CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

ShopMania - "Concursul lunii ianuarie"

ShopMania concurs ianuarie

Premiul lunar: 1 x Notebook Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile V5505 oferit de catre PcFun. Premii saptamanale: 12 x tricou ShopMania (cate 3 pe saptamana).

Inregistreaza-te pe www.shopmania.ro, completeaza-ti profilul si posteaza minim 3 comentarii la produsele prezentate pe site pentru a putea participa la tragerile la sorti.

Perioada promoţiei: 01 ianuarie - 31 ianuarie 2009

Promotie expirata
45 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul concursului ShopMania pe luna

1. Organizatorul concursului
- Organizatorul concursului ShopMania este Asesoft Net SRL cu sediul in str. Mihai Bravu, nr. 10, Ploiesti, Prahova, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J29/1074/24.05.2004, cod unic de inregistrare 16451481, atribut fiscal RO. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata campaniei si aria de desfasurare
- Concursul ShopMania pe luna se desfasoara in perioada 1 ianuarie - 31 ianuarie pe site-ul www.shopmania.ro si se adreseaza participantilor de pe intreg teritoriul Romaniei. In fiecare saptamana se organizeaza de asemenea concursuri suplimentare cu premii in tricouri ShopMania. Lunar va fi lansat un nou concurs ShopMania al caror premii si conditii de participare vor fi afisate la inceputul fiecarei luni.

3.
Drept de participare - La acest concurs pot participa cetatenii romani si cetatenii straini avand domiciliul in Romania sau o adresa de corespondenta valabila in tara.
Nu pot participa la concurs angajatii companiei Asesoft Net SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la concursul ShopMania implica acceptarea ca comentariile postate sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.


4. Mecanismul campaniei
- Participantii se inregistreaza pe site, isi completeaza profilul si posteaza minim 3 comentarii la produsele listate pe site-ul ShopMania. Se vor lua in considerare doar comentariile validate de administratori, de o buna calitate. Comentariile care acumuleaza cu 3 voturi negative mai mult decat pozitive ies automat din concurs.

5.
Conditii de validitate - Pentru ca participarea sa fie considerata valida, comentariile trebuie sa fie postate in cursul lunii respective, sa ii apartina utilizatorului si sa fi fost publicate intre prima si ultima zi a lunii respective.
Orice intentie de influentare a rezultatelor concursului va avea ca rezultat depunctarea sau scoaterea din concurs (voturi negative pentru comentariile altora, comentarii irelevante sau copiate de pe alte siteuri)


6. 
Premiile

Odata inscris la tragerea la sorti saptamanala, vei participa automat si la cea lunara.
Concursul ShopMania pe luna are in fiecare saptamana 3 castigatori pentru premiile constand in tricouri si 1 castigatori pentru premiile lunare:
    • 1  x  Notebook Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile V5505 oferit de catre PcFun
    • 3  x  Tricouri ShopMania
7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor - Castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti dupa cum urmeaza:
- in fiecare Duminica la ora 23:00 sunt desemnati in mod automat castigatorii saptamanii curente
- in fiecare ultima zi din luna la ora 23:00 sunt desemnati in mod automat castigatorii lunii curente

Pentru castigatori premiul va fi expediat prin curier in decursul a 30 de zile de la anuntarea castigatorului si confirmarea acestuia.


Desemnarea castigatorilor implica si afisarea automata a acestora pe site. De asemenea, castigatorii vor fi contactati prin e-mail in vederea obtinerii premiului.
Asesoft Net SRL isi rezerva dreptul de a nu aproba in concurs comentariile care nu se incadreaza in standardele impuse sau care nu respecta regulile si conditiile de inscriere.

8. Responsabilitate - Prin inscrierea la concursul ShopMania participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

9.
Regulamentul campaniei promotionale - Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot intra in posesia unui exemplar al Regulamentului promotiei accesand pagina web a organizatorului: www.shopmania.ro

Prin participarea la concursul ShopMania participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

10. Prelucrarea datelor personale - Completarea formularului on-line sau transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

Participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei Asesoft Net SRL. Scopurile constituirii acesteia sunt:
    • desemnarea castigatorilor concursului ShopMania;
    • realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii de produse;
    • informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la concursul ShopMania sau la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Asesoft Net SRL.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Asesoft Net SRL. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Asesoft Net SRL.

11.
Litigii - In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.

12.
Diverse - Prin inscrierea la prezenta promotie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Regulile prezentului regulament pot fi oricand modificate de aceea va rugam sa recititi acest regulament inainte de participarea la un nou concurs.
Nu avem elemente multimedia.
Angela (Nehoiu) in 06 ianuarie 2009, 11:13
Telefonul celular este un aparat ce realizeaza transformarea acustica a semnalelor sonore in semnale electromagnetice transmise prin unde radio
Angela (Nehoiu) in 06 ianuarie 2009, 11:16
Calculatorul de buzunar este un mijloc tehnic de prelucrare a datelor utilizat pentru a executa operatii matematice:adunari.scaderi,inmultiri...
Angela (Nehoiu) in 06 ianuarie 2009, 11:18
Fotocopiatorul este un aparat care copiaza si multiplica documentele intr-unul sau mai multe exemplare:copierea se face prin metodaxerografierii(un proces de imprimare uscata}
() in 06 ianuarie 2009, 11:28
Da, este destul de interesant...
() in 06 ianuarie 2009, 13:29
mi se pare ceva interesant,tineti-o tot asa
mihaela (zalau) in 06 ianuarie 2009, 14:00
imi plac concursurile pe care le organizati
mihaela (zalau) in 06 ianuarie 2009, 14:02
sunteti cei mai tari tineti-o tot asa
Irina-Mihaela (Galati) in 06 ianuarie 2009, 16:08
foarte interesant concursul vostru.. tineti-o tot asa
angela (baia mare) in 06 ianuarie 2009, 18:30
ma u cam dezamagit concursurile, nu stiu ce sa mai cred despre ele...
levente (odorheiu-secuiesc) in 06 ianuarie 2009, 21:04
Foarte mult imi plac concursurile,si atunci cind cistig.
Milu (Galati) in 07 ianuarie 2009, 04:18
1. Promotia cu ALIMENTAREA cu Benzina la AGIP este cea mai puternica din cate se organizeaza in Romania: se dau trasee turistice europene;se dau premii interesante ca manusi,sprayuri auto,manometre,anvelope,etc Alimenteaza la Agip si aduna kilometri pentru circuitul turistic imaginar Bucuresti - Roma - Bucuresti (primesti 200 km pentru fiecare 20l carburant). La fiecare "punct de oprire" de pe traseu (Budapesta, Praga, Lausanne, Roma, Bucuresti) poti opta pentru unul dintre premiile instant. Premii instant, la alegere (in limita stocului): produse marca Bottari. Budapesta (800 km imaginari): 3000 x chinga elastica; 1500 x portchei Smart led; 1500 x racleta gheata; 1500 x manusa microfibra. Praga (1200 km): 1500 x tub piele sintetica; 2000 x kit becuri + sigurante; 3000 x spray dezghetant. Lausanne (1600 km): 1200 x kit Pillow & Relax; 1000 x plasa bagaje; 1000 x kit becuri + sigurante + spray anvelope "Umfla si repara"; 500 x miniflex. Roma (2000 km): 3500 x trusa microsurubelnite; 1000 x cleste multifunctional; 1000 x lanterna interior cu cablu rulou si suport. La Bucuresti (4000 km imaginari), poti alege unul dintre premiile instant: 1000 x manometru digital anvelope; 1500 x compresor; 1000 x aspirator auto sau poti opta pentru achizitionarea unui MP3 player Simpson la doar 100 lei sau a unui radio CD Simpson la doar 180 lei.
Milu (Galati) in 07 ianuarie 2009, 04:23
2.De mai multi ani folosesc numai sisteme de iluminat PHILIPS,deoarece sunt economice si au o putere mult mai mare decat cele obisnuite.
Milu (Galati) in 07 ianuarie 2009, 04:26
3. Uleiul ARGUS este un ulei bine rafinat,iar mancarea pregatita este mai gustoasa.
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2009, 09:50
Draga Milu,
Acest concurs presupune sa postezi trei comentarii despre produsele prezentate pe site-ul www.shopmania.ro. Comentariile trebuie postate tot pe site-ul www.shopmania.ro.
Mult succes!
ANCA (CONSTANTA) in 07 ianuarie 2009, 22:27
imi place sa particip la concursuri,si imi plac cele organizate de voi.
ANCA (CONSTANTA) in 07 ianuarie 2009, 22:30
am participat la multe concursuri si am si castigat.Asa ca tot inainte.
ANCA (CONSTANTA) in 07 ianuarie 2009, 22:33
imi plac promotiile,iar produsele participante sunt foarte bune.Eu una folosesc produse promotionale.
Serban (Bucuresti) in 08 ianuarie 2009, 15:09
pana la urma toate aparatele sunt folositoare la ceva..in mai mica sau mare masura..nu putem cataloga un produs ca este mai bun ca altul..toate fac acelasi lucru...
Serban (Bucuresti) in 08 ianuarie 2009, 15:10
iar despre uleiul argus il folosesc foarte des..si sunt multumita de el..
Serban (Bucuresti) in 08 ianuarie 2009, 15:11
fiind studenta folosesc foarte mult calculatorul la diferite..mai indicat ar fi de buzunar pt ca esti mai practic...este bun si folositor pt toti pana la urma..
levente (odorheiu-secuiesc) in 09 ianuarie 2009, 09:39
COSMETICILE AVON SUNT FOARTE BUNE . ABIA ASTEPT SA CASTIG CU PROMOTIA MOS CRACIUN PT CA NU AM CASTIGAT CU PROMOTIA ASTA NICIODATA .BAFTA TUTUROR
ANDREEA (BUCES,SAT MIHAILENI,NR 149) in 10 ianuarie 2009, 13:52
E PRIMA DATA CAND INTRU PE ACEST SITE .PRODUSELE SUNT FOARTE INTERESANTE SI ATRACTIVE.SPER SA CASTIG SI EU.
() in 12 ianuarie 2009, 10:12
pana acum nu am castigat nimic .sper sa fiu unul dintre norocosii castigatori.
() in 12 ianuarie 2009, 10:13
premiile sunt foarte atractive.
() in 12 ianuarie 2009, 10:14
pentru o studenta ca mine fara venituri cred k ar prinde bine un mic premiu.
() in 12 ianuarie 2009, 10:16
premiile voastre sunt foarte interesante.e primul concurs la care particip.
MAGDALENA (BUCURESTI) in 13 ianuarie 2009, 15:16
Am vazut produsul "crema anticelulita" de la Herbagen dar nu scrie nici o atentionare cu privire la folosirea ei de catre persoanele cu difunctii tiroidiene.Adica ar trebui sa se specifice clar ca daca produsul activeaza glanda tiroida aceste persoane ar putea avea probleme de sanatate, pe cand anuntul nu spune asa ceva, iar pentru mai multe detalii se face legatura la un alt site in care trebuie sa pierzi timp sa cauti amanunte despre produsul respectiv, si nici acelea care sa prevada atentionari de utilizare.
Rozmarina (monteoru) in 13 ianuarie 2009, 16:50
nu am castigat niciodata nimic ,dar poate am o sansa acum
liliana (lupeni) in 14 ianuarie 2009, 11:04
in primul rand salut de la vulcan. si sper sa intru cu dreptul in acest concurs e prima data cand particip la un concurs despre produsele mentionate uleiul argus e preferatul meu ptr ca sunt casnica si gatesc toata ziua ptr familia mea e si un pret f bun un telefon pe care l expuneti ar fii o provocare ptr mine nici nu mi as inchipui sa am asa noroc sa l castig nu mi permit sa mi cumpar si am lasat la urma delikatul care nu mi lipseste din bucatarie niciodata ptr mine e ca sare in bucate va multumesc mult ptr posibilitatea de a spera ...... cu stima liliana
() in 14 ianuarie 2009, 22:50
salut,mi-ar face placere sa ma gasesc si eu printre castigatori,mai ales un leptop...ce bine suna..multumesc ca mi-ati dat sansa sa particip.
constantin (caracal) in 20 ianuarie 2009, 12:17
ni vita mea nu am avut parte de un cistig si am participat si la alte promotii acum poate am un gram de noroc Doamne ajuta
Cipri (IS) in 21 ianuarie 2009, 19:33
pt Iulia (iasi)iti urez mult succes , dar vezi ca nici mie nu mi-ar strica un mic premiu pt un student:))
gabriela (giurgiu) in 23 ianuarie 2009, 16:59
Cine doreste un buchet frumos de flori,gaseste nu mai pe saitul.SHOPMANIA.
gabriela (giurgiu) in 23 ianuarie 2009, 17:03
Hainutele de bebelusi sunt foarte frumoase si de bun gust.
gabriela (giurgiu) in 23 ianuarie 2009, 17:05
Ceasurile barbatesti arata minunat.
diaconu (craiova) in 24 ianuarie 2009, 13:29
Sunt de calitate
diaconu (craiova) in 24 ianuarie 2009, 13:31
da sunt de buna calitate.
diaconu (craiova) in 24 ianuarie 2009, 13:33
orce cauti gaseati numai la sopmania
ioana mihaela (cluj-napoca) in 26 ianuarie 2009, 10:34
Buna. Is f multumita de site si concursuri.Am castigat deja 1 tricou de la ei super si acuma imi iau avant si spre premiile mai substantiale.:D Succes si voua ;) Va pup.
() in 28 ianuarie 2009, 17:07
La cel mai multi femei [ca si mie] place sa faca cumparaturi.De multe ori barbati spun ca suntem maniaci, dar noi femeile facem de multe ori cumparaturile.Va pup.
Alexandra (Timisoara) in 29 ianuarie 2009, 21:49
Help! Lamuriti-ma si pe mine!... De ce atatea definitii dadaiste si comentarii in grupe de cate trei aici? Din cate stiu eu, cele 3 comentarii trebuie facute pe site-ul www.shopmania.ro, nu pe infopromotii. Si nu oricum, ci la produsele prezentate, la rubrica "Adauga comentariul tau". Si asta dupa ce ai folosit produsul respectiv si stii despre ce vorbesti, ca altminteri nu convingi si ti-l resping. Adica descriere functiuni, detalii specifice, prin ce se remarca produsul fata de cele similare, experienta proprie - mai ales! E de muncit, nu gluma! Sau am inteles eu gresit?!
Moderator 2 (Infopromotii) in 30 ianuarie 2009, 09:04
Draga Alexandra,
Ai inteles foarte corect. Cele 3 comentarii trebuie scrise pe www.shopmania.ro la produsele prezentate pe site.
Mult succes!
Lucian (Craiova) in 31 ianuarie 2009, 09:44
foarte tare concursul vostru, succes participantilor
Lucian (Craiova) in 31 ianuarie 2009, 09:47
Notebook Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile cu laptopfoarte bun care as vrea sa il castig
Lucian (Craiova) in 31 ianuarie 2009, 09:48
da este destul de incitant concursul vostru, sper sa am o sansa
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "ShopMania - "Concursul lunii ianuarie""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: ShopMania - "Concursul lunii ianuarie"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media