CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Yepp.ro - "Castiga-ti biletul la Euro 2008!"

concurs cu premii Yepp.ro

Premii prin tragere la sorti: 22 x bilet la meciurile cu Romania din cadrul Euro 2008.

Acceseaza site-ul www.yepp.ro si completeaza integral campurile din rubrica “fa-ti cont Yepp”. Construieste-ti profilul personal in campul “pagina mea” si pariaza cel putin o data la oricare dintre meciurile afisate pentru a putea fi automat inscris in concurs.

Condiţii de validare: Suna la 021-301.00.00 pentru a confirma data nasterii si numele, precum si stabili pasii pentru a intra in posesia premiului.

Perioada promoţiei: 22 mai - 04 iunie 2008

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
NOTA: Regulamentul promotiei a fost modificat prin actul aditional atasat (Anexa 1).

 


Regulamentul oficial al campaniei promotionale

“ Castiga-ti biletul la Euro 2008!”

 

 

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

 

Promotia “ Castiga-ti biletul la Euro 2008!” este organizata si desfasurata de agentia Lowe & Partners S.A., cu sediul in str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4, avand cod unic de inregistrare RO 6645758, denumita in continuare “Organizator”; campania este desfasurata pentru si in numele SC Yepp Interactive SA, cu sediul in Str. Radu Voda 17, sector 4, Bucuresti, cod unic de inregistrare 10596394 care imputerniceste compania Lowe & Partners pentru realizarea acestei promotii.

 

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare pe site-ul www.infopromotii.ro si www.yepp.ro in mod gratuit oricarui participant, pe intreaga durata a Campaniei, la sediul Lowe & Partners S.A., cu sediul in str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4, denumit in continuare "Organizatorul”.

 

Campania se va derula sub imperiul prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea pe site-ul www.yepp.ro.

 

 

Articolul 2. Drept de participare 

 

Pot participa la campania promotionala doar persoanele fizice, cetateni romani cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 22 mai 2008 si care sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii Lowe &  Partners, precum si sotii/sotiile si rudele de gradul I ale acestora.

 

 

Articolul 3. Durata promotiei si aria de desfasurare

 

Campania promotionala va incepe in data de 22 mai si se va incheia in data cand vor fi inscrisi 1000 de participanti. Daca pana in data de 4 iunie 2008 nu exista un numar de 1000 de inscrisi, Organizatorul isi atribuie dreptul de a incheia prezenta campanie promotionala; campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, adica vor participa doar acele persoane care au domiciliul/resedinta pe teritoriul Romaniei.

          

 

Articolul 4. Mecanismul campaniei promotionale

 

Pentru a se inscrie la aceasta campanie, potentialii participanti trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

- sa acceseze site-ul www.yepp.ro;

- dupa ce au accesat site-ul, terbuie sa dea click pe “ fa-ti cont Yepp”;

- sa completeze toate campurile obligatorii (nickname, nume, prenume, e- mail, parola si repeta parola) de pe pagina de inscriere;

- sa citeasca termenii si conditiile ce trebuiesc indeplinite si in cazul in care sunt deacord cu acestea, sa bifeze casuta “sunt deacord cu termenii si conditiile”;

- automat, persoana inscrisa pe site va primi un alt e- mail (pe aceeasi adresa pe care a primit notificarea de inscriere pe site), care il va alerta in privinta promotiei. Daca persoana doreste sa participe la promotie, va urma link-ul indicat in mail si va completa campurile obligatorii (nume, prenume, data nasterii);

- sa aiba completat toate datele din profilul personal la campul “ pagina ta”;

- sa parieze minim o data la oricare dintre meciurile afisate pe site;

- odata ce vizitatorul si-a facut un cont Yepp, sistemul ii va genera un numar de inscriere in promotie. Participantul va fi considerat valid a participa la promotie dupa ce a completat toate datele din campul “pagina ta” si a efectuat minim un pariu. Cu acest numar, participantul va intra in tragerea la sorti pentru desemnarea celor 22 de castigatori ai biletelor la meciurile cu Romania din cadrul Euro 2008.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica aleatoare la care vor participa cei 1000 de inscrisi in promotie/ numarul total de inscrisi pana in data de 4 iunie 2008.

Tragerea la sorti va avea loc in maxim 48 ore din momentul in care s-au inscris cei 1000 de participanti. In cazul in care pana in data de 4 iunie nu exista un numar de 1000 de inscrisi in total, extragerea va avea loc in data de 6 iunie 2008; la extragere vor participa toti inscrisii pana in data de 4 iunie 2008.

Tragerea la sorti va avea loc la sediul Lowe & Partners in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Organizatorului si un avocat.

 

 

Articolul 5. Premiile oferite

 

Premiile acordate in cadrul acestei promotii constau in 22 de bilete la meciurile cu Romania ce vor avea loc in cadrul Euro 2008. Meciurile vor avea loc in datele de 9 iunie, 13 iunie, 17 iunie si se vor juca in Zurich si Berna. Biletul nu include si transportul castigatorilor pana in aceste locatii.

Biletul este valabil pentru o singura persoana.

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul acestei promotii este de 4000 euro.

 

 

Articolul 6. Conditii de validare

 

Pentru ca participarea la campanie sa fie valida, trebuie indeplinite de catre participanti, simultan, urmatoarele conditii:

- sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 2 din Regulament.

- sa participe la campania promotionala conform art. 4 din Regulament.

 

 

Articolul 7. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie  se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Legea aplicabila oricarei activitati intreprinse in legatura cu organizarea si desfasurarea promotiei este legea romana.

 

 

Articolul 8. Prelucrarea si protectia datelor personale

 

Prin inscrierea la promotia “Castiga-ti biletul la Euro 2008!” participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin inscrierea la promotia “Castiga-ti biletul la Euro 2008!”, participantii isi exprima acordul ca datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, e-mail) solicitate la inscrierea pe site-ul www.yepp.ro sa fie prelucrate de compania Lowe & Partners (notificata cu numarul 3325 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu acordarea si trimiterea premiilor din cadrul promotiei. Datele personale solicitate castigatorilor (nume, prenume, adresa, telefon, e-mail) vor fi folosite pentru trimiterea premiilor si vor fi pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului.

 

SC. Lowe & Partners isi rezerva dreptul de a utiliza in viitor pentru actiuni de marketing, publicitate, datele participantilor si datele personale ale castigatorilor nume, prenume, adresa, telefon, mail in scopul unor actiuni viitoare de marketing direct, in scopul unor informari promotionale prin posta, telefon, SMS, din partea SC. Lowe & Partners.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al SC. Lowe & Partners.

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

 

Participantii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului SC Lowe & Partners SA (str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.

 

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului SC Lowe & Partners SA, cu sediul in str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4, acesta se obliga:

- sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

 

 

Articolul 9. Regulamentul Promotiei  “Castiga-ti biletul la Euro 2008!”

 

Regulamentul campaniei promotionale Castiga-ti biletul la Euro 2008! va fi  disponibil gratuit pe pagina web www.yepp.ro. Prin participarea la Promotia Castiga-ti biletul la Euro 2008! participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

Articolul 10. Intreruperea  Campaniei

 

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie, dar nu inainte de a anunta publicul printr-un anunt pe www.yepp.ro.

 

 

Articolul 11. Diverse

 

Participantilor la prezenta Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei.

Organizatorul promotiei va acorda premiul persoanei a carei solicitare a fost prezentata Organizatorului in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

 

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Yepp.ro - "Castiga-ti biletul la Euro 2008!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Yepp.ro - "Castiga-ti biletul la Euro 2008!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media