CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-3 mesaje din 3
DESPRE SERIOZITATE
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 01 Mar 2010, la 12:27
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: PAVEL BALAN (26 Feb 2010, 09:04)
Salut, Pavel!
Dupa cum te-am anuntat si pe e-mail, organizatorii ne-au transmis ca nu ti-ai primit premiul deoarece ai fost invalidat. Pentru validare, trebuia sa trimiti declaratia (pe care ai primit-o pe e-mail, pe adresa indicata de tine organizatorilor) completata, datata si semnata, impreuna cu capacul cu codul castigator, la adresa postala si in termenul prevazut prin regulament.
Te sfatuim ca de acum inainte sa citesti cu atentie informatiile pe care le publicam in paginile dedicate promotiilor, iar daca ai nelamuriri, sa ne scrii fara intarziere.
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 26 Feb 2010, la 18:50
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: PAVEL BALAN (26 Feb 2010, 09:04)
Salut, Pavel!
Ne anunti cam tarziu, dar speram sa te putem ajuta.
Te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui datele tale cu care te-ai inscris in aceasta promotie, adresa postala completa si un numar de telefon la care sa poti fi contactat si daca ai indeplinit la timp conditiile de validare, conform regulamentului (il gasesti in sectiunea arhiva, la litera C).
Noi vom transmite organizatorilor toate aceste informatii, cu rugamintea sa verifice ce s-a intamplat. Cu siguranta, exista o explicatie. Compania Unilever, care se ocupa de marca Delma, este foarte serioasa.
Publicat de PAVEL BALAN, in 26 Feb 2010, la 09:04
Raspunde Citeaza
BUNA AM CASTIGAT IN LUNA DECEMBRIE 2008 UN SANDWICHMAKER DAR ESTE INCA IN VALIDARE OARE O SA-L PRIMESC PANA IES LA PENSIE??????????ASA FIRMA SERIOASA ESTE DELMA???????????
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-3 mesaje din 3
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media