CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-8 mesaje din 8
Potentialii castigatori
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 13 May 2009, la 12:27
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: Erzsebet Nagy (13 May 2009, 09:51)
Draga Erzsebet, este foarte bine. Ai fost validata si iti vei primi premiul cel mare. Felicitari!

Mai sunt doua castigatoare de validat, cu care am luat legatura si telefonic. Asteptam sa ne trimita informatiile pentru validare astazi, pana la ora 20:00. Dupa validarea lor, vom publica lista finala a castigatorilor si va vom expedia premiile.
Publicat de Erzsebet Nagy, in 13 May 2009, la 09:51
Raspunde Citeaza
Va rog frumos sa-mi dati un raspuns,daca e bine acuma cum v-am trimis,mii de scuze pt. deranj. cu drag Erzsebet
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 12 May 2009, la 22:25
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: Erzsebet Nagy (12 May 2009, 17:52)
Draga Erzsebet,
te rugam sa iti verifici mail-ul. Ti-am scris ca mai avem nevoie din partea ta de copia actului tau de identitate, pe care trebuie sa o atasezi mesajului.
Iti dorim mult succes!
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 12 May 2009, la 22:21
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (12 May 2009, 12:58)
Buna seara, Anonim 2765!

Din cate stim, si tu esti un membru vechi al acestui site si iti multumim ca esti in continuare alaturi de noi.

Am publicat clasamentul final al promotiilor (daca la acesta te referi), atat anul trecut, cat si in acest an. Discutiile dedicate celor doua subiecte se gasesc pe forum, cu link-urile catre paginile cu clasamentul.

Pentru topul din 2007:
http://www.infopromotii.ro/forum/Promotia-Anului-pe-Infopromotii-un-concurs-cu-premii-exclusiv-pentru-voi-284.html
(in discutia cu titlul "Clasamentul final al promotiilor a fost publicat").

Pentru topul din 2008, gasesti anuntul in discutia imediat anterioara celei de fata, adica aici:
http://www.infopromotii.ro/forum/discutie-Clasamentul-promotiilor-415.html

Daca te intereseaza mai multe studii, sondaje si articole scrise de noi pe tema promotiilor (destinate intr-adevar specialistilor in marketing si comunicare, adica organizatorilor de promotii si companiilor colaboratoare), le gasesti pe blogul nostru de marketing: www.infopromotii.ro/blog. Daca ai comentarii pe marginea acestor subiecte, le asteptam pe blog.

Erzsebet este intr-adevar o prietena cu vechime a site-ului nostru, activa si prezenta. Si ceilalti potentiali castigatori ai momentului sunt membri cu vechime.

Dupa cum probabil stiti, anul acesta (spre deosebire de editia precedenta) am introdus la sugestia voastra, a membrilor "de cursa lunga", un criteriu de participare vechimea pe site: votantii sa fie membri ai site-ului inscrisi cel mai tarziu la 31 decembrie 2008. Credem ca acest criteriu se reflecta in clasamentul promotiilor, care au fost departajate mai net fata de anul trecut, cu diferente mari de puncte, ceea ce inseamna ca grupuri mai mari de votanti si-au exprimat preferinte similare.

Daca doriti, putem crea un topic nou aici, pe forum, in care sa comentam impreuna clasamentul.

Spor la premii tuturor!
Publicat de Erzsebet Nagy, in 12 May 2009, la 17:52
Raspunde Citeaza
Ma bucur nespus de mult pentru premiu,multumesc echipei INFOPROMOTII,multumesc pt. felicitarea de la "anonim"(mesaj din 12.05.2009),si din bani imprumutati am cumparat produse,singurul meu viciu este sa ma uit cand ce produs se promoveaza,nu ma culc pana nu ma uit la acest site,si cand ma scol primul lucru e sa deschid calculatorul sa vad noutatile.Acest premiu este cel mai mare din viata mea.Va doresc multa sanatate si sa castigati cat mai multe premii , cu mult drag Nagy Erzsebet .
Publicat de anonim_2765, in 12 May 2009, la 12:58
Raspunde Citeaza
Ptr moderatori : personal m-ar interesa rezultatele acestui studiu. Chiar daca dumneavoastra l-ati organizat ptr folosinta partenerilor de business, normal ar fi ca si cei care il realizeaza efectiv sa stie cum stau lucrurile. Nici anul trecut nu ati publicat rezultatele...Repet, m-ar interesa foarte mult sa stiu cam care este perceptia diferitelor tipuri de promotii in randul pasionatilor(poornesc de la premisa ca pe acest site intra in principiu cei care sunt pasionati ai participarii la promotii diverse). Multumesc.
Publicat de anonim_2765, in 12 May 2009, la 12:53
Raspunde Citeaza
Felicitari, Erszebet!!! Ma bucur ca ai castigat, ca doar ai vechime pe acest site, asadar meriti cu varf si indesat...Spor la cheltuit banii
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 11 May 2009, la 18:56
Raspunde Citeaza
Dragii nostri,
am publicat lista potentialilor castigatori extrasi la tragerea la sorti.
Acestia urmeaza sa fie contactati si sa fie informati cu privire la conditiile pe care le au de indeplinit pentru validare.

Va reamintim ca in cazul in care un potantial castigator nu indeplineste conditiile de validare in termenul prevazut in regulament, acesta va fi invalidat, iar premiul lui va reveni persoanei desemnate castigatoarea premiului imediat inferior, iar premiul ei va ajunge la urmatorul clasat si tot asa, pana vom recurge la rezerve.

Castigatoarea premiului 1 a fost unica pentru care nu am efectuat tragere la sorti, intrucat a fost singura cu cel mai mare punctaj: 19 puncte.
Pentru premiile 2 si 3 s-a facut tragere la sorti intre cei doi participanti care au obtinut 18 puncte, pentru premiile 4 si 5 intre cei doi care au obtinut 17 puncte, pentru premiile 6 - 10 si rezervele 1 - 7 s-au extras dintre toti participantii cu 16 puncte, pentru rezervele 8 - 14 intre cei care au obtinut 15 puncte, iar pentru rezervele 15 - 20, intre toti cei care au obtinut 14 puncte.

Vom actualiza lista castigatorilor la finalul tuturor validarilor, astfel incat sa stiti cine si ce premiu a castigat.

Spor la premii tuturor!
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-8 mesaje din 8
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media