CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Yepp te premiaza la Euro 2008!

concurs cu premii Yepp.ro

Premii acordate la finalul fiecarei etape: tricouri originale Yepp. Premii mari, la finalul competitiei: locul 1 - laptop Toshiba Satellite A210-19JTL60; locul 2 - LCD 23 Samsung LE23R81; locul 3 - telefon mobil Sony Ericsson w800. Premii pentru grupuri: voucher de 1500 RON (pentru locul 1); voucher de 1000 RON (locul 2); voucher de 500 RON (locul 3). Voucherele pot fi folosite numai in locatiile partenere Yepp din Bucuresti.

Dupa fiecare etapa (grupe, sferturi de finala, semifinala, finala) a EURO 2008, site-ul www.yepp.ro ii premiaza cu un tricou original Yepp pe cei 10 utilizatori care acumuleaza cele mai multe puncte. Va primi premii si grupul de utilizatori valid care acumuleaza cel mai mare punctaj mediu (cate un tricou Yepp pentru fiecare membru al grupului), iar la finalul competitiei vor fi premiati cei 3 membri si cele 3 grupuri cu cel mai mare punctaj acumulat.

Perioada promoţiei: 07 iunie - 29 iunie 2008

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale

“Yepp te premiaza la Euro 2008!”

 

 

 

 

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Promotia “ Yepp te premiaza la Euro 2008!” este organizata si desfasurata de agentia Lowe & Partners S.A., cu sediul in str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4, avand cod unic de inregistrare RO 6645758, denumita in continuare “Organizator”; campania este desfasurata pentru si in numele SC Yepp Interactive SA, cu sediul in Str. Radu Voda 17, sector 4, Bucuresti, cod unic de inregistrare 10596394 care imputerniceste compania Lowe & Partners pentru realizarea acestei promotii.

 

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare pe site-ul www.infopromotii.ro  si www.yepp.ro in mod gratuit oricarui participant, pe intreaga durata a Campaniei.

Campania se va derula sub imperiul prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea pe site-ul www.yepp.ro.

 

 

Articolul 2. Drept de participare 

Pot participa la campania promotionala doar persoanele fizice, cetateni romani cu varsta de 18 ani implinita pana la data de 7 iunie 2008 si care sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si cu termene si conditii de pe site. Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii Lowe &  Partners, precum si sotii/sotiile si rudele de gradul I ale acestora.

 

 

Articolul 3. Durata promotiei si aria de desfasurare

Campania promotionala se va derula in perioada 7 iunie – 29 iunie 2008.

       

 

Articolul 4. Mecanismul campaniei promotionale

Pentru a se inscrie la aceasta campanie, potentialii participanti trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

-          sa acceseze site-ul www.yepp.ro;

-          cei care nu au un cont creat pe site trebuie sa isi creeze unul;

 

Competitia Yepp! EURO 2008 cuprinde 31 meciuri de fotbal in 19 zile de pariere in perioada 7 - 29 Iunie 2008 si va fi impartita in 4 Etape:

·                      Grupe (24 meciuri) – 7.06.2008 – 18.06.2008

·                      Sferturi de Finala (4 meciuri) – 19.06.2008 – 22.06.2008

·                      Semifinale (2 meciuri) – 25.06.2008 – 26.06.2008

·                      Finala (1 meci) – 29.06.2008

Dupa fiecare dintre etape (grupe, sferturi, semifinale, finala) se va realiza un clasament al primilor 10 useri  in functie de punctajul acumulat (detalii despre regulile de joc se regasesc pe site-ul www.yepp.ro dand click pe “ce si cum”).

In cazul in care exista mai multi useri care au acelasi punctaj, detinatorii primelor 10 locuri se vor stabili prin tragere la sorti electronica aleatoare. Extragerea se va realiza in maxim 3 zile lucratoare din data incheierii fiecarei etape a campionatului.

Toti cei 10 castigatori vor primi cate un tricou original Yepp.

 

Deasemenea se va acorda un premiu pentru grupul valid (grup valid reprezinta orice grup de pe site compus din minim 11 membri si maxim 23 de membri) cu cel mai mare punctaj mediu (conform regulilor de joc de pe site din sectiunea “Ce si cum”). Toti membrii acestui grup vor primi cate un tricou original Yepp. In cazul in care vor exista mai multe grupuri cu acelasi punctaj, grupul castigator se va stabili prin tragere la sorti electronica ce va avea loc in  maxim 3 zile lucratoare din data incheierii fiecarei etape a campionatului.

 

La sfarsitul Competitiei, Yepp acorda premii pentru Membrii si Grupurile clasate pe primele 3 pozitii in ordine descrescatore a punctelor acumulate de-a lungul intregii competitii. In caz de egalitate la puncte, locurile 1, 2 si 3 se vor diferentia dupa urmatoarele criterii in ordine:

·                      Numar mai mare de linii realizate

·                      Numar mai mare de Scoruri finale indicate corect

·                      Numar mai mare de Marcatori indicati corect

·                      Numar mai mare de Pariuri efectuate

·                      Numar mai mare de scrieri in Forum.

 

Articolul 5. Premiile oferite

In cadrul acestei campanii se vor oferi urmatoarele premii:

 

1.       Premii mici, acordate la finalul fiecarei etape

         - tricouri originale Yepp – 9900 RON

 

2.       Premii mari oferite la finalul competitiei

Premii pentru membri:

         Locul 1: laptop Toshiba Satellite A210-19JTL60 in valoare de 2670 RON – premiul mare

         Locul 2: LCD 23 Samsung LE23R81 in valoare de 1300 RON

         Locul 3:  telefon mobil Sony Ericsson w800 in valoare de 750 RON

 

      Premii pentru grupuri:

         Locul 1: un voucher in valoare de 1500 RON ce poate fi valorificat in una dintre locatiile partenere Yepp din Bucuresti;

         Locul 2: un voucher in valoare de 1000 RON ce poate fi valorificat in una dintre locatiile partenere Yepp din Bucuresti;

         Locul 3: un voucher in valoare de 500 RON ce poate fi valorificat in una dintre locatiile partenere Yepp din Bucuresti.

 

Valoarea totala a premiilor este de 17620 RON.

 

Nu se acorda contravaloarea in bani sau alte bunuri a premiilor mentionate mai sus.

 

 

Articolul 6. Anuntarea castigatorilor

Dupa fiecare etapa, lista castigatorior continand nume, prenume si nick- name va fi publicata pe site-ul www.yepp.ro si www.infopromotii.ro.

in aceeasi zi, castigatorii vor fi anuntati printr-un e- mail pe care il vor primi la adresa pe care acestia au declarat-o cand si-au deschis un cont Yepp. In e-mail acestora li se comunica pasii pe care trebuie sa-i urmeze ca sa poata intra in posesia premiului.

Organizatorul un isi asuma raspunderea in cazul in care castigatorii nu vor lua legatura cu un reprezentant al acestuia pentru a afla cum intra in posesia premiului.

 

 

Articolul 7. Acordarea premiilor

Castigatorii cu domiciliu in Bucuresti isi vor ridica premiile de la sediul Lowe & Partners din strada Ceasornicului nr. 17, sector 1, Bucuresti, iar cei din provincie isi vor primi premiile prin curier in maxim 30 de zile din momentul in care acestia contacteaza Organizatorul si declara adresa la care sa ii fie trimis premiul.

Premiul constand in voucher se va inmana doar capitanului grupului castigator si va putea fi valorificat doar in una dintre locatiile partenere Yepp din Bucuresti.

 

 

Articolul 8. Conditii de validare

Pentru ca participarea la campanie sa fie valida, trebuie indeplinite de catre participanti, simultan, urmatoarele conditii:

- sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 2 din Regulament.

- sa participe la campania promotionala conform art. 4 din Regulament.

 

 

Articolul 9. Litigii

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie  se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Legea aplicabila oricarei activitati intreprinse in legatura cu organizarea si desfasurarea promotiei este legea romana.

 

 

Articolul 10. Prelucrarea si protectia datelor personale

Prin inscrierea la promotia “Yepp te premiaza la Euro 2008!” participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin inscrierea la promotia “Yepp te premiaza la Euro 2008!”, participantii isi exprima acordul ca datele personale (nume, prenume, e-mail, telefon mobil) solicitate la inscrierea pe site-ul www.yepp.ro sa fie prelucrate de compania Lowe & Partners (notificata cu numarul 3325 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu acordarea si trimiterea premiilor din cadrul promotiei. Datele personale solicitate castigatorilor (nume, prenume, e-mail, telefon mobil) vor fi folosite pentru trimiterea premiilor si vor fi pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului.

 

SC. Lowe & Partners isi rezerva dreptul de a utiliza in viitor pentru actiuni de marketing, publicitate, datele participantilor si datele personale ale castigatorilor nume, prenume, adresa, telefon, mail in scopul unor actiuni viitoare de marketing direct, in scopul unor informari promotionale prin posta, telefon, SMS, din partea SC. Lowe & Partners.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al SC. Lowe & Partners.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

 

Participantii care nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, trebuie sa trimita pe adresa Organizatorului SC Lowe & Partners SA (str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4) o cerere scrisa in acest sens, semnata si datata.

 

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului SC Lowe & Partners SA, cu sediul in str. Radu Voda nr. 17, Bucuresti, sector 4, acesta se obliga:

- sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

 

 

 

Articolul 11. Regulamentul Promotiei  “Yepp te premiaza la Euro 2008!”

Regulamentul campaniei promotionale Yepp te premiaza la Euro 2008! va fi  disponibil gratuit pe pagina web www.yepp.ro. Prin participarea la Promotia Yepp te premiaza la Euro 2008! participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

Articolul 12. Întreruperea  Campaniei

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie, dar nu inainte de a anunta publicul printr-un anunt pe www.yepp.ro.

 

Articolul 13. Diverse

Participantilor la prezenta Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei.

Organizatorul promotiei va acorda premiul persoanei a carei solicitare a fost prezentata Organizatorului in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

In cazul in care castigatorii nu isi revendica premiile in decurs de maxim 30 de zile din data in care au fost anuntati asupra castigului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai acorda; premiile respective vor ramane in posesia Organizatorului.

Premiile constand in vouchere pot fi valorificate doar in una dintre locatiile partenere Yepp din Bucuresti.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Yepp te premiaza la Euro 2008!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Yepp te premiaza la Euro 2008!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media