CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

XL-S Medical Fat Binder - Rezultat Garantat sau Banii Inapoi!

Fat Binder

Contravaloarea produsului/ produselor achizitionate, daca nu esti multumita de rezultate.

Cumpara orice 3 produse XL-S Medical Fat Binder sau pachetul promotional 2+1 gratis, disponibile pe si in farmaciile participante, in decursul unei luni. Pastreaza ambalajele si bonurile fiscale de achizitie.

Perioada promoţiei: 06 iulie - 31 august 2012

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul promotiei XL-S Medical Fat Binder
Rezultat Garantat sau Banii Inapoi!

Art. 1. Organizatorul
Organizatorul promotiei "XL-S Medical Fat Binder - Rezultat Garantat sau Banii Inapoi!” este compania Hipocrate 2000 SRL, cu sediul in str. Prahova 6A, Bucuresti.
Promotia se va derula sub prevederile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Promotia se desfasoara online si in farmaciile selectate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, dar nu inainte de a anunta aceste modificari dupa cum urmeaza: orice modificare se va face prin act aditional la prezentul Regulament; aceste modificari vor fi anuntate pe site-ul www.infopromotii.ro si pe site-ul cu minim 24 ore inainte de a intra in vigoare.

Art. 2. Participanti
Orice persoana fizica sau persoana juridica, cu domiciliul /rezidenta /sediul in Romania si care accepta prevederile prezentului Regulament poate beneficia de aceasta promotie.

Art. 3. Produse incluse in promotie
In aceasta promotie este inclus produsul XL-S Medical Fat Binder in pachetul promotional 2+1 gratis, sau orice 3 produse XL-S Medical Fat Binder achizitionate separat in decursul unei luni, disponibile pe si in farmaciile participante, care le comercializeaza si care accepta participarea si sustinerea acestei promotii.

Perioada in care promotia este valabila: 06 iulie 2012 – 31 august 2012. Promotia consta in returnarea contravalorii pachetului promotional 2+1 gratis achizionat sau a 3 produse XL-S Medical Fat Binder achizitionate separat in perioada promotiei, catre cumparatorii care nu sunt multumiti de performantele acestora.

Pentru ca Organizatorul (Hipocrate 2000 SRL) sa returneze contravaloarea produselor XL-S Fat Binder achizitionate pe perioda de desfasurare a promotiei, de ale carui performante cumparatorul nu este multumit, cumparatorul respectiv trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1). Sa completeze formularul de solicitare a returnarii contravalorii produsului, cu toate datele solicitate in acesta, si anume: nume, prenume, act identitate, seria, nr., CNP, adresa completa (de livrare a banilor), numar de telefon, sa faca o descriere a motivelor nemultumirii legate de produs in conditiile respectarii clare a schemei de administrare, a dietei si a miscarii sustinute in programul de o luna, semnatura solicitantului; acest formular este disponibil si se poate descarca de pe site-ul .

2). Sa expedieze, la adresa organizatorului (Hipocrate 2000, str. Prahova 6A Bucuresti, in atentia departamentului de Marketing), in maxim 60 de zile calendaristice de la data achizitionarii produselor participante la promotie, un colet postal care trebuie sa contina:
Ø    ambalajele produselor XL-S Medical Fat Binder (cutii + blistere goale), de ale caror performante nu este multumit;
Ø    bonul/bonurile fiscal/e sau facturile fiscale care dovedeste/sc achizitionarea produselor XL-S Medical Fat Binder, in perioada promotiei; Pentru produsele XL-S Medical Fat Binder achizitionate separat, datele bonurilor trebuie sa acopere o perioada de maxim o luna.
Ø    formularul mentionat la punctul 1) de mai sus, completat corect lizibil si in intregime.

Art. 5. Conditii de validare a solicitarii de returnare a banilor
Pentru ca o solicitare de returnare a contravalorii produsului sa fie considerata valida, trebuie
sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
- cumparatorul (persoana care solicita returnarea contravalorii produsului) sa indeplineasca dreptul de participare la promotie de la art. 2 de mai sus;
- formularul de solicitare trimis sa fie completat corect lizibil si in intregime, adica sa contina urmatoarele informatii scrise in mod lizibil: nume, prenume, act identitate, seria, nr., CNP, adresa completa (de livrare), telefon mobil, descrierea pe larg a motivului nemultumirii legate de produs si semnatura cumparatorului/participantului care solicita returul banilor;

Art. 6. Modalitatea de returnare a banilor
Numai in cazul in care conditiile de mai sus sunt respectate de catre cumparatorul care solicita returnarea contravalorii produsului, Organizatorul va considera ca solicitarea formulata este valida si va returna cumparatorului, prin mandat postal, contravaloarea produselor XL-S Medical Fat Binder achizitionate, participante la promotie si de ale caror performante cumparatorul nu a fost multumit.

Suma pe care organizatorul o va returna cumparatorului va fi suma inscrisa pe copia facturii fiscale primite de la respectivul cumparator, reprezentand contravaloarea produsului. Participantul caruia Organizatorul i-a validat revendicarea va primi inapoi contravaloarea produsului, prin mandat postal, in termen de 25 de zile lucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale sunt zile nelucratoare) din momentul in care Organizatorul a primit de la cumparator coletul cuprinzand toate elementele mentionate mai sus, necesare validarii.

Contravaloarea produsului va fi trimisa prin mandat postal de catre Organizator, pe cheltuiala Organizatorului, o singura data.

Organizatorul nu va raspunde in niciun fel pentru persoanele care lipsesc din localitate si/sau care nu se vor duce la oficiul postal pentru ridicarea banilor.

Organizatorul nu va fi responsabil in niciun fel in cazul in care posta nu a avizat la domiciliu respectiva persoana pentru ridicarea banilor.

Cumparatorul care a solicitat returnarea contravalorii produselor, dar nu s-a prezentat initial la oficiul postal pentru ridicarea acesteia (oricare ar fi fost motivele) si/sau nu a fost avizat de catre posta, si deci nu a intrat in posesia contravalorii produsului returnate de Hipocrate 2000 SRL, poate solicita retrimiterea acestei contravalori sunand la telefon 021.668.74.27 (numar accesibil din orice retea, cu tarif local, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00, exclusiv sarbatorile legale).

Organizatorul va retrimite contravaloarea produsului prin mandat postal, insa de data aceasta retrimiterea contravalorii produsului se va face pe cheltuiala cumparatorului respectiv.

Revendicarile care nu indeplinesc conditiile de la Art. 5 al prezentului Regulament, nu vor fi validate iar solicitantilor respectivi nu li se va returna contravaloarea produselor ci li se va returna coletul, astfel cum acesta a fost primit de Organizator, la adresa indicata de cumparator in formularul mentionat la art.4 pct.1 in termen de 25 de zile lucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale sunt zile nelucratoare) din momentul in care Organizatorul a primit de la cumparator coletul. Cheltuielile legate de aceasta returnare a coletului catre Cumparatorul care nu indeplineste conditiile prevazute in prezentul Regulament vor fi suportate de catre Cumparator.

Art. 7. Regulamentul promotiei
Regulamentul oficial al promotiei este disponibil pe site-ul www.infopromotii.ro si  pe site-ul .

Art. 8. Diverse
Prin solicitarea de a beneficia de promotia Hipocrate 2000 SRL (solicitarea de a returna produsul cumparat de ale carui performante cumparatorul nu este multumit si de a primi in aceste conditii inapoi contravaloarea produsului), participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru coletele/produsele, formularele, facturile fiscale deteriorate in timpul expedierii lor si nici pentru materialele promotionale care vor ramane expuse in magazine dupa terminarea promotiei, adica dupa data de 31 august 2012.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea coletelor, formularelor, a facturilor fiscale si a certificatelor de garantie in timpul expedierii lor prin posta si nici pentru intarzierea sau ratacirea lor la posta.

In cazul in care un cumparator va sustine ca a expediat prin posta catre Organizator si toate documentele necesare returnarii contravalorii produsului (conform art. 5 din prezentul regulament), dar Organizatorul nu a primit coletul respectiv, dovada depunerii acestuia la posta, cu destinatia Hipocrate 2000 SRL, nu va putea fi considerata de Organizator ca dovada suficienta pentru returnarea contravalorii produsului solicitantului respectiv.


Organizatorul va trimite contravaloarea produsului numai cumparatorilor care indeplinesc conditiile de participare la promotie si de la care primeste produsul insotit in mod obligatoriu de toate elementele mentionate in cuprinsul art. 5 din prezentul Regulament).

Organizatorul are dreptul de a invalida formularele care contin informatii false ori vadit eronate (ex. localitate inexistenta), care sunt scrise ilizibil si care nu indeplinesc conditiile de validitate de la art. 5 de mai sus. In acest caz, Organizatorul nu isi asuma si nu are nicio raspundere nici pentru returnarea coletelor catre participantii care nu indeplinesc conditiile prevazute in art.5 din prezentul regulament si care datorita faptului ca au trecut o adresa incompleta, ilizibila si/sau falsa nu vor putea reintra in posesia produsului a carui contravaloare au solicitat-o, fara sa indeplineasca toate conditiile pentru a o si primi.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar in perioada promotiei si pana la data maxima de 30 octombrie 2012, toate acestea sub conditia ca orice contestatie sa fie facuta intr-un termen maxim de 60 de zile calendaristice, de la data achizitionarii produsului in perioada promotiei.
Orice contestatii facute dupa data finala de 31 octombrie 2012, nu vor fi luate in considerare.

Prezenta promotie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea promotiei sa presupuna marirea bugetului alocat acestei promotii.

Art. 9. Prelucrarea datelor personale
O solicitare de returnare a contravalorii produsului, efectuata de catre un cumparator catre Organizatorul promotiei prezuma cunoasterea prezentului Regulament al promotiei si acordul participantului fata de toate clauzele acestuia.

Participantilor le este solicitat CNP-ul in formularul promotiei necesar Organizatorului pentru indeplinirea obligatiilor fiscale si trimiterea banilor prin mandat postal in cadrul promotiei.

Art. 10. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la promotie se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta solutionare amiabila nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instanta judecatoreasca competenta, de la sediul Organizatorului.

S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L.
DIRECTOR MARKETING
ANTONIO MARINESCU
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "XL-S Medical Fat Binder - Rezultat Garantat sau Banii Inapoi!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: XL-S Medical Fat Binder - Rezultat Garantat sau Banii Inapoi!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media