CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-6 mesaje din 6
INCREDIBIL !!!!
Publicat de [Cont sters]: ADA, in 23 Apr 2010, la 09:32
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_5214 (26 Oct 2009, 20:54)
Pt ´dl anonim, intru pe siteul asta de peste 1 an dar mi-am facut cont acum taman pt a-mi spune si eu parerea si nu doar sa dau cu noroi in stanga si dreapta sub semnatura ,,anonim´´. Cred ca cei care participa si castiga de multe ori, cumpara foarte multe produse, de ordinul sutelor sau chiar miilor si automat ca au mai multe sanse decat un neica nimeni anonim care poate ca ia si el o juma de punga de maggy si vrea sa castige premiul cel mare. Trebuie sa fi si norocos, domne. O ruda de-a mea a castigat 10000 euro la napolitana Joe si a cumparat doar o cutie cu 30 de bucati si a castigat premiul mare intr-o saptamana. eu am trimis peste 400 de coduri si nimic. Asta e norocul.Acum ea participa si la alte concursuri si nu mai trimite doar 30 de coduri sau de ambalaje, ci cu sutele. Acu normal ca o sa aiba sanse mai multe.ce sa faci?Daca nu as fi stiut de ea, poate ca si eu as fi gandit ca nu e pe bune vreun concurs, dar cand am exemplu ei, ce sa mai spun? Asta e norocul.Domnule Gheza,ai si dumneata dreptate,dar in mare parte are si anonim_5214 !
S-a intamplat ca ruda dumitale sa castige O DATA,dar cei despre care anonim_5214 comenteaza,castiga CAM LA FIECARE CONCURS cu premii FFFF MARI !!!.Daca zici,ca ruda a castigat 10000 de euro si mai participa in continuare la concursuri,cumparand produse cu sutele,pai cred ca s-au cam dus jumatate din bani,daca nu mai mult! A mai castigat vreun premiu mare?
Anonim_5214 si-a spus parerea pe forum ca d-aia e forum,sa se spuna offurile,bucuriile si nedumeririle despre concursuri,atata timp cat nu folosim cuvinte obscene!

Publicat de gheza gheza, in 17 Apr 2010, la 23:48
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_5214 (26 Oct 2009, 20:54)
Pt ´dl anonim, intru pe siteul asta de peste 1 an dar mi-am facut cont acum taman pt a-mi spune si eu parerea si nu doar sa dau cu noroi in stanga si dreapta sub semnatura ,,anonim´´. Cred ca cei care participa si castiga de multe ori, cumpara foarte multe produse, de ordinul sutelor sau chiar miilor si automat ca au mai multe sanse decat un neica nimeni anonim care poate ca ia si el o juma de punga de maggy si vrea sa castige premiul cel mare. Trebuie sa fi si norocos, domne. O ruda de-a mea a castigat 10000 euro la napolitana Joe si a cumparat doar o cutie cu 30 de bucati si a castigat premiul mare intr-o saptamana. eu am trimis peste 400 de coduri si nimic. Asta e norocul.Acum ea participa si la alte concursuri si nu mai trimite doar 30 de coduri sau de ambalaje, ci cu sutele. Acu normal ca o sa aiba sanse mai multe.ce sa faci?Daca nu as fi stiut de ea, poate ca si eu as fi gandit ca nu e pe bune vreun concurs, dar cand am exemplu ei, ce sa mai spun? Asta e norocul.
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 04 Nov 2009, la 16:51
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_5214 (26 Oct 2009, 20:54)
Draga anonim_5214, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Buna,

Iti multumim pentru fidelitate si pentru interesul acordat promotiilor noastre. Castigatorii la care faci referire au avut foarte multe intrari in toate promotiile noastre si din acest motiv au avut foarte mari sanse de castig. Te asiguram de asemenea ca am urmarit atent respectarea regulamentului pentru fiecare campanie in parte. Tragerile la sorti pentru toate promotiile noastre sunt evenimente publice si se organizeaza in prezenta unui notar public, al unui reprezentant al agentiei si al unui reprezentant al Organizatorului. Asa cum se mentioneaza si in regulamentele promotiilor organizate de noi, la cerere, orice persoana poate participa la aceste trageri la sorti.

In ceea ce priveste Clubul Maggi, topul editiei se stabilieste in functie de totalul punctelor acumulate de participanti pe intreaga durata a campaniei. Toti participantii au sanse egale, existand mai multe modalitati prin care pot acumula puncte. Numele, prenumele castigatorilor, precum si premiile castigate vor fi publicate pe site-urile www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro si www.infopromotii.ro in cel mai scurt timp posibil din momentul identificarii si validarii lor, dar nu mai tarziu de 15 zile calendaristice de la data validarii.

Iti uram succes,
Echipa Maggi"
Publicat de [Cont sters]: anonim_5214, in 28 Oct 2009, la 10:23
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_5214 (26 Oct 2009, 20:54)
Draga moderatorule,multumesc eu,poate si altii,pentru ca te implici in discutiile noastre.Stiu ca,domnii-doamnele,"in culpa,au tot dreptul sa comenteze pe forum,dar eu ma refeream,ca ei sa nu se oboseasca sa -mi trimita ,mie,vreun comentariu,gen"mancator de fund",ca uit de bunele maniere si Oana Zavoranu e mic copil,pe langa mine,daca e vorba sa ne jignim ! Alooo,domnii-doamnele,a inceput un nou concurs,dr.Oetker si sunt puse la bataie mii de euro si...BINGO, doua masini !!! Astept cu nerabdare,sa publicati castigatorii saptamanali si finali,mai ceva ca revelionu' ! Nu te supara ,simabile moderator,dar,asa sunt eu glumeata,de la marele Caragiale am invatat !
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 27 Oct 2009, la 18:24
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_5214 (26 Oct 2009, 20:54)
Salut, anonim_5214!
Am semnalat mesajul tau organizatorilor promotiei actuale Maggi si speram sa primim in curand raspunsuri pentru tine.
Cred ca domnii si/ sau doamnele la care te referi au tot dreptul sa publice comentarii aici, la fel ca orice membru al site-ului nostru. Libertatea de exprimare este valabila pentru toti, cu conditia ca orice eventuale acuzatii sa fie argumentate si limbajul sa ramana decent, fara calomnii sau injurii.
Iti dorim mult succes la premii, la oricare dintre promotiile de pe site ai dori sa participi.
Publicat de [Cont sters]: anonim_5214, in 26 Oct 2009, la 20:54
Raspunde Citeaza
Draga moderatorule sper sa nu te superi dar m-am "documentat" un pic in legatura cu castigatorii,concursurilor Maggi si am aflat ca: 1. Promotia Nestle "Stelutele Maggi deschid calea catre premii"-intre 12.03.2008-13.04.2008,premiile au fost impartite intre familiile Dragomir,Puha si Boulescu; 2.Promotia"Maggi implineste destine"-intre 20.04.2009-1.06.2009-marele premiu de 80000 euro castigat de Dragomir Tudorel+2 premii zilnice;printre castigatori,de premii zilnice,alt Dragomir, Puha si Boulescu ;3.La promotia "Maggi.Creeaza combinatia perfecta de legume"-16.03.2009-30.04.2009-premiile fiind 1sort+1plic Maggi,n-au prezentat interes pt familiile respective;4.Promoti Nestle"Magii implineste mii de vise"-18.02.2008-14.04.2008-marele castigator Puha Cornel Stanica -100000 euro ;5.Promotia "Maggi,pofta de...iti da o idee"-6.05.2008-30.05.2008-castigatorii Puha si Dragomir s-au'multumit" cu 100 euro ! Pe forum,am citit,acum ceva timp discutii despre acesti castigatori,dar mi-am zis,ca de,invidia,etc,dar de data asta nu cred ca e invidia ci, faptul ca noi,suntem prosti,in timp ce altii la intelegere cu "cineva"apropiat companiei,le "da" pontul de castig.O sa ma contraziceti,o sa-mi spuneti ca au avut noroc,trimitand ambalaje,sms-uri,etc.NU CRED,prea bate la ochi si ma intreb,daca n-ar fi cazul sa fie sesizat OPC,nu de alta dar,tragerile astea la sorti nu sunt televizate,jurizate,cu public,etc. Cum se face ca,in promotiile cu castiguri in sepci,sorturi,pliculete Maggi,acestia nu apar odata ca castigatori.O sa ziceti ca nu ii intereseaza si ca nu participa,decat la promotii cu premii mari.Ma bucur,dar cum participa,cum castiga marele premiu. Tare vreau sa vad castigatorii de la promotia actuala cu retetele trimise la Clubul Maggi !Oare vor lua toate cuptorele cu microunde si premiile de 150 euro +marele premiu ? Chiar nu sesizeaza,cineva de la marketing din SC NESTLE ROMANIA SRL ,chestii de genul acesta in care se da prilejul unor discutii,pe tema castigatorilor? Astept comentarii din partea celorlalti membrii,fara comentariile familiilor Puha,Dragomir si Boulescu!Stimate moderator,scuze,daca am deranjat prea mult,dar totusi trebuie sa ne spunem punctul de vedere,pe forum ca de aia,e forum !
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-6 mesaje din 6
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media