CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Wrigley - "Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei"

Wrigley Juicy Fruit Descopera Capitalele Europei

Premii mari: 3 x vacanta de 2 persoane, 7 zile (6 nopti) la Paris, Roma sau Viena. Premii instant: 70 x excursie de 2 persoane, 4 zile (3 nopti) la Roma, Viena, Budapesta, Londra, Atena sau Praga. (Vezi Anexa 2).

Daca ai un magazin en-detail, semneaza Acordul de participare la acest program cu unul dintre Distribuitorii Autorizati Wrigley si achizitioneaza Mixul de Produse participante. Pentru fiecare factura valida primesti un scratch card: razuieste-l, descopera codul de promotie si trimite-l prin SMS la 1821.

Perioada promoţiei: 01 septembrie - 31 octombrie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL PROGRAMULUI

“Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”

1 septembrie – 31 octombrie 2007

 

 

Art. 1. Organizatorul campaniei

 

Organizatorul programului „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” este Wrigley Romania Produse Zaharoase SRL („Wrigley Romania”) cu sediul in Baneasa Center, Sos Bucuresti-Ploiesti, nr 17-21, Sector 1, Bucuresti, Romania (date de identificare: CF R6600357, J40/24261/1994).

 

 

Art. 2. Durata si aria de desfasurare a Programului

 

Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” are loc in perioada 1 septembrie -  31 octombrie 2007 pentru intregul teritoriu al Romaniei.  

 

 

Art 3. Conditii de participare

 

3.1. La Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” pot participa toate persoanele juridice romane (“magazine”), care vand produse Wrigley si care indeplinesc conditiile mentionate in prezentul articol. Pentru a fi inclus in lista participantilor, un magazin trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 

(i)         sa fie un magazin en-detail care achizitioneaza, in perioda programului “Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”, Mixul de Produse, astfel cum este definit prin dispozitiile art. 4 de mai jos, in conditiile prezentului Regulament de la Distribuitorii Autorizati;

(ii)        sa nu inregistreze restante la plata produselor Wrigley comercializate;

(iii)       semnarea la inceputul programului a unui acord cu unul din Distribuitorii Autorizati Wrigley in care vor fi inscrise conditiile de participare la promotie si acceptul magazinului de a participa la programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” (acord denumit in continuare „Acordul de Participare”).

 

3.2. Distribuitorii Autorizati Wrigley Romania care au dreptul de a vinde Mixul de Produse participant la promotie sunt:

           LARO DISTRIBUTION

           SECA

           C & D

           SIMBA

           SORLA

           ADICOST

           ERNA

           GABI' S

           BOEMA

           DRIM DANIEL

           FELVIO

           TLS

           ASTRAL

           BDM

 

3.3.      Urmatoarele tipuri de magazine nu vor putea participa la program:

-           en-gross si cash & carry: centre de vanzare situate in mediu urban sau rural care vand catre detailisti;

-           hypermarket: magazin cu autoservire cu suprafata mai mare de 1000mp;

-           magazinele de tip discounter, precum si supermarket-urile de retea;

-           magazine cu autoservire sau cu servire la tejghea  care beneficiaza de alte conditii speciale acordate de catre Wrigley Romania

 

3.4. De asemenea, nu vor participa la promotie acele magazine care inregistreaza restanta la plata facturilor catre distribuitorii autorizati Wrigley.

 

3.5. Nu pot participa la campania promotionala „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” societatile colaboratoare, in care angajati si/sau asociati ai Wrigley Romania sau ai distribuitorilor Wrigley Romania mentionati in Anexa 1 detin majoritatea drepturilor de vot in cadrul adunarilor generale ale societatii sau pot exercita o influenta semnificativa asupra activitatii respectivei societati.

 

3.6. Toate magazinele care indeplinesc conditiile de participare vor fi vizitate de agentii de vanzari Wrigley care vor prezenta magazinului Acordul de Participare in program. Intrarea in Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” se va face in momentul semnarii de catre organizator a Acordului de Participare completat de catre Persoana de Decizie din cadrul respectivului magazin. Persoana de Decizie este persoana desemnata/imputernicita de proprietarul magazinului participant, cu care se va tine legatura pe toata perioada Programului. Daca persoana de decizie se schimba pe parcursul Programului, magazinul participant isi asuma obligatia de a notifica Organizatorul cu privire la schimbarea Persoanei de Decizie, prin fax sau scrisoare recomandata cu confirmare de primire, in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data la care a intervenit aceasta schimbare, in caz contrar schimbarea nu va fi opozabila Organizatorului. Calitatea de persoana de decizie va fi sustinuta cu documente emise de reprezentantii legali ai societatii proprietare a magazinului.

 

3.7. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului regulament precum si posibilitatea folosirii in scop publicitar a denumirii magazinelor castigatoare. Prin participarea la promotie magazinele accepta intrarea automata in baza de date privind distribuitorii Wrigley Romania.

 

 

Art 4. Produse participante la promotie

 

4.1. In vederea participarii la Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”, magazinele en-detail trebuie sa achizitioneze in mod obligatoriu si printr-o singura factura urmatoarele produse in urmatoarea combinatie (denumita in continuare „Mixul de Produse”):

          3 cutii  Juicy Fruit Jeleuri, oricare sortiment de 35gx12 pungi; si

          2 cutii  in orice combinatie dintre cele mentionate mai jos, dorita de catre magazinul participant:

           Juicy Fruit Drops – cutii de 50gx12pungi; sau

           Juicy Fruit Chewy Candy – cutii de 52gx12pungi; sau

           Juicy Fruit Jeleuri – cutii de 35gx12pungi.

 

4.2. Mixul de Produse trebuie sa contina in mod obligatoriu 5 cutii in componenta mentionata la art. 4.1 de mai sus, evidentiate pe o factura unica. Nu intra in promotie produsele participante la promotie care desi ar putea forma un Mix de Produse au fost achizitionate pe facturi separate.

 

4.3. Nu vor putea participa la promotie mix-urile de produse achizitionate in afara perioadei promotiei.

 

4.4. Magazinele pot participa de mai multe ori la promotie daca fac dovada achizitionarii de mai multe ori a Mixului de Produse (fiecare asemenea Mix de Produse fiind achizitionat pe o factura distincta).

 

 

Art. 5. Mecanismul de participare la programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”

 

5.1       In perioada desfasurarii promotiei „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”, toate magazinele care indeplinesc conditiile mentionate la art. 3 de mai sus vor primi, in mod automat din partea agentilor de vanzari Wrigley, un pliant cu prezentarea mecanismului promotiei.

 

5.2       In cazul in care magazinul accepta sa fie inscris in programul promotiei, reprezentantul legal al acestuia va semna un Acord de Participare. Acordul se incheie in doua exemplare, si va fi semnat si stampilat de ambele parti (distribuitor si participant), si reprezinta acordul de participare la promotia “Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”.

 

5.3       Acordul are doua pagini:

Pagina I ce cuprinde:

- Datele de identificare ale societatii participante la promotie, persoana care reprezinta legal societatea.

- Conditiile de validare ale concursului:  obligativitatea pastrarii scratch-card-ului si a facturii ce atesta achizitionarea mix-ului promotional.

 

Pagina II (aceasta va fi completata doar de castigatori), reprezinta Decizia, cuprinzand:

- Persoanele desemnate sa plece in excursie, datele de identificare ale acestora

- Data limita de trimitere a actelor pentru fiecare etapa

- Trebuie sa fie semnata si stampilata de reprezentantul legal al societatii

- Va avea anexate actele care trebuie trimise la nr de fax 021 212 0194 pentru dovada validarii premiului (copie factura fiscala ce atesta achizitionarea Mix-ului de Produse, copie a scratch-card-ului original cu codul unic castigator).

 

5.4       In urma achizitionarii Mixului de Produse, magazinul participant va primi, o data cu factura, cate un pliant care contine un scratch card pentru fiecare Mix de Produse achizitionat in perioada promotiei, printr-o singura factura. Fiecare scratch card are tiparit un cod unic de 6 cifre ce poate fi descoperit prin razuirea scratch cardului. Scratch cardul va fi insotit de pliantul explicativ cu pasii ce trebuie urmati.

 

5.5       Participarea la programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” se face trimitand codul unic de 6 cifre obtinut prin razuirea scratch cardului primit, prin SMS la numarul de telefon 1821 (valabil in retelele Vodafone, Orange, Zapp, Cosmote, tarif normal), dupa cum urmeaza:

 

Magazinul participant trebuie sa trimita un mesaj SMS continand codul unic de 6 cifre gasit pe scratch cardul primit la achizitionarea unui Mix de Produse la numarul 1821 (valabil in retelele Vodafone, Orange, Zapp, Cosmote, tarif normal), in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2007, inclusiv (data limita de primire a mesajelor la numarul de telefon).

 

5.6       Fiecare mesaj SMS va fi taxat la tariful normal al respectivei retele de telefonie mobila valabil pentru tipul de abonament sau cartela reincarcabila de la care este transmis mesajul.

 

5.7.      Fiecare mesaj SMS este considerat inregistrat in promotia “Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” daca acesta va fi validat in urma verificarii codului unic de 6 cifre, caz in care emitentul va primi un mesaj SMS de raspuns cu textul “Ati fost inscris in Campania Juicy Fruit pentru a participa la tragerea la sorti. Pastrati talonul cu codul pentru validare.” sau “Felicitari! Ati castigat o excursie in [orasul]. Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

 

5.7       Fiecare cod unic de 6 cifre descoperit prin razuirea scratch cardului primit la achizitionarea unui Mix de Produse, poate fi inregistrat o singura data in promotia “Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”. Cumpararea mai multor Mix-uri de Produse inseamna descoperirea mai multor coduri unice, care-i permit participantului dreptul de a participa la promotie de mai multe ori.

 

5.8       Fiecare mesaj SMS este validat preliminar la momentul inregistrarii in programul “Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” prin verificarea corectitudinii codului unic transmis (daca acesta face parte din baza de date ce contine toate codurile unice tiparite pe scratch cardurile distribuite agentilor de vanzari Wrigley).

 

5.9       Pentru fiecare SMS trimis in cadrul promotiei “Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” la numarul de telefon 1821 (valabil in retelele Vodafone, Orange, Zapp, Cosmote, tarif normal), participantul va primi din partea Organizatorului prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:

 

a)         Cod incorect. Va rugam sa trimiteti codul unic de 6 cifre de pe talon” , daca mesajul nu este trimis in forma corecta.

b)         Acest cod a mai fost inscris in Programul Juicy Fruit. Trimite un alt cod unic de 6 cifre de pe un alt talon”, daca mesajul a fost trimis in forma corecta, dar codul unic respectiv a mai fost inscris anterior in Campanie.

c)         Ati fost inscris in Programul Juicy Fruit pentru a participa la tragerea la sorti. Pastrati talonul cu codul pentru validare.”, daca mesajul a fost trimis in forma corecta, indeplinind conditiile din regulament, nu a mai fost transmis anterior, si nu este castigator al unui premiu instant.

d)         Daca mesajul a fost trimis in forma corecta, indeplinind conditiile din regulament, nu a mai fost transmis anterior, si este castigator al unui premiu instant mesajul de raspuns va fi:

d.1) “Felicitari! Ati castigat o excursie in Londra in Programul Juicy Fruit. Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

d.2) “Felicitari! Ati castigat o excursie in Atena in Programul Juicy Fruit.  Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

d.3) “Felicitari! Ati castigat o excursie in Viena in Programul Juicy Fruit.  Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

d.4) “Felicitari! Ati castigat o excursie in Budapesta in Programul Juicy Fruit. Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

d.5) “Felicitari! Ati castigat o excursie in Praga in Programul Juicy Fruit.  Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

d.6) “Felicitari! Ati castigat o excursie in Roma in Programul Juicy Fruit. Pastrati talonul cu codul pentru validare”.

 

5.10     Organizatorul programului „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” nu isi asuma responsabilitatea:

 

a)         pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1821, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;

b)         pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art.4.4. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;

c)         daca  numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;

d)         daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

e)         pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS, Telverde de catre operatorii de telefonie mobila si fixa sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens

 

5.11     Dupa data limita de primire a mesajelor: 31 octombrie 2007, ora 24, Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Programului.

 

5.12     Participantii au la dispozitie un numar de telefon (tel verde) la care pot solicita in mod gratuit informatii despre promotie. Acest numar este 0800.800.508, numar gratuit valabil in reteaua Romtelecom. Programul de informatii la acest numar este Luni – Vineri, 9-18.

 

 

Art. 6. Premiile programului „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” si acordarea lor

 

6.1 Premii instant

 

6.1.1. In promotie vor fi puse in joc un numar de maxim 70 de premii instant (constand in excursii pentru cate 2 persoane in 6 capitale europene) care vor fi acordate in functie de algoritmul mentionat in cadrul acestui articol. Valoarea totala a acestor premii este de 94358 EUR + TVA. Daca in baza algoritmului mentionat mai jos, premiile puse in joc nu vor fi toate distribuite, vor fi lasate la dispozitia Organizatorului spre a fi acordate prin tragere la sorti sau spre a fi anulate.

 

6.1.2. Premiile instant oferite in cadrul programului „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” sunt excursii de 2 persoane pentru 4 zile respectiv 3 nopti, incluzand transport cu avionul, asigurare medicala, transfer aeroport - hotel - aeroport, cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele + suma de 100 EUR / excursie.

 

6.1.3. Capitalele europene in care se organizeaza excursiile sunt: Roma, Viena, Budapesta, Londra, Atena, Praga. Fiecare premiu are in vedere o singura capitala. Locatia excursiei nu poate fi modificata de catre castigator.

 

6.1.4. Excursiile se vor face in unul dintre urmatoarele 3 week-end-uri: 8-11 nov / 15-18 nov / 22-25 nov, conform tabelului din Anexa 2. Fiecare premiu are in vedere un anumit week-end. Perioada excursiei nu poate fi modificata de catre castigator.

 

6.1.5. Premiile instant se acorda in mod automat in functie de momentul inregistrarii mesajului SMS valid in programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”, conform algoritmului prezentat in Anexa 3. In fiecare zi a saptamanii se va acorda cel mult un premiu instant, iar in zilele de luni se vor acorda cel mult 2 premii instant. In cazul in care intr-o anumita zi („Ziua Initiala”) nu s-a acordat numarul maxim de premii alocate pentru ziua respectiva, premiile neacordate se reporteaza in ziua urmatoare. In acest caz, numaratoarea mesajelor valide inregistrate in ziua urmatoare va continua numaratoarea din Ziua Initiala pana la acordarea premiului (celui de-al doilea premiu, in cazul in care Ziua Initiala era o zi de luni) reportat din Ziua Initiala. In acelasi timp, aceleasi mesaje primite in ziua urmatoare participa in ordinea validarii si pentru acordarea premiului/premiilor din ziua respectiva. (Exemplu: Luni se acorda premii pentru mesajul valid numarul 10 si mesajul valid numarul 80. Daca sunt inregistrate doar 15 mesaje valide se acorda premiul pentru mesajul valid numarul 10 si se numara in continuare inclusiv ziua de marti pentru a gasi mesajul valid numarul 80. Deci primul mesaj de marti este al 16-lea mesaj pentru premiul retroactiv de luni si primul mesaj pentru premiul de marti.)

 

6.1.6. In cazul in care un premiu instant nu este acordat 3 zile la rand (inclusiv Ziua Initiala), el va fi reportat de catre Organizator conform unui algoritm stabilit la acel moment. Un asemenea mecanism va putea consta in efectuarea unei trageri la sorti electronica asupra bazei de date continand participantii necastigatori ai saptamanii in care trebuia oferita excursia. Acestia vor fi instiintati printr-un mesaj SMS despre data tragerii la sorti si premiul ce face obiectul tragerii. Daca o astfel de tragere la sorti nu poate fi organizata in timp util, premiul va fi anulat.

 

6.1.7. In cazul in care mesajul valid castigator al premiului zilei curente este si mesajul valid castigator al premiului Zilei Initiale, participantul va primi numai premiul aferent zilei curente, iar premiul aferent Zilei Initiale se acorda mesajului valid inregistrat in campanie imediat dupa mesajul castigator al premiului corespunzator zilei curente.

 

6.1.8. Participantul al carui mesaj inregistrat este castigator al unui premiu instant va fi sunat de catre operator si i se vor solicita informatii pentru validarea premiului. Aceste informatii constau in: denumirea societatii comerciale, numele magazinului, reprezentantul legal al societatii, distribuitorul cu care are contract de livrare pentru produsele Wrigley. Participantul va fi informat de asemenea despre cerinta de a trimite Organizatorului Acordul de Participare semnat si stampilat, copie de pe factura care atesta cumpararea Mixului de Produse si scrach cardul continand codul castigator. In urma primirii si verificarii acestor documente, participantul va fi declarat de catre Organizator ca fiind castigator autorizat si va fi anuntat cu privire la premiul castigat si conditiile de utilizare al acestuia. In cazul in care conditiile prevazute in prezentul regulament nu sunt integral respectate de respectivul participant, premiul se va acorda altui participant inregistrat in mod valabil prin tragere la sorti.

 

6.2. Premiul oferit prin tragere la sorti

 

6.2.1. Marile premii oferite prin tragere la sorti, pentru intreg teritoriul Romaniei, constau in 3 vacante de 2 persoane intr-o capitala europeana, in perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2007. Fiecare vacanta cuprinde un sejur pentru 2 persoane pentru 7 zile si 6 nopti, incluzand transport cu avionul, asigurare medicala, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare la hotel de 4 stele, mic dejun inclus. Pentru fiecare vacanta se acorda si suma de 300 EUR / excursie

 

6.2.2. La tragerea la sorti participa toate magazinele inscrise in programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”, care au respectat  Regulamentul programului, indiferent daca au castigat sau nu un premiu instant pe perioada de derulare a promotiei.

 

6.2.3. Tragerea la sorti va fi electronica (organizata sub forma unei aplicari aleatoare a unei functii de selectie asupra bazei de date cu mesaje valide) si va avea loc pe data de 2 noiembrie 2007 in prezenta unei comisii formate din membrii organizatori.

 

6.2.4. Valoarea totala a premiilor oferite prin tragere la sorti va fi de 5305.98 EUR + TVA.

 

6.2.5. Participantul al carui mesaj valid este castigator al unui mare premiu va fi sunat de catre operator si i se vor solicita informatii pentru validarea premiului. Aceste informatii constau in: denumirea societatii comerciale, numele magazinului, reprezentantul legal al societatii, distribuitorul cu care are contract de livrare pentru produsele Wrigley. Participantul va fi informat de asemenea despre cerinta de a trimite Organizatorului Acordul de Participare semnat si stampilat, copie de pe factura care atesta cumpararea Mixului de Produse si scrach cardul continand codul castigator. In urma primirii si verificarii acestor documente, participantul va fi declarat de catre Organizator ca fiind castigator autorizat si va fi anuntat cu privire la premiul castigat si conditiile de utilizare al acestuia. In cazul in care conditiile prevazute in prezentul regulament nu sunt integral respectate de respectivul participant, premiul se va acorda altui participant inregistrat in mod valabil prin tragere la sorti.

 

6.3. Denumirea magazinelor castigatoare impreuna cu premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.infopromotii.ro. Informatia cu privire la publicarea pe site-ul www.infopromotii.ro a denumirii magazinelor castigatoare impreuna cu premiile castigate, va fi mentionata intr-un anunt publicat intr-un ziar de circulatie nationala.

 

6.4. Premiile includ si plata contravalorii asigurarii de calatorie.

 

6.5. Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiilor. Premiile din concurs nu suporta modificari: nu pot fi schimbate data calatoriei, hotelul, destinatia sau alte elemente ale premiului. Persoanele desemnate de catre castigator pentru a participa la excursie, conform Acordului de Participare (vezi articolele 5.3 si 6.6) semnat si stampilat nu vor putea fi modificate sau inlocuite. Neprezentarea persoanei/persoanelor desemnate la aeroport pentru ridicarea premiului echivaleaza cu anularea (totala sau partiala, dupa caz) a premiului respectiv.

 

6.6. Castigatorul trebuie sa puna la dispozitia organizatorilor copie dupa cartea de identitate sau pasaportul celor doua persoane desemnate a beneficia de excursie, in maxim 24 ore de la anuntarea telefonica a premiului.

 

6.7. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care castigatorul nu pune la dispozitie documentele si informatiile necesare in timp util, precum si in cazul in care nu respecta termenele stabilite pentru buna desfasurare a deplasarii sale. De asemenea, Organizatorul nu este raspunzator in cazul in care persoanele castigatoare nu pot parasi teritoriul Romaniei datorita unor interdictii stabilite de autoritatile statului.

 

6.8. Biletele de avion, voucherele de calatorie si asigurarea medicala vor putea fi ridicate de la sediul Organizatorului sau de la reprezentantul Organizatorului care va fi prezent in ziua plecarii la aeroportul international “Henri Coanda” Bucuresti Otopeni, pe baza prezentarii actului de identitate care sa corespunda cu actul trimis pentru validarea premiilor si a scratch cardului in original cu codul unic castigator.

 

 

Art. 7. Taxe si impozite

 

Organizatorul promotiei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina magazinului castigator.

 

 

Art. 8. Regulamentul Programului

 

Regulamentul oficial al Programului „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si poate fi obtinut printr-o cerere scrisa la adresa O.P.1 C.P.18 Bucuresti pe toata perioada Programului sau prin apelarea numarului de telefon 0800.800.508. Prin participarea la Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” organizat de WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

Art. 9. Responsabilitate

 

9.1. Prin inscrierea in Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” organizat de WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 

9.2. Acordurile de participare primite devin proprietatea exclusiva a WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL si nu vor fi returnate.

 

9.3. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

-           Acordurile de Participare deteriorate sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;

-           Acordurile de Participare pierdute sau pentru orice alte probleme cauzate de serviciile postale si/sau de telefonie mobila sau fixa;

-           Pentru eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra Acordurilor de Participare si continutului acestora.

 

9.4. Organizatorul are dreptul de a invalida Acordurile de participare care contin informatii false ori vadit eronate, care au datele completate ilizibil si care nu indeplinesc conditiile de validare.

 

9.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de oprire al Programului in orice moment al acestuia si/sau schimbarea regulilor de participare, obligandu-se totodata sa faca publica hotararea sa in acest sens.

 

 

Art. 10. Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei”, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila in termen de 90 de zile de la data ivirii lor. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

 

 

Art. 11. Diverse

 

11.1. Prin participarea la Programul „Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei” magazinele sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, fara alte obligatii sau plati din partea acestuia.

 

11.2. Organizatorul se obliga sa asigure procesarea datelor cu caracter personal in legatura cu participantii la Program potrivit reglementarilor legale in vigoare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie.

 

11.3. Prin inscrierea la program, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul programului si ca datele lor personale sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS) din partea WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL.

 

11.4. WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de lege si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Baneasa Center, Sos Bucuresti-Ploiesti, nr 17-21, Sector 1, Bucuresti, Romania, Wrigley Romania Produse Zaharoase SRL.

 

12.5. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE SRL.

 

12.6. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Baneasa Center, Sos

Bucuresti-Ploiesti, nr 17-21, Sector 1, Bucuresti, Romania, WRIGLEY ROMANIA PRODUSE ZAHAROASE  SRL se obliga:

-           sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-           sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit,  datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii;

-           sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

12.7. Prezenta promotie poate inceta inainte de durata stabilita la art. 2 al prezentului Regulament, numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa de a continua prezentul Program.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Wrigley - "Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Wrigley - "Cu Juicy Fruit descoperi capitalele Europei"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media