CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

ShopMania - "Concursul lunii noiembrie"

Concurs cu premii ShopMania

Premii lunare: 1 x monitor Horizon; 1 x ceas Pulsar Tech Gear Chronograph Alarm. Premii saptamanale: 12 x tricou ShopMania (cate 3 pe saptamana).

Inregistreaza-te pe www.shopmania.ro, completeaza-ti profilul si posteaza minim 3 comentarii la produsele listate pe site pentru a putea participa la tragerile la sorti.

Perioada promoţiei: 01 noiembrie - 30 noiembrie 2008

Promotie expirata
28 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului ShopMania pe luna noiembrie

 

 

1.     Organizatorul concursului


Organizatorul concursului ShopMania este Asesoft Net SRL cu sediul in str. Mihai Bravu, nr. 10, Ploiesti, Prahova, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J29/1074/24.05.2004, cod unic de inregistrare 16451481, atribut fiscal RO. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

 


2.     Durata campaniei si aria de desfasurare

 

Concursul ShopMania pe luna noiembrie se desfasoara in perioada 1 noiembrie - 30 noiembrie pe site-ul www.shopmania.ro si se adreseaza participantilor de pe intreg teritoriul Romaniei. In fiecare saptamana se organizeaza de asemenea concursuri suplimentare cu premii in tricouri ShopMania. Lunar va fi lansat un nou concurs ShopMania al caror premii si conditii de participare vor fi afisate la inceputul fiecarei luni.

 


3.     Drept de participare

 

La acest concurs pot participa cetatenii romani si cetatenii straini avand domiciliul in Romania sau o adresa de corespondenta valabila in tara.

   Nu pot participa la concurs angajatii companiei Asesoft Net SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la concursul ShopMania implica acceptarea ca comentariile postate sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

 


4.     Mecanismul campaniei

 

Participantii se inregistreaza pe site, isi completeaza profilul si posteaza minim 3 comentarii la produsele listate pe site-ul ShopMania. Se vor lua in considerare doar comentariile validate de administratori, de o buna calitate. Comentariile care acumuleaza cu 3 voturi negative mai mult decat pozitive ies automat din concurs.

  


5.     Conditii de validitate

 

Pentru ca participarea sa fie considerata valida, comentariile trebuie sa fie postate in cursull lunii respective, sa ii apartina utilizatorului si sa fi fost publicate intre prima si ultima zi a lunii respective.

   Orice intentie de influentare a rezultatelor concursului va avea ca rezultat depunctarea sau scoaterea din concurs (voturi negative pentru comentariile altora, comentarii irelevante sau copiate de pe alte siteuri)

 


6.     Premiile

 

   Odata inscris la tragerea la sorti saptamanala, vei participa automat si la cea lunara.

   Concursul ShopMania pe luna noiembrie are in fiecare saptamana 3 castigatori pentru premiile constand in tricouri si 2 castigatori pentru premiile lunare:

          * 1  x  Monitor Horizon 2206SW oferit de catre PCfun

          * 1  x  Ceas Pulsar Men's Tech Gear Chronograph Alarm oferit de catre ShopMania

          * 3  x  Tricouri ShopMania

  


7.     Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti dupa cum urmeaza:

          * in fiecare Duminica la ora 23:00 sunt desemnati in mod automat castigatorii saptamanii curente

          * in fiecare ultima zi din luna la ora 23:00 sunt desemnati in mod automat castigatorii lunii curente

 

   Fiecare participant beneficiaza de un numar de sanse proportional cu numarul de comentarii postate pe luna in curs in cazul premiilor lunare sau saptamana in curs in cazul premiilor saptamanale.

 

   Pentru castigatorii premiul va fi expediat prin curier in decursul a 30 de zile de la anuntarea castigatorului si confirmarea acestuia.

 

   Asesoft Net SRL isi rezerva dreptul de a nu aproba in concurs comentariile care nu se incadreaza in standardele impuse sau care nu respecta regulile si conditiile de inscriere.

 


8.     Responsabilitate

 

Prin inscrierea la concursul ShopMania participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 


9.     Regulamentul campaniei promotionale

 

Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot intra in posesia unui exemplar al Regulamentului promotiei accesand pagina web a organizatorului: www.shopmania.ro.

   Prin participarea la concursul ShopMania participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

 


10.   Prelucrarea datelor personale

 

Completarea formularului on-line sau transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

   Participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei Asesoft Net SRL. Scopurile constituirii acesteia sunt:

          * desemnarea castigatorilor concursului ShopMania;

          * realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii de produse;

          * informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la concursul ShopMania sau la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Asesoft Net SRL.

   Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Asesoft Net SRL. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Asesoft Net SRL.

 


11.  Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.12.   Diverse

 

Prin inscrierea la prezenta promotie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Regulile prezentului regulament pot fi oricand modificate de aceea va rugam sa recititi acest regulament inainte de participarea la un nou concurs.

Nu avem elemente multimedia.
carmen (sighisoara) in 12 noiembrie 2008, 22:09
da imi place acest seit pentru ca are o gramada de promotii bune si avantajoase pentru noi oamenii de rand dar daca nu incerci si nu joci nu castigi si sunt produse de marca l;a care sau mai facut promotie si reclama multumesc pt incredere
mihaela (timisoara) in 13 noiembrie 2008, 11:27
in sfirsit gasesc si eu un site k-lumea, imi place....si produsele sunt foarte misto..sper sa cistig.
camelia (braila) in 13 noiembrie 2008, 12:04
imi place acest site ,imi doresc sa castig ,felicitari organizatorilor,sunteti tari>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
I (Constanta) in 13 noiembrie 2008, 17:56
Cele trei mesaje miros asa de tare publicitateeee....Si nici macar nu este una de calitate, dimpotriva! Sincer, din punctul meu de vedere aceasta reclama mascata este ridicola si are efect de bumerang. Repet : parerea mea!
Nicoleta Mihaela (Bucuresti) in 13 noiembrie 2008, 22:50
M-am inscris si eu la ei, am facut 3 comentarii ca sa pot participa, dar uitandu-ma apoi am vazut ca mu se inregistrasera, de ce oare... nu stiu? Mie imi plac concursurile si oricum au reusit sa ma tina ceva pe site ca deja am pus ochii pe un parfum:-)....deci, bun marketingul...:-)
georgiana (galati) in 14 noiembrie 2008, 08:31
buna e super site-ul ShopMania cat despre premiile aflate in promotie ce sa spun ca sunt o marca foarte interesanta mai ales ceasul ,fata de celelalte concursuri de pe net e super marca aleasa de organizatori .miar placea sa castig unul din aceste premii (mai bine spus cine nu ar dori sa castige macar unul din aceste premii aflate in promotie )
Moderator 2 (Infopromotii) in 14 noiembrie 2008, 08:47
Draga Georgiana,

Mecanismul de postare al comentarilor este similar cu cel de pe site-ul nostru. Astfel comentariile tale vor fi intai citite de un moderator sau de un administrator si abia apoi vor fi aprobate. Poti verifica dupa o perioada de timp daca ele au aparut in pagina.

Mult succes!
CARMEN-ANGELICA (BOTOSANI) in 14 noiembrie 2008, 17:28
INTERESANT!LA CAT MAI MULTE IDEI DE CONCURSURI(SI CAT MAI MULTE PREMII....) IMI PLACE SA PARTICIP SI EVIDENT SA CASTIG(PANA ACUM DOAR SPERANTE ,DAR PERSEVEREZ,POATE,POATE!!!! FELICITARI ORGANIZATORILOR!!! BAFTA PARTICIPANTILOR! Un participant FIDEL, CARMEN-BOTOSANI
Vergiliu (Bucuresti) in 15 noiembrie 2008, 16:37
cit mai multe concursuri astept sa apara pe acest site
ioana (arad) in 15 noiembrie 2008, 17:53
suna interesant sa castigi ,insa norocul ma cam ocoleste,totusi nu imi pierd speranta sunt pornita sa castig ceva pana la sfarsitul anului. succes tuturor!
Ion (Cazanesti) in 16 noiembrie 2008, 20:39
imi plac aceste concursuri ,chiar daca nu am cistigat niciodata ma inscriu la fiecare concurs de cite ori am ocazia cu speranta de a cistiga ceva
Camelia (Timisoara) in 16 noiembrie 2008, 21:09
Imi place de voi,sper sa fiti si parolisti!Despre produse,ce sa zic...eu le cam folosesc,ca n-am incotro,daca iei stifturi,aia ai!
Dragoianu (Craiova) in 16 noiembrie 2008, 21:40
Ma bucur nespus ca am descoperit acest site.Este un lucru foarte bun care te ajuta sa aflii tot ce este nou in materie de promotii si mai mult si foarte important poti chiar paricipa.Va felicit ca existati!
ciprian (braila) in 17 noiembrie 2008, 22:14
nu am mai castigat pana akum dar sper sa fiu unu dintre castigatori
Flori (Zarnesti) in 21 noiembrie 2008, 12:26
Bafta tuturor! La mai multe concursuri de acest gen!
CECILIA (Luncani) in 24 noiembrie 2008, 15:27
Incerc sa particip aproape la toate concursurile.Am castigat de cateva ori, premii nesemnificative.Nu imi pierd speranta... Bafta tutror!!
Vergiliu (Bucuresti) in 24 noiembrie 2008, 16:16
Sper sa apara mai multe concursuri la categoria >concursuri pe internet>
Ibi (Brasov) in 24 noiembrie 2008, 16:17
Sa vedem ce-o sa iasa...
Dragoianu (Craiova) in 26 noiembrie 2008, 19:43
Intotdeuna,ca femeie am adorat cosmeticele.Si atunci in prajma Craciunului cand sunt insotite de o promotie,pentu mine ele devin cadoul perfect care te face sa te simti bine.si daca o data cu acest cadou ti se mai ofera si un vis de Craciun ce aproape ,aproape pare sa devina realitate admosfera acelei noptii pline de stalucire si culoare devine feerica.Un cadou Avon sub bradul impodobit si gata Parisul vesnic indragostit,vine in casa ta.Splendida promotie pentru un Craciun de vis. Dragoianu Maria
iacob (Aiud) in 26 noiembrie 2008, 19:51
sint o fire foarte optimista,i-mi plac concursurile de info promotii,asa ca puteti sa aveti o baza in mine caci va admir,tot odata incercati sa ajutati tot rominul cum e el ,rau s-au bun.susces.
iacob (Aiud) in 26 noiembrie 2008, 20:12
domnule stau in casa si ma uit cam ce imi lipseste in casa si am realizat caci cel mai bine ar fi sa imi aduc toti sportivii de cros si viteza la mine acasa,dar cum?prin ecranizarea lor pe un Monitor Horizon si daca tot ii vad ar trebui si cronometrati,nu? ei bine cu un ceas Pulsar Tech Gear Chronograph Alarm am tot ce imi trebuie caci leam trimis si tricouri de la ShpMania
simion (rodna) in 26 noiembrie 2008, 20:52
frumoase concursuri,sper sa fie cat mai multe .nam mai castigat dar sper ,speranta moare ultima
iacob (Aiud) in 27 noiembrie 2008, 16:07
vrei sa vezi clar un orizont? uitate la monitor,la Horizon,nu ai notiunea timpului?nici o problema,cu ceasul Pulsar Tech Gear Chronograph vei stii si secunda cind te-ai nascut,tie cald? da-ti jos ce ai gros si iati un tricou de-ti pica plombele oferit de shopmania
andreea (com. gura foii) in 27 noiembrie 2008, 16:23
este super misto sa stai in fotoliu,pat sau la birou si sa faci shopping.
andreea (com. gura foii) in 27 noiembrie 2008, 16:25
frumos concurs!sper sa castig ceva( macar o urare)in ziua extragerii....de ziua mea.
andreea (com. gura foii) in 27 noiembrie 2008, 16:25
un concurs frumos de sarbatori.
elena (bucuresti) in 30 noiembrie 2008, 20:23
super concurs cu premii pe masura si utile.
elena (bucuresti) in 30 noiembrie 2008, 20:28
felicitari celor care au avut ideea acestui concurs in prag de sarbatori.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "ShopMania - "Concursul lunii noiembrie""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: ShopMania - "Concursul lunii noiembrie"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media