CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Tipp-Ex Rally Race

Concurs cu premii Tipp-Ex

Premiul I: 1 x weekend pentru 2 persoane la Saint Tropez, Franta. Premiile II: 50 x MP3 Player.

Inscrie-te pe www.50tipp-ex.com completand integral si corect formularul de participare si joaca “Tipp-Ex Rally Race” de cate ori vrei, pentru a obtine cel mai bun timp posibil. Daca iti inviti un prieten sa joace si el, folosind optiunea “invita un prieten” de pe site-ul jocului disponibila dupa fiecare cursa, poti primi un bonus de viteza. Un participant poate invita maximum 4 prieteni. Premiul I va fi acordat participantului care a obtinut cel mai bun timp. Premiile II vor fi acordate participantilor clasati pe locurile 2-51 in ordinea celor mai buni timpi obtinuti.

Perioada promoţiei: 01 martie - 30 aprilie 2009

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

NOTA:
Regulamentul acestei promotii a fost modificat printr-un act aditional pe care il vei gasi in forma sa integrala la sectiunea "documente conexe" de mai sus. Citeste actul aditional pentru a afla mai multe detalii despre desfasurarea cursei.


REGULAMENTUL CONCURSULUI „TIPP-EX RALLY RACE”

România

 

 

Articolul 1 Organizator/ Perioada competitiei 

 

Compania BIC Romania Marketing & Distribution SRL – denumita in continuare Organizator, este înregistrata la Registrul Comertului, cu numarul J/40/16366/94, având codul de înregistrare fiscala R 6151649 si are sediul în Bucuresti, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, sector 1. Organizatorul organizeaza un concurs liber (cu intrare libera, fara obligatia de a cumpara) cu titlul “Tipp-Ex Rally Race  accesibil prin intermediul urmatoarei adrese de website: www.50tipp-ex.com. Participantii se pot înscrie în concurs prin simpla completare si expediere online a formularului de înscriere pâna la data limita. Concursul se va derula timp de doua luni, dupa cum se prevede la Articolul 3 si va avea loc în intervalul 1 Martie - 30 Aprilie (inclusiv) 2009.

Aceste concurs nu este un joc de noroc.

Concursul va fi anuntat în brosuri, pe internet si în afise.

 

 

Articolul 2 Participarea la concurs

 

2.1 Conditii de participare

 

Participarea la acest concurs este deschisa tuturor cetatenilor români cu vârsta peste 18 ani sau minorilor care au acordul unui parinte/tutore. Daca participa un minor, se presupune ca acesta a primit încuviintarea necesara.

Participarea la concurs este interzisa tuturor persoanelor care nu îndeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care îl controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia. De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate în crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea concursului precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti). Nu ne asumam responsabilitatea pentru înscrierile pierdute datorita erorilor tehnice, pentru înscrierile incomplete, ilizibile sau distruse. Dovada înscrierii nu reprezinta în mod automat automat dovada acceptarii. O persoana se poate înscriere o singura data, la fel si o familie (exemplu: daca o familie are trei membri, familia se poate inscrie doar o singura data in concurs, nu de trei ori). Familia include toti membrii care locuiesc în aceeasi casa.

 

2.2 Dovada eligibilitatii

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participa la concurs. Persoanele care nu îndeplinesc aceste conditii sau care refuza sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participare vor fi excluse automat din concurs, iar în cazul în care câstiga, nu-si vor putea revendica niciun premiu sau beneficiu. Mentionam ca persoanele sunt identificate dupa numele de familie, prenume, adresa postala si adresa de email furnizate. În caz de contestatii, aceste elemente vor fi considerate drept autentice.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a face verificarile necesare în mod rezonabil, pentru a confirma eligibilitatea unui participant, în conformitate cu Articolul 2.1.

 

2.3 Participarea necorespunzatoare

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude orice participant, în orice moment si fara preaviz daca acel participant a încalcat aceste reguli sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.

 

2.4 Restrictii de înscriere

 

Pentru a putea participa la acest concurs, partile interesate au nevoie de o conexiune la internet si de o adresa de e-mail. Acestia trebuie sa:

-           acceseze website-ul  urmator în intervalul 1 martie 2009 si 30 aprilie 2009 la miezul noptii (data si ora conectarii din România sunt dovezi valide): www.50tipp-ex.com

-           utilizatorii de internet care acceseaza website-ul pentru prima data completeaza un formular de înscriere cu:

Numele de familie

Prenumele

Adresa de e-mail

Confirmarea adresei de e-mail

Parola

Confirmarea parolei

Adresa

Orasul

Codul postal

Utilizatorii de internet care selecteaza optiunea „retine datele mele de identificare” vor avea instalat un modul cookie pe calculatorul lor, pentru a fi identificati automat când se reconecteaza de la acelasi calculator.

 

-           Participantilor li se vor aduce la cunostinta termenii si conditiile participarii.

-           Înscrierea în concurs se poate face doar pe cale electronica. Astfel, înscrierile prin telefon, fax, posta sau e-mail nu pot fi luate în considerare.

 

 

Articolul 3 Mecanismul concursului

 

3.1 Concursul se desfasoara intr-o singura etapa

 

Concursul consta din 1 perioada de joc, care începe în 1 Martie 2008 si se încheie în 30 Aprilie 2009.

Fiecare participant poate participa la jocul „Tipp-Ex Rally Race” în aceasta perioada, dupa ce se înregistreaza.

Fiecare participant înregistrat poate reintra în competitie ori de câte ori doreste, utilizând formularul de intrare si trimitând din nou adresa sa de email si parola.

Rubrica “Timpii mei” arata lista de rezultate a participantului. Doar participantul însusi are acces la rubrica proprie “Timpii mei”.

La miezul noptii în ultima zi a perioadei, jocul va fi închis. Câstigatorii finali for fi selectati în functie de aceste reguli si de timpii realizati de ei. Participantul care obtine cel mai bun timp dintre toti ceilalti participanti este câstigatorul Premiului 1. Participantii care obtin al doilea timp si pana la al cincizecilea, inclusiv, vor câstiga Premiul 2, asa cum este el descris la articolul 4 de mai jos. Doar cel mai bun timp dintre toate participarile fiecarui participant va fi luat în considerare. Fiecare participant poate câstiga un singur premiu (Vezi articolul 4). Un participant se poate considera câstigator doar dupa ce primeste prin mail o confirmare si dupa ce a raspuns la aceasta confirmare (Vezi articolul 5). În cazul unui timp egal, câstigatorul al carui scor a fost primit primul (cel mai devreme) pe serverul jocului va fi câstigatorul final.

 

3.2 Mecanismul jocurilor

 

Jocul este o cursa digitala. Fiecare participant trebuie sa-si conduca masina cât mai repede pe parcursul a 3 ture. Lovirea unui competitor sau a unui obstacol, deplasarea în afara drumului predefinit, frânele prea dese sau prea din timp care încetinesc masina, deplasarea în contrasens, toate acestea vor avea un impact negativ asupra scorului (timpului) participantului.

Fiecare participant poate câstiga un timp bonus pentru fiecare cursa pe care o încheie invitând maxim 4 prieteni. Acest lucru se face completând 1, 2, 3 sau 4 adrese de e-mail în formularul ”Invita un prieten” care va fi disponibil dupa fiecare cursa. http://www.50tipp-ex.com. Bonusul de timp va fi cuprins în “Timpii mei” si va consta dintr-o reducere de 1 secund(e) pentru fiecare prieten invitat care se înregistreaza pe www.50tipp-ex.com. Un participant poate invita doar un prieten care nu e înca înregistrat si fiecare prieten poate fi invitat o singura data pe durata concursului.

 

 

Articolul 4 Descrierea premiilor

 

Imaginile, culorile sau descrierile premiilor de pe site sau de pe orice alt tip de comunicare cu privire la competitie sunt cu caracter de indicatie. Participantul nu poate cere un premiu identic acestor imagini sau descrieri.

Seriile din aceasta lista reprezinta locul în clasament obtinut în concurs.

 

Premiul I

Un week end pentru 2 persoane la Saint Tropez, Franta

Excursia cuprinde:

- Cazare la Hotel **** pentru 2 persoane, 2 nopti, intr-un apartament junior

- Mic dejun bufet servit in camera

- Acces gratuit la piscina, sauna si hammam

- Sesiune de jumatate de zi pentru jet ski; 2 ore instructaj

- 1 dejun sau 1 cina servita la hotel

- Bilete de avion dus-intors pentru 2 persoane. Plecarea catre si de la destinatie se face din Bucuresti.

 

Valoare excursiei este de 8,600 Ron, inclusiv t.v.a.

Cheltuielile legate de procurarea documentelor legale necesare calatoriei (daca este cazul) vor fi suportate integral de catre castigator.

Perioada excursiei va fi de comun acord agreata cu agentia de turism care organizeaza excursia, dar si cu castigatorul, functie de disponibilitatile de cazare ale hotelului si a cursei de avion, iar valoarea excursiei nu poate depasi 8,600Ron, inclusiv tva. Excursia poate avea loc oricand pana la sfarsitul datei de 31 decembrie 2009, data limita, in conditiile mai sus mentionate.

 

Premiul II

50 bucati MP3 Player

 

Valarea unitara a unui MP3 Plater este de 153.52 ron, inclusiv t.v.a. Valoarea totala a premiilor constand in MP3 Player este de 7,676 Ron, inclusiv t.v.a.

 

Numarul total de premii acordat in cadrul prezentului concurs este de 51.

Valoarea totala a premiilor este de 16,276 Ron, inclusiv t.v.a.

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori (unde este cazul) in conformitate cu legea 571/ 2003, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Articolul 5 Expedierea premiilor

 

Câstigatorii vor fi anuntati prin intermediul postei electronice în termen de patru saptamâni de la finalul perioadei de joc si li se va solicita verificarea datelor personale. Datele înregistrate pe website trebuie sa fie identice cu cele folosite pentru expedierea premiului. Daca adresa postala nu mai e valabila sau daca concurentul nu raspunde în termen de 10 zile lucratoare de la data înstiintarii prin e-mail, se va trage la sorti un alt câstigator de pe lista concurentilor eligibili pentru perioada de joc relevanta (Galeria câstigatorilor).

Un participant se poate considera câstigator doar dupa ce primeste prin mail o confirmare si dupa ce a raspuns la aceasta confirmare.

Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru emailuri de notificare ce nu pot fi trimise. Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru emailuri de la participanti ce nu pot fi primite.

Premiile vor fi expediate prin posta sau prin curier în termen de 4 (patru) saptamâni de la finele perioadei. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru expedieri gresite sau prejudicii pricinuite în timpul expedierii de catre posta sau serviciul de curierat. Câstigatorii nu pot schimba premiul în bani sau pe un alt premiu. Daca curierul returneaza un premiu, din orice motiv, sau daca un câstigator nu-si revendica premiul înregistrat ca livrat, acesta nu mai poate emite nicio pretentie asupra lui.

 

 

Articolul 6 Proprietate intelectuala

 

Este strict interzisa reproducerea, reprezentarea sau exploatarea tuturor sau oricarei parti a elementelor (grafice, etc.) componente ale concursului sau site-ului. Orice marci simple, figurative, semi-figurative, grafica, nume de produse, toate sunt înregistrare de proprietarii respectivi. Orice folosire, sub orice forma, a acestor elemente este protejata de legile proprietatii intelectuale.

 

 

Articolul 7 Informatii cu caracter personal

 

Orice informatie cu caracter personal, comunicata de catre participanti Organizatorului în timpul concursului, va fi prelucrata în conformitate cu prevederile legii numarul 677/2001 referitoare la protectia vietii private si la prelucrarea datelor cu caracter personal. În conformitate cu aceasta lege, participantii au dreptul sa acceseze, sa rectifice sau sa-si stearga datele cu caracter personal. Participantii care se opun întrebuintarii datelor lor personale nu (mai) pot participa la concurs.

Participantii îsi pot exercita drepturile gratuit, înaintând o solicitare în scris, trimisa Organizatorului prin posta, la adresa specificata în Articolul 10 al prezentului regulament.

Informatiile personale vor fi folosite exclusiv de Organizator, care se angajeaza sa nu divulge tertelor parti nicio informatie cu caracter personal.

Expediind formularul de înscriere, se considera ca participantii accepta acest regulament si consimt ca Organizatorul sa aiba acces la si sa prelucreze datele cu caracter personal pe care le furnizeaza în formularul de înscriere, pentru gestionarea si functionarea concursului, pentru analiza, dar nu în scopuri de marketing direct.

 

 

Articolul 8 Raspunderea

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a anula, schimba, scurta sau extinde prezentul concurs, în cazul în care o impun circumstantele independente de controlul sau, în consecinta, Organizatorul neasumându-si nicio raspundere.

Organizatorul nu va fi tras la raspundere în caz de incident tehnic care împiedica conectarea unui participant sau care duce la pierderea, întârzierea sau expedierea la adresa gresita si nici în caz de înregistrare incompleta a adresei de e-mail a unui concurent.

Organizatorul nu va fi tras la raspundere pentru nicio informatie incorecta sau imprecisa care poate fi furnizata fie de utilizatori, fie de website sau orice hardware sau program care are legatura cu organizarea prezentului concurs.

Organizatorul nu va fi tras la raspundere daca site-ul va fi inaccesibil pe perioada concursului sau daca adresele furnizate de participanti sunt distruse dintr-o cauza care nu-i poate fi imputata.

Organizatorul nu va fi tras la raspundere daca survine vreun incident tehnic legat de folosirea hardware-ului calculatorului unui participant, de accesul acestuia/acesteia la internet si pentru niciun alt tip de incident tehnic.

Participarea la concurs presupune cunoasterea si acceptarea caracteristicilor si limitelor internetului, mai ales în ceea ce priveste performantele tehnice, timpul de raspuns pentru consultari, întrebari sau transfer de informatie, riscul de întreruperi si, în general, riscurile inerente oricarei conexiuni sau transmisiuni prin internet, absenta protectiei împotriva însusirii ilegale de date si riscul infestarii cu virusi care circula în retea.

Este responsabilitatea fiecarui participant de a-si lua toate masurile necesare pentru a-si proteja împotriva oricarui atac informatiile si/sau orice program detinut pe hardware.

În mod similar, Organizatorul nu va fi tras la raspundere daca un participant e întrerupt sau daca participarea acestuia/acesteia nu e luata în considerare datorita unui incident cu linia telefonica.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana din concurs care, prin comportament fraudulos, afecteaza bunul mers al competitiei. Sprijinirea persoanelor fictive va duce la eliminarea imediata din concurs a vinovatului si a persoanelor sprijinite.

Nu se exclude raspunderea BIC pentru daune pricinuite prin încalcarea grava si din neglijenta, a îndatoririlor de catre BIC sau de catre o persoana angajata de catre BIC.

 

 

Articolul 9 Excluderea participantilor

 

Organizatorul poate anula participarea sau participarile oricarui concurent care încalca prezentul regulament. Participarea poate fi anulata în orice moment, fara preaviz. Organizatorul are dreptul de a elimina orice formular de înscriere care prezinta erori flagrante în ceea ce priveste identitatea participantului. Formularul poate fi eliminat în orice moment, fara preaviz. Participantii care se înregistreaza si joaca într-o tara în care nu-si au domiciliul legal vor fi descalificati. Organizatorul are dreptul, dar nu este obligat sa raspunda la reclamatii din partea participantilor cu privire la înregistrarea, excluderea, descalificarea, pozitia lor în clasament sau pretul lor.

 

 

Articolul 10 Acceptarea – Garantarea – Modificarea regulamentului

 

Prin participarea lor, se considera ca concurentii accepta acest regulament si decizia Organizatorului vizavi de orice contestatie care poate surveni referitor la interpretarea si aplicarea regulamentului.

 

Regulamentul este disponibil pe website-ul www.50tipp-ex.com si www.infopromotii.ro sau va fi trimis gratuit oricarei persoane care solicita o copie a acestui regulament.

Regulamentul poate fi cerut la tel: 021 312 61 50, pe fax: 021 312 61 91 sau in scris la urmatoarea adresa:

 

BIC Romania Marketing & Distribution SRL

Tipp-Ex 50 de ani aniversari

Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, sector 1, Bucuresti, România

 

În cazul unor circumstante exceptionale, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica partial sau integral regulamentul, în orice moment, urmând ca participantii sa fie informati printr-un anunt pe website.

 

 

Articolul 11 Revendicari

 

Nu se accepta niciun fel de revendicari dupa o perioada de o luna de la finele sesiunii în cauza.

Daca informatiile furnizate de concurent fac imposibila informarea acestuia/acesteia despre victorie, sau fac imposibila expedierea premiului, acesta/aceasta va pierde statutul de câstigator si nu mai poate face niciun fel de revendicari.

 

 

Articolul 12 Legislatia aplicabila si contestatii

 

Prezentul regulament este guvernat de legislatia româneasca.

În cazul în care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramâne în vigoare.

Se vor întreprinde eforturi pentru solutionarea în afara instantei a oricarei dispute survenite în cadrul concursului.

În caz ca nu se ajunge la nicio întelegere, aceasta va fi înaintata instantei competente în jurisdictia careia se afla sediul Organizatorului, daca aceasta nu contravine unui ordin public existent.

La o luna dupa închiderea concursului, nu se vor mai admite contestatii.

 

Nu avem elemente multimedia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 martie 2009, 14:32
Salut, Constantin!
Am transmis intrebarea ta organizatorilor promotiei si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine. Iti dorim mult succes.
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2009, 13:51
Salut, Constantin! Am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Participantii isi pot vedea numai scorul propriu in acest concurs. Scorul altor participanti nu este facut public datorita unor probleme de asigurare a intimitatii tuturor participantilor. Participantii nu se pot dezabona singuri de la jocul Tipp-Ex Rally Race, insa daca trimit numele si parola la contact.rom@50tipp-ex.com, admin-ul Bic va dezactiva si sterge contul."
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Tipp-Ex Rally Race"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Tipp-Ex Rally Race

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media