CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!

Promotie concurs cu premii Unirea

Premii instant: 200.000 x sticla de Unirea de 0,2L; 300.000 x sticla de Unirea de 0,5L.

Daca ai peste 18 ani, cumpara cel putin o sticla de Unirea cu ambalaj promotional. Daca gasesti sub capac un mesaj castigator, suna la 021 272 32 22 pentru a afla de unde iti poti ridica premiul.

Perioada promoţiei: 01 mai - 31 august 2009

Promotie expirata
11 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!”

 

 

CAPITOLUL 1. Date generale

 

Campania promotionala “Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!” consta intr-o oferta promotionala care se adreseaza consumatorului final. Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Organizatorul campaniei promotionale este S.C. EUROAVIPO GRUP S.A cu sediul in sat Posta Calnau, judetul Buzau, punct de lucru: str. Cuptoarelor nr. 2B, Ploiesti, judetul Prahova, inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 11258.

 

Campania promotionala va fi implementata de catre S.C. UNITED EURO DISTRIBUTIONS S.R.L. cu sediul in str. Pecetei nr. 7-9, bl. Pajura 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4669/1999, CIF 11772189.

 

 

CAPITOLUL 2. Perioada de desfasurare a campaniei promotionale

 

Campania promotionala “Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!” se desfasoara in perioada: 01.05.2009 ora 00.00 – 31.08.2009 ora 24.00.

 

 

CAPITOLUL 3. Produse participante

 

Bautura spirtoasa Unirea imbuteliata la capacitatile: 0.2L si 0.5L.

 

 

CAPITOLUL 4. Dreptul de participare

 

Campania promotionala “Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!” este deschisa tuturor rezidentilor romani care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 1.05.2009 inclusiv, care accepta conditiile prezentului Regulament si respecta mecanismul campaniei promotionale.

Angajatii companiilor implicate in campania promotionala (marketing, productie, distributie etc.), precum si membrii familiilor acestora, nu pot participa la prezenta campanie promotionala.

 

 

CAPITOLUL 5. Mecanismul campaniei promotionale

 

Pentru a participa la campania promotionala “Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!”, consumatorii trebuie sa achizitioneze, in perioada 1.05.2009 ora 00.00 – 31.08.2009 ora 24.00 bautura spirtoasa “Unirea” imbuteliata in sticle avand capacitatile de 0.2L si 0.5L, care au pe eticheta sloganul campaniei.

Pentru identificarea premiului, participantul, dupa ce a achizitionat produsele participante la campania promotionala, va deschide recipientul (sticla) si in interiorul dopului va regasi unul din urmatoarele mesaje:

 

  1. Niciun mesaj sau “Necastigator – mesaj necastigator;
  2. “Ai castigat o sticla de 0.2L!”. Se castiga o sticla de Unirea de 0.2L;
  3. “Ai castigat o sticla de 0.5L!”. Se castiga o sticla de Unirea de 0.5L;

 

Orice participant trebuie sa indeplineasca conditiile de la capitolul “Dreptul de participare”.

 

Posesorul unui dop castigator poate suna la numarul de telefon 021 272 32 22 inscris, de asemena, pe contraeticheta produselor, revendicandu-si astfel premiul.

 

Acordarea premiului se va face pe baza prezentarii si predarii dopului castigator si a actelor de identitate la unul din magazinele participante si indicate de operatorul infoline (conform listei agreate de catre Organizator).

 

Premiile pot fi revendicate pana cel tarziu pe data de 10.09.2009. Dopurile promotionale castigatoare isi pierd valabilitatea dupa aceasta data.

 

 

CAPITOLUL 6. Premii oferite

 

In cadrul campaniei promotionale “Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!” se ofera urmatoarele premii:

-         300.000 premii – constand in cate o sticla de capacitatea de 0,2L in valoare totala cu tva de 1.677.900 lei

-         400.000 premii – constand in cate o sticla de capacitatea de 0,5L in valoare totala cu tva de 4.474.400 lei

 

Nota: Premiile constand in sticle nu se pot preschimba in bani.

 

 

CAPITOLUL 8. Aranjamente si verificarea dreptului de participare

 

Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptul castigatorilor ca numele, adresa si imaginea acestora sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale audio, video si presa.

 

Intrarea in posesia premiilor poate fi decalata fata de momentul validarii dopului castigator, datorita intarzierii in punerea la dispozitie a premiului de catre furnizorul Organizatorului.

 

Predarea premiilor catre castigatori se va face la locul indicat de Organizatorul campaniei promotionale  prin semnarea unor procese verbale de predare – primire.

 

 

CAPITOLUL 9. Taxe

 

Taxele si impozitele aferente acordarii premiilor sunt suportate de catre Organizator in conformitate cu Codul Fiscal.

 

 

CAPITOLUL 10. Protectia datelor personale

 

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata campaniei promotioale. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa utilizeze datele personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie promotionala conform legislatiei in vigoare si a prezentului Regulament Oficial inscris la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 11258.

Participantii la campania promotionala, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art 13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la campania promotionala si trimiterea datelor personale la Infoline 021 272 32 22 sau la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si foloseste in viitor de Organizator sau persoanele juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing.

 

 

CAPITOLUL 11. Regulamentul campaniei promotionale

 

Organizatorul campaniei promotionale nu va avea nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra taloanelor participante. Litigiile privind dreptul de proprietate asupra taloanelor nu vor putea influenta principiul conform caruia organizatorul campaniei promotionale va acorda premiul persoanei a carei solicitare a fost prezentata in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Regulamentul poate fi obtinut la cerere, scriind la urmatoarea adresa: str. Pecetei nr. 7-9, sect.1 Bucuresti – S.C. Marketing Clan S.R.L. Informatii cu privire la modul de participare la campania promotionala se pot obtine la Telefonul Concursului – 021 272 32 22  - care va functiona in perioada 1.05.2009 – 31.08.2009, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00 (exceptand sarbatorile legale), telefon cu tarif normal.

 

 

CAPITOLUL 12.  Incetarea campaniei promotionale

 

Campania promotionala poate fi incheiata/suspendata anterior datei de finalizare stabilita prin prezentul regulament doar in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.

SC Euroavipo Grup SA

Nu avem elemente multimedia.
tiberiu (arad) in 08 iulie 2009, 18:47
Buna ziua,ma numesc Kass Tiberiu din arad am castigat 2 sticle de unirea la 0,5 l dar am incercat in 5 locuri sa-mi ridic premiul dar mi se spune ca ei nu dau premii dar pe raft exista produse promotionale.Spuneti-mi va rog unde imi pot ridica cele 2 sticle de Unirea la 0,5l? Va multumesc,
Moderator 2 (Infopromotii) in 09 iulie 2009, 10:57
Pentru tiberiu (arad) - procedeul de atribuire a premiului este detaliat in regulament, la Capitolul 5 - "Mecanismul campaniei promotionale".
() in 21 august 2009, 11:53
buna, ma numesc Iulia, sunt din Botosani si am castigat si eu o sticla de 0,5l unde asa putea sa merg sa-mi ridic premiul?
Moderator 2 (Infopromotii) in 21 august 2009, 14:08
raspuns pentru Iulia (Botosani): scrie in regulament, la Capitolul 5.
Georgiana (Constanta) in 28 august 2009, 17:43
Mda...am castigat si eu o sticla...am sunat la Bucuresti si mi-au spus de unde sa-l ridic ..si culmea...Azi am facut un drum special pana la repectiva alimentara "Alfa Beta"Constanta ..si mi-au zis ca la ei s-a terminat promotia!!!!Pai scrie pana pe 31 august!!!Raspunsul a fost ..ca la ei s-a terminat!
Georgiana (Constanta) in 28 august 2009, 17:48
Premiile pot fi revendicate pana cel tarziu pe data de 10.09.2009. Dopurile promotionale castigatoare isi pierd valabilitatea dupa aceasta data....... Asa scrie in regulament Capitolul 5 Eu unde trebuie sa ma mai duc ?
Justin (Pitesti) in 30 august 2009, 16:49
M-ati informat ca promotia este pina la 31 august. Astazi 30 august am fost la un magazin de unde am mai ridicat alte trei sticle cistigate cu doua luni in urma si mi s-a spus ca promotia nu mai este valabila. Acest lucru se intimpla in orasul Pitesti unde locuiesc. Aveti o explicatie?
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 august 2009, 10:22
Georgiana, trebuie sa suni la 021 272 32 22 pentru a afla de unde iti poti ridica premiul.

Justin, iti recomandam sa suni si tu la acelasi numar. Te rugam sa ne spui care este numele magazinului unde ti s-a spus ca "promotia nu mai este valabila", pentru a-i putea anunta pe organizatori.

Pentru Virgil - am transmis mesajul tau organizatorilor promotiei si speram sa primim in curand un raspuns pentru tine.

Spor la premii tuturor!
Justin (Pitesti) in 31 august 2009, 12:08
Magazinul se numeste Romaria si este situat in cartierul Prundu din Pitesti. Ieri am inceracat sa sun la numarul indicat (021 272 32 22) si imi raspundea robotul in limba germana.
Mihaela (Bucuresti) in 31 august 2009, 14:32
Buna ziua, am fost si eu la un magazin cu un capac castigator si am primit acelasi raspuns:"ca nu mai este valabil concursul". Magazinul se numeste RIF, str.Perte Ispirescu, nr.nu il stiu. La nr. de tel. este numai ocupat. Multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 august 2009, 15:32
Pentru Justin si Mihaela - am transmis organizatorilor comentariile voastre si speram sa primim lamuriri cat de curand.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Te uiti in dop, castigi pe loc. Cand viata e grea, te sustine Unirea!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media