CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

The JOE Promotion

The JOE Promotion

Promotia in care poti castiga premiul pe care ti-l doresti! Intra pe www.thepromotion.ro si vezi ce poti castiga!

Introdu pe www.thepromotion.ro codul promotional de pe ambalajele JOE in casuta indicata, din pagina premiului pe care vrei sa-l castigi. Fiecare cod inscris reprezinta sansa la un premiu; mai multe coduri, mai multe sanse. Poti alege oricate premii vrei, atat timp cat inscrii in pagina fiecarui premiu un cod promotional diferit.

Perioada promoţiei: 15 februarie - 15 decembrie 2011

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„The JOE Promotion”
 15 februarie 2011 – 15 decembrie 2011

SECTIUNEA  1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.1.    Organizatorii campaniei promotionale pentru consumatori "The JOE Promotion" (denumita in continuare "Campania") sunt S.C. NESTLE ROMANIA S.R.L. (denumita in continuare "Organizatorul" sau "Nestle Romania"), cu sediul in Str. George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168 si SC Interactions Marketing SRL, cu sediul in Str. Pictor Iosif Iser, nr. 19, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/10813/2010, Cod unic de inregistrare RO8184502, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 10558, in calitate de coorganizator, numita in cele ce urmeaza "Agentia".
1.2.     Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei.  Astfel de modificari vor intra in vigoare de la data autentificarii Actului Aditional de catre Notarul Public.

SECTIUNEA  2. TEMEIUL LEGAL
2.1.    Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata.

SECTIUNEA  3. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
3.1.    Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA  4. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
4.1.     Campania va incepe in data de 15 februarie 2011 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 15 decembrie 2011 ora 23:59:59, ora Romaniei. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data de incheiere a prezentei Campanii. Noua data va fi comunicata prin Act Aditional la prezentul Regulament si va intra in vigoare de la data autentificarii Actului Aditional de catre Notarul Public.
4.2.     Inregistrarea in Campanie prin trimiterea unui cod valid in conformitate cu Sectiunea 7 de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 15 februarie 2011 ora 00:00:00, ora Romaniei si 15 decembrie 2011 ora 23:59:59, ora Romaniei. Orice cod  trimis inainte de data 15 februarie 2011 ora Romaniei 00:00:00 sau dupa data de 15 decembrie 2011 ora Romaniei 23:59:59 nu va fi luat in considerare.

SECTIUNEA  5. DREPTUL DE PARTICIPARE
5.1.     Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii Nestlé Romania SRL, angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale Nestlé Romania SRL si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
5.2.     La Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul/resedinta in Romania (denumite in continuare „Participanti”) cu varsta de minim 16 ani impliniti la data inceperii campaniei care trimit cel putin un cod promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului JOE al produselor participante, un cod joker sau un cod extra, respectand prezentul Regulament. Codul poate fi trimis completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro). Conform Sectiunii 12 din prezentul Regulament, persoanele sub 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal (parinte/ tutore legal), aceasta insemnand completarea de catre reprezentantul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea uneia din variantele prevazute in casuta de acord de comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro).
5.3.     Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA  6. PRODUSELE PARTICIPANTE
6.1.     La aceasta Campanie participa urmatoarele produse ce contin pe ambalaj codul promotional format din 14 caractere alfanumerice, comercializate pe teritoriul Romaniei de catre Nestlé Romania:

JOE Vanilie 200g
JOE Vanilie 50g
JOE Vanilie Glazurate 200g
JOE Glazurat 16g
JOE Cacao 80g
JOE Cacao 50g
JOE Cacao 200g
JOE Caramel 25g
JOE Cacao Glazurate 80g
JOE Cacao 350g
JOE Alune 200g
JOE Joyz 36g
JOE Joyz 140g
JOE Ciocolata cu lapte 200g
JOE XXL Ciocolata cu lapte 50g
JOE Lamaie 50g
JOE Lamaie 200g
JOE Mar si Scortisoara 50g
JOE Mar si Scortisoara 200g
JOE Rom de post 13,5g
JOE Rom de post 200g
JOE AERO Ciocolata cu lapte 24g
JOE AERO Aroma de portocala 24g

Ambalajele produselor participante la Campanie sunt ambalaje standard, care, in plus fata de informatia obisnuita, vor contine un cod format din 14 caractere alfanumerice, tiparit pe exteriorul ambalajului produselor participante in promotie. Organizatorul isi rezerva dreptul ca pe parcursul campaniei sa adauge noi produse participante in promotie anuntate prin Act Aditional la prezentul Regulament.
Ambalajele produselor Joe care nu contin cod promotional format din 14 caractere alfanumerice, tiparit pe exteriorul ambalajului, nu participa in promotie.

SECTIUNEA  7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
7.1.     Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat la Sectiunea 6, sa foloseasca codul inscriptionat pe produs, un cod joker sau un cod extra si sa se inscrie in Campanie intre 15 februarie 2011 ora 00:00:00, ora Romaniei si 15 decembrie 2011 ora 23:59:59, ora Romaniei trimitand codul tiparit pe exteriorul ambalajului produselor participante, respectiv codul joker sau extra prin:
a) accesarea web-site-ului www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro) si crearea unui cont, daca nu au deja unul creat in promotiile anterioare JOE (de pe site-ul www.indraznestesitu.ro), prin completarea unui formular de inregistrare, mentionand:
(*) Nume, Prenume
(*) Data nasterii
(*) Sex M/F
Adresa: (*) Strada, Nr., Bloc, Scara, Apartament, (*) Judet/Sector, (*) Localitate  (domiciliul stabil)
(*)Telefon Mobil valid care ii apartine sau la care are acces
(*) E-mail
(*) Parola si Confirmare parola
ID Messenger/ Retea Messenger
(*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site

(*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si utilizeaza site-ul www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.
(*) Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU
Cum ati aflat despre aceasta promotie? TV/internet/prieteni/reviste, ziare/in magazine/ambalaj produse Joe/altele (va rugam sa specificati)
(*) Am citit si sunt de acord cu disclaimerul alaturat referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal
(*) codul de pe ambalajul participant la promotie, codul joker sau codul extra (introdus in pagina cu descrierea premiului pe care doreste sa-l castige)

b) accesarea web-site-ului www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), selectarea paginii cu premiul dorit si completarea unui formular, mentionand:
(*) codul de pe ambalajul participant la promotie, codul joker sau codul extra
(*) nume si prenume
(*) e-mail
(*) mobil
(*) data nasterii
(*) Cod securitate CAPTCHA introdus exact asa cum apare pe site
(*) Confirmarea consultarii si acceptarii, in calitate de reprezentant legal (parinte/ tutore) al minorului care viziteaza si utilizeaza site-ul www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), a Termenilor si Conditiilor si a Politicii de confidentialitate mentionate pe acest site.
(*) Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU
(*) Am citit si sunt de acord cu disclaimerul alaturat referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal

Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.

7.1.1.     In cazul in care se constata ca exista erori de tiparire/productie (luand ca exemplu, dar fara a ne limita la aceasta, coduri greu lizibile inscriptionate pe ambalaje) si cumparatorul unui produs participant face dovada existentei acestor erori in termen de 5 zile de la data sesizarii adresate Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a acorda cumparatorului un cod extra in termen de 1 zi lucratoare de la primirea dovezii cu care acesta poate participa la Campanie in perioada specificata la Sectiunea 4.

Pentru a acorda sanse egale tuturor participantilor la promotie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in urmatoarele conditii:
-    daca Participantul a cumparat un produs al carui ambalaj contine un cod promotional cu erori de tiparire (de exemplu, dar fara a ne limita la acestea, coduri greu lizibile) si face dovada existentei erorilor in termen de 5 zile de la semnalarea problemei catre Organizator, prin prezentarea catre Organizator a ambalajului original.
-    Daca participantul introduce un cod promotional si primeste mesajul „Eroare cod! Pentru detalii sunati la 0800 8 637 853 (Romtelecom) sau la 021 204 4000”. In acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica situatia respectiva, urmand ca in functie de rezultatul verificarilor sa ii ofere sau nu Participantului un cod extra in termen de 1 zi lucratoare de la primirea dovezii. Situatiile mentionate mai sus pot fi solutionate pana in ultima zi de desfasurare a campaniei, 15.12.2011, ora Romaniei 18h00.

Codurile extra au acelasi statut ca si codurile promotionale de pe ambalajele produselor participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform sectiunii 7.1 din prezentul Regulament.
7.2 Coduri joker: De asemenea, in perioada 15 februarie 2011 ora Romaniei 00:00:00 si 15 decembrie 2011 ora Romaniei 23:59:59, Participantii se pot inscrie in Campanie folosind coduri joker. Codurile joker se obtin daca un Participant respecta cumulat urmatoarele:

a) Participantul isi face un cont pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro) conform instructiunilor de la art 7.1.
b) Se logheaza in contul sau de pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), intra in pagina „Chestionar” si raspunde la toate intrebarile afisate. In momentul in care apasa butonul trimite, primeste un cod joker (pe adresa de email cu care s-a inscris in promotie) pe care il poate inregistra in promotie conform prevederilor prezentului Regulament.
c) Pe intreaga perioada a Campaniei, un utilizator logat poate completa o singura data chestionarul si, respectiv, primeste un singur cod joker aferent completarii integrale a chestionarului.
Participantii care au completat Chestionarul in promotiile anterioare nu au dreptul sa-l mai completeze/modifice.
Codurile joker au acelasi statut ca si codurile inscriptionate pe ambalajele JOE participante la promotie si pot fi folosite pentru inscrierea in Campanie conform Sectiunii 7.1 din prezentul Regulament.
7.3.     Participantul trebuie sa pastreze ambalajul JOE original si sa il trimita catre Organizator in cazul in care Participantul va fi declarat castigator. Ambalajul cu codul promotional valid trebuie sa fie intreg, sa contina cele 14 caractere alfanumerice, astfel incat acestea sa fie usor de identificat. Participantii trebuie sa pastreze ambalajele cu codurile promotionale inscrise in promotie pana la publicarea listei finale a castigatorilor, continand toti castigatorii validati. Castigatorii vor fi publicati pe masura ce vor fi validati.
7.4.     Pentru ca o inscriere pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro) sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
7.4.1.     Sa contina un cod  promotional valid sub forma XXXXXXXXXXXXXX (14 caractere alfanumerice);
7.4.2.     Codul  promotional valid sa fie primit de Organizator in perioada 15 februarie 2011 ora 00:00:00, ora Romaniei si 15 decembrie 2011 ora 23:59:59, ora Romaniei;
7.4.3.     Codul promotional sa fie trimis cu respectarea prezentului Regulament;
 
7.5.    Un Participant are dreptul sa participe in Campanie cu un numar nelimitat de coduri si are dreptul sa castige un numar nelimitat de premii. Cu un cod promotional valid inscris in Promotie, un Participant are posibilitatea de a castiga un singur premiu. Un Participant poate opta pentru mai multe premii in masura in care inscrie in pagina fiecarui premiu un cod promotional diferit.

7.6.    Participantii nu au dreptul sa se inscrie in promotie folosind mai multe numere de telefon mobil sau adrese de e-mail. Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze situatiile de acest gen si sa invalideze toate inscrierile in promotie ale Participantului care s-a inscris folosind mai multe numere de telefon mobil sau adrese de e-mail.

7.7. MESAJELE CAMPANIEI:

7.7.1.     Pentru fiecare cod inscris pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro) in perioada Campaniei, in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns afisat pe formularul de inscriere dupa completarea acestuia care va avea un mesaj de acest tip:
Felicitari! Ai inscris un cod in promotia JOE. Un mesaj de validare a codului a fost trimis pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in promotie. Verifica e-mailul, inclusiv folder-ul Spam/ Bulk. Nu uita sa pastrezi ambalajul. Pentru detalii scrie-ne la rubrica contact.nestle@ro.nestle.com sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din reteaua Romtelecom) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!
7.7.2.     in perioada Campaniei, pentru fiecare cod inscris pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro) in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi, in cel mult 24 de ore, un mesaj, pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in Promotie, de tipul:

a) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Felicitari! Codul este valid. Te-ai inscris la The JOE Promotion. Pastreaza ambalajul pentru validare! Pentru detalii suplimentare scrie-ne la rubrica contact.nestle@ro.nestle.com sau suna la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

b) in cazul in care codul primit in perioada Campaniei nu este corect, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Cod incorect! Trimite codul promotional tiparit pe ambalajul Joe, fara semne de punctuatie sau alte caractere si pastreaza ambalajul! Detalii suplimentare pe www.thepromotion.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

c) daca un cod corect a mai fost inscris in promotie sau exista o eroare a sistemului de inregistrare a codurilor, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Eroare cod! Detalii suplimentare la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Succes!

d) daca pe toata perioada Campaniei un total de 100 (o suta) coduri incorecte sunt inscrise pe website de pe aceeasi adresa de IP, Organizatorul isi rezerva dreptul sa investigheze daca este vorba despre o frauda (de exemplu, dar fara a se limita la numarul mare de coduri incorecte inscrise in Campanie de pe respectivul IP si/sau intervalul de timp scurt in care codurile respective au fost trimise). In cazul sesizarii unui caz de frauda, Organizatorul isi rezerva dreptul sa restrictioneze accesul in promotie al unuia sau a mai multor conturi/inscrieri pe website de pe acea adresa de IP. In acest caz, se va trimite pe adresa de e-mail urmatorul mesaj:
Adresa de IP XXXXXXX a incalcat Regulamentul campaniei Joe. Detalii suplimentare pe www.thepromotion.ro sau la Infoline 08008 637 853 (apel gratuit accesibil din Romtelecom, de luni pana vineri, intre orele 9h00-18h00, cu exceptia sarbatorilor legale) sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.
7.7.3.     Organizatorul nu este raspunzator pentru e-mailurile care nu ajung la destinatie, incluzand, dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic, pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului.
7.7.4.     Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info line 08008 637 853 (numar gratuit apelabil din reteaua Romtelecom) intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale sau la numarul 021 204 4000 (numar cu tarif normal stabilit de retelele de telefonie fixa sau mobila. Pentru numarul 021 204 4000, Participantul trebuie sa solicite transferul la Serviciul Consumatorului), intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.
7.7.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul mesajelor de raspuns pe parcursul Campaniei, fara o notificare prealabila.

SECTIUNEA  8. PREMIILE  ACORDATE
8.1.     In cadrul prezentei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

NR. CRT.

Premiu

Data

publicare

Data

expirare

Bucati

Pret

fara TVA

(EURO)

Pret

fara TVA

(RON)

Price (total) Euro

1

Vespa LX 50 4T

15.feb.11

15.mai.11

1

2150

9180.5

2150

2

Urbanears Headphones

15.feb.11

14.mar.11

1

95

405.65

95

3

Sanyo Xacti

15.feb.11

16.mar.11

1

195

832.65

195

4

Amazon's Kindle

15.feb.11

28.mar.11

1

250

1067.5

250

5

Fitbit

15.feb.11

18.mar.11

1

115

491.05

115

6

Pantone Tin Boxes (set 5 bucati)

15.feb.11

07.mar.11

1

35

149.45

175

7

Grassy Lawn Charging Station

15.feb.11

08.mar.11

1

30

128.1

30

8

Roland HD1

15.feb.11

02.apr.11

1

625

2668.75

625

9

Nest 8-piece Bowl Set

15.feb.11

28.feb.11

1

70

298.9

70


Valoarea totala bruta a premiilor (inclusiv TVA ) este in suma de RON 22.409. Valoarea totala bruta a premiilor este estimativ calculata tinant cont de un curs de schimb 1 EURO= 4. 2700 RON.
„Data publicare” reprezinta momentul in care un premiu este publicat/ afisat pe site-ul campaniei. Din mometul publicarii, Participantii la campanie pot intra in pagina respectivului premiu si isi pot exprima dorinta de a castiga respectivul premiu prin introducerea unui cod promotional de pe produsele JOE conform sectiunii 7 din prezentul regulament. Ora de start pentru „data publicare” va fi intodeauna 00:00:00, ora Romaniei.
„Data expirare” reprezinta data limita pana la care un Participant poate introduce coduri promotionale pentru un premiu afisat pe site-ul Campaniei. Ora limita pentru „data expirare” va fi intodeauna 23:59:59, ora Romaniei.
Organizatorul isi rezerva dreptul sa suplimenteze numarul de premii oricand in intervalul prezentei Campanii. Premiile suplimentare (numele, descrierea si valoarea premiilor) vor fi specificate pe site-ul Campaniei, dar si intr-un Act Aditional la prezentul Regulament.

Descriere premii:
1) Vespa LX 50 4T
Motor: Monocilindru Hi-PER4, 4 timpi
Cilindree: 49 cmc
Combustibil: Benzina fara plumb
Lubrifiere: Separata cu amestecare automata
Cutie de viteze: Variator automat CVT cu server de cuplu
Inaltime sa: 775 mm
Greutate: 102 Kg
Capacitate rezervor: 8,5 litri
Viteza maxima: 45 Km/h (limitata)
2) Urbanears Headphones
Casti pliabile, dimensiune ajustabila (marime universala), 120 cm/ 47" (fir din material textil), mufa stereo de 3.5 mm
3) Sanyo VPC-CG20EXBK-B Xacti CG20 Full HD Dual Camcorder with 10M Photos and HDMI
Camera video Full HD, rezolutie 1920 x 1080, 5x optical zoom, fotografii de 10-megapixel, upload YouTube, Digital Image Stabilizer
4) Amazon's Kindle (Kindle 3G Wireless Reading Device, Free 3G + Wi-Fi, 3G Works Globally, Graphite, 6" Display with New E Ink Pearl Technology)
Marine Display: diagolala     6"
Tip Display: E Ink Pearl
Marime:  7.5" x 4.8" x 0.335"
Greutate: 8.7 ounces
Storage     3,500 carti
Baterie (Wireless Off) 1 luna
Baterie (Wireless On) 10 zile
5) Fitbit
Tracker pentru consumul de calorii din timpul exercitiilor fizice si din timpul somnului.
6) Pantone Tin Boxes
Cutie metalica, dreptunghiulara, in culori Pantone, dimensiuni: 11.8" w x 8.7" d x 4.3" h
7) Grassy Lawn Charging Station
Covoras cu iarba artificiala care ascunde cablurile in momentul reincarcarii diferitelor gadgeturi.
Dimensiuni: 11" x 7" x 4.35"
8) Roland HD1 (ROLAND HD-1 PRACTICE E-DRUM SET)
Set de tobe electronice
9) Nest 8-piece Bowl Set
Recipient masura mic (1/4 cup)
Recipient masura mediu (1/3 cup)
Recipient masura Mare (1/2 cup)
Recipient masura XL (1 cup)
Castron mic (17 fl oz)
Castron mare (152 fl oz)
Sita (58 fl oz)
Strecuratoare: 101fl oz
Overall Size: 12.8" t x 10.2" w x 5.3" t

SECTIUNEA  9. ACORDAREA PREMIILOR, TRAGERILE LA SORTI
9.1. Pentru fiecare premiu din prezenta Campanie va avea loc o extragere aleatoare prin care se vor desemna momentele castigatoare pentru respectivul premiu. La tragerea la sorti vor participa un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si va fi asistata de un notar public. Pentru toate premiile din Campanie se vor extrage momente castigatoare cuprinse intre data publicarii ziua:ora:minutul:secunda :00:00 si data expirarii ziua:ora:minutul:secunda :59:59 ale respectivului premiu. Momentul castigator va avea urmatorul format: [zi/ora/minut/secunda] pentru fiecare premiu al promotiei. Premiul poate fi castigat de primul Participant care introduce un cod valid in sau imediat dupa momentul desemnat castigator, dar nu mai tarziu de data expirarii ziua:ora:minutul:secunda :59:59  ale respectivului premiu.
Urmatorul Participant care introduce un cod promotional valid imediat dupa Participantul care a inregistrat codul in momentul norocos este considerat Rezerva. In cadrul prezentei Campanii, este luata in considerare 1 (o) singura Rezerva pentru fiecare premiu in parte. Daca pentru un anumit premiu nu exista nicio intrare in promotie sau nu exista nicio intrare in promotie dupa momentul desemnat castigator, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda premiul respectiv, acesta ramanand in posesia Organizatorului.
9.2. Astfel, pentru fiecare premiu mentionat in prezentul Regulament si in viitoarele Acte Aditionale va exista un moment norocos in urma caruia va fi acordat respectivul premiu.
9.3.    Castigatorii Premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda premiul unei alte persoane. Nu se ofera contravaloarea in bani a premiilor din prezenta Campanie.
9.4.    Odata ce premiul este inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

SECTIUNEA  10. CONDITII DE VALIDARE
10.1.     Pentru ca un Participant sa fie validat castigator trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
    Sa indeplineasca conditiile prevazute in Sectiunea 5 a prezentului Regulament;
Sa achizitioneze cel putin un produs participant la Campanie individualizat prin ambalajul inscriptionat cu codul promotional sub forma XXXXXXXXXXXXXX (14 caractere alfanumerice) (vezi Sectiunea 6 - PRODUSE PARTICIPANTE) sau sa foloseasca un cod joker;
Sa se logheze in contul sau sau sa-si creeze un cont, sa intre in pagina premiului pe care doreste sa-l castige, sa completeze in formularul de inscriere de pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro) codul tiparit pe partea exterioara a ambalajului JOE, un cod joker sau codul extra, in perioada 15 februarie 2011 ora Romaniei 00:00:00 si 15 decembrie 2011 ora Romaniei 23:59:59;
Ambalajul JOE trebuie sa fie intreg si original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau orice alte reproduceri ale ambalajului) si sa permita citirea cu usurinta a codului promotional valid. In cadrul validarii, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica validitatea numarului de telefon care insoteste codul castigator la inscrierea in promotie.
Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului JOE, codul extra sau codul joker sa fie identic cu cel primit de Organizator si inscris pe www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro).
Codul promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului JOE sa fie intreg si lizibil; Validarea castigatorilor care participa la Campanie pe baza codurilor extra se va efectua pe baza acestora si a ambalajului JOE pe pentru care  a primit codul extra.
Codul  sa fi fost trimis fara semne de punctuatie sau alte caractere, intocmai cum este mentionat pe partea exterioara a ambalajului JOE, in functie de produsul participant la Campanie conform Sectiunii 6.
Castigatorii nu vor fi validati in urmatoarele cazuri:
10.2.1    Participantul caruia i s-a alocat un Premiu nu indeplineste prevederile Sectiunii 11 de mai jos;
10.2.2.    Constatarea oricaror neconcordante intre codul care a stat la baza atribuirii premiului si cel comunicat pe site-ul www.thepromotion.ro, duce la invalidare si pierderea dreptului de atribuire a premiului respectiv;
10.2.3.     Participantul in cauza nu poate face dovada detinerii ambalajului JOE in original ce contine un cod promotional valid care a stat la baza atriburii premiului;
10.2.4.    Numarul de telefon cu care Participantul respectiv s-a intregistrat in promotie nu este valid sau nu poate fi apelat din orice motiv care nu tine de Organizator.
10.3.     Organizatorul nu va acorda nicio despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

SECTIUNEA  11. PROCEDURA DE VALIDARE  SI INMANARE A PREMIILOR
11.1. La data de expirare a fiecarui premiu, Organizatorul va stabili castigatorii in baza momentelor norocoase.
In decursul a 2 zile lucratoare dupa desemnarea unui Participant ca si castigator, un reprezentant al Organizatorului va face 3 incercari telefonice de a contacta fiecare Castigator, in intervale de timp diferite (de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00).
Daca pe site castigatorul (i) nu a trecut niciun numar de telefon valid (ii) numarul de telefon nu este corect (la numarul respectiv nu poate fi gasit Participantul) din orice motiv sau (iii) castigatorul nu raspunde pe parcursul a 2 zile lucratoare la niciunul dintre cele 3 apeluri, calitatea de castigator ii este retrasa. Premiul se va acorda rezervei daca respecta conditiile de validare ca si in cazul castigatorilor.

In cazul in care, pentru un anumit premiu, si castigatorul si rezerva sunt invalidate, premiul nu se mai acorda si ramane in posesia Organizatorului.

Castigatorul trebuie sa trimita in termen de maxim 7 zile lucratoare de la anuntare, la adresa Str. George Missail nr.50, sector 1, Bucuresti, cod postal 011543 cu mentiunea Campania „The JOE Promotion” (prin POSTA, recomandata cu confirmare de primire) urmatoarele:
a) ambalajul JOE ce contine codul castigator (nu si in cazul in care Participantul a castigat cu un cod joker) si/sau ambalajul in baza caruia s-a acordat codul extra castigator.
b) copie dupa actul de identitate personal sau al parintelui/tutorelui legal in cazul in care un participant castiga un premiu cu valoare mai mare de 600 RON si o declaratie pe propria raspundere precum ca indeplineste conditiile de participare mentionate in prezentul regulament, Sectiunea 5. Declaratia trebuie sa contina urmatoarele informatii, conform model prezentat in Anexa 1 din prezentul regulament: nume, prenume, adresa postala conform buletin/ CI, numar de telefon.
Daca participantul refuza sa trimita documentele solicitate de Organizator sau daca plicul cu documente nu ajunge la adresa solicitata de Organizator si mentionata mai sus in termen de maxim 7 zile lucratoare de la contactarea sa, calitatea de castigator ii este retrasa. Premiul se acorda Rezervei in cazul in care indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament. In cazul in care, pentru un anumit premiu, si castigatorul si rezerva sunt invalidate, premiul nu se mai acorda si ramane in posesia Organizatorului. Conditiile de validare a unei rezerve vor fi aceleasi ca si in cazul castigatorului.
Organizatorul nu este raspunzator pentru plicurile care nu ajung la destinatie sau ajung la destinatie cu intarziere (depasind termenul de 7 zile precizat mai sus) dintr-o eroare a postei sau orice alt motiv care nu tine de Organizator.

Toate premiile vor fi livrate prin curier in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data primirii documentelor necesare din partea castigatorului, conform Sectiunii prezente In cazul in care Participantul nu este gasit la adresa comunicata, curierul ii va lasa un aviz in cutia postala/usa cu informatiile de contact si va incerca o a doua livrare in cel mult 48 de ore. Daca nici la a doua livrare Castigatorul nu este gasit la adresa, premiul va fi returnat si va ramane in posesia Organizatorului fara niciun fel de obligatie fata de respectivul Participant a carui calitate de Castigator ii este retrasa. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru modalitatea de livrare a premiului sau daca premiul care nu ajunge la destinatie ori ajunge deteriorat din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de curierat.  Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiile care nu ajung la destinatie din cauza comunicarii eronate de catre castigator a adresei postale pentru livrarea premiului.
Atribuirea premiului se va face pe baza buletinului de identitate al Castigatorului sau al parintelui/ tutorelui legal daca Participantul are sub 18 ani si a unui proces verbal de predare - primire.
11.2.     In cazul in care un castigator refuza premiul oferit in cadrul acestei campanii acesta va semna o declaratie pe proprie raspundere prin care va declara ca renunta la premiul oferit si la orice alte drepturi legate de acest premiu. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorului sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat sau nu trimite Organizatorului declaratia in termen de 5 zile calendaristice de la data notificarii transmise castigatorului, acesta va fi invalidat si se va apela la rezerve.
11.3.     Participantii care au castigat un premiu si care nu trimit ambalajul promotional sau ambalajul in baza caruia au primit un cod extra original si intreg si documentele cerute mai sus in termenul indicat, isi vor pierde orice drept asupra premiilor.
11.4.     Lista castigatorilor validati (nume, prenume, premiul castigat) va fi publicata pe site-ul Campaniei www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), pe www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul  validarii lor.
11.5.     Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiului.

11.6.    Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in aceasta Campanie. Producatorul fiecarui obiect oferit ca premiu in cadrul acestei Campanii va remedia orice defect in termenii si conditiile stipulate in certificatele de garantie.

SECTIUNEA  12. MINORII SI PERSOANELE  AFLATE  IN  IMPOSIBILITATE  FIZICA DE  A  SE  DEPLASA
12.1.     Pentru ca un minor (cu varsta sub 18 ani) sa poata fi desemnat castigator, tutorele legal sau parintele va trebui sa trimita, pentru validarea minorului ca si castigator:
- Ambalajul JOE ce contine codul promotional valid sau ambalajul cu eroare de tiparire/productie in cazul primirii unui cod extra.
- Sa semneze procesul verbal de acceptare a premiului in numele minorului si o  declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv catre minorul aflat in grija sa, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta.
12.2.     In cazul in care castigatorul unuia dintre Premiile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea premiului se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator/parinte/tutore legal in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului/ parintelui/ tutorelui legal sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

SECTIUNEA  13.  ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE
13.1.    Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea ambalajelor cu coduri promotionale valide, de instrainarea lor si/sau de prezentarea ambalajelor necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de ambalaje care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament. De asemenea, Organizatorul nu va fi raspunzator de modul in care societatile de distributie si magazinele ce comercializeaza produsele Joe participante la Campanie manipuleaza, organizeaza, distribuie si/sau vand produsele Joe participante la Campanie si nici de eventualele deteriorari ale ambalajelor care ar putea rezulta din aceste activitati.
13.2.    Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in aceasta Campanie.
Producatorul fiecarui obiect oferit ca premiu in cadrul acestei Campanii va remedia orice defect in termenii si
conditiile stipulate in certificatele de garantie. Odata premiul inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator
de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament

SECTIUNEA  14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
14.1.    Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 2168. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/participanti care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta “Da” de pe site-ul Campaniei corespunzatoare intrebarii „Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Nestle Romania? [ ] DA [ ] NU”
Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Str. George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, in atentia Serviciul Consumatorului, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
14.2.    Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 - Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006.  Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui legal si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.
14.3.    Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Nestlé Romania SRL, cu sediul in Str. George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, in atentia Serviciul Consumatorului.
14.4.    Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor, orasul de resedinta, imaginea si vocea. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

SECTIUNEA  15.  LIMITAREA RASPUNDERII
15.1.     Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, urmatoarele:
15.1.1.     Codurile inscrise pe website inainte de data de 15 februarie 2011 ora Romaniei 00:00:00;
15.1.2.     Codurile inscrise pe website dupa data de 15 decembrie 2011 ora Romaniei 23:59:59;
15.1.3.     Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website (de exemplu, dar fara a se limita la) defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;
15.1.4.     Expedierea ambalajelor JOE originale continand codul valid castigator la alta adresa decat cea comunicata de Organizator si nici pentru faptul ca ambalajul expediat se poate pierde pe drum din cauza serviciilor de curierat sau posta;
15.1.5.     Situatiile in care Participantii inscriu pe pagina web un numar de telefon sau adresa de e-mail incorecte si din aceste cauze Organizatorul nu va putea contacta Participantul la Campanie pentru a-l valida;

15.1.6.     Situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cod care a stat la baza alocarii unui premiu.
In aceste cazuri va fi validat castigator acel Participant care face dovada cumulativa ca:

a)    detine ambalajul in original continand codul care a stat la baza alocarii premiului (in momentul norocos);
b)    este titularul datelor personale cu care s-a inscris in promotie;
15.1.7.     Formularele de inscriere incomplete, inexacte sau incorecte;
15.1.8.     Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Campanie;
15.1.9. Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;
15.1.10.     Situatiile in care consumatorii achizitioneaza in perioada campaniei promotionale produse Joe neparticipante la promotie.
15.1.11. Plicurile participantilor desemnati castigatori care nu ajung la destinatie sau ajung la destinatie cu intarziere (depasind termenul de 7 zile precizat mai sus) dintr-o eroare a postei sau orice alt motiv care nu tine de Organizator.
15.2.     Ordinea receptionarii mesajelor inscrierilor pe website este reprezentata de data calendaristica si ora (minute, secunde) receptionarii acestora in aplicatia promotiei, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor/inscrierilor. Codurile promotionale tiparite pe partea exterioara a ambalajelor JOE sunt inactive pentru participarea la Campanie inainte de data de 15 februarie 2011 ora 00:00:00 si dupa 15 decembrie 2011 ora 23:59:59.
15.3.     Organizatorul are dreptul de a invalida formularele de participare care contin informatii false ori vadit eronate (de exemplu, dar fara a se limita la cod gresit) si care nu indeplinesc conditiile de validare.
15.4.     Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului.

15.5    Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.
Organizatorul nu va fi responsabil pentru achizitionarea produselor participante la promotie ale caror coduri promotionale contin erori de tiparire/productie insa isi rezerva dreptul de a acorda un cod extra in conformitate cu dispozitiile Sectiunii 7.1.1 de mai sus.

SECTIUNEA  16.  TAXE
16.1    Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a premiilor toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin castigatorului.
16.2    Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea accesului la Internet pentru completarea formularului de inscriere, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa Str. George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania sau trimiterii ambalajului castigator la adresa comunicata de Organizator sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii in campanie sau solicitarii Regulamentului de desfasurare a Campaniei).

SECTIUNEA  17.  ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR
17.1.    Numele si prenumele castigatorilor/parintelui/tutorelui validati, precum si premiile castigate in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002. Lista castigatorilor validati cuprinzand numele, prenumele si premiile castigate va fi publicata pe site-urile www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), www.infopromotii.ro si www.cautpromotii.ro, in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.

SECTIUNEA  18.  FORTA MAJORA
18.1.    Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
18.2.    Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

18.3    In intelesul prezentului Regulament constituie cazuri de forta majora urmatoarele evenimente:

a)    pierderea bazelor de date care contin codurile promotionale si numerele de identificare unice;
b)    avarierea sistemului informatic de stocare a datelor si acordare a premiilor;
c)    erori in tiparirea codurilor promotionale, inclusiv produse prin eroare umana;
d)    tentative de frauda ale mecanismului Campaniei prin mijloace electronice sau alte mijloace;
e)    orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia;
18.4       Enumerarea din sectiunea 18.3 nu este limitativa fiind utilizata numai in scop exemplificativ.

SECTIUNEA  19.  LITIGII SI FRAUDE
19.1.    In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.
19.2.    Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Nestlé Romania S.R.L., cu sediul in Str. George Constantinescu, nr. 3, scara A, etaj 7, sector 2, cod postal 020339, Bucuresti, Romania, in atentia „Serviciul Consumatorului”, in termen de maxim o saptamana de la data publicarii listei tuturor castigatorilor validati. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
19.3.    Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor continand codurile promotionale valide. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care (i) a trimis codul promotional valid declarat castigator prin oricare din mijloacele mentionate la sectiunea 7.1., (ii) detine ambalajul original inscriptionat cu codul declarat castigator, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
19.4.    Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.
19.5.    In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA  20.  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
20.1.    Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
20.2.    Regulamentul Campaniei „The JOE Promotion” va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9h00 - 18h00 (cu exceptia sarbatorilor legale), prin e-mail la contact.nestle@ro.nestle.com, pe site-ul Campaniei www.thepromotion.ro (sau www.indraznestesitu.ro), www.cautpromotii.ro si www.infopromotii.ro.
20.3.    Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 6 exemplare originale, cu numarul de autentificare 641 in 8.02.2011.
Prezentul Regulament a fost semnat si autentificat in prezenta unui notar public, la data de 8.02.2011, in 6 exemplare.

Anexa 1 la Regulamentul Campaniei Promotionale „The JOE Promotion”

DECLARATIE
Campania promotionala „The JOE Promotion”
Perioada campaniei: 15 februarie, ora 00:00:00 – 15 decembrie 2011, ora 23:59:59

Prin prezenta Subsemnatul(a), ___________________________________________________________ (nume, prenume), declar pe proprie raspundere ca:
·    am urmatoare date de identificare:
domiciliat(a) in ____________________________________ (localitate), judet/sector________________, strada __________________________________________, nr. __________, bloc _________, ap. _________, telefon ____________________________
·    in calitate de parinte/tutore legal a/ al* ____________________________ 
Am luat la cunostinta prevederile din regulamentul oficial al campaniei „The JOE Promotion”  prin care mi se aduc la cunostinta urmatoarele:
-    La Campanie pot participa toate persoanele cu domiciliul/resedinta in Romania (denumite in continuare „Participanti”) cu varsta de minim 16 ani impliniti la data inceperii campaniei care trimit cel putin un cod promotional tiparit pe partea exterioara a ambalajului JOE al produselor participante, un cod joker sau un cod extra, respectand prezentul Regulament. Codul poate fi trimis completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.thepromotion.ro/ www.indraznestesitu.ro. Conform Sectiunii 12 din prezentul Regulament, persoanele sub 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal (parinte/ tutore legal), aceasta insemnand completarea de catre reprezentantul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea uneia din variantele prevazute in casuta de acord de comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale www.thepromotion.ro/ www.indraznestesitu.ro.
-     Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a premiului respectiv precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta.
-    Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a Regulamentului Oficial al campaniei.

Data: ________________________                                 Semnatura_______________________
*doar in cazul in care castigatorul este minor, iar premiul este inmanat parintelui/ tutorelui legal
Nu avem elemente multimedia.
daniela (bucuresti) in 09 martie 2011, 15:02
copii mei sint inebuniti dupa napolitanele JOE sint foarte bune jucam si speram sa si cistigam la acest concurs multumesc bafta tuturor si felicitari pentru acest concurs
mirela (Arad) in 06 aprilie 2011, 12:35
buna , as dori sa intreb pot sa arunc ambalajele de la primele extrageri ,daca nu am avut noroc , sau trebuie pastrate multumesc, anticipat, si bafta la toti
Elena (Bucuresti) in 02 mai 2011, 19:37
Am cumparat JOE AERO SI am trimis codul pe email si am primit raspuns ;cod eronat; cum particip la concurs cu aceste coduri.Si eu vreau sa stiu daca mai pastrez ambalajele pana la terminarea concursului.Multumesc.
() in 13 iulie 2011, 15:34
Dear Helga, uitate pe site sa vezi cum poti castiga participand corect.
() in 18 septembrie 2011, 11:08
Dragilor, cand publicati urmatoarele premii ? Sau, ati schimbat regulile si noi nu stim ? Sau, asta fost totul ?
Moderator 2 (Infopromotii) in 29 septembrie 2011, 17:34
Draga Mirela (Arad), Elena (Bucuresti) si Stefan (Bucuresti),
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, publicam acum raspunsurile organizatorilor la mesajele voastre.

Draga Mirela,
Te sfatuim sa pastrezi ambalajele pana la sfarsitul campaniei "The JOE Promotion" (15 decembrie 2011) pentru orice eventualitate. In cazul in care vei castiga trebuie sa ne trimiti ambalajul in original pentru validare.
Mult succes,
Echipa Joe

Draga Elena,
Pentru a participa la promotie trebuie sa introduci pe site-ul promotiei: www.thepromotion.ro codul promotional de pe produsele JOE participante in casuta indicata din pagina premiului dorit, fara semne de punctuatie sau alte caractere. Te sfatuim sa pastrezi ambalajele pana la sfarsitul campaniei (15 decembrie 2011) pentru orice eventualitate. In cazul in care vei castiga trebuie sa ne trimiti ambalajul in original pentru validare.
Mult succes,
Echipa Joe

Draga Stefan,
Am adaugat premii noi in concurs. Poti intra pe site-ul promotiei: www.thepromotion.ro si poti sa-ti alegi cate premii doresti. Regulamentul nu a fost schimbat. Campania "The Joe Promotion" mai este valabila pana la data de 15 decembrie 2011.
Mult succes,
Echipa Joe.
() in 30 noiembrie 2011, 10:46
Am castigat. o pereche de casti si astept cam de mult livrarea lor. Chiar asa de ocupati sunteti ca sa le trimiteti ?
Moderator 2 (Infopromotii) in 05 decembrie 2011, 19:45
Iata raspunsul organizatorilor pentru Stefan (Bucuresti):
Draga Stefan,
Premiul va fi livrat in maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii, conform regulamentului promotiei. Plicul de la tine a ajuns la noi pe data de 7 noiembrie. Felicitari pentru premiu!
Echipa Joe
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "The JOE Promotion"

Ultima actualizare: 26 ian. 2012
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: The JOE Promotion

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media