CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-1 mesaje din 1
Contul tau pe Infopromotii
Publicat de Master Infopromotii, in 11 Jul 2007, la 14:11
Raspunde Citeaza
Salut,

Raspund pe aceasta cale celor care ne-au contactat pe e-mail cu privire la crearea/ administrarea unui cont pe site.

Existenta unui cont pe site da dreptul utilizatorului care il detine sa posteze comentarii la promotii, sa scrie pe acest forum (sigur, in concordanta cu Termenii si conditiile site-ului), sa se aboneze la unul sau mai multe newsletter-e. Oricare dintre aceste optiuni pot fi modificate ori de cate ori doreste detinatorul sau. De asemenea, cu un simplu mesaj transmis pe formularul de Contact de pe site, putem sterge contul respectiv la cererea expresa a detinatorului.

Crearea unui cont se face folosind o adresa de e-mail corecta (functionala) si o parola aleasa de fiecare utilizator si este absolut gratuita. Daca intampinati dificultati in a va accesa contul folosind ultima parola cunoscuta, va rugam sa introduceti adresa de e-mail cu care accesati contul inainte de aparitia acestei probleme si sa folositi butonul "Mi-am uitat parola". Sistemul va va trimite, pe e-mail, o parola valida (pe care, daca doriti, o puteti modifica ulterior).

Atentie la scrierea adresei de e-mail - o litera gresita din neatentie sau o extensie invalida (ex. numeletau@yahoo.ro in loc de yahoo.com) va duce la eliminarea contului astfel creat).

Conturile inactive timp de 3 luni de zile (utilizatorii care le detin nu s-au abonat la niciun newsletter si nu au postat niciun comentariu sau mesaj pe forum) sunt eliminate - acest lucru are in vedere imbunatatirea comunicarii cu si intre membrii activi ai site-ului.

Va multumesc pentru atentie.
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-1 mesaje din 1
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media