CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Tefal - "Participa la Academia de Slabit si ai de castigat!"

Promotie concurs cu premii Tefal si Idieta.ro

Premii pentru cele mai bune diete si sfaturi: 1 x abonament pentru un an la una dintre salile de sport stabilite; 10 x cantar Tefal Bodysignal.

Cumpara de la oricare dintre magazinele Domo (enumerate in Anexa 1) unul dintre cantarele Tefal participante la promotie, acceseaza www.idieta.ro si completeaza formularul de inscriere, apoi raspunde la intrebarile: Cum iti mentii greutatea sub control? Cum iti mentii silueta? Cum au functionat dietele pe care le-ai folosit? Care sunt sfaturile tale pentru slabit? Pastreaza bonul de casa sau factura pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 iunie - 31 august 2010

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Atentie! Promotia s-a extins si in magazinele Altex, Carrefour si Mediagalaxy - vezi Anexa 2.

REGULAMENTUL PROGRAMULUI
„Participa la Academia de Slabit si ai de castigat!”
Perioada Promotiei: 1 iunie – 31 august 2010


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
.
1.1. Campania promotionala „Participa la Academia de Slabit si ai de castigat” („Promotia”) este organizata si desfasurata de S.C. NORD VISON ADV SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Ion Slatineanu nr. 4, etaj 1, sector 1, inmatriculata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/136/2006, cod fiscal RO 18268678, avand numarul de cont RO53BRDE410SV62840204100, deschis la Banca BRD – Sucursala Calderon, reperezentata de Dna Siminea Daniela in calitate de Account Manager („Organizatorul”).

1.2. Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Promotiei, potrivit celor de mai jos (denumit in continuare „Regulamentul”).

1.3. Regulamenul este disponibil oricarui solicitant si va fi facut public pe site-ul www.idieta.ro si pe site-ul www.infopromotii.ro .

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica, schimba sau inceta prezentul Regulament la orice data, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa ce sunt aduse la cunostinta publicului prin anuntul lor pe site-ul www.idieta.ro si site-ul www.infopromotii.ro.


SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE SI MAGAZINELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

2.1. Promotia va fi desfasurata in magazinele Domo din prezentul Regulament, pe intreg teritoriul Romaniei.

2.2. Promotia este organizata si se desfasoara in magazinele Domo mentionate in Anexa nr. 1 la prezentul Regulament.

2.3. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru modificarea adreselor ori a altor elemente ale magazinelor mentionate mai sus, indiferent de cauzele acestor modificari (mutarea magazinului, schimbarea numelui strazii etc.).


SECTIUNEA 3. DURATA PROMOTIEI

Promotia are loc pe o perioada de 3 luni, in intervalul 1 iunie – 31 august 2010.


SECTIUNE 4. PRODUSELE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

La aceasta Promotie participa o gama de cantare „Tefal”, avand urmatoarele coduri:
BM31001, BM3021, BM8022, PP8043B9, PP5000B1, PP4048, PP6000B1, PP7049, PP4000B1, PP3019, PP1055B9


SECTIUNE 5. PARTICIPANTII SI DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. La Promotie are dreptul sa participe orice persoana fizica avand cetatenia romana si domiciliul in Romania.

5.2. Nu au dreptul sa participe la Promotie angajatii Societatii NORD VISION ADV SRL, ai magazinelor in care se va desfasura Promotia mentionate mai sus, reprezentantii agentiilor si societatilor implicate in organizarea si derularea acestei Promotii precum si sotii si rudele de gradul intai ai acestora.

5.3. Participarea la aceasta Promotie implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament precum si posibilitatea folosirii in scop publicitar a numelui participantilor castigatori. Prin participarea la Promotie participantii accepta intrarea automata in baza de date a Organizatorului.


SECTIUNEA 6. MECANISMUL PROMOTIEI SI PREMIILE PROMOTIEI

6.1. Pentru a participa la Promotie si a putea castiga premiul oferit in cadrul Promotiei, participantii trebuie sa indeplineasca mecanismul pus la dispozitie de catre Organizator dupa urmatoarele reguli:

6.1.1. Mecanism :
1. Cumpara unul din produsele participante la Promotie prevazute in sectiunea 4 de mai sus.
2. Pastreaza bonul sau factura pe care este trecut produsul participant cumparat.
3. Intra pe www.idieta.ro si spune-ne cum:
  • iti mentii greutatea sub control
  • iti mentii silueta
  • au functionat dietele pe care le-ai folosit
  • trimite-ne sfaturi pentru slabit
4. Completeaza toate campurile existente pe site-ul www.idieta.ro cu privire la datele tale personale, produsul cumparat si magazinul de unde ai cumparat produsul participant.
5. Castiga, in urma evaluarii prestatiei tale pe site-ul www.idieta.ro, un abonament pe un an la cea mai buna sala de sport din orasul tau sau unul din cele 10 cantare Bodysignal (BM3021/BM3100). Sfaturile si dietele cele mai bune vor fi astfel premiate.
6. Intra pe www.idieta.ro si www.infopromotii.ro pentru regulament si lista salilor de sport care intra in concurs;

6.1.2. Toate sfaturile si dietele se materializeaza in manualul “Academia de slabit” – ce se va trimite pe mail dupa anuntarea castigatorului si va fi postat si pe site-ul www.idieta.ro.

6.2. Premiile care se pot castiga la Promotie constau in:
- un abonament pe o durata de 1 an la una din salile de sport stabilite de Organizator
- unul din cele 10 cantare de persoane Tefal Bodysignal (BM3021, BM3100)

6.3. Organizatorul acorda premiile participantilor care indeplinesc mecanismul Promotiei stabilit mai sus.

6.4. Pentru evitarea oricarui dubiu, premiile puse in joc in cadrul Promotiei sunt castigate exclusiv datorita abilitatii, cunostintelor si perspicacitatii participantilor, castigatorul fiind desemnat in functie de valoarea prestatiei sale in conformitate cu prevederile Ordonantei 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

6.5. Prestatia participantilor si stabilirea castigatorilor va fi realizata de catre o comisie formata din reprezentantii Organizatorului si orice alte persoane stabilite de Organizator (de ex: medici nutritionisti etc.).


SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL PROMOTIEI

7.1. Regulamentul oficial al Promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe toata perioada Promotiei pe site-ul www.idieta.ro si pe site-ul www.infopromotii.ro.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de oprire a Promotiei in orice moment al acestuia si/sau schimbarea regulilor de participare, obligandu-se totodata sa faca publica hotararea sa in acest sens.

7.3. Organizatorul nu este raspunzator de erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la imposibilitatea participantilor de a accesa site-urile participante la Promotie din cauza unor erori care nu tin de Organizator, functionarea necorespunzatoare ori nefunctionarea temporara a serviciilor de internet etc.).


SECTIUNEA 8: PROTECTIA DATELOR PERSONALE

8.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Promotiei, prelucreaza datele personale ale participantilor la aceasta Promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr.11969/ 03.08.2009.

8.2. Prin inscrierea la Promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si/sau imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, fara alte obligatii sau plati din partea acestuia.

8.3. Organizatorul se obliga sa asigure procesarea datelor cu caracter personal in legatura cu participantii. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate numai in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001.

8.4. Accesarea si inregistrarea pe site-ul Promotiei echivaleaza cu exprimarea acordului de catre participanti in ceea ce priveste prelucrarea datelor lor cu caracter personal.

8.5. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia firmei de publicitate, societatii de mailing si a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

8.6. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, acesta din urma se obliga:
i) sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
ii) sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii;
iii) sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.


SECTIUNEA 9: LITIGII

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participanti, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.


SECTIUNEA 10: FORTA MAJORA

10.1. Forta majora reprezinta orice eveniment ori cauza exterioara, independenta de vointa participantilor sau a Organizatorului, neimputabila acestora si care nu poate fi, în mod absolut, prevazuta, controlata ori depasita de catre acestia, si care conduce la neîndeplinirea prevederilor preyentului Regulament.

10.2. Aparitia unui caz de Forta Majora, asa cum este definit mai sus, exonereaza partile de executarea obligatiilor izvorâte în temeiul prezentului Regulament.


S.C. NORD VISION ADV S.R.L.
Daniela Siminea
Account Manager
Nu avem elemente multimedia.
() in 01 iunie 2010, 14:31
Ca sa fiu premiata cu un cantar,trebuie sa cumpar un...cantar? Puteau fi alte premii:bicicleta medicinala,aparate pentru masaj,etc !
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Tefal - "Participa la Academia de Slabit si ai de castigat!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Tefal - "Participa la Academia de Slabit si ai de castigat!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media