CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-3 mesaje din 3
Castigatori
Publicat de anonim_2765, in 22 Jul 2008, la 01:05
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: Moderator 1 Infopromotii (21 Jul 2008, 18:06)
Salutare si multumesc pentru raspunsul prompt. . Propunerea mea nu se referea la eliminarea modului actual de prezentarea a castigatorilor, ci la o suplimentare prin adaugarea castigatorilor SI IN spatiul rezervat fiecarei promotii, alaturi de regulament si comentarii. . Daca acest lucru ar fi posibil din punct de vedere tehnic ar fi un ajutor prin concentrarea informatiei...E doar o idee, desigur. ..daca e posibil - perfect, daca nu...e ok.
Publicat de Moderator 1 Infopromotii, in 21 Jul 2008, la 18:06
Raspunde Citeaza
Raspuns pentru: anonim_2765 (21 Jul 2008, 17:12)
Draga Anonim 2765,
Sugestiile sunt mereu binevenite. Ne vom gandi la o modalitate de a rezolva tehnic solicitarea ta. Listele de castigatori trebuie totusi sa fie la un loc, pentru ca ele alcatuiesc o mare baza de date, care face posibila cautarea dupa nume.
Pe de alta parte, daca esti abonat la newsletter-ul despre noutatile aparute in listele de castigatori, primesti pe mail link-urile directe ale listelor care au fost recent actualizate. Ti se pare ca newsletter-ul nu e suficient sau potrivit pentru cerintele tale?
Publicat de anonim_2765, in 21 Jul 2008, la 17:12
Raspunde Citeaza
Deoarece e foarte dificil sa identifici castigatorii unei promotii in lista lunga de promotii de la categoria "Catigatori" propun ca in spatiul rezervat fiecarei promotii in parte sa existe si o a treia rubrica (alaturi de regulament si comentarii) si anume rubrica referitoare la CASTIGATORI. In acest fel am avea la un loc TOATE informatiile legate de fiecare promotie in parte. Ce parere aveti?
Discutie noua   Adaugare mesaj
1-3 mesaje din 3
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media