CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Unilever - "Prajituria"

Prajituria

Pe baza punctajului obtinut la inscrierea pe www.prajituria.ro: 1 x bon valoric de 8.680 RON Mobexpert; 130 x kit de bucatarie; 3 x cantar electric de bucatarie Philips; 3 x capac cu platou Yalco; 3 x suport de tort Yalco. Cei care inscriu minim 5 retete primesc o tava de prajituri Rama.
Pe baza punctajului obtinut la inscrierea pe Facebook: 13 x voucher de 400 RON pentru prajituri.

Inscrie-te pe www.prajituria.ro si impartaseste cel putin o reteta magica (pentru mai multe puncte participa la activitatile propuse pe site)pe taramul fermecat al prajiturilor de casa sau inscrie-te pe pagina promotiei de pe Facebook (www.facebook.com/prajituria) si incarca fotografii corespunzatoare tematicilor propuse.

Perioada promoţiei: 01 noiembrie 2010 - 30 ianuarie 2011

Promotie expirata
21 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Citeste si Actele aditionale!

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
"Prajituria"


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
1.1. Organizatorii campaniei promotionale "Prajituria" (denumita in continuare "Promotia") este S.C. Unilever South Central Europe SA. (denumita in continuare "Organizatorul" sau "Unilever"), cu sediul in Ploiesti, Bd. Republicii nr.291, jud.Prahova inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 2200. Prezenta Promotie se desfasoara prin intermediul S.C. netWing International S.R.L, cu sediul in Bd. Constructorilor, nr.20A, Cladirea IPROMET, sector 6, Bucuresti, numita in cele ce urmeaza “Agentia netWing” si S.C. LOWE & PARTNERS S.A. cu sediul in str. Ceasornicului nr. 17, Sector 1, Bucuresti, numita in cele ce urmeaza "Agentia Lowe", iar impreuna numite “Agentiile”.
1.2. Promotia se va derula sub forma unui concurs conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), acesta fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial pe parcursul Promotiei, prin intocmirea unui act aditional la prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare la data comunicarii publice a actului aditional ce contine aceste modificari.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL
2.1. Prezenta Promotie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A PROMOTIEI
3.1. Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania si/sau rezidente in Romania.

SECTIUNEA 4. PERIOADA DE DESFASURARE A PROMOTIEI
4.1. Promotia se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2010 – 30 ianuarie 2011, inclusiv prin intermediul a doua mecanisme: un mecanism desfasurat si implementat prin intermediul site-ului www.prajituria.ro, si un mecanism desfasurat si implementat prin intermediul paginii “prajituria”, gazduita pe portalul Facebook. Fiecare dintre cele doua mecanisme presupune conditii si proceduri distincte de inscriere si participare si ofera consumatorilor posibilitatea de a castiga premii distincte. Perioada de inscriere in Promotie prin intermediul oricaruia din cele doua mecanisme de inscriere, conform Regulamentului, incepe din data de 1 noiembrie 2010 ora 00:00:00 si dureaza pana la data de 30 ianuarie 2011 ora 23:59:59 inclusiv. Intervalul orar zilnic de inscriere in Promotie este 00:00:00 – 23:59:59 inclusiv.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
5.1. Nu pot participa la Promotie angajatii Organizatorului, angajatii agentiilor implicate in implementarea si dezvoltarea acestei Promotii, precum si membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
5.2. La Promotie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul/resedinta in Romania (denumite in continuare "Participanti") cu varsta peste 18 ani, care participa la Promotie in  una din cele doua modalitati de implementare, respectiv prin unul dintre cele doua mecanisme de inscriere, asa cum  sunt descrise la art.7 de mai jos:
a. Primul mecanism implementat prin intermediul site-ului www.prajituria.ro. Consumatorii interesati de participarea in aceasta Promotie, prin acest mecanism,  intra, in oricare zi din perioada de inscriere in Promotie si in intervalul zilnic orar conform art. 4.1. de mai sus pe site-ul www.prajituria.ro (numit in cele ce urmeaza “Site”-ul , proprietatea Organizatorului) si se inscriu in Promotie prin completarea formularului de inscriere cu numele, prenumele, orasul, judetul, data de nastere si adresa sa de e-mail, dobandind astfel un username si o parola; cu username-ul si parola atribuite la momentul inscrierii, fiecare participant va trebui sa se logheze pe Site si sa desfasoare activitati pentru acumularea de puncte, asa cum aceste activitati sunt detaliate la art.7.1.2 de mai jos; pentru inscrierea in Promotie, un participant trebuie sa completeze obligatoriu urmatoarele campuri: numele, prenumele, adresa de e-mail si orasul; campurile constand in data nasterii si judetul nu sunt obligatorii, formularul inregistrandu-se in Promotie chiar daca acestea nu sunt completate de catre participant. 
b. Cel de-al doilea mecanism implementat prin intermediul paginii “prajituria” gazduita pe portalul Facebook; consumatorii interesati sa participe la Promotie prin acest mecanism trebuie sa acceseze pagina aferenta Promotiei, sa se inscrie in Promotie prin completarea formularului electronic de inscriere cu numele, prenumele, orasul, judetul, data de nastere si adresa sa de e-mail, in intervalul zilnic orar conform art. 4.1. de mai sus, si sa uploadeze pe site cate o fotografie, care sa corespunda cu tematica incarcata de Organizator pe  aceasta pagina pentru fiecare zi. Pentru a incarca fotografii, participantul trebuie sa dea “like” la pagina “prajituria” de pe  portalul Facebook. Pentru inscrierea in Promotie, un participant trebuie sa completeze obligatoriu urmatoarele campuri: numele, prenumele, adresa de e-mail si orasul; campurile constand in data nasterii si judetul nu sunt obligatorii, formularul inregistrandu-se in Promotie, chiar daca acestea nu sunt completate de catre participant. 
5.3. Participarea la aceasta Promotie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE
6.1.    In cadrul acestei Promotii se pot castiga urmatoarele premii:
a. in cadrul primului mecanism de concurs desfasurat prin intermediul site-ului www.prajituria.ro, conform sectiunii 7 lit.A de mai jos, se acorda urmatoarele categorii de premii:
- 10 premii saptamanale, constand fiecare intr-un kit format din sort de bucatarie + manusi de gatit , in valoare de 40 ron fiecare;  aceste premii se acorda pentru primii 10 participanti cu punctajul cel mai mare obtinut/inregistrat in Promotie la finalul fiecarei saptamani;
- 3 premii lunare, in total 9 premii per total Promotie, constand in:
i.    3 cantare electrice de bucatarie marca Philips model HR2393, in valoare de 160 (inclusiv tva) ron fiecare (cate unul pe luna);
ii.    3 capace cu platouri marca Yalco din policarbonat, in valoare de 161 ron (inclusiv tva) fiecare (cate unul pe luna);
iii.    3 suporti de tort marca Yalco din policarbonat, in valoare de 55 ron (inclusiv tva) fiecare (cate unul pe luna).
Cele 3 premii lunare se acorda in ordine descrescatoare a punctajului acumulat intr-o luna de participantii la Promotie, astfel incat pentru participantul cu punctajul cel mai mare se acorda premiul constand in cantar electric de bucatarie, pentru urmatorul clasat se acorda premiul constand intr-un capac cu platou, iar pentru ultimul clasat se acorda premiul constand intr-un suport de tort. Participantul cu cel mai mare punctaj acumulat intr-o luna de Promotie ( cea care castiga si cantarul electric) va avea si expunere in vitrina de prajituri existenta pe site.
- premiul cel mare constand intr-un un bon valoric/voucher in valoare de 8.680 ron ( inclusiv TVA), identificat si individualizat prin stampila Organizatorului si codul numeric unic inscris pe fata sa,  in baza caruia castigatorul isi poate achizitiona, in perioada mentionata pe voucher, in aceasta limita valorica, mobilier, decoratiuni si/sau accesorii de la magazinul MOBEXPERT indicat de catre Organizator o data cu predarea bonului valoric. Transportul mobilierului, decoratiunilor si/sau accesoriilor va fi asigurat in mod gratuit de catre Mobexpert, prin reprezentantii sai, in orasele de domiciliu al castigatorului in care acest furnizor are magazine, iar pentru achizitiile facute din alte locatii decat ce a orasului de domiciliu al castigatorului, transportul va fi suportat de catre Agentie. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia premiul ( prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atriburie a premiului. In asemenea cazuri, Organizatorii isi rezerva dreptul de  nu mai atribui premiile respective. Acest premiu se va acorda participantului si/sau participantei, care a acumulat punctajul cel mai mare la finalul concursului.
Toti participantii la acest mecanism al Promotiei, pentru a putea acumula voturi si a castiga unul dintre premiile acestui mecanism, trebuie  sa uploadeze minim o reteta de prajituri pentru a putea castiga premiile inscrise in concurs
b. in cadrul celui de-al doilea  mecanism de concurs implementat prin intermediul paginii “Prajituria”, gazduita pe portalul Facebook, conform sectiunii 7 lit.B de mai jos se acorda:
-  13 premii (cate unul pe saptamana de Promotie), constand fiecare intr-un voucher in suma de  800 ron, cu TVA, in baza caruia castigatorul impreuna cu un insotitor desemnat de acesta, poate beneficia de prajituri la una dintre cofetariile agreate in prealabil de Organizator. Aceste premii se acorda la finalul fiecarei saptamani de Promotie, participantului care a primit/inregistrat in cadrul Promotiei implementate pe portalul Facebook cele mai multe voturi date sub forma de “like-uri”.

c. in plus fiecare participant care inscrie in cadrul site-ului www.prajituria.ro pe perioada Promotiei cel putin 5 retete de prajituri, pentru a caror realizare se utilizeaza produse tip margarina Rama, va primi din partea Organizatorului un premiu, constand intr-o tava de prajituri Rama din teflon in valoare de  7.46 ron ( inclusiv TVA) fiecare.

6.2.     Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei Promotii este de 25.408 ron (inclusiv tva). Valoarea premiilor ce depasesc pragul de 600 ron, este alcatuita din valoarea mentionata la art.6.1 de mai sus, la care se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa.
6.3.    Premiile acordate in cadrul prezentei Promotii nu pot fi inlocuite cu alte premii si/sau produse si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul in care nu poate fi validat nici un castigator desemnat, conform  procedurilor detaliate in acest Regulament sau in cazul in care castigatorul desemnat refuza sau nu accepta premiul (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuz manifestat expres si neechivoc in acest sens), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, premiul ramanand la dispozitia Organizatorului.Un castigator nu poate ceda drepturile asupra premiului unei alte persoane.
6.4.  Procedura de atribuire a fiecarui  premiu este detaliat in Sectiunea 8 din prezentul Regulament.Premiile nu pot fi cedate de castigatori catre terte persoane.

SECTIUNEA 7. MECANISMELE PROMOTIEI
A. Mecanismul  concursului desfasurat pe site-ul www.prajituria.ro (“primul mecanism”)
7.1.1    Pentru a participa la Promotie prin intermediul acestui mecanism, consumatorii interesati trebuie, in perioada si intervalul orar zilnic de inscriere conform art.4.1. de mai sus inclusiv, sa intre pe site-ul www.prajituria.ro, sa completeze formularul electronic de inscriere cu numele, prenumele si adresa de e-mail si sa acumuleze puncte prin intermediul activitatilor detaliate la art.7.1.2 de mai jos, in vederea participarii la Promotie si castigarii unuia dintre premiile mentionate la art. 6 de mai sus.
7.1.2.    Pentru a putea participa la Promotie si a castiga unul dintre premiile detaliate la art.6 de mai sus, participantii pot acumula puncte, oferite de catre Organizator, prin una din urmatoarele activitati:
-    prin incarcarea/adaugarea pe Site, de pe username-ul si parola sa, a unei retete pentru o prajitura neinsotita de o fotografie, un participant va primi din partea Organizatorului cate 15 puncte; pentru fiecare reteta distincta incarcata pe perioada Promotiei, in conditiile detaliate la prezentul punct, un participant va primi cate 15 puncte.
-    prin incarcarea/adaugarea pe Site, de pe username-ul si parola sa, a unei retete pentru o prajitura insotita de o fotografie corespunzatoare, un participant va primi din partea Organizatorului cate 25 puncte;  pentru fiecare reteta distincta insotita de fotografie corespunzatoare, incarcata pe perioada Promotiei, in conditiile detaliate la prezentul punct, un participant va primi cate 25 puncte;
-    pentru fiecare prieten care se inscrie in Promotie cu adresa de e-mail la care s-a trimis o invitatie de pe Site (transmiterea invitatiei se face prin sistemul IT pus la dispozitie de Site, prin introducerea adresei de e-mail a prietenului in compartimentul corespunzator de la sectiunea “Invita un prieten”),  un participant va primi din partea Organizatorului cate 3 puncte/prieten inscris in Promotie;
-    pentru fiecare actiune de share in cadrul portalului Facebook a retetelor inscrise pe Site, un participant va primi din partea Organizatorului cate 3 puncte/reteta ce face obiectul actiunii de share;
-    pentru fiecare vot sub forma de “Like” obtinut pentru retetele promovate in cadrul portalului Facebook , un participant va primi din partea Organizatorului cate 3 puncte/reteta;
-    pentru votul sub forma de “Like” dat pentru pagina “prajituria.ro” existenta in cadrul portalului Facebook, un participant va primi din partea Organizatorului 3 puncte/vot; un participant poate vota prin butonul “like” o singura data pagina ”prajituria” existenta pe portalul Facebook.
-    pentru fiecare vot dat unei retete de prajitura de catre participantii logati cu username si parola (“useri”) la Site, un participant va primi din partea Organizatorului cate 3 puncte/ vot primit/reteta (nu se acorda puncte daca participantul isi voteaza propria reteta, ci numai daca reteta sa a primit voturi din partea altor useri);
7.1.3.    Organizatorul Promotiei nu isi asuma responsabilitatea:
a.    pentru inscrierile incorecte/incomplete in Promotie, inscrierile in care participantii nu au acumulat puncte prin mecanismele detaliate la art.7.1.2 de mai sus, precum si pentru inscrierile efectuate dupa data limita de desfasurare a acesteia, respectiv data de 30.01.2011 ora 23.59.59 inclusiv ;
b.    pentru pierderile sau intarzierile in completarea formularelor electronice si/sau inscrierea fotografiilor, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorilor;
c.    daca  adresa de e-mail mentionata la inscrierea pe site-ul www.prajituria.ro nu poate fi identificata. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Promotie si nici nu il va putea contacta in cazul in care va fi desemnat potential castigator;
d.    pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet si/sau a serverului ce gazduieste site-ul datorita aglomerarii retetelor de internet pe perioadele de trafic intens.   
7.1.4.    Toate formularele electronice de inscriere in Promotie vor fi verificate la momentul primirii/inregistrarii lor in cadrul acesteia, de catre reprezentanti ai Organizatorului, in vederea verificarii indeplinirii conditiilor de participare mentionate in prezentul Regulament.
7.1.5. Organizatorul si agentii sai nu vor fi responsabili pentru inregistrarile incomplete sau incorecte, care nu respecta conditiile mentionate la art.7.1.1 din Regulament, sau pentru cele care nu respecta regulile Promotiei. Astfel de inregistrari nu vor fi valide, iar participantul respectiv nu va fi inregistrat in Promotie cu inscrierea respectiva.
7.1.6. Inscrierile de participare care indeplinesc conditiile mentionate in prezentul Regulament, vor fi validate si inregistrate in cadrul Promotiei.
7.1.7. Nu se considera valide si nu se includ in Promotie materialele fotografice ce contin imagini  preluate din alte surse, ce nu se incadreaza in parametrii si conditiile detaliate in prezentul Regulament sau a caror licenta de utilizare apartine unor terti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru materialele inscrise de participantii la Promotie si isi rezerva drepturile de a elimina din Promotie pe orice participant care transmite materiale fotografice neoriginale, care contin imagini jignitoare, rasiste, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse decat experienta personala a acestuia. De asemenea, daca Organizatorul sau agentii sai vor lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la Promotie sau nu, sau de orice actiune si/sau act de omisiune care ar putea avea (in opinia Organizatorului, care va fi finala) un efect advers asupra Promotiei, Organizatorului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii acestuia, Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice astfel de inscrieri si sa le elimine din Promotie, precum si de a formula orice actiune de despagubire impotriva expeditorului materialelor respective.
7.1.8. Astfel participantii inscrisi in Promotie, expeditori ai mesajelor de inscriere, sunt singurii raspunzatori in fata Organizatorului, oricarui tert si/sau autoritate pentru materialele expediate in cadrul acesteia, si vor raspunde in mod direct pentru orice plangere, petitie, cerere, sanctiune, amenda si/sau prejudiciu suportate si/sau aplicate Organizatorului, Agentiei, vreunui tert si/sau vreunei autoritati.
7.1.9. Organizatorul se obliga sa asigure toate conditiile si suportul tehnic si logistic necesar pentru a se putea depista inscrierile in Campanie, ce contin imagini cu tenta jignitoare, rasista, necorespunzatoare uzantelor sau contrara prevederilor prezentului Regulament.

B. Mecanismul  Promotiei desfasurat pe pagina “Prajituria” gazduita in cadrul portalului “Facebook” (“al doilea mecanism”) - www.facebook.com/prajituria.
7.2.1. Pentru a participa la Promotie prin intermediul acestui mecanism, consumatorii interesati trebuie, in perioada si intervalul orar zilnic de inscriere in Promotie conform art.4.1. de mai sus, sa viziteze pagina “Prajituria” existenta in cadrul portalului Facebook, sa posteze cate un material fotografic corespunzator  tematicii incarcate de Organizator zilnic pe pagina Promotiei si sa participe la discutiile generate de temele postate zilnic de Organizator pe aceasta pagina, comentandu-le.
7.2.2. Pe baza comentariilor si a materialelor fotografice, postate de un participant pentru temele Organizatorului in cadrul paginii Prajituria.ro de pe protalul Fcebook, un participant poate fi votat de ceilalti vizitatori ai acestei pagini.
7.2.3. Votarea participantului se face prin accesarea butonului “Like” pus la dispozitie de sistemul IT al web site-ului, pe care este implementata aceasta Promotie. Voturile exercitate de pe conturi de “Facebook” create dupa data inceperii Promotiei de titulari, care nu s-au inscris in Promotie si care nu au avut alta activitate in comunitatea Facebook decat acordarea de voturi, precum si voturile care au fost acordate participantilor inscrisi in Promotie de pe conturi care s-au desfiintat pana la data finalizarii Promotiei nu vor fi luate in considerare la desemnarea castigatorului Promotiei. De asemenea, daca in urma verificarii in detaliu a voturilor provenite de pe conturile celor care sunt suspectati de o eventuala frauda (conturi fictive), se descopera un numar relevant de voturi (care ar putea influenta castigatorul Promotiei) cu profil indisponibil in spate, atunci se vor anula toate aceste voturi de pe conturi fictive.
7.2.4    Participantul care acumuleaza intr-o saptamana de Promotie, respectiv in intervalul de luni ora 00:00:00 si pana in ziua de duminica a saptamanii respective, ora 23:59:59, cele mai multe voturi, pe baza voturilor oferite de membrii comunitatii Facebook, va fi desemnat  castigatorul acelei saptamani.
7.2.5.    Nu se considera valide si nu se includ in Promotie materialele fotografice ce contin imagini  preluate din alte surse, ce nu se incadreaza in parametrii si conditiile detaliate in prezentul Regulament sau a caror licenta de utilizare apartine unor terti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru materialele inscrise de participantii la Promotie si isi rezerva drepturile de a elimina din Promotie pe orice participant care transmite materiale fotografice neoriginale, care contin imagini jignitoare, rasiste, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse decat experienta personala a acestuia. De asemenea, daca Organizatorul sau agentii sai vor lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la Promotie sau nu, sau de orice actiunea si/sau act de omisiune care ar putea avea (in opinia Organizatorului, care va fi finala) un efect advers asupra Promotiei, Organizatorului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii acestuia, Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice astfel de inscrieri si sa le elimine din Promotie, precum si de a formula orice actiune de despagubire impotriva expeditorului materialelor respective.
7.3.    In cazul in care in oricare dintre cele doua mecanisme, exista cazuri in care doi participanti au acelasi numar de voturi acumulate, va fi desemnat castigator, cel care a atins primul numarul respectiv de voturi.

SECTIUNEA 8. DESEMNAREA CASTIGATORILOR SI ACORDAREA PREMIILOR
8.1.    Castigatorii premiilor Promotiei vor fi desemnati de catre o comisie formata dintr-un repezentant al Organizatorului si un reprezentant al Agentiei LOWE, in functie de numarul de voturi acumulate de catre participantii la Promotie, pe perioada derularii acesteia prin fiecare mecanism in parte. Astfel, in cadrul acestei Promotii procedura de desemnare a castigatorilor celor doua mecanisme va fi urmatoarea:
-     castigatorii celor 10 premii saptamanale acordate in cadrul primului mecanism, vor fi desemnati in fiecare zi de luni, din saptamana urmatoare celei pentru care se efectueaza desemnarea castigatorilor; castigatorii vor fi desemnati in ordine descrescatoare a punctelor acumulate, din totalitatea celor inscrisi in baza de date a Promotiei, pe site-ul www.prajituria.ro si care au acumulat puncte in saptamana respectiva prin desfasurarea activitatilor mentionate la art.7.1.2 de mai sus; 
-    castigatorii celor 3 premii lunare acordate in cadrul primului mecanism, vor fi desemnati in primele 3 zile lucratoare din luna urmatoare celei pentru care se efectueaza desemnarea castigatorilor; castigatorii vor fi desemnati in ordine descrescatoare a punctelor acumulate, din totalitatea celor inscrisi in baza de date a Promotiei, pe site-ul www.prajituria.ro si care au acumulat puncte in luna respectiva prin desfasurarea activitatilor mentionate la art.7.1.2 de mai sus; 
-    castigatorul marelui premiu acordat in cadrul primului mecanism, va fi desemnat in data de 03.02.2011,  din toti participantii la Promotiei in  perioada 1 noiembrie 2010- 30 ianuarie 2011; castigatorul acestui premiu va fi desemnat participantul ce a acumulat pe perioada Promotiei cele mai multe puncte prin desfasurarea activitatilor mentionate la art.7.1.2 de mai sus
si
-     castigatorii celor 13 premii saptamanale acordate in cadrul Promotiei prin cel de-al doilea mecanism de implementare, vor fi desemnati in fiecare zi de luni, din saptamana urmatoare celei pentru care se efectueaza desemnarea castigatorilor; castigator saptamanal va fi desemnat participantul, care a acumulat in saptamana anterioara, cele mai multe voturi pe baza comentariilor si materialelor fotografice postate la temele Organizatorului existente pe pagina Prajituria.ro de pe portalul Facebook. 
8.2.    Castigatorii desemnati in cadrul acestei Promotii, vor fi contactati pe adresa de e-mail inscrisa prin formularul electronic de inscriere pe site, in termen de 24 de ore de la desemnarea fiecaruia ca potential castigator pentru a fi instiintat despre castigarea premiului, conditiile si modalitatile in care acesta va intra in posesia premiului. Contactarea castigatorilor si validarea lor preliminara se face de reprezentantii agentiei netWing, in calitate de reprezentanti ai Organizatorului.
8.3. In cazul primirii unui e-mail de instiintare, castigatorul trebuie sa contacteze Organizatorul in termen de maxim 2 (doua) zile lucratoare de la data primirii e-mail-ului, la numarul de telefon indicat in cadrul mail-ului pentru validare. In cazul in care castigatorul in discutie nu contacteaza Organizatorul in termenul mentionat, acesta va fi invalidat si isi va pierde calitatea de castigator, fara nicio despagubire din partea Organizatorului. In cazul in care un castigator este invalidat, premiul va fi acordat urmatorului clasat de pe lista in perioada respectiva, respectiv participantului cu cele mai mari punctaje/multe voturi acumulate. In cazul contactarii telefonice a Organizatorului de catre potentialul castigator, acesta din urma trebuie sa confirme participarea sa la Promotie, precum si datele comunicate prin formularul electronic de inscriere in Promotie. Daca datele comunicate de potentialul castigator coincid cu cele comunicate prin formularul de inscriere, acestuia ii vor fi solicitate numele, prenumele, data nasterii si adresa completa, dupa obtinerea in prealabil a acordului expres si neechivoc pentru introducerea datelor sale personale in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentia netWing, in vederea validarii preliminare telefonice si atribuirii premiului.
8.4. Imposibilitatea participantului de a comunica telefonic datele inscrise in formularul electronic, constatarea unor neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele inscrise in formular sau refuzul potentialului castigator, manifestat expres si neechivoc, cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea ca potential castigator si pierderea dreptului de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, iar reprezentantii Organizatorului vor proceda in vederea desemnarii altui castigator in ordinea punctajului acumulat. In cazul in care si castigatorii se gasesc in vreuna dintre situatiile mentionate anterior in acest articol, acestia pierd dreptul de atribuire a premiilor, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, iar premiile in discutie raman la dispozitia Organizatorului.
8.5. Premiile impozabile, respectiv cu valoare de peste 600 de ron, acordate in cadrul Promotiei vor fi puse in posesia castigatorilor prin grija Organizatorului in termen de 60 zile de la data validarii lor preliminare telefonice, prin curier. Castigatorii sunt obligati sa prezinte reprezentantului Organizatorului actul de identitate in original, in caz contrar Organizatorul rezervandu-si dreptul de a-l invalida si de a nu mai atribui premiul respectiv. De asemenea, in cazul in care reprezentantul Organizatorului constata existenta oricaror neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele din documentul de identitate prezentat de castigator, acesta va fi invalidat fara nicio despagubire sau alt premiu in contrapartida, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.
8.6. Validarea finala a castigatorilor premiilor impozabile si atribuirea premiilor se va consemna printr-un proces-verbal, semnat de reprezentantul Organizatorului si castigator,in care se va include si CNP-ul castigatorului, necesar pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.
8.7.    Pentru premiile constand in vouchere Mobexpert se va detalia prin intermediul procesului – verbal de predare primire durata de valabilitate a acestui voucher, magazinele din reteaua Mobexpert unde acesta poate fi utilizat, conditiile de utilizare (una sau mai multe operatiuni comerciale), voucherele fiind individualizate printr-o stampila si semnatura  Organizatorului.
8.8.    In cazul in care castigatorul nu valorifica voucherul in perioada de valabilitate a acestuia, dupa expirarea acestuia voucherul se va anula, castigatorul pierzand suma de bani neutilizata, fara nicio despagubire din partea Organizatorului. De asemenea, daca un castigator depaseste pragul valoric al voucherului, acesta va suporta personal diferenta de pret dintre valoarea voucherului si valoarea produselor achizitionate.
8.9.    Premiile a caror valoare este sub 600 de ron vor fi expediate castigatorilor cu confirmare de primire si valoare declarata pe adresa comunicata de acestia telefonic,  in termen de 60 zile de la data validarii lor telefonice preliminare. Agentia va asigura in numele Organizatorului expedierea premiilor catre castigatori. Acestea vor fi expediate prin Posta Romana, prin colet postal. Coletul postal va fi trimis cu confirmare de primire fiecarui castigator. Organizatorul isi asuma responsabilitatea prin imputernicitul sau, S.C. netWing International S.R.L, sa expedieze premiile Promotiei in conditii de siguranta si in ambalaje corespunzatoare, cu afisajul FRAGIL, in scopul pastrarii integritatii si calitatii acestora. Organizatorul si Agentia netWing nu isi asuma nicio raspundere pentru coletele care ajung la castigatori in conditii degradate ca urmare a viciilor de manipulare a Postei Romane. In acest caz, Posta Romana va oferi Organizatorului prin intermediul S.C. NetWing International S.R.L despaguriri, conform tarifelor in vigoare.

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
9.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Promotiei, prelucreaza datele personale ale participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr.2220
9.2.    Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea inscrierii in Promotie, validarii si atribuirii premiului si dupa caz, indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii (in cazul premiilor impozabile).
9.3. Organizatorul si Agentiile garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. Persoanele vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladirea B1-B2, et. 4, Sector  1, Bucuresti, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
9.4. Persoanele vizate au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Persoanele vizate au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Persoanele vizate vor  transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C Unilever South Central Europe S.A, cu adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladirea B1-B2, et. 4, Sector  1, Bucuresti

SECTIUNEA 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR
Lista cu numele tuturor câstigatorilor Promotiei va fi publicata pe site-ul www.prajituria.ro dupa validarea acestora, respectiv pana cel târziu în data de 14.02.2011.

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA
11.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
11.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Promotiei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Promotie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 12. LITIGII SI FRAUDE
12.1 In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.
12.2 Eventualele reclamatii legate de derularea si implementarea Promotiei se vor putea trimite pe durata Promotiei, asa cum este reglementata in prezentul Regulament pe urmatoarea adresa: S.C Unilever South Central Europe S.A, cu adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladirea B1-B2, et. 4, Sector  1, Bucuresti Dupa data publicarii castigatorilor conform acestui Regulament, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
12.3 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Promotii.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI
13.1 Prin participarea la aceasta Promotie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
13.2. Aceasta Promotie nu e sponsorizata, sustinuta sau administrata de, sau in asociatie cu   Facebook. Participantii la aceasta Promotie inteleg ca informatiile furnizate de catre ei in cadrul Promotiei sunt destinate Organizatorului si nu sunt adresate catre Facebook. Informatia pe care participantii o furnizeaza in cadrul acestei Promotii va fi utilizata doar de Organizator prin intermediul Agentiilor, in conditiile prezentului Regulament.   Organizatorul este singurul raspunzator in fata participantilor pentru  intrarile acestora in Promotie. Orice intrebari, comentarii, reclamatii in legatura cu aceasta Promotie, urmeaza a fi adresate direct Organizatorului si solutionate de catre acesta.
13.3. Regulamentul Promotiei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe adresa S.C Unilever South Central Europe S.A, cu adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.42-44, Cladirea B1-B2, et. 4, Sector 1, Bucuresti, cu mentiunea “pentru campania promotionala “Prajituria”.
Prezentul Regulament a fost redactat si atestat de Cabinet av. Simona Coman din Campina, astazi 28.10.2010, in 5 exemplare, din care 4 s-au eliberat partii.
S.C. Unilever South Central Europe S.A.
Nu avem elemente multimedia.
CLEMENTINA (Branistea) in 02 noiembrie 2010, 09:37
E o promotie interesanta,dar nu pot trimite formularul de inscriere.Ceva nu functioneaza!
lucia (caracal) in 02 noiembrie 2010, 15:06
buna ziua! am si eu o intrebare: de ce nu se poate modifica reteta???in cazul in care am gresit ceva??? si am postat 2 retete: de ce niciuna nu are poza in cazul in care eu le-am pus poza??
Moderator 2 (Infopromotii) in 02 noiembrie 2010, 16:38
Pentru Clementina (Branistea): site-ul functioneaza - cea mai buna dovada este numarul retetelor deja publicate; roaga un prieten sa verifice setarile programului cu care accesezi internetul.

Pentru Lucia (Caracal): asigura-te ca pozele sunt originale si respecta restrictiile tehnice stabilite de organizator.

Mult succes tuturor!
lucia (caracal) in 03 noiembrie 2010, 16:40
Sa stiti ca zanele bune au nevoie si de printi...:)))
ALINA (BUCURESTI) in 03 noiembrie 2010, 16:52
Mie mi-au fost respinse niste retete pe motiv ca au m-ai fost gasite pe net, este posibil pentru ca am participat la un concurs cu ele, in cazul asta ce-i de facut? Retetele sunt ale mele, nu-s copiate...
Gabriela Loredana (Brasov) in 04 noiembrie 2010, 14:30
Buna ziua! Sunt o zana care am inscris retete pe site si am o intrebare. Eu sunt din Brasov iar in momentul in care m-am inregistrat pe site nu am putut selecta ca judet Brasovul pentru ca nu apare. Si am setat orasul Bacau( care apare de 2 ori) Ce se intampla in acest caz.
elena (bucuresti) in 04 noiembrie 2010, 14:55
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Cum pot vedea ce punctaj am si cum ma poate vota cineva pe site? va multumesc. Astept un raspuns. Elena Ilie.
Moderator 2 (Infopromotii) in 04 noiembrie 2010, 18:24
Draga Alina (Bucuresti),
Te rugam sa ne scrii pe formularul de contactare adresa de email cu care ti-ai creat contul pe www.prajituria.ro pentru a o trimite organizatorilor spre verificare.

Draga zana Gabriela Loredana (Brasov),
Organizatorii au remediat aceasta problema - poti seta acum, din contul tau, judetul in care salasluiesti. Mult succes!
() in 05 noiembrie 2010, 10:54
Aceiasi problema precum o are Clementina o am si eu.M-am inscris si mi s-a cerut activarea linkului.Problema este ca mesajul primit era gol.Nu continea nimic pentru activarea contului.Ce pot face?
Moderator 2 (Infopromotii) in 05 noiembrie 2010, 12:31
Draga Elena (Bucuresti),
Draga Veronica,

Va rugam sa scrieti la adresa contact@prajituria.ro pentru raspuns/ rezolvarea problemei. Mult succes!
Gabriela Loredana (Brasov) in 06 noiembrie 2010, 14:44
Buna ziua! In cat timp se valideaza retetele?Ca azi am trimis mai devreme si e validata, dar am mai scris aseara si nu mi-au aparut inca si nici nu am primit mail ca au fost respinse. Va multumesc!
Gabriela Loredana (Brasov) in 07 noiembrie 2010, 18:41
Buna ziua! Am o intrebare si nu stiu daca am inteles bine- poate ma poate ajuta cineva care vede ce am scris. Daca sunt inscrisa la aceasta promotie si imi fac cont, postez retete eu primesc puncte daca dau share pe facebook la retetele mele sau pot sa trimit pe face book si retetele altor concurente? Va multumesc!
Gabriela Loredana (Brasov) in 08 noiembrie 2010, 10:58
Buna ziua! Va mai deranjez cu o intrebare am vazut pe site ca s-au afisat castigatoarele primei saptamani de concurs printre care sunt si eu.Insa nu inteleg de ce la topul lunar apar alte castigatoare cu punctaje mult mai mici. Si in contul meu imi spune ca sunt pe primul loc in clasamentul saptamanal si pe 53 in cel lunar. Nu inteleg? Care top lunar daca abia de o sapt a inceput concursul?
ginela (draganesti-olt) in 13 noiembrie 2010, 10:58
Buna ziua! As dori sa stiu daca se pentru cele 5 retete inscrise pe site se mai trimite tava din partea organizatorilor. Multumesc !
Moderator 2 (Infopromotii) in 15 noiembrie 2010, 12:01
Draga Gabriela Loredana (Brasov),
Draga Ginela (Draganesti-Olt), Organizatorii va pun la dispozitie adresa de email contact@prajituria.ro pentru eventuale nelamuriri. Mult succes!
lucia (caracal) in 28 noiembrie 2010, 02:05
oare cum este posibil caa o concurenta sa faca 200 de prajituri intr-o luna de promotie????hai sa fim seriosi!!!!
Chiriuc (bucuresti) in 05 decembrie 2010, 20:24
Daca lucreaza intr-o cofetarie sau patiserie face 200 de prajituri intr-o saptamana.
() in 10 decembrie 2010, 12:40
De ce nu mai pot intra pe siteul Prajituria?Cand intru nu mi se afisaza nimic.Ce se intampla?
Moderator 2 (Infopromotii) in 10 decembrie 2010, 13:05
Draga Veronica (Bucuresti),
Site-ul functioneaza - am testat si noi si nu sunt probleme.
() in 15 decembrie 2010, 20:03
Am o mare nelamurire.Pe pagina mea de concurs Prajituria nu am vazut nici un comentariu postat.Insa azi am constatat cu stupoare ca am o multime de comentarii ale altor persoane,care asteptau raspuns.Cum este posibil sa nu pot vedea nici un comentariu?Iar azi cand le-am vazut,nu le pot raspunde pentru ca nu pot. Si mai am o intrebare.Acesta se presupune un concurs dedicat dulciurilor.Cum este posibil ca unele concurente sa nu aiba nici macar o poza a produsului cu care participa.Cum este posibil sa castigi un concurs cu ceva ce nu ai?Normal era sa fie postata reteta si poza.Asa toata lumea poate scrie o reteta dintr-o carte de bucate si gata este participant.Sper sa se poata face ceva in acest sens.
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 decembrie 2010, 12:08
Draga Veronica (Bucuresti),
Te rugam sa scrii un mesaj in acest sens si sa-l expediezi pe adresa contact@prajituria.ro.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Unilever - "Prajituria""

Ultima actualizare: 08 feb. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Unilever - "Prajituria"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media