CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Sapteseri.ro - "Du-ti parintii la concertul Eagles"

Concurs cu premii Sapteseri concert Eagles

Marele premiu: 3 bilete la concertul Eagles de pe O2 Arena din Londra (se asigura transport cu avionul si cazare). Alte premii: 5 x album Eagles “Long Road out of Eden”.

Intra pe www.sapteseri.ro/ro/du-ti-parintii-la-concert, completeaza formularul de inscriere si raspunde la intrebarea de concurs. Toate raspunsurile corecte participa la tragerea la sorti.

Perioada promoţiei: 13 martie - 23 martie 2008

Promotie expirata
3 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulament oficial

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Campania publicitara “Du-ti parintii la concertul Eagles” ("Campania") este organizata si desfasurata de KOPA Publicatii SRL., o societate comerciala din Romania, cu sediul in str. Magura Vulturului 34, Sector 2, Bucuresti, Romania, avand Codul Unic de Inregistrare R14390531,reprezentata de dl Andras Kovacs, in calitate de Director General, in parteneriat cu Universal Music si WizzAir (denumiti in continuare "Organizatori"). Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

 

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare pe site-ul www.sapteseri.ro. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.sapteseri.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, avand ca centru site-ul www.sapteseri.ro.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

Campania va fi lansata la data de 13 martie 2008 si va dura pana la data de 23 martie 2008 inclusiv. Pe data de 24 martie 2005 va avea loc extragerea castigatorului. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

Premiile prevazute in prezentul Regulament Oficial, vor trebui sa fie revendicate astfel:

-        marele premiu, constand in 3 bilete la concertul Eagles de pe O2 Arena, 3 bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra si cazare de o noapte la Londra, trebuie sa fie revendicat pana la data de 25 martie 2008, pana in ora 18.00;

-        premiile constand in 5 albume Eagles - Long Road out of Eden trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 7 aprilie 2008, ora 18.00.

 

Prin nerevendicarea premiilor in termenele de mai sus si in conditiile prezentului Regulament participantii pierd dreptul de a le mai revendica si Organizatorii sunt eliberati de toate obligatiile ce ii revin fata de respectivii participanti in raport cu premiile nerevendicate corespunzator de catre acestia.

 

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

 

Mecanismul campaniei consta in urmatoarele:

1.       Participantii trebuie sa acceseze adresa de web www.sapteseri.ro/ro/du-ti-parintii-la-concert si sa raspunda la intrebarea afisata pe ecran, completand ulterior datele personale cerute, necesare pentru identificarea participantului si validarea revendicarii premiului.

2.     Raspunsul la intrebare este validat automat de catre sistemul informatic.

 

 

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

 

Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 martie 2008 la ora 12. Toti participantii care au raspuns corect la intrebare vor participa la tragerea la sorti, la care va participa cate un membru al Sapte Seri, Universal Music si WizzAir.

 

Participantii vor trebui sa se prezinte la sediul KOPA Publicatii, avand asupra lor datele de indentificare introduse pe site, pentru validarea si primirea premiului.

 

Confirmarea predarii premiului va fi facuta pe baza unui proces verbal de predare-primire care va include si acordul expres scris al participantului cu privire la dreptul Organizatorului de a-i prelucra in cadrul bazei sale de date datele personale ale acestuia (respectiv numele, prenumele, varsta, domiciliul, numarul si seria buletinului/cartii de identitate) in vedere a utilizarii acestor date in cadrul prezentei promotii si cu privire la dreptul Organizatorului de a utiliza in mod gratuit, in cadrul Campaniei, in scop publicitar, datele sale personale, fotografia si imaginea sa, conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

 

Pentru acordarea premiilor Organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita castigatorilor prezentarea variantei printate a emailului care anunta participantul de castigarea premiul si de a refuza acordarea premiului daca exista dovezi privind comiterea unei fraude.

 

Pentru intrebari sau informatii suplimentare participantii sunt rugati sa trimita un email pe adresa office@sapteseri.ro, cu subiectul concurs.

 

 

SECTIUNEA 6. REVENDICAREA PREMIILOR.

 

Revendicarea premiilor se face pe baza datelor personale completate de catre participanti pe site-ul web www.sapteseri.ro/ro/du-ti-parintii-la-concert. Participantii nu pot opta pentru contravaloarea in bani a premiilor.

 

Pentru acordarea premiilor Organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita castigatorilor prezentarea variantei printate a emailului care anunta participantul de castigarea premiul si de a refuza acordarea premiului daca exista dovezi privind comiterea unei fraude.

 

 

SECTIUNEA 7. RESPONSABILITATE

 

Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru calitatea premiilor.

 

 

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor KOPA Publicatii SRL, precum si a Organizatorilor Campaniei, a agentiilor si furnizorilor implicate in aceasta Campanie, a proprietarilor sau angajatilor punctelor de desfacere ce vand produsele promotionale, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

 

In cazul tentativelor de fraudare a sistemului, Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare pentru a preveni aceste tentative si a minimiza sansele ca acest lucru sa se intample.

 

 

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

In conformitate cu legislatia aplicabila, Organizatorii au obligatia sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestei Campanii.

 

Prin inscrierea la aceasta promotie, participantii declara expres ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date KOPA Publicatii SRL. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al KOPA Publicatii SRL.

 

Prin prezentul, Organizatorii se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei in vigoare

 

De asemenea, la cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Bucuresti, str. Magura Vulturului 34, sector 2, Organizatorii se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului;

- sa respecte normele legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 

SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorii Campaniei nu sunt raspunzatori pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorii Campaniei sunt obligati sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

 

 

SECTIUNEA 11. INCETAREA CAMPANIEI

 

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorilor, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

 

 

SECTIUNEA 12. PARTICIPANTI MINORI SI PERSOANE LIPSITE DE CAPACITATE JURIDICA

 

In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal, incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii date cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul potrivit legii, prin care Organizatorii sunt absolviti de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv si de participarea minorului la acesta campanie.

 

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Regulamentul Oficial este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe site-ul www.sapteseri.ro/ro/du-ti-parintii-la-concert.

 

Pentru informatii referitoare la Campanie, va rugam sa trimiteti un email pe adresa office@sapteseri.ro, cu subiectul concurs.

 

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Nu avem elemente multimedia.
ioana mihaela (cluj-napoca) in 17 martie 2008, 21:40
daca de ex castig si parintii mei nu pot sa vina din diverse motive...nu poate veni cu mine fratele meu si o prietena?:P
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 martie 2008, 22:41
Din regulament nu reiese ca ar fi obligatoriu sa fii insotita de parinti. Dar daca trebuie, vorbeste cu prietenii tai sa te infieze, macar pe perioada concertului :-)
Ana Maria (Pitesti) in 19 martie 2008, 19:35
m-am inscris si eu. mai sunt 4 zile :) bafta tuturor
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Sapteseri.ro - "Du-ti parintii la concertul Eagles""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Sapteseri.ro - "Du-ti parintii la concertul Eagles"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media