CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Tefal te trimite la Paris!

Promotie cu premii Tefal

Premiu prin tragere la sorti: 1 x weekend pentru 2 persoane la Paris.

Cumpara din orice magazin Cora un set de vase de gatit Tefal din gama Elegance sau Bienvenue si trimite numarul bonului de casa impreuna cu datele tale de contact pe e-mail, la office@ro.groupeseb.com sau prin posta, pe adresa Groupe SEB Romania, Str. Constantin Daniel nr. 8, sector 1, Bucuresti. Pastreaza bonul pentru validare si viziteaza www.tefal.ro pe 10 august pentru a vedea daca ai castigat.

Perioada promoţiei: 24 iunie - 24 iulie 2009

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENT OFICIAL

PROMO CORA – PARIS

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI

 

Campania publicitara “Tefal te trimite la Paris!” va fi desfasurata in magazinele Cora, pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Campania publicitara este organizata si desfasurata de SC NORD VISION ADV S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, str. Tudor Arghezi nr. 26, scara A, etaj 1, ap. 19, sector 2, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr: J40/136/2006, cod fiscal: RO 18268678, avand numarul de cont RO53 BRDE 410S V628 4020 4100, deschis la banca BRD - Sucursala CALDERON, denumita in continuare Organizator si reprezentata de Dna Maria Nitu in calitate de Account Manager,

 

Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public pe site-ul www.tefal.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul lor pe site-ul www.tefal.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROMOTIEI

 

Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele Cora participante in campanie. Obtinerea de informatii referitoare la magazinele participante se va face prin accesarea listei afisata pe site-ul www.tefal.ro potrivit celor mentionate în Sectiunea 3 de mai jos.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA PROMOTIEI

 

Promotia va fi lansata la data de 24 iunie 2009 si va dura pana la data de 24 iulie 2009, data la care vor fi adunate toate raspunsurile participante la promotie.

Promotia se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Premiul trebuie ridicat pana la data de 25 august 2009, cel tarziu.

 

 

SECTIUNEA 4. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

Produsele participante la promotie sunt seturile de vase de gatit Elegance si Bienvenue.

 

Codurile produselor participante la concurs sunt:

 

Set Elegance
Set Bienvenue
2100048004 2100038061
2100048009 2100038062
2745112 2745112

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROMOTIEI

 

Orice persoana fizica sau juridica, care a cumparat un set de tigai gama Elegance sau Bienvenue pana la data de 24 iulie 2009, are dreptul de a participa la tragerea la sorti prin trimiterea numarului bonului de achizitie pe adresa de e-mail: office@ ro.groupeseb.com, sau pe adresa Groupe Seb Romania, str. Constantin Daniel nr.8, sector 1, Bucuresti.

Mecanismul Promotiei consta în castigarea prin Tragerea la Sorti de pe 3 august 2009 a unei excursii de 2 persoane la Paris.

 

Premiul acopera doar cheltuielile reprezentate de cazare si transport, restul cheltuielilor aditionale revenind castigatorilor premiului.

Revendicarea premiului se realizeaza de la sediul Nord Vision, in baza bonului fiscal ce dovedeste achizitionarea vaselor de gatit si a buletinului/ cartii de identitate.

 

Tragerea la sorti va avea loc la sediul Organizatorului, sub supravegherea unei comisii compuse din cel putin 2 membri din conducerea Groupe Seb si Nord Vision pentru a se garanta corectitudinea extragerii.

 

 

SECTIUNEA 6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

 

Numele castigatorului va fi expus pe site-ul www.tefal.ro incepand cu data de 10 august 2009, urmand ca ulterior acesta sa fie contactat telefonic.

 

Premiul va putea fi revendicat, in baza cartii de identitate, pana la data de 25 august 2009, de la sediul Nord Vision. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta referitoare la revendicarea premiului.

Substituirea premiului cu bani sau cu alte beneficii nu este posibila!!!

 

In cazul neridicarii premiului in termenul prevazut de regulament, acesta devine de drept, proprietatea SC NORD VISION ADV S.R.L, castigatorul decazand astfel din dreptul de a-si mai revendica premiul.

Valoarea totala a premiului este de 1000 EURO.

 

 

SECTIUNEA 7. RESPONSABILITATE

 

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

 

 

SECTIUNEA 8. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul va calcula, retine si vira impozitul pe veniturile obtinute de catre participantii la Promotie, daca este cazul, potrivit dispozitiilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura aferenta acestor venituri sunt in sarcina exclusiva a participantilor.

 

 

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.tefal.ro dupa extragere, in conformitate cu prevederile Sectiunii 6 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului, cu modificarile si completarile ulterioare. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie (art.14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei  (18).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale catre Organizator, prin una dintre modalitatile prevazute la Sectiunea nr. 5 din prezentul Regulament, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA PROMOTIEI

 

Prezenta Promotie poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Promotie.

 

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Promotie vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, vor fi inaintate spre rezolvare instantelor judecatoresti competente.

 

 

SECTIUNEA 12. DISPOZITII FINALE

 

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti potentialii participanti pe site-ul www.tefal.ro.

Prin participarea la aceasta promotie, Organizatorul si participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului Regulament Oficial.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament urmand ca respectivele modificari sa fie aplicabile numai dupa anuntarea acestora pe site-ul www.tefal.ro.

Potrivit dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr. 99/2000, asa cum a fost modificata prin Legea nr. 650/2002, Organizatorul este obligat sa faca public numele castigatorului si premiul acordat.

 

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Tefal te trimite la Paris!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Tefal te trimite la Paris!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media