CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Yepp te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, din Africa de Sud!

Yepp 4 Africa

In functie de clasamentul obtinut in urma pronosticurilor: o excursie pentru 2 persoane la un meci la alegere din faza grupelor CM de Fotbal 2010, desfasurat in perioada 17-21 iunie 2010; o excursie pentru 2 persoane la meciul Franta-Romania din preliminariile Euro 2012, in 9 octombrie 2010; o excursie pentru 2 persoane la un meci amical inter-tari jucat in Europa in 11 August 2010. Alte premii: tricouri ale unor echipe participante la CM de Fotbal 2010, la alegere; bilete la meciuri din Liga I sau la meciuri disputate de echipa nationala pe teren propriu.

Intra pe www.yepp.ro, completeaza formularul de inscriere si campurile de la rubrica "profilul meu" si pronosticheaza rezultatele meciurilor afisate pe site.

Perioada promoţiei: 03 martie - 23 mai 2010

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Yepp te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, din Africa de Sud!”

 

 

SECTIUNEA 1.                 ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promotionale „ Yepp te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, din Africa de Sud!” (denumita in continuare "Campania") este SC Yepp Interactive SA cu sediul in Bucuresti, Str. Ceasornicului, Nr 17, inregistrat la Registrul Comertului cu numarul J40/4862/20.05.1998, CUI R10596394, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Persoanal in baza notificarii numarul 10011(denumit in continuare „Organizatorul”).

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei.  Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore înaintea intrarii în vigoare.

1.   ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  

Campania este organizata si se desfasoara pe întreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

2.   PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 3 martie  2009  - 23 mai  2010 si va avea 3 etape:

I Etapa – 3 martie-31 martie 2010

II Etapa – 1 aprilie-30 aprilie 2010

III Etapa – 1 mai- 23 mai 2010

DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania care au implinit varsta de 14 ani la data inceperii campaniei.. Exceptie fac angajatii Organizatorului, precum si rudele de gradul I (copii si parinti) si sotul /sotia celor mentionati mai sus.

 

Participantii care se inscriu cu  mai multe conturi pe aceeasi adresa de domiciliu si sunt declarati castigatori , vor primi premii in limita a max 3 conturi pe aceeasi adresa.

3.   PREMIILE ACORDATE

In cadrul acestei campanii, se ofera urmatoarele premii:

 

PREMII ZILNICE - Best of the Day

Membrii aflati pe locurile 1, 2, 3 in clasamentul Topul zilei vor fi premiati cu 2 (doua) bilete la un meci din Liga I sau sustinut de echipa nationala pe teren propriu.

Biletele vor fi oferite in functie de optiunile exprimate de membru si de locurile disponibile pentru fiecare meci.

Biletele vor fi ridicate de la reprezentantul Yepp din orasul de desfasurare a meciului cu 4 ore inainte de data de incepere a jocului. Daca un jucator nu se prezinta, biletele raman la dispozitia Yepp.

Lista meciurilor la care castigatorii isi pot alege bilete va fi publicata pana pe 3 martie 2010 pe site-ul yepp.ro. In cazul in care unul dintre aceste meciuri este anulat sau se joaca fara spectatori, castigatorii isi vor putea alege un alt meci.

In cazul in care castigatorii biletelor nu sunt din orasul in care se desfasoara meciul, costurile legate de trasport si eventual cazare sunt responsabilitatea acestora.

 

 

PREMIUL DE ETAPA

Primii 3 membri clasati in Topul fiecarei Etape vor primi un tricou la alegere al unei echipe nationale participante la Campionatul Mondial de Fotbal, 2010.

 

PREMII MARI

 

Top 3 membri:

 

Locul I: Excusie pentru 2 persoane la un meci la alegere din faza grupelor a Campionatului Mondial de Fotbal 2010, desfasurat in perioada17 -21 iunie, 2010.

 

Locul II: Excursie pentru 2 persoane la meciul Franta-Romania din pentru preliminariille Euro 2012- 09 octombrie 2010.

 

Locul III: Excursie pentru 2 persoane la un meci amical inter-tari jucat in Europa in 11 August 2010

 

 

Se asigura 2 bilete la meci, transportul cu avionul clasa economic, cazare  la un hotel de minim 3 stele, timp de 1 noapte, fara masa inclusa.

 

Top Locul I – 11 dintre membrii  clasati pe locul 1 in grupurile valide* vor primi prin tragere la sorti un tricou la alegere al unei echipe participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2010.

 

Castigator Top all Time Yepp 4 – 1 tricou la alegere al unei echipe participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2010.

 

 

*Definitiile „grupului valid” si „Top all time” sunt disponibile in anexa prezentului regulament.

 

 

Pentru Grupuri:

Locul I: – 1 tricou la alegere al unei echipe participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2010.

Valoarea totala estimativa a Premiilor este de 15000 EURO ( fara TVA). Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor, nu sunt transferabile si nici nu se pot schimba caracteristicile acestora.

4.   MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Pentru a participa, Participantii vor vizita site-ul Campaniei www.yepp.ro si isi vor face un cont unde vor completa un formular de înscriere cu urmatoarele date:

-     Nickname

-     Prenume

-     Nume

-     Email

Ulterior, trebuie sa completeze urmatoarele campuri de la rubrica “profilul meu” din “Pagina mea”:

-     Oras

-     Judet

-     Data nasterii

-     Echipa favorita

-     Jucator favorit

-     Hobby

-     Motto

-     Poza avatar personalizata

In fiecare zi a Campaniei cand se desfasoara meciuri (intre orele 00:00.00 - 23.59:59) se va putea pronostica pe meciurile afisate la sectiunea Pariurile zilei de pe site in urma carora pot castiga unul dintre cele 3 premii zilnice. Cei aflati pe locurile 1, 2, 3 in clasamentul Topul zilei vor fi premiati cu 2 bilete la un meci din Liga I.

Cei aflati pe locurile 1,2,3 in Topul Etapei vor primi un tricou la alegere al unei echipe nationale participante la Campionatul Mondial de Fotbal.

 

Regulile de pronosticare in cadrul acestei Campanii sunt prezentate in Anexa 1 a prezentului Regulament si vor fi afisate in sectiunea Ce si cum? pe site-ul Campaniei www.yepp.ro.

In cazul in care doi sau mai multi Membri/Grupuri au acelasi numar de puncte se vor departaja dupa:

·      Numarul mai mare de linii realizate sau

·      Numarul mai mare de Scoruri finale indicate corect sau

·      Numarul mai mare de Marcatori indicati corect sau

·      Numarul mai mare de pronosticuri efectuate.

In cazul in care mai multi jucatori sau mai multe grupuri nu au putut fi departajati, respectiv departajate, dupa epuizarea tuturor criteriilor enumerate anterior, se vor efectua trageri la sorti.

In fiecare zi de luni a Campaniei se vor organiza tragerile la sorti electronice pentru zilele in care au existat situatii in care un premiu nu a putut fi acordat din situatiile prezentate mai sus.

Castigatorii din zilele respective vor fi anuntati pe site-ul Campaniei in ziua urmatoare tragerii la sorti.

In data de 26 mai 2010 se va organiza tragerea la sorti electronica finala in cadrul careia se vor acorda premiile mari pentru Membri si Grupuri in prezenta unei Comisii (in cele ce urmeaza „Comisia”) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si  sub supravegherea unui Notar Public.

Intr-o prima faza, vor fi extrasi in prezenta Comisiei 6 (sase) Membri dintre membrii participanti la tragerea la sorti unde primii trei Membri vor fi desemnati castigatori ai locurilor I, II si III, iar urmatorii 3 Membri extrasi, in ordinea cronologica a extragerii, vor constitui rezerve pentru Premiile Mari pentru Membri. Aceste rezerve vor fi folosite in cazul in care unul sau mai multi Membri  nu vor fi validati conform procedurii descrise in Sectiunea 6 de mai jos.

In faza a doua, vor fi extrasi in prezenta Comisiei 22 (douazeci si doi) Membri dintre membrii de pe locul I din grupurile valide participanti la tragerea la sorti unde primii unsprezece Membri vor fi desemnati castigatori, iar urmatorii 11 Membri extrasi, in ordinea cronologica a extragerii, vor constitui rezerve. Aceste rezerve vor fi folosite in cazul in care unul sau mai multi Membri  nu vor fi validati conform procedurii descrise in Sectiunea 6 de mai jos.

In faza a treia, vor fi extrase in prezenta Comisiei 2 (doua) grupuri dintre grupurile participante la tragerea la sorti unde  primul grup va fi desemnat castigator, iar urmatorul grup extras, in ordinea cronologica a extragerii, va constitui rezerva pentru Premiile Mari pentru Grupuri. Aceasta rezerva va fi folosita in cazul in care grupul extras nu va fi validat conform procedurii descrise in Sectiunea 6 de mai jos.

Castigatorii Premiilor Mari oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane.

 

5.   CONDITII DE VALIDARE

Un castigator poate intra in posesia premiului numai daca are completate cu date valide toate campurile formularului de inscriere si ale profilului din Pagina mea.

Un castigator al unui Premiu Zilnic nu va putea intra in posesia premiului castigat daca nu furnizeaza o adresa de e-mail valida sau daca nu raspunde la e-mailul trimis de Organizator in termen de 3 zile lucratoare. In acesta situatie, Organizatorul va desemna castigator urmatorul membru din topul din ziua respectiva.

Un castigator al unui Premiu Mare nu va putea intra in posesia premiului castigat daca nu furnizeaza o adresa de e-mail valida sau daca nu raspunde la e-mailul trimis de Organizator in termen de 3 zile lucratoare. In acesta situatie, Organizatorul va folosi rezervele extrase in cadrul tragerii la sorti electronice pentru premiul respectiv.

Castigatorii au dreptul ca in termen de 48 de ore de la momentul primirii email-ului prin care au fost anuntati ca au castigat, sa refuze premiul acordat, refuzul acestora trebuind facut in forma scrisa, trimis prin posta si primit de catre SC Yepp Interactive SA cu sediul in Bucuresti, str. Ceasornicului nr. 17, sector 1, sau via e-mail la: contact@yepp.ro. In caz de primire a refuzului, potentialul castigator va fi invalidat, considerandu-se ca respectivul castigator nu doreste sa participe la prezenta promotie, caz in care castigator va fi desemnat participantul aflat pe prima pozitie pe lista de rezerve”.

Numele si orasul / localitatea din adresa de resedinta la care se vor trimite eventualele premii castigate trebuie sa corespunda cu numele si orasul / localitatea editat in profilul de jucator.

6.   INMANAREA PREMIILOR

In cazul Premiilor Zilnice, procedura de validare este urmatoarea:

Dupa afisarea castigatorilor locurilor 1, 2, 3 in clasamentul Topul zilei se va trimite un e-mail de anuntare a premiului castigat catre adresa de e-mail inscrisa in contul de membru prin care vor fi anuntati de premiul castigat si rugati sa furnizeze un numar de telefon la care pot fi contactati.

 

Ulterior, castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant la Organizatorului pentru a stabili conditiile de intrare in posesie a premiului castigat.

 

Participantii care se inscriu cu  mai multe conturi pe aceeasi adresa de domiciliu si sunt declarati castigatori , vor primi premii in limita a max 3 conturi pe aceeasi adresa.

 

In cazul Premiilor de Etapa, procedura de validare este urmatoarea:

Dupa afisarea castigatorilor locurilor 1, 2, 3 in clasamentul Topul etapei se va trimite un e-mail de anuntare a premiului castigat catre adresa de e-mail inscrisa in contul de membru prin care vor fi anuntati de premiul castigat si rugati sa furnizeze un numar de telefon la care pot fi contactati.

Ulterior, castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant la Organizatorului pentru a stabili conditiile de intrare in posesie a premiului castigat.

Participantii care se inscriu cu  mai multe conturi pe aceeasi adresa de domiciliu si sunt declarati castigatori , vor primi premii in limita a max 3 conturi pe aceeasi adresa.

Premiile de Etapa, top locul 1, top grupuri si top all time Yepp 4 , vor intra in posesia castigatorilor in termen de cel mult 60 zile de la data validarii Castigatorilor.

 

In cazul Premiilor Mari procedura de validare este urmatoarea:

Dupa extragerea castigatorilor Premiilor Mari se va trimite un e-mail de anuntare a premiului castigat catre adresa de e-mail inscrisa in contul de membru prin care castigatorii vor fi anuntati de premiul castigat si rugati sa furnizeze un numar de telefon la care pot fi contactati. Organizatorul va fi exonerat de orice responsabilitate in cazul in care adresa de email nu este valida sau daca destinatarul nu raspunde in termen de 48 ore trimitand si numarul de telefon. In acest caz, Organizatorul va putea trimite anuntul de castigare a premiului catre urmatoarea persoana ce poate fi desemnata castigator, conform prezentului Regulament.

 

Castigatorii vor fi contactati in termen de 48 ore de la data primirii numarului de telefon prin email. Organizatorul va face 3 incercari telefonice diferite in intervalul orar 09.00-20.00. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat in termen de 24 ore de la extragerea castigatorilor, Organizatorul va putea acorda premiul urmatorului participant urmandu-se aceeasi procedura de validare si notificare ca mai sus.

 

Castigatorii contactati telefonic vor fi invitati sa se prezinte, la o data stabilita de comun acord, la sediul Organizatorului. In cazul in care castigatorii Premiilor mari decid sa nu beneficieze de premiul castigat sau iau sau au cunostinta de o situatie care ii impiedica sa beneficieze de premiul castigat, acestia vor anunta Organizatorul, printr-o notificare scrisa in termen de 48 ore de la data validarii . Transmiterea acestei notificari reprezinta acordul castigatorului de a renunta la premiu si acordul sau pentru redistribuirea premiului catre un alt participant, in conditiile prevazute in prezentul regulament . Imposibilitatea castigatorului sau a persoanei care il reprezinta in mod legal, in baza unei procuri speciale autentice, de a intra in posesia premiului din orice motive, exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

 

La prezentarea in fata Organizatorului, castigatorii vor avea asupra lor actul de identitate, precum si actul de identitate al persoanei insotitoare. Premiile Mari vor intra in posesia castigatorilor in termen de cel mult 15 zile de la data incheierii procesului verbal dintre Castigator si Organizator.

Pentru a putea beneficia de Premiile Mari oferite in cadrul acestei campanii promotionale, fiecare dintre castigatori si invitatii (persoanele care vor insoti castigatorii in excursii) acestora trebuie sa:

-     sa semneze o declaratie prin care iau la cunostinta continutul Regulamentului si se obliga la respectarea acestuia.

-     sa semneze o declaratie prin care Organizatorii sunt absolviti de orice responsabilitate in legatura cu aceste excursii si cu orice pierderi ori daune fizice sau morale ce decurg din derularea acestei Campanii;

-      in cazul in care nu au pasaport, sa isi asume in totalitate responsabilitatea pentru obtinerea unui pasaport, precum si a celorlalte aprobari necesare efectuarii excursiei (obtinerea vizei), suportand costurile aferente.

Castigatorii au obligatia de a stabili impreuna cu Organizatorul, toate detaliile legate de excursii cu minim 15 de zile inaintea desfasurarii fiecarei excursii.

 

In cazul in care, din motive nejustificate, altele decat imbolnaviri sau decese in familie pentru rude pana la gradul al IV-lea inclusiv, castigatorii Premiilor mari nu se prezinta la data si locul mentionat pentru imbarcarea in avion spre destinatia mentionata conform premiului castigat, Organizatorul va putea solicita acestora plata unei penalitati in valoare de 50% din valoarea premiului. Aceste penalitati vor fi scadente in termen de 30 zile de la primirea unei notificari in acest sens transmisa de Organizator.

In cazul in care unul dintre castigatori decide sa schimbe numele persoanei cu care va merge in excursie dupa ce formalitatile au fost incheiate intre Organizator si agentia de turism si sunt necesare plata unor penalitati, acestea vor fi suportate direct de catre castigator in termen de 30 zile de la primirea unei notificari in acest sens transmisa de Organizator.
Agentia de turism este direct raspunzatoare in ceea ce priveste conditiile specifice de desfasurare a excursiei care se refera la: biletele de avion, cazare, tururi si transferuri. Astfel, daca unul dintre serviciile specificate nu sunt respectate conform legislatiei in vigoare din domeniu, agentia de turism este responsabila sa compenseze castigatorul pentru fiecare serviciu mentionat mai sus, exceptie facand situatiile de forta majora dovedite legal.

Numele si orasul / localitatea din adresa de resedinta la care se vor trimite eventualele premii castigate trebuie sa corespunda cu numele si orasul / localitatea editat in profilul de jucator.

In cazul in care un castigator a inscris mai mult de 3 nick-uri pe o adresa rezidentiala si a castigat cu mai mult de trei, acesta nu va primi decat 3 premii

 

7.   MINORII SI PERSOANELE FARA CAPACITATE JURIDICA

 

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal.  Acestia din urma vor semna o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv reprezentantului minorului, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta.

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este in incapabilitate fizica de a se deplasa, atunci este necesara existenta unei procure semnata si autentificata la un Notar de catre castigator, procura ce da dreptul persoanei imputernicite de a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si de plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura in legatura cu acesta.

8.   ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la acest Concurs in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 10011.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. 

Organizatorul le poate solicita membrilor Yepp consimtamantul liber exprimat pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio ,video si internet, numele, prenumele, localitatea de resedinta si , fotografiiile sau materialele filmate de la evenimentele organizate de Yepp . Pentru a-si exprima acordul expres in acest sens, Participantii castigatori vor semna o declaratie in care vor fi cuprinsi termenii acestui acord. Organizatorul nu conditioneaza participarea la Campanie sau inmanarea premiului de darea acestui acord.

Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre  S.C. Yepp Interactive SA, cu sediul in Bucuresti, Str. Radu Voda, Nr. 17.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: inregistrarea participantilor si castigatorilor campaniei, inmanarea premiilor castigatorilor, realizarea de rapoarte statistice cu privire la participanti.

9.   LIMITAREA RASPUNDERII

Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

Organizatorul Campaniei Promotionale nu raspunde si nu se implica in formalitatile necesare obtinerii pasaportului sau a altor acte necesare excursiilor internationale. Cheltuielile legate de formalitatile ce trebuie indeplinite pentru efectuarea calatoriei (pasaport, asigurare medicala, viza) cad in sarcina castigatorilor.

10.  TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor ( adica data semnarii procesului verbal de primire a premiilor) , toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

Participantilor la campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei.

11.  ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

Numele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002.

Lista castigatorilor premiilor Campaniei cu numele acestora si premiu castigat va fi publicata pe masura ce acestia vor fi validati pe toata perioada desfasurarii campaniei pe site-ul www.yepp.ro.

12.  FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Contractului si care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la campanie, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

13.  LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

14.  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul oficial al campaniei promotionale „Yepp te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, din Africa de Sud!” va fi publicat pe site-ul www.yepp.ro din data de 3 martie  2010 si va fi disponibil pana la data de 24 mai 2010.

Prezentul regulament se autentifica in 6 (sase) exemplare.

Nu avem elemente multimedia.
() in 07 martie 2010, 09:45
Buna ziua, ca sa castig excursia pe etapa trebuie sa ocup locul 1, la sfarsitul unei etape? eu nu sunt inscris intr-un grup, mi-ar aduce vre-un avantaj acest lucru? cum verific pe ce loc sunt ? ca am observat ca sunt mai multe clasamente pe grupuri...etc, acolo sus la clasament ?la action zone?
Moderator 1 (Infopromotii) in 08 martie 2010, 19:39
Salut, Dan-Marius!
Organizatorii ne-au oferit indrumari pentru tine:

Daca vrei sa castigi excursia, trebuie sa devii membrul care are cele mai multe puncte din intreaga competitie (nu este obligatoriu sa fii castigator al etapei). Ca sa reusesti, trebuie mai intai sa iti completezi profilul si apoi sa te folosesti de celelalte "instrumente" pe care le ai la dispozitie. De exemplu, daca esti online pe site in timpul meciurilor, primesti puncte; daca ai ghicit marcatorul la fel, daca ai provocat pe cineva la tackling, la fel. Mai multe detalii despre regulile jocului si modul de acumulare a punctelor gasesti consultand sectiunea "Ce si cum" de pe site-ul concursului. Daca si dupa aceea ai nelamuriri sau intrebari, le poti posta pe forumul Yepp.ro sau ii poti scrie direct lui The Couch (sau AlexMolico, editorialistul).
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Yepp te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, din Africa de Sud!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Yepp te trimite la Campionatul Mondial de Fotbal, din Africa de Sud!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media