57)
Draga Alexandra,
Din dorinta organizatorilor, promotia despre care vorbesti nu a fost prezentata pe site-ul nostru, asa ca nu te putem ajuta decat indicandu-ti site-ul campaniei: www.copilulvedeta.ro
Iti dorim mult succes.
Publicat de
alexandra crisan
, in 03 Dec 2009, la 23:57
asi vrea sa stiu ce se intimpla cu concursu mami,vreav sa fiu vedeta carrfour cu pampers
Publicat de
Moderator 1 Infopromotii
, in 26 Oct 2009, la 15:13
Raspuns pentru:
aurelia alina precupet
(10 Oct 2009, 21:48)
Draga Aurelia, organizatorii ne-au transmis urmatorul mesaj pentru tine: "Campania Pampers al carei mecanism presupunea acumulare de ursuleti s-a incheiat de foarte mult timp. Va asteptam insa la urmatoarele promotii organizate de Pampers".
Publicat de
Moderator 1 Infopromotii
, in 15 Oct 2009, la 20:40
Raspuns pentru:
aurelia alina precupet
Draga Aurelia,
Am dedus ca ai un copilas. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, intelept si norocos! Ne-am gandit ca te-ar interesa sa afli ca am publicat recent o alta promotie la care participa multe produse Nestle din gama alimentelor pentru bebelusi: "Festivalul Nestle in Carrefour". Iti dorim mult succes.
Publicat de
aurelia alina precupet
, in 13 Oct 2009, la 15:17
Raspuns pentru:
aurelia alina precupet
VA MULTUMESC MULT!
Publicat de
Moderator 1 Infopromotii
, in 12 Oct 2009, la 14:54
Raspuns pentru:
aurelia alina precupet
Draga Aurelia,
Discutia aceasta de pe forum era dedicata unei promotii care s-a desfasurat anul trecut. Am transmis intrebarea ta organizatorilor promotiei de anul trecut si speram sa primim un raspuns oficial pentru tine. Te tinem la curent.
Publicat de
aurelia alina precupet
, in 10 Oct 2009, la 21:48
IMI PARE BINE CA AM REUSIT IN SFARSIT SA VA GASESC,AS VREA SA STIU DACA MAI SUNT CONCURSURI LA PAMPERS CU ACEI URSULETI,LA CARE SE CASTIGA JUCARII FISHER-PRICE.AM STRANS O GROAZA DE URSULETI SI AS VREA SI EU SA PARTICIP PENTRU COPIII MEI.MULTUMESC
1-10 mesaje din 10
Contact
|
Blog
|
Termeni şi condiţii
|
Politica de confidenţialitate
|
Sitemap
|
Forum sitemap