CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-10 mesaje din 10
Pret SMS - coduri ilizibile . Concluzie BATAIE DE JOC
Publicat de Moderator 1, in 02 Oct 2007, la 12:02
Raspunde Citeaza
RASPUNSURI PENTRU TOTI

Salutare tuturor!
Organizatorii promotiei 7 Days ne-au transmis ca puteti gasi mai multe detalii pe site-ul campaniei, iar daca aveti sugestii sau reclamatii, va roaga sa ii contactati la infoline 0800 070 077 (apel gratuit).
Publicat de lucky, in 29 Sep 2007, la 22:07
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (29 Sep 2007, 21:07)
Salut!
Eu habar n-am ce mesaje ati primit voi, dar eu n-am primit mesajul asta cu intrebarea (cu an sau ban).
In orice caz mi se pare super ciudat - in primul rand pt. ca nu l-am primit si corect ar fi fost sa le primeasca toti participantii si in al doilea rand pt ca nu stiu ce cod ar tr. sa prezinte cei care castiga prin metoda asta.
Am inteles cum se acorda mai multe sanse cand trimiti un cod -ma gandesc ca il introduc de 2 sau 3 ori in calculator pt. extragerea electronica si daca castigi cu codul respectiv e ok, dar daca castigi raspunzand la o intrebare cu ce cod iti validezi castigul????
In orice caz aceasta promotie mi se pare din ce in ce mai dubioasa-si imi intareste convingerea ca nu prea ii intereseaza pe organizatori sa cumperi produsele ci doar sa trimiti mesaje.
A si inca ceva - cred ca intentionat au fost tiparite asa de prost codurile in interiorul ambalajului, deoarece a aparut acum o noua promotie la LION SI KIT KAT cu acelasi tip de coduri tiparite pe ambalaj, dar care sunt perfect vizibile si nu se sterg nici cu buretele, iar tariful perceput de ei este cel al unui SMS normal (in functie de retea).
Un lucru e cert eu nu mai trimit nici un SMS la aceasta promotie indiferent cate sanse mi-ar acorda pentru trimiterea unui SMS.
O seara buna tuturor.
Publicat de anonim_2765, in 29 Sep 2007, la 21:07
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: lucky (26 Sep 2007, 11:43)
Salut,
Bineinteles ca si eu am primit acest mesaj. Este o incalcare FLAGRANTA a regulamentului, pentru ca nicaieri nu se specifica participarea exclusiv pe baza de sms-uri cu intrebari si raspunsuri. (conform regulamentului sansele multiple sunt oferite EXCLUSIV pentru codurile alfanumerice trimise intr-o anumita zi a saptamanii) Parca ar fi un concurs de ...cultura generala!!!! Am cumparat produse, unele dintre ele (multe) inutile pentru ca au coduri ilizibile, in timp ce oricine poate participa fara sa cumpere nimic. Ce pacaleala!!!!!!! Mi se pare o incredibila lipsa de respect fata de participantii de buna credinta la aceasta promotie, promotie care in mod evident este cea mai neserioasa la care am participat vreodata.

Astept de la moderatorii acestui site intermedierea opiniei pe care o au organizatorii despre incalcarea regulamentului si le multumesc anticipat pentru raspuns.

Publicat de anonim_1636, in 29 Sep 2007, la 19:09
Raspunde Citeaza
de ce naiba is asa de credul ????
tocmai am primit un mesaj "castiga acum Bonus 4 intrari de la 7 DAys, raspunzand corect , cu sms la 1360 la intrebarea " la ce trage banul? pt ban trimite 1 , pt an trim 2 "


oare aici nu se incalca regulamentul ? sa zicem prin absurb ca cineva castiga cu o intrare de asta din bonus , se zice ceva in regulament cum isi poate revendica premiul ? in situatia asta ?
Publicat de lucky, in 26 Sep 2007, la 11:43
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (26 Sep 2007, 11:04)
Salut!
Merci mult de tot pentru informatia cu castigatorii.
Multa bafta si tie (sa ne scri daca castigi ceva la aceasta promotie -si nu numai).
O zi buna in continuare
Publicat de anonim_2765, in 26 Sep 2007, la 11:04
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: lucky (26 Sep 2007, 10:55)
Salut Lucky,
Castigatorii ii poti afla daca suni de pe Romtelecom la numarul gratuit( ) 0800 070 077. E un robot care precizeaza numele castigatorilor zilei, saptamanii sau al tuturor celor care au castigat pana acum. Bafta.
Publicat de lucky, in 26 Sep 2007, la 10:55
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (26 Sep 2007, 10:36)
Salut!
Nu am ce face-trebuie sa-ti dau dreptate din nou
In ritmul acesta de majorare la urmatoarea promotie tariful va fi probabil de 1EUR/SMS.
In ceea ce priveste smecheria lor cu acordarea mai multor sanse daca trimiti un SMS intr-un anumit moment al zilei sau intr-o anumita zi - am vazut si eu in regulament si nu e prima data cand procedeaza asa, doar ca mi se pare aiurea.
Daca ai cumparat un corn sau un produs participant ar trebui sa ai o sansa, dar vrajeala asta cu mai multe sanse e facuta doar ca sa dai bani pe mesaje deoarece ei din asta castiga si ii intereseaza sa trimitem cat mai multe mesaje
Si inca ceva...Pe site-ul www.megavise.ro trebuiau afisati inca de ieri castigatorii la prima extragere (din 24.09.2007) si inca nu s-au afisat.
Oare nu s-au hotarat cate "sanse" sa dea fiecarui mesaj trimis?
Numa' bine si multa bafta
Publicat de anonim_2765, in 26 Sep 2007, la 10:36
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (25 Sep 2007, 19:52)
Salut Lucky,
Ai dreptate cand spui ca cei de la 7 days au organizat si in trecut promotii in care foloseau sms cu suprataxa. Mai mult decat atat la promotia din toamna de anul trecut (cand se castigau masini) pretul sms-ului era de 0,25 $ , in timp ce la promotia curenta este de 0,5 euro! Adica de la 0,25 s-a ajuns la 0,50, iar pe de alta parte moneda nu mai e $ ci euro, adica o dubla scumpire. .

In legatura cu mesajele primite care anunta intrari multiple ptr un singur sms explicatia o gasesti in regulament care spune asa ( citez) : "Organizatorul are dreptul ca, la libera sa alegere, în cel mult o zi din fiecare saptamâna a Loteriei, decisa aleatoriu de Organizator, sa ofere fiecarui cod alfanumeric trimis în acea zi o sansa dubla sau tripla în cadrul Loteriei Saptamânale, cu notificarea prin SMS a respectivilor participanti cu privire la aceasta".
Publicat de lucky, in 26 Sep 2007, la 10:11
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (25 Sep 2007, 19:52)
Salut.
Sunt intru totul de acord cu mesajul trimis de tine.Si mie mi se pare exagerat tariful perceput pentru un SMS.
De asemenea mi se pare destul de dubioasa chestia cu mesajele pe care le-am primit (de ex. "daca trimiti astazi un mesaj ai 3 intrari in promotie")-ceea ce chiar ma face sa ma intreb cine organizeaza aceasta promotie (producatorii croisantelor sau o companie de telefonie mobila ).
Si eu am patit acelasi lucru cu codul tiparit pe ambalaj-din vreo 15 cumparate 3 au fost sterse
Oricum cei de la 7 days au mai organizat promotii asemanatoare cu tarife la fel de "speciale" pt. fiecare SMS trimis si cu coduri la fel de ilizibile si se pare ca tot nu m-am invatat minte si am cumparat din nou produse participante la promotie.
In concluzie - de ce ar renunta ei (care chiar au de castigat) la organizarea de astfel de promotii daca fraierii cumpara si participa in continuare???
Cel mai corect mi s-ar parea ca la astfel de promotii sa fie trimis prin posta un anumit numar de ambalaje participante sau daca tot se prefera extragerile electronice, atunci sa se perceapa tarife normale la SMS-urile trimise.
Dar traim in Romania si "daca merge si asa " de ce sa nu se imbogateasca unii smecheri pe spinarea altor fraieri?
As fi curioasa sa stiu ce parere au organizatorii promotiei despre cele semnalate de noi.
In rest mult succes in continuare cu site-ul si de asemenea mult noroc tuturor participantilor la promotii .
Publicat de anonim_2765, in 25 Sep 2007, la 19:52
Raspunde Citeaza
Salut,
Cand am aflat despre promotie mi s-a parut foarte interesanta si am cumparat un numar mare de croissante special pentru a participa la concurs. Primul soc a fost pretul sms-ului care din punctul meu de vedere este enorm, asta in contextul in care conditia de participare este cumpararea produsului, nefiind vorba despre un concurs pe baza exclusiv de sms-uri cu suprataxa. Asadar, daca facem un calcul simplu, in timp ce un corn cumparat dintr-un supermarket costa 8500 lei ( eu le-am cumparat la acest pret), sms-ul corespunzator costa jumatate de euro plus tva, adica aproape 21000 de lei. Cu alte cuvinte pe sms dau de doua ori si jumate mai mult decat pe produs. Dupa parerea mea este REVOLTATOR! Adica nu este suficient ca noi le cumparam produsele, deci le crestem cifra de afaceri...s-au gandit ca premiile pe care le dau sa fie de fapt...cotizate tot de noi. Si nu este deloc o exagerare. La o promotie de genul asta, cu produse alimentare la indemana oricui din punct de vedere al pretului ( adica nu vorbim de electrocasnice scumpe, etc..) sunt trimise multe sute de mii de coduri corespunzatoare fiecarui produs cumparat. Daca stau bine si ma gandesc cred ca nu exagerez deloc daca spun ca organizatorii nu numai ca vor acoperi valoarea premiilor din banii incasati pe sms-uri, dar vor avea si profit!!!!!!!!!!!!!!!!!...Incredibil.

Vreau sa precizez ca stiu ca sunt multe alte promotii care se bazeaza pe mecanismul sms-ului ptr a dovedi cumpararea produsului si in speta participarea la concurs, dar acestea aplica tariful normal al retelei de telefonie respective ( cativa centi - profitul fiind al telefoniei respective). La fel si in cazul trimiterii de plicuri prin posta...or fi ele foarte scumpe plicurile, timbrele, etc...dar profitul este al Potei Romane, ca intermediar, si nu al organizatorului de promotii. Extrapoland in cazul acestei promotii, presupunand ca participarea ar fi prin intermediul plicurilor trimise, este ca si cum ar trebui ca pe langa ambalajul cornului sa adaugam in plic si 20.000 lei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


Astept comentariile voastre in legatura cu opinia mea de mai sus.

In alta ordine de idei : crema din interiorul cornului se lipeste de ambalaj si acopera codul, daca vrei sa o stergi...se sterge cu cod cu tot. Am 21 de ambalaje absolut inutile ca urmare a aceste "intamplari" Nu puteau sa faca o stampila rezistenta? (sa nu mai spun ca substanta toxica se depune pe corn care este mancat in general de copii). Asadar am cumparat degeaba 21 dintre cornuri. Explicatii "obiective" vor gasi cu siguranta organizatorii, dar acestea pe mine si pe toti cei care au patit la fel mine nu prea ne intereseaza In momentul in care au organizat promotia trebuiau sa anticipeze si sa elimine orice potential inconvenient care ar fi putut sa apara.

Fara alte comentarii...Multumesc.
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-10 mesaje din 10
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media