CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

ShopMania - "Concursul lunii decembrie"

Concurs cu premii ShopMania

Premii lunare: 1 x telefon mobil Nokia 6500; 1 x tableta grafica WACOM Bamboo One A6. Premii saptamanale: 12 x tricou ShopMania (cate 3 pe saptamana).

Inregistreaza-te pe www.shopmania.ro, completeaza-ti profilul si posteaza minim 3 comentarii la produsele listate pe site pentru a putea participa la tragerile la sorti.

Perioada promoţiei: 01 decembrie - 31 decembrie 2008

Promotie expirata
16 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului ShopMania pe luna decembrie

 


1.Organizatorul concursului

 

Organizatorul concursului ShopMania este Asesoft Net SRL cu sediul in str. Mihai Bravu, nr. 10, Ploiesti, Prahova, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J29/1074/24.05.2004, cod unic de inregistrare 16451481, atribut fiscal RO. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

 


2.Durata campaniei si aria de desfasurare

 

Concursul ShopMania pe luna decembrie se desfasoara in perioada 1 decembrie - 31 decembrie pe site-ul www.shopmania.ro si se adreseaza participantilor de pe intreg teritoriul Romaniei. In fiecare saptamana se organizeaza de asemenea concursuri suplimentare cu premii in tricouri ShopMania. Lunar va fi lansat un nou concurs ShopMania al caror premii si conditii de participare vor fi afisate la inceputul fiecarei luni.

 


3.Drept de participare

 

La acest concurs pot participa cetatenii romani si cetatenii straini avand domiciliul in Romania sau o adresa de corespondenta valabila in tara.

Nu pot participa la concurs angajatii companiei Asesoft Net SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la concursul ShopMania implica acceptarea ca comentariile postate sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

 


4.Mecanismul campaniei

 

Participantii se inregistreaza pe site, isi completeaza profilul si posteaza minim 3 comentarii la produsele listate pe site-ul ShopMania. Se vor lua in considerare doar comentariile validate de administratori, de o buna calitate. Comentariile care acumuleaza cu 3 voturi negative mai mult decat pozitive ies automat din concurs.

 


5. Conditii de validitate

 

Pentru ca participarea sa fie considerata valida, comentariile trebuie sa fie postate in cursul lunii respective, sa ii apartina utilizatorului si sa fi fost publicate intre prima si ultima zi a lunii respective.

Orice intentie de influentare a rezultatelor concursului va avea ca rezultat depunctarea sau scoaterea din concurs (voturi negative pentru comentariile altora, comentarii irelevante sau copiate de pe alte siteuri)

 


6.Premiile

 

Odata inscris la tragerea la sorti saptamanala, vei participa automat si la cea lunara.
Concursul ShopMania pe luna decembrie are in fiecare saptamana 3 castigatori pentru premiile constand in tricouri si 2 castigatori pentru premiile lunare:

1  x  Telefon mobil Nokia 6500 classic oferit de catre Euro-Best

1  x  Tableta grafica Tableta grafica WACOM Bamboo One A6 oferit de catre GotIT

3  x  Tricouri ShopMania

 

 


7.Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti dupa cum urmeaza:

- in fiecare Duminica la ora 23:00 sunt desemnati in mod automat castigatorii saptamanii curente

- in fiecare ultima zi din luna la ora 23:00 sunt desemnati in mod automat castigatorii lunii curente

Pentru castigatorii premiul va fi expediat prin curier in decursul a 30 de zile de la anuntarea castigatorului si confirmarea acestuia.

Desemnarea castigatorilor implica si afisarea automata a acestora pe site. De asemenea, castigatorii vor fi contactati prin e-mail in vederea obtinerii premiului.

Asesoft Net SRL isi rezerva dreptul de a nu aproba in concurs comentariile care nu se incadreaza in standardele impuse sau care nu respecta regulile si conditiile de inscriere.

 


8.Responsabilitate

 

Prin inscrierea la concursul ShopMania participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 


9.Regulamentul campaniei promotionale

 

Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot intra in posesia unui exemplar al Regulamentului promotiei accesand pagina web a organizatorului: www.shopmania.ro

Prin participarea la concursul ShopMania participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui regulament.

 


10.Prelucrarea datelor personale

 

Completarea formularului on-line sau transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

Participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei Asesoft Net SRL. Scopurile constituirii acesteia sunt:

-       desemnarea castigatorilor concursului ShopMania;

-       realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii de produse;

-       informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la concursul ShopMania sau la alte actiuni desfasurate in viitor de catre Asesoft Net SRL.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Asesoft Net SRL. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al Asesoft Net SRL.

 


11.Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.

 


12.Diverse

 

Prin inscrierea la prezenta promotie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Regulile prezentului regulament pot fi oricand modificate de aceea va rugam sa recititi acest regulament inainte de participarea la un nou concurs.
Nu avem elemente multimedia.
Alina Lacramioara (Cluj Napoca) in 03 decembrie 2008, 07:58
Interesant concurs sper sa fie si adevarat .Mult succes tuturor.In cazul in care cineva castiga se anunta si pe e mail?
() in 03 decembrie 2008, 09:14
buna dimineata!sincer eu nu prea cred in concursuri pentru ca eu nu am cistigat nimic niciodata numai prin munca mea zi de zi.imi doresc din tot sufletul sa castig si eu telefonul din concurs pentru ca eu am unul vechi de 5 ani...si numi permit sami cumpar altul...tot ceea cemi ramine de facut e sa ma rog la dumnezeu poate am norocul sal castig!succes tuturor.
MARINELA (IASI) in 03 decembrie 2008, 10:45
super....fiecare concurs mi se pare o provocare...doar ca eu castig ff rar..va pup si va doresc bafta tuturor
Alexandra (Timisoara) in 03 decembrie 2008, 13:48
La concursul asemanator care s-a incheiat duminica am trimis cele 3 comentarii necesare calificarii, dar numai doua mi-au fost validate. Am muncit foarte mult la ele sunt sigura ca toate trei erau la fel de bune, cu toate acestea mi s-a raspuns ca unul a fost respins. Nu am inteles ce nu era ok la comentariul respins, si am cerut explicatii. Nici pana acum nu am primit niciun raspuns, de parca nu merita sa se osteneasca sa-mi raspunda. Oricum, asa cum am mai scris si pe forum, cred ca site are probleme tehnice pe care le acopera cu raspunsuri de genul "comentariul nu a indeplinit cerintele necesare aprobarii si a fost respins".
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 decembrie 2008, 14:02
Draga Alexandra,
Asa cum ti-am raspuns si pe Forum faptul ca a durat pana cand au aparut comentariile se datoreaza sistemului de verificare. Aceste comentarii sunt citite si abia apoi aprobate de un moderator. Acelasi sistem il folosim si noi in paginile de comentarii ale promotiilor. Referitor la continut, organizatorii stiu mai bine despre ce este vorba.
Mult succes!
Daniela (Nazna) in 03 decembrie 2008, 22:50
Buna.Este o treaba buna cu concursurile.Particip de putina vreme si deja am castigat la doua-e drept premii maruntele.Acum astept sa vad cat de seriosi sunt organizatorii ca nu prea se inghesuie sa-mi trimita premiile desi le-am trimis cateva emailuri.Dar.....speranta moare ultima.
laura veronica (targu neamt) in 04 decembrie 2008, 09:30
salut!!! eu sunt mai noua pe aici. imi place sa particip la diferite concursuri dar imi si place sa si castig. este un pic mai greu dar fiecare cu norocul lui. eu am crezut mereu in norocul meu si de asta mai si castig.este un site destul de interesant si foarte atractiv pentru fiecare. doamne ajuta in castigarea unui mic sau premiu...laura
margit (Cristuru Secuiesc) in 04 decembrie 2008, 10:27
Buna,Sînt nou pe aici si nu prea stiu despre ce sa scriu,dar pâna la urma gasesc si eu ceva,de exemplu imi place mult situl care este foarte atractiv înca nu am facut trei comentarii,dar ma straduiesc,pentru ca vreausa câstig .
iacob (Aiud) in 06 decembrie 2008, 18:20
daca vrei sa faci impresie,nu trbuie decit sa i-ti scoti telefonul binenteles de o marca deosebita cum ar fi Nokia 6500,sal pui la ureche si cu cealanta mina sa te faci ca iti notezi ceva intr-o tableta grafica WACOM Bamboo One A6,vei avea succes neasteptat
ionut (mioveni) in 06 decembrie 2008, 23:37
supre tare concursul sper sa castig si eu ceva.....
Nina Corina (Constanta) in 08 decembrie 2008, 13:10
Salut! desi nu am noroc de castig facil...sper sa fie altfel de data asta...
mircea alexandru (calnic) in 13 decembrie 2008, 11:45
In primul rand la multi ani va doresc daca tot suntem in luna cadourilor sa ne dea Dumnezeu sanatate,putere de munca si noroc in toate.Va doresc succes tuturor participantilor si sa nu va faceti griji pentru ca telefonul o sa ajunga oricum in mana cuiva.Totul e sa aveti incredere si sa credeti in spiritul Craciunului;E vremea cand toata lumea primeste cate ceva,mai mult sau mai putin.Eu am incredere ca o sa castig.Sper sa aveti si voi.Fie ca cel cu increderea cea mai mare sa castige.salut la toti
mircea alexandru (calnic) in 13 decembrie 2008, 20:44
un telefon bun e ca si o salvare..mai ales in zilele noastre cand o primejdie la tot pasul..un prieten in acelasi rand..si un mijloc,o ferestra spe alta lume*internet)..
mircea alexandru (calnic) in 13 decembrie 2008, 20:46
imi place sa castig..asta e..am speranta ca o sa castig
iuliana (bacau) in 25 decembrie 2008, 09:01
de obicei am noroc la concursuri. ultima data ,am castigat o agendaE LA RFI si in general imi plac concursurile
() in 29 decembrie 2008, 21:01
Telefonul Nokia 6500 arata bine, dar nu destul de bine pentru o doamna sau domnisoara. Iar despre calitatile si caracteristicile lui, se poate si mai bine. Asta atata timp cat nu e gratis. In cazul de fata e ok. Despre tableta grafica urmeaza sa ma informez pe vreun alt site ca nu am idee la ce mi-ar putea folosi. Iar tricourile, sunt pe marimi, in culoare alba conform imaginii?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "ShopMania - "Concursul lunii decembrie""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: ShopMania - "Concursul lunii decembrie"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media