CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Very BIC Choice 2008

Concurs cu premii BIC

Premii: 3 x iPod Shuffle; 3 x iPod Nano; 2 x Music Phone; 1 x Home Cinema.

Acceseaza site-ul www.verybicchoice.com si creeaza-ti un cont completand integral formularul de inscriere. Participa la unul dintre cele 3 jocuri (BIC Mania, BICMe, BIC Superball) si obtine cel mai bun punctaj pentru a putea castiga unul dintre premii.

Perioada promoţiei: 02 iulie - 30 septembrie 2008

Documente conexe

Promotie expirata
17 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CONCURSULUI

VERY BIC CHOICE 2008

Romania

 

 

Articolul 1. Organizatorul Concursului

 

Organizatorul concursului este compania BIC Romania Marketing & Distribution SRL,  inregistrata la Registrul Comertului, cu numarul J/40/16366/94, avand codul de inregistrare fiscala R 6151649 si are sediul in Bucuresti, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3.

Organizatorul, organizeaza un concurs liber (cu intrare libera, fara obligatia de a cumpara) cu titlul “VERY BIC CHOICE”  accesibil prin intermediul urmatoarei adrese de website:www.verybicchoice.com.

Participantii se pot inscrie in concurs prin simpla completare si expediere online a formularului de inscriere pana la data limita. Concursul se va desfasura in trei etape, dupa cum se specifica in Articolul 3 si va avea loc in intervalul 2 iulie 2008 - 30 septembrie 2008, inclusiv.

Acest concurs nu este un joc de noroc.

Concursul va fi anuntat in brosuri, pe internet si in afise.

 

 

Articolul 2. Participarea la concurs

 

2.1 Conditii de participare

Participarea la acest concurs este deschisa tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani sau minorilor care au acordul unui parinte/tutore. Daca participa un minor, se presupune ca acesta a primit incuviintarea necesara.

Participarea la concurs este interzisa tuturor persoanelor care nu indeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care il controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia. De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate in crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea concursului precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti).

Nu ne asumam responsabilitatea pentru inscrierile pierdute datorita erorilor tehnice, pentru inscrierile incomplete, ilizibile sau distruse. Dovada inscrierii in concurs nu reprezinta in mod automat dovada acceptarii.

O persoana se poate inscriere o singura data, la fel si o familie. Familia include toti membrii care locuiesc in aceeasi casa.

 

2.2 Dovada eligibilitatii

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participa la concurs. Persoanele care nu indeplinesc aceste conditii sau care refuza sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participare vor fi excluse automat din concurs, iar in cazul in care castiga, nu-si vor putea revendica niciun premiu sau beneficiu. Mentionam ca persoanele sunt identificate dupa numele de familie, prenume, adresa postala si adresa de email furnizate. In caz de contestatii, aceste elemente vor fi considerate drept autentice.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face verificarile necesare in mod rezonabil, pentru a confirma eligibilitatea unui participant, in conformitate cu Articolul 2.1.

 

2.3 Participarea necorespunzatoare

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude orice participant, in orice moment si fara preaviz daca acel participant a incalcat aceste reguli sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.

 

2.4 Restrictii de inscriere

Pentru a putea participa la acest concurs, partile interesate au nevoie de o conexiune la internet si de o adresa de e-mail. Acestia trebuie sa:

-           acceseze website-ul  urmator in intervalul 2 iulie 2008 si 30 septembrie 2008 la miezul noptii (data si ora conectarii din Romania sunt dovezi valide): www.verybicchoice.com

-           utilizatorii de internet care acceseaza website-ul pentru prima data completeaza un formular de inscriere cu:

  • Numele de familie
  • Prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Confirmarea adresei de e-mail
  • Parola
  • Confirmarea parolei
  • Adresa
  • Orasul
  • Codul postal

Utilizatorii de internet care selecteaza optiunea „retine datele mele de identificare” vor avea instalat un modul cookie pe calculatorul lor, pentru a fi identificati automat cand se reconecteaza de la acelasi calculator.

-           Participantilor li se vor aduce la cunostinta termenii si conditiile participarii.

-           Inscrierea in concurs se poate face doar pe cale electronica. Astfel, inscrierile prin telefon, fax, posta sau e-mail nu pot fi luate in considerare.

 

 

Articolul 3. Mecanismul concursului

 

3.1 Concursul se desfasoara in trei etape

Prima etapa: luna iulie

In luna iulie, concursul se deruleaza in intervalul 2 iulie-31 iulie 2008.

 

A doua etapa: luna august

In luna august, concursul se deruleaza in intervalul 1 august-31 august 2008.

 

A treia etapa: luna septembrie

In luna septembrie, concursul se deruleaza in intervalul 1 septembrie-30 septembrie 2008.

 

Dupa fiecare etapa, concursul se va inchide, se vor selecta si anunta castigatorii in „Galeria castigatorilor” Acceptarea oricarui premiu ii da Organizatorului permisiunea de a publica pe website numele si scorul castigatorului, in „Galeria castigatorilor”, fara ca acesta sa mai beneficieze de alte recompense.

 

In urmatoarea etapa, contul celor inscrisi va fi resetat la 0 (zero). Oricine poate sa se inscrie din nou, dupa cum doreste, in diferitele perioade.

 

Participantii pot sa participe la trei jocuri in cele trei etape:

 

1)         BIC Mania, un joc platforma

2)         BICMe, Chipul Virtual, un joc foto

3)         BIC Superball (joc electronic)

 

3.2 Mecanismul jocurilor

1)         BIC Mania: in acest joc puteti acumula puncte. Aceste puncte pot fi inregistrate in „Galeria castigatorilor”. Cel mai mare punctaj se regaseste in fruntea listei. La finalul primei perioade (2 iulie 2008-31 iulie 2008) cine are cel mai mare punctaj castiga. In caz de egalitate, castiga cel care termina primul traseul. Acelasi principiu este valabil si pentru a doua perioada (1 august 2008-31 august 2008) si pentru a treia perioada (1 septembrie 2008-30 septembrie 2008).

 

Pentru a putea castiga acest joc, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

           Sa acceseze si sa-si furnizeze datele de identificare pe website-ul www.verybicchoice.com .

           Sa joace jocul pana la final si cat de repede cu putinta, acumuland cat mai multe puncte.

 

Jocul e structurat pe mai multe niveluri. Nivelul 1 se desfasoara pe „plaja”, unde concurentul, care si-a creat propriul personaj, poate acumula puncte, poate dobandi o anumita forta si poate depasi obstacolele la terminarea traseului. Daca reuseste, poate trece la al doilea nivel. Acesta are loc in „jungla”. Al treilea nivel se desfasoara in „vestul salbatic”, iar al patrulea nivel este nivelul  „patinajului”. Jocul respecta aceleasi principii pentru toate cele patru niveluri. Cu toate acestea, fiecare nivel are fundale si elemente diferite.

 

            Concurentii pot juca jocul de mai multe ori si pot sa-si imbunatateasca scorul. La finalul perioadei de joc se va tine cont doar de cel mai bun scor al fiecarui participant, scor care va fi anuntat in „Galeria castigatorilor”.

            In cazul in care survine o situatie ex aequo, va castiga concurentul care s-a inscris primul (din punct de vedere al datei si orei).

 

            In caz de victorie, castigatorii vor fi informati la finalul fiecarei etape de joc (in data de 31 iulie, 31 august si, respectiv 30 septembrie) despre cadoul pe care l-au castigat si pe care il vor primi in termen de o luna de la finalul fiecarei perioade de joc.

 

            Premiul va fi trimis la adresa postala furnizata la momentul inscrierii.

 

            Numele castigatorilor vor fi afisate automat pe o anumita pagina care poate fi accesata prin intermediul „Galeriei castigatorilor”.

 

2)         BicMe - in cadrul acestui joc trebuie sa incarcati pe site poza dumneavoastra. Aceasta trebuie sa aiba dimensiunile de 250x250 pixeli si sa nu depaseasca 1 MB. Fotografiile sau textele cu tenta sexuala sau pornografica, care contravin bunului simt, cele cu un continut ofensator, cele care contravin acestor reguli sau spiritului concursului sau cele care sunt considerate a incalca drepturile tertelor parti vor fi indepartate imediat.

 

Participantii care incarca o fotografie declara pe proprie raspundere ca aceasta ii reprezinta pe ei insisi.

 

Fotografia trebuie prelucrata cu ajutorul elementelor grafice (carioci, creioane colorate, etc.) si poate fi decorata intr-un mod original cu diferite accesorii, cum ar fi palarii, frizuri, masti, machiaj, bijuterii, etc.

 

Fotografiile vor fi evaluate de un juriu profesionist format din trei (3) persoane, fiecare acordand fiecarui concurent un punctaj intre 1 si 100 in functie de creativitatea fotografiilor. Lista membrilor juriului va fi stabilita de Organizator. Daca va fi cazul, aceasta va putea suporta modificari. Structura si numarul membrilor juriului pot fi schimbate in orice moment, daca e cazul, pentru a raspunde nevoilor concursului. Juriul isi organizeaza sarcinile dupa cum doreste si decide independent. Deciziile juriului nu pot fi contestate.

 

            In caz de victorie, castigatorii vor fi informati la finalul fiecarei perioade de joc (in data de 31 iulie, 31 august respectiv 30 septembrie) despre cadoul pe care l-au castigat si pe care il vor primi in termen de o luna de la finalul fiecarei perioade de joc.

 

            Premiul va fi trimis la adresa postala furnizata la momentul inscrierii.

 

            Numele castigatorilor vor fi afisate automat pe o anumita pagina care poate fi accesata prin intermediul „Galeriei castigatorilor”.

 

3)         Bic Superball: in cadrul acestui joc electronic, concurentii trebuie sa mentina cat mai mult timp mingea Bic in joc si sa acumuleze puncte atingand diferite obiecte.

 

Acest joc va fi castigat de concurentul care a acumulat cele mai multe puncte cu cele 3 (trei) mingi puse la dispozitie in timpul jocului. In cazul in care survine o situatie ex aequo, va castiga concurentul care s-a inscris primul (din punct de vedere al datei si orei).

 

Concurentii pot juca jocul de mai multe ori si pot sa-si imbunatateasca scorul. La finalul perioadei de joc se va tine cont doar de cel mai bun scor al fiecarui participant, scor care va fi anuntat in „Galeria castigatorilor”.

                       

In caz de victorie, castigatorii vor fi informati la finalul fiecarei perioade de joc (in data de 31 iulie, 31 august si, respectiv 30 septembrie) despre premiul pe care l-au castigat si pe care il vor primi in termen de o luna de la finalul fiecarei perioade de joc.

 

            Premiul va fi trimis la adresa postala furnizata la momentul inscrierii.

 

            Numele castigatorilor vor fi afisate automat pe o anumita pagina care poate fi accesata prin intermediul „Galeriei castigatorilor”.

 

 

Articolul 4. Descrierea si valoarea premiilor

 

Premiile repartizate pe perioada si pe joc (Bic Mania/ BicMe/ Bic Pinball):

ETAPA I 2 - 31 iulie 2008

JOC Bic Mania Bic Superball BicMe
PREMIU 1 iPod Shuffle 1 iPod nano 1 Music Phone


ETAPA II 1 - 31 august 2008

JOC Bic Mania Bic Superball BicMe
PREMIU 1 Music Phone 1 iPod Shuffle 1 iPod nano


ETAPA III 1 - 30 septembrie 2008

JOC Bic Mania Bic Superball BicMe
PREMIU 1 Home Cinema 1 iPod Nano 1 iPod Shuffle


Valoarea totala a premiilor este de 6.000 RON, inclusiv TVA.

 

 

Articolul 5. Expedierea premiilor

 

Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul postei electronice in termen de patru saptamani de la finalul perioadei de joc si li se va solicita verificarea datelor personale. Datele inregistrate pe website trebuie sa fie identice cu cele folosite pentru expedierea premiului. Daca adresa postala nu mai e valabila sau daca concurentul nu raspunde in termen de 10 zile lucratoare de la data instiintarii prin e-mail, se va trage la sorti un alt castigator de pe lista concurentilor eligibili pentru perioada de joc relevanta (Galeria castigatorilor).

 

Premiile vor fi expediate prin posta sau prin curier in termen de 4 (patru) saptamani de la finele perioadei. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru expedieri gresite sau prejudicii pricinuite in timpul expedierii de catre posta sau serviciul de curierat. Castigatorii nu pot schimba premiul in bani sau pe un alt premiu. Daca curierul returneaza un premiu, din orice motiv, sau daca un castigator nu-si revendica premiul inregistrat ca livrat, acesta nu mai poate emite nicio pretentie asupra lui.

 

 

Articolul 6. Proprietate intelectuala

 

Este strict interzisa reproducerea, reprezentarea sau exploatarea tuturor sau oricarei parti a elementelor (grafice, etc.) componente ale concursului sau site-ului. Orice marci simple, figurative, semi-figurative, grafica, nume de produse, toate sunt inregistrare de proprietarii respectivi. Orice folosire, sub orice forma, a acestor elemente este protejata de legile proprietatii intelectuale.

 

 

Articolul 7. Informatii cu caracter personal

 

Orice informatie cu caracter personal, comunicata de catre participanti Organizatorului in timpul concursului, va fi prelucrata in conformitate cu prevederile legii numarul 677/2001 referitoare la protectia vietii private si la prelucrarea datelor caracter personal. In conformitate cu aceasta lege, participantii au dreptul sa acceseze, sa rectifice sau sa-si stearga datele cu caracter personal. Participantii care se opun intrebuintarii datelor lor personale nu (mai) pot participa la concurs.

 

Participantii isi pot exercita drepturile gratuit, inaintand o solicitare in scris, trimisa Organizatorului prin posta, la adresa specificata in Articolul 10 al prezentului regulament (costurile de expediere vor fi rambursate la cerere, la tariful standard, non urgent).

Informatiile personale vor fi folosite exclusiv de Organizator, care se angajeaza sa nu divulge tertelor parti nicio informatie cu caracter personal.

 

Expediind formularul de inscriere, se considera ca participantii accepta acest regulament si consimt ca Organizatorul sa aiba acces la si sa prelucreze datele cu caracter personal pe care le furnizeaza in formularul de inscriere, pentru gestionarea si functionarea concursului, pentru analiza, dar nu in scopuri de marketing direct.

 

 

Articolul 8. Raspunderea

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, schimba, scurta sau extinde prezentul concurs, in cazul in care o impun circumstantele independente de controlul sau, in consecinta, Organizatorul neasumandu-si nicio raspundere.

 

Organizatorul nu va fi tras la raspundere in caz de incident tehnic care impiedica conectarea unui participant sau care duce la pierderea, intarzierea sau expedierea la adresa gresita si nici in caz de inregistrare incompleta a adresei de e-mail a unui concurent.

 

Organizatorul nu va fi tras la raspundere pentru nicio informatie incorecta sau imprecisa care poate fi furnizata fie de utilizatori, fie de website sau orice hardware sau program care are legatura cu organizarea prezentului concurs.

 

Organizatorul nu va fi tras la raspundere daca site-ul va fi inaccesibil pe perioada concursului sau daca adresele furnizate de participanti sunt distruse dintr-o cauza care nu-i poate fi imputata.

 

Organizatorul nu va fi tras la raspundere daca survine vreun incident tehnic legat de folosirea hardware-ului calculatorului unui participant, de accesul acestuia/acesteia la internet si pentru niciun alt tip de incident tehnic.

 

Participarea la concurs presupune cunoasterea si acceptarea caracteristicilor si limitelor internetului, mai ales in ceea ce priveste performantele tehnice, timpul de raspuns pentru consultari, intrebari sau transfer de informatie, riscul de intreruperi si, in general, riscurile inerente oricarei conexiuni sau transmisiuni prin internet, absenta protectiei impotriva insusirii ilegale de date si riscul infestarii cu virusi care circula in retea.

 

Este responsabilitatea fiecarui participant de a-si lua toate masurile necesare pentru a-si proteja impotriva oricarui atac informatiile si/sau orice program detinut pe hardware.

 

In mod similar, Organizatorul nu va fi tras la raspundere daca un participant e intrerupt sau daca participarea acestuia/acesteia nu e luata in considerare datorita unui incident cu linia telefonica.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana din concurs care, prin comportament fraudulos, afecteaza bunul mers al competitiei. Sprijinirea persoanelor fictive va duce la eliminarea imediata din concurs a vinovatului si a persoanelor sprijinite.

 

Nu se exclude raspunderea BIC pentru daune pricinuite prin incalcarea grava si din neglijenta, a indatoririlor de catre BIC sau de catre o persoana angajata de catre BIC.

 

 

Articolul 9. Excluderea participantilor

 

Organizatorul poate anula participarea sau participarile oricarui concurent care incalca prezentul regulament. Participarea poate fi anulata in orice moment, fara preaviz. Organizatorul are dreptul de a elimina orice formular de inscriere care prezinta erori flagrante in ceea ce priveste identitatea participantului. Formularul poate fi eliminat in orice moment, fara preaviz.

 

 

Articolul 10. Acceptarea – Garantarea – Modificarea regulamentului

 

Prin participarea lor, se considera ca, concurentii accepta acest regulament si decizia Organizatorului vis-a-vis de orice contestatie care poate surveni referitor la interpretarea si aplicarea regulamentului.

 

Regulamentul este disponibil pe website-ul (www.verybicchoice.com), pe web site-ul www.infopromotii.ro sau va fi trimis gratuit (costurile de expediere vor fi rambursate la cerere la tarif standard, non urgent), oricui solicita in scris o copie a regulamentului la urmatoarea adresa:

 

BIC Romania Marketing & Distribution SRL

Very BIC Choice

Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, Bucuresti, Romania

 

In cazul unor circumstante exceptionale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica partial sau integral regulamentul, in orice moment, urmand ca participantii sa fie informati printr-un anunt pe website.

 

 

Articolul 11. Revendicari

 

Nu se accepta niciun fel de revendicari dupa o perioada de o luna de la finele sesiunii in cauza.

 

Daca informatiile furnizate de concurent fac imposibila informarea acestuia/acesteia despre castig, sau fac imposibila expedierea premiului, acesta/aceasta va pierde statutul de castigator si nu mai poate face niciun fel de revendicari.

 

 

Articolul 12. Legislatia aplicabila si contestatii

 

Prezentul regulament este guvernat de legislatia romaneasca.

In cazul in care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramane in vigoare.

Se vor intreprinde eforturi pentru solutionarea in afara instantei a oricarei dispute survenite in cadrul concursului.

In cazul in care nu se ajunge la nicio intelegere, aceasta va fi inaintata instantei competente in jurisdictia careia se afla sediul Organizatorului, daca aceasta nu contravine unui ordin public existent.

La o luna dupa inchiderea concursului, nu se vor mai admite contestatii.
Nu avem elemente multimedia.
() in 02 iulie 2008, 09:27
Super concursul.As incerca sa ma joc,dar nu ma pot inregistra,pentru ca nu merge site-ul.Daca voi reusi sa ma inregistrez,ramane de vazut daca voi si castiga.Ce mai,concursul este super.Bafta tuturor participantilor si mie.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 iulie 2008, 17:53
Draga Maria, iti multumim pentru sesizare. Am transmis organizatorilor si speram ca problema se va remedia in cel mai scurt timp. Succes tuturor!
gheorghe (bucuresti) in 02 iulie 2008, 18:38
Este OK. Dar zilele promotiei in care nu ne putem autentifica ce se intampla cu ele?
George (Barlad) in 08 iulie 2008, 20:11
La unul dintre jocuri bila mi-a ramas blocata in unul dintre obstacole,continuand sa acumuleze puncte.Dupa 17 minute si 7000000 de puncte,timp in care am tot sperat ca se va debloca am iesit din joc.Am trimis si organizatorilor un mesaj,mentionand ca nu doresc sa se ia scorul in considerare.
Sorin (Caransebes) in 08 iulie 2008, 21:01
Concursul este atragator dar problema este ca nu te poti inregistra,in rest premiile ar fi bune .Tineti-o tot asa dar vedeti ce faceti cu site-ul.SANATATE SI PUTERE DE MUNCA LA TOTI
mirela (Arad) in 10 iulie 2008, 20:57
buna,comcursul este bun ,problema este ca jocul BIC MANIA nu merge nu pot sa joc de mai multe ori de exemplu ca la BIC SUPERBALL in rest e ok , bafta la totii
Moderator 2 (Infopromotii) in 15 iulie 2008, 13:00
Dragi vizitatori,
Am primit urmatoarele raspunsuri de la organizatori:
"1. Legat de timpul de incarcare a jocului, acesta depinde de tipul de conexiune folosit de utilizatori
2. Pentru jocul Super Ball este necesara citirea cu atentie a instructiunilor de catre utilizator. Jocul trebuie pornit prin apasarea sagetii "down" si nu " up" sau "click".
3. Unii participanti au intampinat o serie de probleme in timpul jocului , nu apar in lista de castigatori - numai primele 200 de scoruri apar in lista; daca utilizatorul se inregistreaza in alta tara dar joaca in Romania rezultatul va fi mentionat in tara de inregistrare
4. Un alt comentariu legat de lista de castigatori: " in lista de castigatori unde se spune ca trebuie sa dai "click" pe un link pentru a verifica lista de castigatori, link-ul nu apare" - exista un buton "Hall of fame" pe care participantii pot da "click" pentru a vedea rezultatele.
5.Unii participanti au semnalat faptul ca nu pot accesa jocul chiar daca au incercat de mai multe ori - toate jocurile functioneaza, este posibil sa se intample din cauza conexiunii"

Mult succes tuturor!
ioana (baia mare) in 09 august 2008, 17:24
concursul este ok insa as dori sa reclam anumite probleme tehnice.in nivelul 4 al concursului bic mania se intampla ca personajul sa nu mai poata sari.se pot face doar miscari inainte si inapoui.poti remedia acest blocaj daca esti atins de una dintre ganganiile cu care trebuie sa te lupti.riscul este insa de a pierde o viata.si...o alta problema in legatura cu care as dori sa aflu un raspuns este in ce conditii se acorda bonusul in concursul bic mania deoarece acest lucru nu este prezentat in instructiuni si cred ..personal ca ar trebui sa fie.deoareec nu imi expli altfel cum se intampla sa iau toate obiectele si implicit sa tremin jocul si sa am 11000 de puncte cand scorul cel mai mare este de 17000.multumesc frumos
ioana (baia mare) in 09 august 2008, 17:27
pentru mirela(arad):pentru a putea sa joci bic mania trebuie sa dai refresh paginii dupa fiecare partida jucata .fara a face acest lucru iti va merge jocul in reluare dupa cum probabil bine ai experimentat.bafta in continuare
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 august 2008, 18:15
Draga Ioana, iata raspunsul primit de la organizatori pentru tine:

"Participantii pot atinge bonusul doar jucand toate nivelele cat de rapid posibil. Bonusul este de maxim 1000 de puncte pentru jocul cel mai rapid".

Succes!
alexandra (bucuresti) in 11 septembrie 2008, 10:45
sall!!! as vrea si eu sa stiu de ce nu merge sa joc "Bic Mania"?????si de ce merge foarte greu jocul "super ball" ?????
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 septembrie 2008, 15:12
Draga Alexandra,
Organizatorii ne-au transmis ca timpul de incarcare al jocului BIC MANIA depinde de tipul de conexiune al utilizatorilor si Super Ball necesita o citire atenta in prealabil a instructiunilor de utilizare. Iti recomandam sa citesti si sectiunea comentarii din pagina acestei promotii pentru a afla mai multe raspunsuri la diferitele probleme intampinate de ceilalti jucatori.
Mult succes!
George (Barlad) in 15 septembrie 2008, 07:25
Buna ziua Tocmai am primit un e-mail in limba engleza care se pare ca ar fi din partea BIC ROMANIA in care sunt anuntat ca am castigat un Ipod shuffle dupa ce am jucat Bic Mania.In mesaj imi erau cerute Numele si prenumele,Adresa si numarul de telefon pentru a mi se expedia premiul.Puteti ,va rog, sa verificati dumneavoastra autenticitatea acestui mesaj? Va multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 15 septembrie 2008, 08:58
Draga George,

Te rugam sa ne trimiti datele complete cu care te-ai inscris in acest concurs prin intermediul rubricii "Contact" din partea de jos a site-ului. Vom consulta organizatorii in privinta autenticitatii mesajului imediat ce primim aceste informatii de la tine.
Mult succes!
Alexandra (Pitesti) in 24 septembrie 2008, 08:59
Buna dimineatza, Mi s-a intamplat si mie la fel ca lui George, bila sa ramana blocata intr-un obstacol dar jocul sa continue. De asemenea am scris mail organizatorilor. Sunt curioasa lui i s-a raspuns ceva?
Moderator 2 (Infopromotii) in 24 septembrie 2008, 11:05
Draga Alexandra,

Vom transmite mesajul tau organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns.

Mult succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 septembrie 2008, 10:19
Salut, Alexandra!
Organizatorii ne-au transmis ca, in functie de modul in care este configurat fiecare computer, pot aparea uneori probleme la jocul Super Ball. Atunci cand scorul este crescut vertiginos din cauza unui astfel de blocaj, sistemul il anuleaza ulterior, deoarece ritmul de crestere nu corespunde cu cel al unei partide jucate normal. Succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Very BIC Choice 2008"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Very BIC Choice 2008

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media