CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

SkiFun - Spiridus ai vrea sa fii, pentru ski si bucurii!

Concurs cu premii Eximtur Skifun

Premiile mari: 5 x excursie de 1 saptamana la ski in Austria, pentru 4 persoane, cazare cu demipensiune inclusa si skipass. Premiile saptamanale supriza: GPS-uri, iPod-uri si alte gadget-uri. Premiul special: 1 x Netbook Smailo.

Pentru premiile mari: intra pe www.skifun.ro si creeaza-ti un profil (daca nu ai deja unul) si raspunde corect la toate cele 7 intrebari, acumuland cat mai multe puncte. Daca ajungi in finala, va trebui sa raspunzi in cel mai scurt timp la inca 3 intrebari. Pentru concursul cu premii saptamanale: posteaza o fotografie personala pe tema saptamanii si invita-ti prietenii sa o voteze. Pentru concursul cu premii speciale: posteaza o scrisoare personala catre Mos Craciun si invita-ti prietenii sa o voteze.

Perioada promoţiei: 11 noiembrie - 13 decembrie 2009

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE "SKI FUN”

a companiei S.C. EXIMTUR S.R.L. desfasurat pe site-ul www.skifun.ro

 

 

ARTICOLUL 1.ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Organizatorul concursului “SKI FUN” este S.C. EXIMTUR SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16-18,  judetul Cluj, cu agentii proprii în Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad si Suceava reprezentata prin Lucia Morariu – Director General.

 

Campania promotionala (denumita în continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

Persoana juridica împuternicita de catre Organizator pentru desfasurarea si promovarea campaniei este S.C. ADDVERITAS S.R.L cu sediul în Cluj-Napoca, Calea Motilor, nr. 11.

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul în mod oficial, în aceeasi maniera în care a fost facuta si informarea initiala.

 

 

ARTICOLUL 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala se va desfasura în perioada 11 noiembrie - 13 decembrie 2009 (pâna la orele 23.59) pe site-ul www.skifun.ro, denumit în continuare „Site-ul”. Campania promotionala este organizata si se va derula pe întreg teritoriul României. Castigatorii care au accesat site-ul de pe alt teritoriu trebuie sa se conformeze acestui regulament si sa solicite acordarea premiilor numai în cadrul teritoriului national.

 

 

ARTICOLUL 3.CONDITII DE PARTICIPARE

 

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice în vârsta de peste 18 ani, rezidente în România, care sunt utilizatori înregistrati ai Site-ului si care urmeaza indicatiile prezente în acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Participantii trebuie sa se înregistreze pe Site pentru a putea participa la concurs, prin completarea datelor personale în formularul de la sectiunea Login a Site-ului. O persoana se poate înscrie doar o singura data la Campania promotionala, cu un singur nume si adresa de email. Nu se accepta înscrierea aceleiasi persoane cu nume sau adrese de email diferite.

 

 

ARTICOLUL 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania promotionala este deschisa tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani, pâna la data începerii campaniei, rezidente în Romania, cu exceptia angajatilor societatilor EXIMTUR si ADDVERITAS, implicate în aceasta campanie promotionala, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pâna la gradul IV). Angajatii societatilor EXIMTUR si ADDVERITAS nu pot nici beneficia de premiile acordate.

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si în afara oricarei constrângeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament. 

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR cu sediul în Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16-18,  judetul Cluj.

 

 

ARTICOLUL 5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Adresa de accesare a concursului “Ski Fun” este www.skifun.ro.

Pentru a participa la aceasta campanie, o persoana trebuie sa-si realizeze un profil pe Site-ul mentionat mai sus, prin completarea în formularul de Login a urmatoarelor date personale:

 

 • Nume de concurs
 • E-mail
 • Parola
 • Confirmare parola
 • Prenume
 • Nume
 • Sex
 • Data nasterii
 • Localitate
 • Nr. Telefon
 • Domeniu de Activitate
 • Fotografie
 • De unde ati aflat de acest concurs? (raspuns optional)
 • Cod de securitate

 

si sa rezolve cele 7 probe ale concursului cu întrebari despre Craciun, iarna si ski în termen de 5 saptamâni, conform informatiilor disponibile. Rezultatele obtinute la aceste probe vor fi afisate în pagina publica aferenta profilului fiecarui concurent. 

 

Pentru a lua parte la acest concurs, participantii trebuie sa îsi creeze un cont pe Site, sa rezolve toate cele 7 probe si sa adune cât mai multe puncte pentru a intra în finala.

In prima faza, participantii au 6 probe de bifat:

·        Sanie

·        Clopotei

·        Cadou pentru mama

·        Globuri

·        Ciorapel

·        Spiridus

 

·        La primele 3 probe trebuie sa raspunda corect alegând o singura varianta din cele trei.

·        La probele 4, 5 si 6 trebuie sa introduca (scrie) raspunsul.

 

La ?ecare proba (din cele 6) participantii trebuie sa raspunda la o întrebare, pentru a acumula un punctaj care sa-i trimita în finala. Acestia au posibilitatea de a raspunde la 3 întrebari la fiecare proba în parte, dar vor ? punctati diferit, astfel:

 • daca raspund corect la prima întrebare au 15 puncte,
 • daca raspund corect la a doua întrebare au 10 puncte,
 • daca raspund corect la a treia întrebare au 5 puncte,
 • daca nu reusesc sa raspunda corect la nici una din cele 3 întrebari de la o proba, au 0 puncte (la proba respectiva) si trec la proba urmatoare unde mecanismul de mai sus se repeta.

 

O data ce s-a raspuns la o întrebare, fie ca este prima (valorând 15 puncte), fie ca este a doua (valorând 10 puncte), fie ca este a treia (valorând 5 puncte) concurentul va trece automat la urmatoarea proba. Daca concurentul a raspuns la toate întrebarile gresit, el trece automat la urmatoarea, având 0 puncte.

 

La fiecare proba avem câte o întrebare cu raspuns optional care nu se puncteaza, fiind în afara concursului. Raspunsurile inedite si amuzante se vor publica.

 

Dupa 4 saptamâni de concurs, primii 15 concurenti (conform punctajului acumulat în cele 4 saptamâni) sau toti cei cu punctaj maxim se vor califica în finala, unde vor avea de raspuns corect în cel mai scurt timp la 3 întrebari pentru a câstiga marele premiu (în ultima saptamâna de concurs: 7 – 13 decembrie 2009, pe Site). 

În procesul de selectie a finalistilor se va tine seama de ordinea clasarii lor în functie de punctajul obtinut în urma celor 6 probe (iar daca punctajul concurentului de pe locul 15 va fi acelasi cu al altor concurenti, toti cei cu acelasi punctaj vor intra în finala). 

În momentul vizualizarii întrebarilor din finala se porneste cronometrul. Participantii la finala au o saptamâna la dispozitie sa aleaga când vor sa raspunda la întrebari (cel târziu 13.12.2009 ora 12:00). Cum au dat click pe întrebare se porneste cronometrul. Castiga primii 5 finalisti care au dat raspunsurile corecte în cel mai scurt timp.

 

Participantii care s-au calificat în finala vor putea fi vizualizati pe Site-ul Campaniei imediat ce prima faza a concursului cu întrebari s-a terminat. Acestia vor fi contactati în decurs de 24 de ore prin email pentru a fi anuntati cu privire la accederea în finala.

 

Concurs saptamânal cu premii surpriza

 

Participantii la Campania promotionala pot sa participe si la un “Concurs saptamânal” cu 5 probe surpriza si 5 premii surpriza saptamânale. Participantii, daca nu sunt deja înregistrati de la concursul cu întrebari, trebuie sa se înregistreze pe Site pentru a putea participa la acest concurs (prin completarea datelor personale în formularul de la sectiunea Login a Site-ului).

 

Cele 5 probe supriza constau în încarcarea de catre participant a unei fotogra?i personale pe o anumita tema (care va ? anuntata în fiecare zi de luni a concursului saptamânal) si solicitarea votarii acesteia de catre prieteni. Saptamânal cel care aduna cele mai multe voturi câstiga.

Votarea se termina în ?ecare zi de duminica la ora 12:00. Anuntarea castigatorilor se va face pâna  la ora 24:00; acestia vor aparea ulterior pe site.

 

Pentru a vota un concurent în proba saptamânala trebuie urmati urmatorii pasi:

 • intrati pe site, dati click pe butonul “Voteaza”, alegeti “Voteaza o poza din concursul saptamânal” si intrati pe pagina cu toti participantii la concursul saptamânal,
 • alegeti concurentul pe care doriti sa-l votati dând click pe profilul lui,
 • votati persoana pe care doriti sa o sustineti dând click pe butonul “voteaza” de pe profilul participantului sau dati click pe butonul voteaza din dreptul concurentului pe care doriti sa-l votati,
 • dupa ce dati click pe “voteaza” se va deschide o pagina de la Yahoo si pentru ca votul sa fie validat trebuie sa va autentificati cu contul d-voastra de Yahoo*
 • autentificarea votului se face de catre Yahoo (pe Site-ul Campaniei nu se inregistreaza id-ul sau parola d-voastra)
 • dupa ce v-ati autentificat cu contul d-voastra de Yahoo si acesta a fost validat de Yahoo, votul se înregistreaza si apare la concurentul pe care l-ati votat, moment în care se inchide pagina de la Yahoo si sunteti automat deconectati (sign out).

 

* Aceasta metoda de validare foloseste sistemul Open Id Yahoo pentru validarea voturilor.

Datele introduse nu se salveaza pe site. Aceasta este o metoda de protectie anti fraudare a voturilor. http://openid.yahoo.com.

 

Un participant la concursul saptamânal poate fi votat o singura data de o persoana (care valideaza votul folosind un singur contul personal de Yahoo) pe durata saptamânii de concurs. La sfârsitul saptamânii, dupa anuntarea câsigatorului, Numarul de voturi poate fi vizualizat la profilul concurentului, unde apare concursul saptamânal la care a participat.

Continutul paginii “Votati” de pe site se reseteaza saptamânal, aparând doar participantii la concursul saptamânii în curs de desfasurare. (detalii la art. 6.1).

 

Modul în care o persoana întelege sa rezolve probele de la Concursul saptamânal trebuie sa respecte conditiile impuse de lege si de acest Regulament (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale) si sa detina toate drepturile de proprietate asupra materialelor foto postate. Pentru verificarea acestor aspecte, pâna la postarea publica a materialelor foto pe Site, se va trece printr-o etapa de aprobare coordonata de Organizator.  Pozele încarcate pe site v-or fi aprobate o data la 6 ore în intervalul 09:00 si 24:00. Pozele încarcate între orele 24:00 si 09:00  se vor valida pâna la ora 09:00. Fiecare participant va fi anuntat prin email cand poza pe care a încarcat-o a fost aprobata.

 

Concurs special

 

Participantii la Campania promotionala pot sa participe si la un “Concurs special” care are o singura cerinta: de a scrie o scrisoare catre Mos Craciun. Participantii, daca nu sunt deja înregistrati de la concursul cu întrebari sau de la cel saptamânal, trebuie sa se înregistreze pe Site pentru a putea participa la acest concurs (prin completarea datelor personale în formularul de la sectiunea Login a Site-ului).

 

Proba speciala consta în scrierea de catre participant a unei scrisori personale pentru Mos Craciun  si solicitarea votarii acesteia de catre prieteni. Concurentul care aduna cele mai multe voturi pâna la sfârsitul Campaniei (cel târziu 13.12.2009 ora 12:00) câstiga.

Votarea se termina în 13.12.2009 la ora 12:00. Anuntarea castigatorilor se va face pâna la ora 24:00; acestia vor aparea ulterior pe site.

 

Pentru a vota un concurent la proba speciala trebuie urmati urmatorii pasi:

 • intrati pe site, dati click pe butonul “Voteaza”, alegeti “Voteaza o scrisoare catre Mos Craciun” si intrati pe pagina cu toti participantii la concursul special;
 • alegeti concurentul pe care doriti sa-l votati dând click pe profilul lui,
 • votati persoana pe care doriti sa o sustineti dând click pe butonul “voteaza” de pe profilul participantului sau dati click pe butonul “voteaza” din dreptul concurentului pe care doriti sa-l votati,
 • dupa ce dati click pe “voteaza” se va deschide o pagina de la Yahoo si
 • pentru ca votul sa fie validat trebuie sa va autentificati cu contul d-voastra de Yahoo**
 • autentificarea votului se face de catre Yahoo (pe Site-ul Campaniei nu se inregistreaza id-ul sau parola d-voastra)
 • dupa ce v-ati autentificat cu contul d-voastra de Yahoo si acesta a fost validat de Yahoo, votul se înregistreaza si apare la concurentul pe care l-ati votat, moment în care se inchide pagina de la Yahoo si sunteti automat deconectati (sign out).

 

** Aceasta metoda de validare foloseste sistemul Open Id Yahoo pentru validarea voturilor.

Datele introduse nu se salveaza pe site. Aceasta este o metoda de protectie anti fraudare a voturilor. http://openid.yahoo.com.

 

Un participant la concursul saptamânal poate fi votat o singura data de o persoana (care valideaza votul folosind un singur contul personal de Yahoo) pe durata campaniei. La sfârsitul Campaniei, dupa anuntarea câstigatorilor, numarul de voturi poate fi vizualizat la profilul concurentilor, unde apare concursul special.

 

Modul în care o persoana întelege sa scrie scrisoarea la Concursul special trebuie sa respecte conditiile impuse de lege si de acest Regulament (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale) si sa sa detina drepturile de autor asupra materialului postat (crea?ii proprii). Pentru verificarea acestor aspecte, pâna la postarea publica a scrisorilor pe Site, se va trece printr-o etapa de aprobare coordonata de Organizator.  Scrisorile încarcate pe site vor fi aprobate o data la 6 ore în intervalul 09:00 si 24:00. Scrisorile încarcate între orele 24:00 si 09:00  se vor valida pâna la ora 09:00. Fiecare participant va fi anuntat prin email cand scrisoarea pe care a încarcat-o a fost aprobata.

 

Pe site, la butonul “Spiridusi”, apar toti participantii la Campanie cu profilul public (aranjati în functie de punctaj), si se poate vedea numarul de puncte acumulate la cele 6 probe si numarul de voturi acumulate la concursul saptamânal (defalcate pe saptamânile din concurs) si la cel special.

 

Orice participare care presupune postarea de materiale care:

 • nu respecta conditiile prezentului regulament,
 • nu se încadreaza în tema,
 • reprezinta încercari de fraudare a sistemului,

nu va fi aprobata de catre Organizator.

 

Refuzul publicarii materialelor irelevante (care nu au legatura cu tema concursului) pe Site nu trebuie însotit de o explicatie. 

 

Orice profil public de pe Site poate fi votat fara restrictii în afara de cele ce tin de actiuni abuzive. Orice încercare de fraudare a sistemului de catre participanti, în încercarea de a-si mari artificial sansele de câstig, va fi sanctionata prin înlaturarea (banarea) profilului respectiv din concurs. De asemenea, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a înlatura din concurs persoane care au profile multiple.

 

Nu este necesara rezervarea nici unui sejur de la EXIMTUR pentru a participa la Campania promotionala “Ski Fun”.

 

 

ARTICOLUL 6. PREMIILE CAMPANIEI, ACORDAREA ACESTORA SI ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

6.1 PREMIILE OFERITE ÎN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

În cadrul acestei Campanii se vor acorda urmatoarele premii, astfel:

 

A) Premiile saptamânale

În fiecare saptamâna, concurentul (înregistrat pe Site cu profil si care participa la proba saptamânala) care aduna cele mai multe voturi (pe parcursul saptamânii în curs) va fi premiat. Daca acelasi concurent este cel mai votat mai multe saptamâni la rând, premiul se va acorda urmatorului concurent cu punctajul cel mai mare. Un concurent poate primi un singur premiu saptamânal pe toata perioada campaniei.

 

Saptamânile în care se aduna voturi pe parcursul concursului sunt:

           Saptamâna 1: 11 – 15 noiembrie 2009

Se voteaza pâna în data de 15 noiembrie, ora 12:00. Anuntarea câstigatorului se face în 15 noiembrie pâna la ora 24:00.

           Saptamâna 2: 16 – 22 noiembrie 2009

Se voteaza pâna în data de 22 noiembrie, ora 12:00. Anuntarea câstigatorului se face în 22 noiembrie pâna la ora 24:00.

           Saptamâna 3: 23 noiembrie – 29 noiembrie 2009

Se voteaza pâna în data de 29 noiembrie, ora 12:00. Anuntarea câstigatorului se face în 29 noiembrie pâna la ora 24:00.

           Saptamâna 4: 30 noiembrie – 6 decembrie 2009

Se voteaza pâna în data de 6 decembrie, ora 12:00. Anuntarea câstigatorului se face în 6 decembrie pâna la ora 24:00.

           Saptamâna 5: 7 – 13 decembrie 2009

Se voteaza pâna în data de 13 decembrie, ora 12:00. Anuntarea câstigatorului se face în 13 decembrie pâna la ora 24:00.

 

Premiile saptamânale constau în 5 premii surpriza care se vor afisa pe site odata cu publicarea (la începutul saptamânii) cerintelor pentru proba din saptamâna respectiva, existând câte un premiu pe saptamâna. Premiile saptamânale constau în electronice si au o valoare aproximativa cumulata de 3550 RON. Premiile saptamânale sunt oferite de S.C. Arobs Transilvania Software S.R.L., cu sediul in Cluj Napoca, Str Donath Nr 11,  Ap.28, inmatriculata la registrul comertului cu nr. RO 11291045, avand cod unic de inregistrare J12/1845/1998, cont bancar avand cod IBAN RO13BTRL01301202921103XX Sucursala Banca Transilvania Cluj Napoca, legal reprezentata prin Voicu Oprean in calitate de Director General.

 

B) Premiul special

Concurentul (înregistrat pe Site cu profil si care participa la proba speciala) care aduna cele mai multe voturi pâna la sfârsitul Campaniei (13.12.2009 ora 12.00) va câstiga premiul special.

Perioada în care se aduna voturi pe parcursul concursului este: 11 noiembrie 2009 - 13 decembrie, ora 12:00.  Anuntarea câstigatorului se face în 13 decembrie pâna la ora 24:00.

Premiul special consta într-un Netbook Smailo, in valoare de 1279 ron, si este oferit de S.C. Arobs Transilvania Software S.R.L., cu sediul in Cluj Napoca, Str Donath Nr 11,  Ap.28, inmatriculata la registrul comertului cu nr. RO 11291045, avand cod unic de inregistrare J12/1845/1998, cont bancar avand cod IBAN RO13BTRL01301202921103XX Sucursala Banca Transilvania Cluj Napoca, legal reprezentata prin Voicu Oprean in calitate de Director General.


C) Premiul cel mare

La finalul Campaniei, primii 5 finalisti care au reusit sa raspunda corect si, cumulat, în cel mai scurt timp la cele 3 întrebari din finala concursului vor câstiga marele premiu. Punctajul dupa care va fi selectionat se stabileste conform acestui Regulament (vezi

 

 

ARTICOLUL 5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE)

 

Premiul cel mare consta în: 5 concedii de 7 zile la ski în Austria pentru câstigator si 3 prieteni ai acestuia, pentru perioada decembrie 2009- 4 aprilie 2010 (castigatorii pot alege perioada în care îsi vor consuma premiul, dupa consultarea cu Organizatorul si în limita disponibilitatilor), cu urmatoarele specificatii:

 • 5 vacante în Austria, zona Salzburg/ Ski Amade
 • este inclusa  atât cazarea pentru 20 persoane in hoteluri de 3*, masa tip demipensiune pentru cele 20 persoane, cat si skipass-uri, valabile 6 zile pentru zona Ski Amade/ Salzburg, pentru 20 de persoane
 • Premiul cel mare este oferit Organizatorului, cu titlu gratuit, de catre Salzburgerland, Austria
 • Nu este inclus transportul pâna la destinatie.

 

Numarul total de premii acordate pe perioada Campaniei este de: 5 premii saptamânale pentru cei mai votati concurenti saptamânali, 1 premiu pentru câstigatorul concursului special si 5 premii mari pentru primii 5 clasati in finala concursului cu întrebari. 

 

Nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor fizice sau schimbarea premiilor oferite în cadrul acestei Campanii.

 

6.2 ACORDAREA PREMIILOR SI ANUNTAREA CASTIGATORILOR

 

6.2.1 Acordarea premiilor:

Premiile saptamânale vor fi trimise prin curier/posta, câstigatorilor în perioada 16 noiembrie  – 20  decembrie 2009. Cheltuielile cu expedierea sunt suportate de Organizator. 

 

Punctajul final al fiecarui profil va fi calculat conform Articolelor 5 si 6.

 

Premiile saptamânale vor fi decise pâna la ora 12:00 în ultima zi a saptamanii de votare, iar câstigatorii vor fi anuntati pâna cel tarziu la ora 24:00 în aceeasi zi.

Premiul special se acorda în urma procedurii descrise la art. 6.1 punctul B. Câstigatorul se anunta în data de 13 decembrie 2009.

Premiul cel mare se acorda în urma procedurii descrise la art. 6.1 punctul C. Lista finalistilor se decide în data de 6 decembrie 2009 (pâna la ora 23:59), iar câstigatoorii se anunta în data de 13 decembrie 2009.

 

Pentru fiecare dintre aceste categorii se vor decide si locuri de rezerva, câte 3 pentru fiecare, deoarece în cazul în care primelor locuri nu li se poate acorda premiul (incompatibilitate sau inposibilitatea contactului), acestea se vor reporta acestor locuri.

Premiile nu pot fi cedate spre alti beneficiari si vor fi acordate doar câstigatorilor concursurilor. 

 

6.2.2. Alte clauze:

Un participant poate câstiga câte un singur premiu saptamânal pe parcursul desfasurarii Campaniei. În cazul în care se identifica profile care au aceleasi date de indentificare sau se constata în momentul acordarii premiului ca exista similitudini de nume sau adresa cu o persoana care a mai câstigat anterior acelasi tip de premiu, premiul se reporteaza urmatorului concurent (rezervei) care îndeplineste conditiile de acordare. Un concurent poate sa câstige atât un premiu saptamânal, cât si premiul final sau premiul special.

Câstigatorul marelui premiu al editiei Ski Fun 14 septembrie - 25 octombrie nu mai poate fi declarat castigator al acestei editii. Câstigatorii premiilor saptamânale din cadrul editiei Ski Fun 14 septembrie - 25 octombrie nu mai pot fi declarati câstigatori ai premiilor saptamânale din cadrul editiei Ski Fun 11 noiembrie – 13 decembrie 2009.

 

Câstigatorul marelui premiu va fi anuntat telefonic si prin email în termen de 7 zile lucratoare de la data încheierii Campaniei, precum si pe site-ul EXIMTUR, www.eximtur.ro si pe site-ul Campaniei www.skifun.ro. Acesta trebuie sa se prezinte, pentru confirmare, la unul din sediile Eximtur din tara în maxim 30 de zile de la data publicarii anuntului privind câstigatorul promotiei, având asupra sa cartea de identitate.

Confirmarea se face prin semnarea la sediul agentiei, a Contractului de comercializare pachete servicii turistice din oferta EXIMTUR. În cazul în care câstigatorul nu se prezinta în termenul de 30 de zile, pierde orice drept asupra premiului si nici nu va primi despagubiri.

 

Premiile nu pot fi acordate câstigatorului de drept si vor fi acordate urmatorului concurent (rezerva) în urmatoarele conditii:

 • daca persoana câstigatoare este în imposibilitatea de a beneficia de premiu (boala, forta majora sau alte evenimente neprevazute),
 • daca nu poate fi contactat în termen de 7 zile de la anuntarea pe site la numarul de telefon furnizat la înregistrarea pe www.skifun.ro sau la adresa de e-mail furnizata,
 • daca nu furnizeaza operatorului care îi anunta premiul datele solicitate de acesta,
 • daca nu poate sau nu vrea sa urmeze procedura care trebuie îndeplinita pentru a beneficia de premiul câstigat.

 

În cazul în care, din motive independente de Organizator, o persoana care a fost declarata câstigatoare (conform procedurior exprimate în acest regulament) nu poate fi contactata într-o perioada de 30 de zile de la validarea câstigatorului, iar premiile livrate se întorc la Organizator, acesta îsi rezerva dreptul de a acorda premiu urmatorului concurent (rezervei extrase). 

EXIMTUR nu e raspunzatoare de eventualele probleme ale câstigatorilor cu premiile câstigate, acestea urmând a fi rezolvate de acestia prin procedura de garantie obisnuita.

 

 

ARTICOLUL 7. CONDITII DE VALIDARE A PARTICIPANTILOR

 

Pentru ca un participant sa fie luat în considerare pentru procesul de calculare a punctajelor, trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

·              sa întruneasca conditiile prezentului regulament,

·              sa intre pe pagina dedicata Campaniei promotionale de pe Site, la adresa www.skifun.ro 

·              sa completeze corect formularul de înregistrare care se gaseste pe site, cu date personale valide,

·              sa participe la probele de pe site,

·              sa nu încerce sa fraudeze sistemul în încercarea de a obtine voturi.

 

Comisia de evaluare, formata din membri ai Organizatorului si Addveritas, va invalida orice profil care nu îndeplineste conditiile de mai sus, precum si orice profil care încalca în alt fel prevederile prezentului Regulament.

 

 

ARTICOLUL 8. ERORI, MESAJE NECORESPUNZATOARE

 

Organizatorul acestei campanii, EXIMTUR, precum si celelalte firme implicate în Campania promotionala nu îsi asuma nici o raspundere pentru datele si materialele necorespunzatoare (care nu respecta conditiile impuse si instructiunile pentru protejarea datelor personale). 

 

 

ARTICOLUL 9. DREPTURI DE AUTOR

 

Participantii la Campanie trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Trimiterea oricarui material pentru acesta Campanie se constituie în mod automat într-o declaratie pe proprie raspundere a celui ce a trimis materialul ca detine toate drepturile asupra acesteia si ca îsi asuma toate si ca îsi asuma toate urmarile legale care ar putea aparea în urma publicarii acesteia. Organizatorii Campaniei nu îsi asuma nici o responsabilitate privind eventuale încalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine în mod exclusiv celui care a trimis materialul. Eventuale sesizari cu privire la potentiale încalcari ale dreptului de autor se pot face la urmatoarea adrese: S.C. Addveritas S.R.L., Calea Motilor, nr. 11, Cluj-Napoca, sau la adresa de email: office@adveritas.ro.

Materialele ale caror statut din punct de vedere al drepturilor de autor este incert, pot fi retrase din concurs de catre organizatori.

Materialele trebuie sa fie originale si nu trebuie sa contina sub nici o forma elemente pornografice, defaimatoare sau antisociale. Organizatorul poate respinge realizarea oricarui profil care contine materiale încadrate în categoria celor interzise, fara a fi obligat sa justifice decizia luata.

Trimiterea materialelor implica acceptul participantului de a oferi Organizatorului Campaniei dreptul de a publica imaginile respective, în format digital, fara nici un fel de plata, pe site-ul www.skifun.ro.

Participantii îsi pot da acordul ca imaginea sau materialele lor sa fie folosite si publicate de Organizator si în alte materiale publicitare, fara nici un fel de plata aferenta. Semnarea acestui acord este facultativa, nesemnarea lui neinterferând cu dreptul participantilor de a se înregistra pe site, de a posta pe site, de a participa la concurs sau a primi premiul câstigat.

 

 

ARTICOLUL 10. RESPONSABILITATE

 

Organizatorul Campaniei va acorda premiile persoanelor câstigatoare în conformitate cu specificatiile acestui regulament.

Organizatorul Campaniei nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

·        materiale foto care nu au fost încarcate corect din motive tehnice independente de vointa sa sau care din motive de compatibilitati si formate nu pot aparea pe website. În acelasi timp, Organizatorul se obliga sa asigure pe Site prezenta tuturor materialelor aprobate si trimise în formatele uzuale, conform instructiunilor si cerintelor de pe site.

·        înscrierile efectuate pe alte pagini de internet decât cele dedicate Campaniei;

·        înscrierile efectuate în afara perioadei Campaniei.

 

 

ARTICOLUL 11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

 

Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 si legislatia româna privind comunicarile comerciale, iar Organizatorul se angajeaza sa îndeplineasca toate conditiile stabilite de lege, aplicabile prezentei Campanii, pentru protectia drepturilor participantilor.

 

Prin intrarea pe pagina dedicata Campaniei promotionale, www.skifun.ro, completarea datelor personale în formularele de înscriere sau selectarea butonului „Trimite”, participantii sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse în baza de date a companiei EXIMTUR, în scopul participarii la aceasta Campanie si desemnarii câstigatorilor.

 

Daca participanti la Campanie bifeaza în momentul încrierii în concurs (la pagina de Login) ca sunt de acord sa primesca informare din partea EXIMTUR, acestia sunt de acord sa primesaca informatii cu privire la serviciile si ofertele companiei EXIMTUR prin diverse mijloace de comunicare (telefon, SMS, email, posta, etc).

 

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, în special urmatoarele drepturi:

·        dreptul de acces la date,

·        dreptul de interventie asupra datelor,

·        dreptul de opozitie.

 

Dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie, sau oricare din drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001  pentru orice persoana vizata, pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, datata si semnata adresata operatorului (EXIMTUR), în mod gratuit.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia reprezentantilor Addveritas si Arobs Transilvania în vederea desfasurarii Campaniei promotionale “Ski Fun”.

La cererea participantilor, adresata în scris catre EXIMTUR, si trimisa la adesa: str. Nichita Stanescu, nr.16-18, Cluj-Napoca, Romania, Organizatorul se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an,

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,

- înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Datele personale ale câstigatorilor vor ramâne în contabilitatea firmei, în conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

Prin inscrierea la Campanie, participantii îsi dau acordul pentru a face publice materialele încarcate pe site-ul www.skifun.ro, ele putând fi vizionate de oricine acceseaza site si îsi dau acordul ca Organizatorul sa foloseasca materialele în scopuri publicitare, pentru promovarea Campaniei fara nici un fel de plata aferenta fata de participanti.

Participantii îsi dau acordul ca în cazul în care vor iesi câstigatori, numele, adresa lor sa fie facute publice de Organizator, potrivit legislatiei în vigoare.

 

Fotografiile încarcate de participantii la Concursul saptamânal nu pot fi descarcate si folosite de cei care acceseaza site-ul www.skifun.ro putând fi doar vizionate de catre acestia.

 

Scopul operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul EXIMTUR este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persone fizice, prin mijloace de marketing direct.

 

Datele colectate sunt: nume, prenume, sex, telefon, e-mail, data nasterii, localitate.

 

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, sex, telefon, e-mail, data nasterii, localitate.

 

Datele prelucrate se vor pastra pentru o perioada de timp nedeterminata.

 

Daca cineva nu doreste sa primeasca informare din partea EXIMTUR sau doreste sa îsi  exercite drepturile mentionate mai sus în legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, sau sa afle mai multe informatii despre modul în care îsi poate exercita aceste drepturi, poate contacta serviciul marketing EXIMTUR, str. Nichita Stanescu, nr.16-18, Cluj-Napoca, tel. 0364-803803, e-mail marketing@eximtur.ro.

 

 

ARTICOLUL 12. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre câstigatorul marelui premiu (cf. Art. 6), conform Legii nr. 571 / 2003, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.

S.C. Arobs Transilvania Software S.R.L se obliga sa calculeze ?i sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete ob?inute de catre câ?tigatorii premiilor saptamânale si premiului special (cf. Art. 6), conform Legii nr. 571 / 2003, orice alte obliga?ii de natura fiscala sau de orice natura în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorilor.

 

 

ARTICOLUL 13. LITIGII

 

În cazul unor potentiale conflicte aparute între Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, partile implicate vor înainta conflictele spre solutionare instantelor competente din România.

 

 

ARTICOLUL 14. ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a pune capat Campaniei promotionale anterior datei de 13 decembrie 2009, dar nu înainte de a anunta publicul, în cazul în care, din motive obiective si independente de vointa si controlul Organizatorului, continuarea Campaniei promotionale nu ar mai fi posibila.

 

Într-un astfel de caz, Organizatorul se obliga sa mentina pagina dedicata Campaniei promotionale, pe care sa anunte incetarea Campaniei si sa îndeparteze formularul electronic prin care se trimit datele personale catre OrganIzator. Cu toate acestea, Organizatorul va continua sa evalueze si sa ofere premii, conform Regulamentului, tuturor formularelor completate pâna la data încetarii Campaniei.

 

 

ARTICOLUL 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul Campaniei este pe site-ul Campaniei la adresa: www.skifun.ro.

Prin participarea la aceasta Campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe Site.

 

LUCIA NORA MORARIU

DIRECTOR GENERAL

EXIMTUR SRL

Nu avem elemente multimedia.
mirela (Arad) in 16 noiembrie 2009, 23:20
buna,as dori si eu sa stiu unde se incarca poza pentru tema saptamanii si unde , sau unde se scriu scrisorile adresate lui mos craciun va multumesc anticipat si bafta
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2009, 13:55
Salut, Mirela!
Pentru a participa la acest concurs, trebuie sa iti creezi un cont folosind formularul de login de pe site-ul organizatorilor www.skifun.ro. Daca ai deja un cont, trebuie sa fii logat.
Daca intampini dificultati, te rugam sa ne anunti. Spor la premii!
Ciprian (Cluj) in 17 noiembrie 2009, 14:14
Buna Mirela,
Dupa ce iti faci cont si te loghezi, pentru a incarca o poza dai click pe meniul "premiul saptamanii" si urmezi instructiuniule. Pentru a scrie o scrisoare, dai click pe "Premiul special" si urmezi instructiunile. Asadar meniurile din stanga.
Succes!
Organizatorul SkiFun
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "SkiFun - Spiridus ai vrea sa fii, pentru ski si bucurii!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: SkiFun - Spiridus ai vrea sa fii, pentru ski si bucurii!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media