CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Staer - "Confort fara efort"

Promotie cu premii Staer

Premii instant: cate o pernuta decorativa pentru fiecare participant inscris in program si 10% reducere pentru achizitionarea de mobilier in valoare de minimum 8.000 lei (sunt excluse decoratiunile, accesoriile de mobilier si aparatura electrocasnica).

Inscrie-te in “Programul pentru prieteni” Staer completand integral si corect talonul de participare disponibil in magazinele Staer.

Perioada promoţiei: 27 iunie - 31 iulie 2008

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Confort fara efort”

 

Perioada campaniei: 27 Iunie 2008 – 31 iulie 2008

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Campania promotionala „Confort fara efort” este organizata de S.C. STAER INTERNATIONAL S.A. (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Str. Siderurgistilor, nr. 24, bl. SD6B, parter, loc. Galati, jud. Galati, Tel: (0236) 406 209; Fax: (0236) 406 208. Organizatorul S.C. STAER INTERNATIONAL S.A. este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

 

Campania promotionala se va desfasura in perioada 27 Iunie 2008 – 31 iulie 2008, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Staer, in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei S.C STAER INTERNATIONAL S.A. si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

 

SECTIUNEA 4. MARCILE PARTICIPANTE

 

La campania „Confort fara efort” participa toate produsele de mobilier comercializate in reteaua de magazine Staer, exceptie facand decoratiunile, accesoriile de mobilier si aparatura electrocasnica.

 

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

In perioada 27 iunie – 31 iulie 2008 se vor distribui pliante promotionale ce au atasat cate un talon de inscriere in promotie (taloanele vor fi disponibile pentru participanti si in magazinele Staer).

Participantii trebuie sa completeze talonul si sa se prezinte cu el in perioada 27 iunie – 31 iulie 2008 la cel mai apropiat magazin Staer si intra automat in promotia Staer „Confort fara efort”.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CAMPANIA PROMOTIONALA SI MECANISMUL ACORDARII LOR

 

Prin completarea talonului si depunerea lui intr-un magazin Staer, in urnele existente, participantii beneficiaza de urmatoarele premii:

-              primesc cadou, pe loc, o perna decorativa;

-              sunt inscrisi in „Programul pentru prieteni” Staer – program de loializare;

-              beneficiaza de 10% reducere daca isi mobileaza casa cu Staer (reducerea se aplica pentru o valoare minima a achizitiei de 8000 lei, pentru orice produs de mobilier cumparat; sunt excluse decoratiunile, accesoriile de mobilier si aparatura electrocasnica)

 

Valoarea comerciala bruta a premiilor oferite in aceasta campanie (pernele decorative cadou) este de 378063 lei (TVA inclus).

Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a acestora si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in niciun fel.

 

 

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Regulamentul Oficial al promotiei este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.staer.ro si www.regulamentepromotii.ro.

 

 

SECTIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 9. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin inscrierea la promotia “Confort fara efort”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin completarea si semnarea talonului, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, telefon fix/mobil, e-mail, data nasterii) sa fie prelucrate de compania SC STAER INTERNATIONAL S.A. (notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

Participantilor le sunt solicitate datele personale (nume, prenume, adresa postala, telefon fix/mobil, e-mail, data nasterii), necesare Organizatorului pentru stocarea in baza de date, activitati ulterioare de marketing direct si atribuirea cadourilor/premiilor promotiei “Confort fara efort”.

Datele solicitate in promotie nu vor fi difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al STAER INTERNATIONAL S.A.

Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei SC STAER INTERNATIONAL S.A., impreuna cu toate informatiile pe care le contin.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre SC STAER INTERNATIONAL S.A. pe adresa Str. Siderurgistilor, nr. 24, bl. SD6B, parter, loc. Galati, jud. Galati, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

 

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA PROMOTIEI

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

 

SECTIUNEA 11. CLAUZE DIVERSE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru taloanele completate si prezentate dupa data de 31 iulie 2008, ultima zi a campaniei.

 

SC STAER INTERNATIONAL S.A.

Nu avem elemente multimedia.
cobzaru (buc) in 06 iulie 2008, 19:04
forte frumos
none (sibiu) in 26 iulie 2008, 13:53
rusineee, este o minciuna , am fost astazi la reprezentanta din sibiu ( promenada mall) si au refuzat sa-mi dea talon si perina daca nu fac cumparaturi de 80 milioane !!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 28 iulie 2008, 10:43
Draga None,
am transmis sesizarea ta organizatorilor promotiei si speram sa primim cat de curand un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 iulie 2008, 18:27
Salut, None!
Organizatorii promotiei Staer ne-au anuntat ca au solutionat reclamatia ta si te-au contactat pentru a-ti cere scuze.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Staer - "Confort fara efort""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Staer - "Confort fara efort"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media