CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Schwarzkopf & Henkel - "Straluceste in constelatia frumusetii!"

Concurs cu premii Taft,Palette, Gliss, Fa, Vademecum

Premiu prin tragere la sorti: o excursie de 2 persoane pentru experienta unica a eclipsei totale de soare de la Shanghai. Premiu garantat la cumpararea a 3 produse: Agenda frumusetii 2009 cu predictii astrale si sfaturi pentru frumusete. Premiu la cumpararea a 2 produse: un set de produse cosmetice oferit la fiecare al 25-lea SMS inscris in campanie.

Cumpara doua sau trei produse participante cu sticker promotional din gamele Taft, Palette, Gliss, Fa sau Vademecum. Trimite un SMS la 1827 care sa contina numarul de produse cumparate (in litere) urmat de numarul bonului fiscal (exemplu SMS pentru 2 produse cumparate: DOI54A1211 sau pentru 3 produse cumparate: TREI54A1211). Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 19 ianuarie - 16 martie 2009

Promotie expirata
15 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Straluceste in constelatia frumusetii!”

 

Perioada campaniei: 19 ianuarie 2009 – 16 martie 2009

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Campania promotionala " Straluceste in constelatia frumusetii!” este organizata de S.C. Henkel Romania SRL (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2, Tel: 203.26.00, Fax: 203.26.55.

Organizatorul Henkel Romania este operator de date (nr. 7837), potrivit notificarii nr. 3714/11.03.2008 înregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

 

Campania promotionala se va desfasura in perioada 19 Ianuarie 2009 – 16 Martie 2009, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in spatiile comerciale apartinand agentilor economici mentionati in anexa, in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC Henkel Romania SRL, ai agentiei de publicitate ACTIV AD Communication si ai agentiei de marketing direct More Results Marketing si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor companiilor mentionate.

 

 

 

La aceasta promotie participa produse din gamele: Taft, Palette, Gliss, Fa si Vademecum (acestea vor fi numite in acest regulament “produse participante”)

(Gamele care NU participa la promotie sunt: Taft Looks, Palette Instant Color, Fa sapun solid, Vademecum Kids si Vademecum tub si produsele de îngrijire personala pentru barbati.)

 

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

- Pentru a participa la aceasta promotie participantii trebuie sa cumpere doua sau trei produse participante la promotie din gamele Taft, Palette, Gliss, Fa si Vademecum cu sticker promotional;

- Pentru a participa la aceasta promotie participantii trebuie sa trimita un SMS de forma: NR. PRODUSE CUMPARATE (in litere) urmat de NR. BON. la numarul 1827 (exemplu de SMS pentru 2 produse cumparate: DOI54A1211 sau pentru 3 produse cumparate: TREI54A1211), in perioada promotiei 19 ianuarie 2009 ora 00:00 – 16 martie 2009 ora 24:00 (data finala a inscrierii/participarii in promotie). Cele DOUA sau TREI produse cumparate trebuie sa se gaseasca pe acelasi bon de casa.

- SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila.

- Nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat cele de mai sus. Mesajele trimise prin SMS care contin alte informatii in loc de sau impreuna cu numarul produselor cumparate si numarul bonului de casa, nu vor fi luate in considerare;

- Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii in promotie;

- Incepand cu data de 16 martie 2009, ora 24:00 (data finala de inscriere/participare in promotie) numarul 1827 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul promotiei va fi blocat si nu va mai putea fi accesat de catre niciun potential participant.

 

 

Pentru validarea premiului participantii trebuie sa pastreze bonul de casa care atesta cumpararea produselor, conform SMS-ului pe care acestia l-au trimis.

O persoana poate trimite un numar maxim de 15 mesaje pe parcursul campaniei. In cazul in care, pe perioada promotiei, un participant trimite mai mult de 15 mesaje prin utilizarea aceluiasi numar de telefon mobil, acesta nu mai are dreptul de a participa la aceasta promotie.

Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor SMS-uri fara a putea face dovada detinerii bonurilor de casa respective sau prin falsificarea bonurilor de casa, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de la respectivul numar de telefon.

Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CAMPANIA PROMOTIONALA SI TRAGEREA LA SORTI

 

Se va organiza o singura tragere la sorti la finalul promotiei, in data de 17 Martie 2009, in incinta sediului companiei More Results Marketing, Str. Baicului nr. 82, Cladirea Administrativ, etaj 5, sector 2, Bucuresti.

Organizatorul ofera in cadrul acestei campanii promotionale, urmatoarele premii:

- AGENDA FRUMUSETII 2009 – “cumpara 3 produse participante la promotie si castigi automat, trimitand SMS la numarul 1827, Agenta Frumusetii 2009” – numar total de premii: 2900 agende.

- UN SET DE PRODUSE PENTRU INFRUMUSETARE – “cumpara 2 produse participante la promotie si poti castiga un set de produse pentru infrumusetare. Fiecare al 25-lea SMS primit in perioada 19 ianuarie 2009 – 16 martie 2009 este castigator”  – numar total de premii: 1500 de seturi.

- MARELE PREMIU - toate SMS-urile valide primite in perioada 19 ianuarie 2009 – 16 martie 2009, intra automat in tragerea la sorti din data de 17 Martie 2009 pentru marele premiu: o excursie la Shanghai sau contravaloarea acesteia in bani 3.100 EUR (TVA inclus).  Sejurul pentru 2 persoane include cazare 7 nopti la hotel de 4 stele, bilete de avion, taxe si transferuri aeroport-hotel-aeroport si este programat in perioada: 19-26 iulie 2009.


Numarul de premii in agende si seturi de frumusete poate fi suplimentat in caz de necesitate.


La tragerea la sorti se va extrage un SMS de rezerva, care va fi utilizat doar in cazul in care castigatorul nu poate face dovada achizitionarii produselor Henkel participante la promotie, respectiv daca nu a pastrat bonul de casa al carui numar l-a trimis prin SMS.

 

Tragerea la sorti va avea loc la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui avocat care va atesta si confirma rezultatul acesteia, ca si nominalizarea participantilor declarati castigatori pentru celelalte categorii de premii.

 

Dupa extragere, catre numarul de telefon mobil aferent SMS-ului extras castigator, Organizatorul va trimite un SMS prin care va anunta participantul respectiv ca a castigat, cat si natura premiului castigat.

Mesajul va fi urmatorul: “Felicitari! Ai castigat sejurul in Shanghai la promotia Henkel! Suna la infoline 0212723210 (tarif normal) pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.”

 

Valoarea comerciala bruta a premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 14000 EURO (TVA inclus).

Castigatorii primelor doua tipuri de premii (Agenda frumusetii 2009 sau Un set de produse pentru infrumusetare) nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a acestora si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in nici un fel. Premiile vor fi trimise prin posta in maxim 30 de zile calendaristice din data verificarii si validarii de catre Organizator a bonurilor de casa trimise prin posta de catre participantii desemnati castigatori.

 

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL ACORDARII PREMIILOR

 

Pentru ca un participant sa poata primi un premiu trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

A.  Participantul sa indeplineasca conditiile mentionate la art. 3, 4 si 5;

B. Participantul sa trimita un mesaj cu NR. PRODUSE CUMPARATE (in litere) urmat de NR. BON. in perioada 19 ianuarie 2009 ora 00:00 – 16 martie 2009 ora 24:00 (data finala de participare in promotie), prin SMS la numarul 1827;

C. Potentialul castigator extras la tragerea la sorti, potentialul castigator anuntat ca a fost al 25-lea participant care a cumparat 2 produse participante la promotie, cat si potentialii castigatori ai Agendelor frumusetii 2009 vor primi un SMS prin care sunt anuntati de calitatea de potentiali castigatori si vor fi indrumati sa sune la infoline 021-272.32.10 pentru a afla cum pot intra in posesia premiului. Potentialii castigatori trebuie sa trimita o copie dupa bonul de casa castigator si o copie dupa actul de identitate prin posta la Oficiul Postal 71 – Casuta postala 71 Bucuresti, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice din momentul informarii telefonice, data considerata fiind data postala a expeditiei. In cazul in care potentialul castigator este minor, parintele sau tutorele legal va trimite la casuta postala mai sus mentionata o copie dupa actul de identitate al sau plus o copie dupa bonul de casa pentru validare. Organizatorul va compara si valida numarul de produse si numarul bonului de casa potential castigator trimise prin SMS, cu copia dupa bonul de casa primit si, in cazul in care aceste numere sunt corecte si coincid, potentialul castigator este declarat castigator si va primi premiul prin posta in maxim 30 zile calendaristice de la data validarii, pe baza copiei dupa bonul de casa trimis prin posta de acesta. In cazul in care castigatorii a caror participare a fost validata nu pot fi contactati pana la data de  23 martie 2009 (inclusiv) de catre Organizator din motive independente de acesta, atunci Organizatorul va descalifica respectivii castigatori, va anula respectivele premii si nu va mai acorda acestora premiul. In acest caz acest premiu nu va mai fi acordat deloc in cadrul promotiei;

D.  In cazul in care potentialul castigator nu va putea face dovada detinerii bonului de casa avand numarul de produse si numarul de bon castigator, respectiv daca potentialul castigator nu va trimite o copie dupa acest bon de casa prin posta spre validare in termenul specificat mai sus, Organizatorul va anula respectivul premiu;

E.  In cazul in care participantul a trimis si a declarat in cadrul promotiei informatii incomplete, incorecte, inexacte, bonuri de casa ce contin alte produse decat cele participante in promotie sau bonuri de casa trimise in afara perioadei de desfasurare a promotiei sau nu indeplineste conditiile cerute in regulament, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acest lucru si ca atare poate hotari descalificarea si neacordarea unui premiu;

F. Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii  nu pot fi contactati din motive independente de acesta. Organizatorul va trimite premiul o singura data prin posta iar daca castigatorul nu ridica premiul de la Oficiul Postal, premiul se va intoarce la Organizator si poate fi ridicat de la sediul Henkel România din Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2, Bucuresti, pana in data de 15 mai 2009.

 

Numele castigatorilor si orasul se vor gasi pe site-ul www.constelatiafrumusetii.ro pana la sfarsitul anului 2009. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. In acest sens, Organizatorul va solicita un accept scris din partea castigatorilor pentru ca numele, orasul si fotografia acestora sa poata fi utilizate de catre Organizator in materiale scrise, audio, foto sau video, in mod gratuit fara alte pretentii sau plati din partea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 8. MESAJE TRIMISE PRIN SMS DE CATRE ORGANIZATOR

 

In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi, din partea Organizatorului, unul sau mai multe din urmatoarele mesaje, trimise prin SMS pe numarul de telefon mobil de pe care participantul a trimis mesajul SMS cu NR. PRODUSE CUMPARATE (in litere) urmat de NR. BON. la numarul 1827:

- In cazul in care un participant a trimis SMS dar nu este al 25-lea participant care a cumparat 2 produse participante: „Ai intrat in promotia Henkel. Vei participa la tragerea la sorti. Mai multe SMS-uri trimise, mai multe sanse. Pastreaza bonul pentru validare.”

- In cazul in care un participant care a cumparat 2 produse participante trimite al 25-lea SMS castigator:

„Felicitari! Ai castigat un set de produse Henkel pentru frumusetea ta! Suna la infoline 0212723210 (tarif normal) pentru a intra in posesia premiului.”

- In cazul in care un participant care a cumparat 3 produse participante trimite SMS: „Felicitari! Ai castigat Agenda Frumusetii 2009! Suna la infoline 0212723210 (tarif normal) pentru a intra in posesia premiului.”

- In cazul in care participantul a trimis un mesaj gresit: „Mesaj gresit. Trimite din nou NR. PRODUSE CUMPARATE (in litere) urmat de NR. BON fara pauze sau alte caractere si pastreaza bonul.”

- in cazul in care un participant trimite pe perioada promotiei mai mult de 15 mesaje continand NR. PRODUSE CUMPARATE (in litere) urmat de NR. BON, aferente aceluiasi numar de telefon, mesajul este:

„Numar restrictionat. Nu mai aveti dreptul de a participa la promotie deoarece exista deja 15 mesaje corecte trimise de la acest numar de telefon.”

 

 

SECTIUNEA 9. TAXE

 

Organizatorul va calcula, va retine la sursa si va vira impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/2003 privind Codul Fiscal, toate celelalte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Regulamentul Oficial al promotiei se gaseste afisat pe site-ul www.constelatiafrumusetii.ro si pe site-ul www.regulamentepromotii.ro si poate fi solicitat gratuit, in copie, prin cerere scrisa adresata catre SC Henkel România, Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2, Bucuresti.

Pentru intrebari legate de campania promotionala, participantii pot suna la numarul de infoline 021-272.32.10 (numar cu tarif normal, disponibil de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00, exceptand sarbatorile legale) incepand cu data de 19 ianuarie 2009 si pana in data de 16 martie 2009 unde vor primi toate informatiile legate de prezenta campanie promotionala.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 12. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin inscrierea la promotia “Straluceste in constelatia frumusetii!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Straluceste in constelatia frumusetii!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar de telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Henkel Romania (notificata cu numarul 7837 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu acordarea si trimiterea premiilor catre castigatori prin posta, datele personale ale castigatorilor sa fie pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului si pentru afisarea listei castigatorilor, respectiv: numele, orasul si premiul castigat, pe site-ul www.constelatiafrumusetii.ro sau in presa.

Organizatorul solicita potentialilor castigatori sau tutorelui legal al acestuia in cazul minorilor sa trimita o  confirmare a adresei postale corecte la care Organizatorul sa livreze premiul in caz de castig.

Henkel Romania isi rezerva dreptul de a utiliza in viitor pentru actiuni de reclama, marketing, publicitate, datele participantilor, respectiv: numarul de telefon mobil pentru cei care se inscriu in promotie prin SMS, celor care isi lasa datele personale (nume, prenume, adresa postala, numar de telefon mobil) la linia informativa a campaniei si datele personale ale castigatorilor (nume, prenume, adresa postala, telefon mobil) in scopul unor actiuni viitoare de marketing direct, in scopul unor informari promotionale prin posta, telefon, SMS, e-mail, din partea Henkel Romania.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Henkel Romania.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre Henkel Romania pe adresa Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, sector 2, Bucuresti, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

 

 

SECTIUNEA 13. INCETAREA PROMOTIEI

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigore sau prin decizia Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 14. CLAUZE DIVERSE

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- mesajele trimise prin SMS care nu au fost trimise in perioada 19 ianuarie 2009 ora 00.00 – 16 martie ora 24.00 (data finala de participare la promotie);

- mesajele trimise eronat, sau pentru bonurile de casa deteriorate sau pierdute din vina participantilor in promotie sau a Postei Romane;

- mesajele trimise prin SMS la alt numar decat 1827;

- mesajele expediate de catre participanti care nu au fost receptionate de catre Organizator sau mesajele expediate de catre Organizator care nu au fost receptionate de participanti din motive tehnice independente de Organizator;

- plicurile expediate de participanti la alta casuta postala decat cea a promotiei sau trimise dupa expirarea termenului acordat sau care nu au ajuns la destinatie din vina participantilor sau a Postei Romane;

 

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

 

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 23 martie 2009 inclusiv, la Casuta Postala 71 – Oficiul Postal 71 - Bucuresti. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

 

 

 

SC Henkel Romania SRL

Prin imputernicit

Mihai Mariana Andreea

Nu avem elemente multimedia.
() in 31 ianuarie 2009, 17:54
marele premiu e o excursie sau 3100 euro , in caz de se opteaza pt bani acestia cum vor fi trimisi si in ron cat inseamna ? sau se vor primi euro? multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 februarie 2009, 15:06
Salut, Alina!
Conform articolului 6 din regulament, Marele Premiu consta intr-o excursie la Shanghai sau contravaloarea acesteia in bani: 3.100 EUR (TVA inclus). Asadar, in cazul in care vei fi desemnata castigatoare, vei avea posibilitatea de a opta pentru primirea echivalentului in bani.
Mult succes!
() in 02 februarie 2009, 16:06
salut , moderator 1 ! ok- am inteles , dar in regulament unde scrie ca va fi echivalentul in lei ? la ce valoare se va calculat euro? in cat timp vor intra banii in cont ? speram sa primesc un raspuns de la organizatori promotiei , mai exact sc Henkel Romania
Moderator 1 (Infopromotii) in 05 februarie 2009, 14:23
Draga Alina, am transmis inca de ieri intrebarile tale organizatorilor si speram sa primim cat de curand un raspuns pentru tine.
Mult succes tuturor!
() in 13 februarie 2009, 16:01
va cred dragii mei , dar nu cred ca voi primi nici un raspuns traim in romania , nu?
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 februarie 2009, 19:02
Draga Alina,
nu trebuie sa te superi. Organizatorii promotiilor sunt foarte, foarte ocupati, mai ales in aceasta perioada, cand isi definitiveaza strategia pentru anul in curs, iar criza financiara le da batai de cap. Pe de alta parte, suma este mare si cred ca va fi foarte binevenita pentru castigator, fie sub forma excursiei, fie in bani, in orice moneda si prin orice modalitate de transfer. Mult noroc la premii si un weekend minunat!
I (Constanta) in 16 februarie 2009, 11:56
Peste 10 zile pentru un raspuns care ar putea fi redactat in maximum 15 minute (cu larghetze chiar)??? Fara suparare, dar mai bine nu ofereati nici o explicatie decat sa ne insultati inteligenta cu cea pe care ati oferit-o.. Nu de alta, dar...nu stiam ca aveti o parere atat de stranie despre IQ-ul pe care il avem in dotare. No offense. Multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 februarie 2009, 12:24
Draga Alina, Am primit raspunsul organizatorilor la intrebarea ta: "In cazul in care un consumator se afla in imposibilitatea de a merge in excursie, va primi prin virament bancar contravaloarea in lei a sumei de 3.100 euro, fara TVA, calculata la cursul din ziua respectiva." Mult noroc la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 februarie 2009, 12:29
Draga I,
Nu inteleg la ce raspuns te referi. Care a venit cu intarziere si ti-a insultat inteligenta?
"No offense" nu prea ma ajuta...
I (Constanta) in 16 februarie 2009, 13:07
Fireste ca la raspunsul asteptat de Alina care a sosit in mod miraculos :)chiar acum. Vreti ca cineva sa creada ca e nevoie de peste 10 zile ptr a oferi un asemenea raspuns absolut banal? Nu cred ca aveti nevoie sa va explic mai pe larg cam ce vreau sa spun.Ma opresc aici. Multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 februarie 2009, 13:48
Este foarte ciudat ce-mi spui, I, pentru ca raspunsul organizatorilor publicat mai sus a fost publicat dupa comentariul tau cu "no offense". Asadar, nu aveai cum sa te referi la acesta.
Daca te referi la comentariul meu de mai sus, adresat Alinei in data de 13 februarie, iti explic cum stau lucrurile. Acesta nu este un raspuns din partea organizatorilor si nici nu am pretins ca ar fi. Este raspunsul nostru catre Alina. Noi nu avem contacte in toata compania organizatoare, pentru ca numai una sau un grup mic de persoane se ocupa de promotie. Daca persoana cu care tinem legatura este in delegatie sau in concediu, sau daca este prinsa in activitati mai importante, raspunsul intarzie. Firesc, nu? Iar intrebarea Alinei nu era alarmanta, cum ar fi fost semnalarea unei disfunctionalitati la inregistrarea in campanie.
Se pare ca ai inceput saptamana cam prost dispus/a; sper sa-ti treaca repede :-).
Alexandra (Timisoara) in 18 februarie 2009, 12:41
Sa inteleg ca nu poti participa decat daca ai cmparat cel putin doua produse pe acelasi bon? Eu am luat doar unul din produsele participante, deci am un bon cu un produs. Nu pot lua inca unul, pe alt bon si sa ma insciu cu cele doua?
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 februarie 2009, 15:13
Draga Alexandra, iata ce prevede regulamentul acestei promotii (sectiunea 5): "cele DOUA sau TREI produse cumparate trebuie sa se gaseasca pe acelasi bon de casa". Pentru a participa, trebuie deci sa cumperi 2 sau 3 produse pe acelasi bon de casa.
Elena Carmen (Hunedoara) in 15 martie 2009, 12:11
Am primit mesaj castigator pt agenda dar nu mai am bonul ce fac acum? Mai primesc premiul?
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 martie 2009, 10:52
Draga Elena Carmen,
Ma tem ca nu iti vei primi premiul, deoarece bonul de casa este necesar validarii.

Iata ce prevede regulamentul promotiei:
"Potentialul castigator extras la tragerea la sorti, potentialul castigator anuntat ca a fost al 25-lea participant care a cumparat 2 produse participante la promotie, cat si potentialii castigatori ai Agendelor frumusetii 2009 vor primi un SMS prin care sunt anuntati de calitatea de potentiali castigatori si vor fi indrumati sa sune la infoline 021-272.32.10 pentru a afla cum pot intra in posesia premiului. Potentialii castigatori trebuie sa trimita o copie dupa bonul de casa castigator si o copie dupa actul de identitate prin posta la Oficiul Postal 71 - Casuta postala 71 Bucuresti, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice din momentul informarii telefonice, data considerata fiind data postala a expeditiei."

Poti suna la infoline si sa verifici.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Schwarzkopf & Henkel - "Straluceste in constelatia frumusetii!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Schwarzkopf & Henkel - "Straluceste in constelatia frumusetii!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media