CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Santal - "Infrupta-te cu premii!"

Promotie cu premii Santal

Prin tragere la sorti: 1 x Alfa Romeo 147; 10 x vacanta in Austria (2 pers., 7 zile); 5 x aparat foto digital Canon IXUS + imprimanta Canon. Premii de consolare: logo Alfa Romeo, jingle si logo Santal pentru mobil. Premii instant: 25 x aparat foto digital Canon; 25 x imprimanta Canon; 800 x umbrela; 800 x rucsac. Premii suplimentare (pentru castigatorii premiilor instant sau prin tragere la sorti care isi publica fotografia pe www.santal.ro sau www.parmalat.ro): 100 x umbrela; 100 x rucsac.

Cumpara minim un produs Santal participant si trimite prin SMS la 1432 codul unic de pe interiorul etichetei promotionale. Pastreaza ambalajul cu eticheta promotionala nedezlipita pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 octombrie 2007 - 15 ianuarie 2008

Promotie expirata
33 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulament oficial al

campaniei promotionale “Infrupta-te cu Premii!”

 

 

 

ORGANIZATOR

 

Art.1 Organizatorul campaniei promotionale este SC PARMALAT ROMANIA SA cu sediul in Tunari, Sos. De Centura nr. 12, jud. Ilfov , denumita in continuare Organizator.

Campania promotionala este organizata prin intermediul S.C.  Open Public Service S.R.L., cu sediul in Otopeni, Str. Drumul Garii nr 3, Otopeni , jud. Ilfov, denumita in continuare Agentia.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament al Campaniei (numit in continuare „Regulamentul Oficial”) potrivit celor mentionate mai jos. Regulamentul Oficial va fi postat pe site-urile www.parmalat.ro, respectiv www.santal.ro pe toata durata Campaniei.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe web site-urile mentionate anterior.

Participantii pot cere informatii in legatura cu desfasurarea Campaniei si la adresa de mail: promotie@parmalat.ro.  

 

 

PERIOADA DE DESFASURARE

 

Art.2 Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Perioada de desfasurare a concursului este 15.10.2007 ora 00:00:00 – 15.01.2008 ora 23:59:59.

Dupa data incheierii Campaniei, produsele participante in ambalajul promotional (ambalajele purtatoare de etichete promotionale- bookleturi) isi pierd calitatea de produse participante la Campanie. Organizatorul nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in legatura cu comercializarea produselor ambalate in ambalajul promotional dupa data incheierii Campaniei.

 

 

DREPT DE PARTICIPARE

 

Art.3 La concurs pot participa persoane fizice cu cetatenie romana, cu varsta minima de 18 ani (impliniti la data de 15 octombrie 2007), care au trimis cel putin un sms la Numarul scurt 1432 numar apelabil din retelele mobile Orange, Vodafone si Cosmote (tarif 0,5 euro + tva/mesaj in retelele Orange, Cosmote si Vodafone), denumit in continuare Numar Scurt, avand drept continut unul dintre Codurile Unice inscriptionate pe interiorul etichetelor lipite pe produsele mentionate la art.4.

Nu au dreptul sa participe la aceasta campanie promotionala, angajatii SC Parmalat Romania SA, si angajatii celorlalti parteneri implicati in aceasta actiune: Agentia, DataTEK Group Inc.companie responsabila de furnizarea numarului scurt 1432 si de implementarea mecanismului campaniei de sms, IPPU SRL compania ce tipareste etichetele promotionale, angajatii partenerilor comerciali ce distribuie produse Santal, precum si familiile acestora (copii, parinti, sot/sotie)

Prin trimiterea unui sms la numarul scurt avand drept continut unul dintre codurile unice inscriptionate pe interiorul etichetelor lipite pe produsele mentionate la art.4, participantii isi exprima automat acordul cu privire la Regulamentul Oficial al concursului.

 

 

PRODUSE PARTICIPANTE

 

Art.4 La Campania promotionala “Infrupta-te cu Premii!” vor participa urmatoarele produse:

 

-           Santal Portocale 100% Juice – 1000 ml

-           Santal Mere 100% Juice – 1000 ml

-           Santal Exotic 100% Juice – 1000 ml

-           Santal Grapefruit 100% Juice – 1000 ml

-           Santal Tomate 100% Juice – 1000 ml

-           Santal Portocale Nectar – 1000 ml

-           Santal Piersici Nectar – 1000 ml

-           Santal Pere Nectar – 1000 ml

-           Santal Ananas Nectar – 1000 ml

-           Santal Caise Nectar – 1000 ml

-           Santal Grapefruit roz – 1000 ml

-           Santal Portocale Rosii – 1000 ml

-           Santal Rodie – 1000 ml

-           Santal Cirese – 1000 ml

-           Santal Fructe de padure – 1000 ml

 

 

PREMII

 

Art.5 In cadrul campaniei promotionale “Infrupta-te cu Premii!” Organizatorul ofera urmatoarele premii:

 

Premii instant:

-           25 aparate foto Digitale Canon IXUS 75

-           25 imprimante Canon SELPHY ES 1

-           800 Umbrele personalizate Santal

-           800 Rucsaci trendy personalizati Santal

 

Premii de consolare:

Logo Alfa-Romeo, Jingle si Logo Santal pentru telefonul mobil, tuturor participantilor care nu au castigat unul din premiile mentionate mai sus

 

Premii prin tragere la sorti:

-           5 Premii III ce constau in seturi Canon (1 set Canon = un aparat foto Digital Canon IXUS 75 + o imprimanta Canon SELPHY ES 1)

-           10 Premii II ce constau in vacanta pentru  2 persoane in Austria in regiunea Zell am See Kaprun pentru  o saptamana, cazare in hotel de 4**** inclusiv demipensiune si card de acces gratuit la partia de ski.

-           Marele Premiu – un autoturism Alfa Romeo 147 conform fisei tehnice atasate la prezentul regulament.

 

Premii suplimentare pentru primele 200 de persoane castigatoare a unuia din premiile instant sau prin tragere la sorti detaliate mai sus, persoane care isi vor incarca poza personala pe site-ul www.santal.ro sau www.parmalat.ro la sectiunea castigatori: 

-           100 Umbrele personalizate Santal

-           100 Rucsaci trendy personalizati Santal

 

Valoarea totala a premiilor acestei Campanii este de: 145.000 ron fara TVA (inclusiv impozit)

 

Art.6 Marele Premiu va fi acordat prin tragere la sorti conform procedurii prevazute la art. 19

 

Art.7 Premiile II si III vor fi acordate prin tragere la sorti conform procedurii prevazute la art. 19

 

Art.8 Nu se va acorda echivalentul in lei sau in alta moneda, sau alte beneficii, pentru nici unul dintre premiile mentionate mai sus. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile premiilor acordate in aceasta Campanie promotionala.

 

 

MECANISM DE DESFASURARE

 

Art.9 Pentru campania promotionala “Infrupta-te cu Premii!” produsele participante vor avea inscriptionat pe interiorul etichetei lipite pe fata produselor participante la campanie, un Cod Unic format din 7 cifre. Orice persoana care va trimite prin sms la Numarul Scurt unul dintre Codurile Unice inscriptionate pe interiorul etichetei lipite pe produsele mentionate la art.4 va fi considerat participant la concurs si va participa la tragerea la sorti. Eticheta lipita pe unul din produsele mentionate la art. 4 avand codul unic inscriptionat pe interior, impreuna cu ambalajul produsului, vor fi pastrate pentru validare in cazul in care participantul va fi declarat castigator.

 

Art.10 Mesajul sms trimis de catre un participant va fi considerat valid si se califica pentru a participa la tragerile la sorti doar daca indeplineste simultan urmatoarele conditii:

a) mesajul trimis de participant contine un cod unic inregistrat in baza de date a Organizatorului

b) codul unic nu a mai fost trimis de pe acelasi numar de telefon mobil sau de pe un alt numar de telefon mobil la Numarul Scurt 1432.

c) mesajul continand un Cod Unic a fost trimis in perioada de desfasurare a concursului.

 

Art.11 Un singur Cod Unic trimis prin sms la Numarul Scurt 1432 ofera posibilitatea de castig a unuia din  premiile instant acordate in cadrul campaniei promotionale “Infrupta-te cu Premii!” si participarea automata la tragerea la sorti pentru castigarea unuia din Premiile II sau III sau a Marelui Premiu.

Transmiterea mai multor coduri unice in perioada promotionala, de pe acelasi numar de telefon, ofera posibilitatea castigarii mai multor premii instant de acelasi tip sau diferite si ofera mai multe sanse de castigare a unuia din premiile puse in joc la Tragerea la sorti.

Castigarea unuia din premiile puse in joc la Tragerea la Sorti nu exclude posibilitatea de castigare a premiilor ramase in joc daca au fost trimise prin sms mai multe coduri unice diferite la Numarul Scurt 1432.

 

Art.12 Pentru mai multe sanse de castig participantii trebuie sa trimita mai multe mesaje sms cu Coduri Unice diferite la Numarul Scurt 1432. Pentru a participa la concurs cu mai multe coduri unice participantul va trimite pentru fiecare cod cate un mesaj sms la Numarul Scurt 1432.

 

Art.13 In cazul in care un Cod Unic este trimis de pe mai multe numere de telefon va fi validat primul mesaj cu cod unic receptionat la Numarul Scurt 1432.

 

Art.14 La tragerea la sorti finala vor participa doar mesajele valide conform conditiilor acestui Regulament.

 

Art.15 In cazul identificarii de catre Organizator de persoane care influenteaza sau faciliteaza castigarea premiilor puse in joc, acesta isi rezerva dreptul de a apela la toate mijloacele legale pentru urmarirea in instanta a persoanelor respective si de a recupera eventualele prejudicii cauzate.

 

Art.16 Tragerea la sorti va avea loc pe data de 16.01.2008 si se va desfasura electronic pe baza unui algoritm aleator.

Cu ocazia tragerii la sorti, se va extrage un numar de 48 de coduri unice diferite, din care primele 16 vor reprezenta castigatorii oficiali ai premiilor II, III si al Marelui premiu, iar restul vor fi rezerve care vor fi declarate castigatoare in ordinea extragerii, doar  in cazul in care castigatorii oficiali nu vor respecta prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

Mesaje de raspuns

 

Art.17 Pentru fiecare mesaj cu cod unic trimis de catre participant la numarul scurt in perioada concursului acesta va primi unul dintre urmatoarele mesaje de raspuns:

 

a) mesaj trimis inainte de data inceperii campaniei. “Esti grabit? Infrupta-te cu Santal si mai asteapta un pic. Trimite codul Unic in perioada promotiei 15.10.2007 ora 00:00:00 – 15.01.2008 ora 23:59:59”

 

b) mesaj trimis dupa data incheierii campaniei: “Multumim pentru participare! Campania s-a incheiat la 15.01.2008 ora 23:59:59. Pana data viitoare, Infrupta-te cu Santal!”

 

c) mesaj invalid (nu cuprinde un cod unic): “Codul este invalid! Trimite Codul Unic tiparit pe interiorul etichetei lipite pe cutia de Santal, fara semne de punctuatie, spatii sau alte caractere!”

 

d) mesajul contine un cod deja validat: “Cod deja validat! Infrupta-te cu Santal in continuare si trimite Cod Unic tiparit pe interiorul etichetei lipita pe o alta cutie de Santal!“

 

e) mesajul contine un cod valid, nu a castigat un Premiu Instant si a castigat un Premiu de consolare: “Cod valid! Felicitari, ai castigat un logo Santal si participi la tragerea la sorti. Pentru receptionarea logo-ului activeaza WAP-ul pe mobilul tau.”

 

f) mesajul contine un cod valid, nu a castigat un Premiu Instant si a castigat un Premiu de consolare: “Felicitari, ai castigat un logo Alfa Romeo si participi la tragerea la sorti. Pentru receptionarea logo-ului activeaza WAP-ul pe mobilul tau.”

 

g) mesajul contine un cod valid, nu a castigat un Premiu Instant si a castigat un Premiu de consolare: “Felicitari, ai castigat un jingle Santal si participi la tragerea la sorti. Pentru receptionarea lui activeaza WAP-ul pe mobilul tau.”

 

h) mesajul contine un cod valid si a castigat un Premiu Instant: “Felicitari, ai castigat un aparat foto digital Canon IXUS75 si participi la tragerea la sorti. Vei fi contactat in 24 de ore pentru detalii.”

 

i) mesajul contine un cod valid si a castigat un Premiu Instant: “Felicitari, ai castigat o imprimanta Canon SELPHY ES1 si participi la tragerea la sorti. Vei fi contactat in 24 de ore pentru detalii.” 

 

j) mesajul contine un cod valid si a castigat un Premiu Instant: “Felicitari, ai castigat un rucsac trendy si participi la tragerea la sorti. Vei fi contactat in 24 de ore pentru detalii.”

 

k) mesajul contine un cod valid si a castigat un Premiu Instant: “Felicitari, ai castigat  o umbrela Santal si participi la tragerea la sorti. Vei fi contactat in 24 de ore pentru detalii.”

 

 

DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

Art.18 Premiile instant, cu exceptia premiilor de consolare, vor fi acordate in fiecare zi pe toata durata de desfasurare a campaniei, in baza unui algoritm aleator in care se vor extrage Codurile Unice castigatoare.

Castigatorii  Premiilor instant sau Premiilor suplimentare puse la dispozitie pentru incarcarea pozelor castigatorilor pe internet, trebuie sa raspunda apelurilor reprezentantilor Organizatorului in 48 de ore (in zile de lucru) de la momentul trimiterii mesajului sms prin care este anuntat ca a castigat, sau de la momentul incarcarii pozei pe internet in cazul in care este vorba de Premiile duplimentare. Pentru a putea fi contactat, posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator, trebuie sa se afle intr-o zona cu acoperire in retelele operatorilor mobili din Romania sau alte state.

Castigatorii vor fi rugati sa furnizeze numele complet, adresa de resedinta, adresa din buletinul de identitate daca aceasta difera de cea de resedinta, data nasterii, codul numeric personal din buletinul de identitate, adresa de e-mail. Pentru a fi validati, Castigatorii vor trimite in termen de 5 zile lucratoare la numarul de fax 021/352.11.91 o copie dupa actul de identitate si o copie xerox dupa fata ambalajului promotional avand eticheta promotionala lipita cu codul unic lizibil.

Dupa validarea ambalajelor promotionale si a codurilor unice castigatoare, Premiile instant si Premiile suplimentare se vor expedia castigatorilor prin Posta Romana cu confirmare de primire in maxim 30 de zile lucratoare de la data receptionarii faxului continând copia ambalajului promotional si a codului unic castigator si Datele Personale. Odata cu semnarea de catre Participant a confirmarii de primire, Organizatorul este liberat fata de acesta de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

In cazul in care posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator nu poate fi contactat telefonic in termenul de 48 de ore de la momentul trimiterii mesajului sms prin care este anuntat ca a castigat, acestuia i se va trimite un mesaj sms cu adresa de e-mail la care poate sa contacteze Organizatorul pentru a intra in posesia premiului. Totodata castigatorul se va putea regasi si in Lista Castigatorilor afisata pe site-ul www.santal.ro si pe site-ul www.parmalat.ro, si in termen de 5 zile de la data afisarii pe site el va putea trimite mesaj prin e-mail catre Organizatori pentru a afla modalitatea de intrare in posesia a premiului.

In cazul in care posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator  nu va putea fi contactat prin modalitatea descrisa mai sus, sau nu va contacta Organizatorul in termenul mentionat,  premiul se va reporta pentru o extragere ulterioara iar posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator anterior, va pierde orice drept asupra produsului castigat.

In cazul in care posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator, cu care se va stabili contact telefonic sau prin e-mail, va refuza in scris, intrarea in posesia premiului, din orice fel de motive, premiul se va reporta pentru o extragere ulterioara iar posesorul numarului de telefon castigator va pierde orice drept asupra obiectului castigat si Codul Unic castigator va fi scos din concursul pentru Tragerea la Sorti finala.

 

Art.19 Premiile II si III si Marele Premiu vor fi acordate prin tragere la sorti electronica, la data de 16 ianuarie 2008 in prezenta unei Comisii formate din: un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al Agentiei si un Notar Public.

Cu ocazia tragerii la sorti, se va extrage un numar de 48 de coduri unice diferite, din care primele 16 vor reprezenta castigatorii premiilor III, II si al Marelui premiu, iar restul de 32 vor fi rezerve (Rezerva 1, 2, 3 ......32) care vor fi declarate castigatoare in ordinea cronologica a extragerii, doar in cazul in care castigatorii oficiali nu vor respecta prevederile art.18 ale prezentului Regulament Oficial. In acest caz, primul Cod Unic castigator, care nu se incadreaza in prevederile prezentului Regulament Oficial, sau al carui posesor de nr. de telefon aferent codului unic castigator, nu poate fi contactat pe nici una din caile descrise mai jos, va fi inlocuit cu Rezerva 1 din Codurile Unice trase la sorti drept rezerva s.a.m.d.

 

Art.19.1 Castigatorii Premiilor III si II trebuie sa raspunda apelurilor reprezentantilor Organizatorului in 48 de ore de cand acestia au inceput sa-i apeleze pentru a oferi premiul. Pentru a putea fi contactat, posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator, trebuie sa se afle intr-o zona cu acoperire in retelele operatorilor mobili din Romania sau alte state.

Castigatorii vor fi rugati sa furnizeze numele complet, adresa de resedinta, adresa din buletinul de identitate daca aceasta difera de cea de resedinta, data nasterii, codul numeric personal din buletinul de identitate, adresa de e-mail. Pentru a fi validati, Castigatorii vor trimite in termen de 5 zile lucratoare la numarul de fax 021/352.11.91 o copie dupa actul de identitate si o copie xerox dupa fata ambalajului promotional avand eticheta promotionala lipita cu codul unic lizibil.

Dupa validarea ambalajelor promotionale si a codurilor unice castigatoare, Premiile III si II se vor expedia castigatorilor prin curier rapid cu confirmare de primire in maxim 30 de zile lucratoare de la data receptionarii faxului continând copia ambalajului promotional si a codului unic castigator si Datele Personale.  Odata cu semnarea de catre Participant a confirmarii de primire, Organizatorul este liberat fata de acesta de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

 

Art.19.2 Castigatorul Marelui Premiu trebuie sa raspunda apelurilor reprezentantilor Organizatorului in 48 de ore de cand acestia au inceput sa-i apeleze pentru a oferi premiul. Pentru a putea fi contactat, posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator, trebuie sa se afle intr-o zona cu acoperire in retelele operatorilor mobili din Romania sau alte state.

In termen de 7 (sapte) zile lucratoare de la data contactarii sale de catre Organizator, Participantul castigator a Marelui Premiul trebuie sa se prezinte la sediul Organizatorului din S.C. Parmalat Romania SA, comuna Tunari jud Ilvov, Soseaua de Centura nr 12, cod postal 077180 cu ambalajul promotional in original ce contine codul unic Castigator si cu actul de identitate in vederea încheierii procesului verbal de validare.

Castigatorul va intra in posesia Marelui Premiu in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data încheierii procesului verbal de validare. El va fi anuntat in prealabil asupra zilei, datei, orei de ridicare a premiului. In momentul ridicarii premiului, Participantul castigator si reprezentantul Organizatorului vor semna un proces verbal de predare - primire a premiului. Odata cu semnarea de catre Participant a procesului verbal de predare - primire, Organizatorul este liberat fata de acesta de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

In cazul in care posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator nu poate fi contactat telefonic in termenul de 48 de ore de la momentul trimiterii mesajului sms prin care este anuntat ca a castigat, acestuia i se va trimite un mesaj sms cu adresa de e-mail la care poate sa contacteze Organizatorul pentru a intra in posesia premiului.  Totodata castigatorul se va putea regasi si in Lista Castigatorilor afisata pe site-ul www.santal.ro si pe site-ul www.parmalat.ro, si in termen de 5 zile de la data afisarii pe site el va putea trimite mesaj prin e-mail catre Organizatori pentru a afla modalitatea de intrare in posesia a premiului..

In cazul in care posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator  nu va putea fi contactat prin modalitatea descrisa mai sus, sau nu va contacta Organizatorul in termenul mentionat,  premiul se va reporta catre primul Cod Unic Catigator extras din Rezerve,  iar posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator anterior, va pierde orice drept asupra produsului castigat.

In cazul in care posesorul numarului de telefon aferent Codului Unic Castigator, cu care se va stabili contact telefonic sau prin e-mail, va refuza in scris, intrarea in posesia premiului, din orice fel de motive, premiul se va acorda primei rezerve corespondente premiului refuzat, extrase la tragerea la sorti din data de 16 ianuarie 2008 iar posesorul numarului de telefon castigator va pierde orice drept asupra obiectului castigat si Codul Unic castigator va fi scos din concursul pentru Tragerea la Sorti finala.

Premiile care nu vor fi putea fi repartizate Castigatorilor sau Rezervelor dupa extragerea la sorti, nu vor fi acordate.

Taxa de prima inmatriculare aferenta Marelui Premiu, va fi platita de catre Castigatorul Marelui Premiu.

Organizatorul va organiza o singura Tragere la Sorti, cea mentionata la art 19.

Lista completa a castigatorilor va fi publicata pe site-urile www.santal.ro si www.parmalat.ro pana la data de 28 februarie 2008.

 

Art.20 Nu se acorda contravaloarea Premiilor de Consolare, Premiilor Instant si Premiilor II si III sau Premiului cel Mare in bani sau alte bunuri.

 

 

ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

Art.21 Organizatorul nu este responsabil de pierderea etichetei lipite pe produsele mentionate la art. 4 care au inscriptionat pe interior coduri unice, de falsificarea lor, de instrainarea lor sau de starea acestora (deteriorare) si nu va fi obligat sa acorde Premiile Instant si Premiile II si III sau Premiul cel Mare in lipsa etichetelor lipite pe produsele mentionate la art. 4 care au inscriptionat pe interior coduri unice care nu intrunesc conditiile prezentului Regulament.

 

Art.22 Reclamatiile cu privire la Premiile Instant si Premiile II si III sau Premiul cel Mare castigate facuta dupa data de semnare a procesului-verbal de predare-primire a premiului nu vor fi luate in considerare si nu vor fi responsabilitatea Organizatorului.

 

Art.23  In caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

 

Art.24  Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea participarii la concurs ca urmare a unor restrictii de natura tehnica specifica serviciilor operatorilor de telefonie mobila cum ar fi: incarcarea retelei, apelarea incorecta a numarului destinat concursului, iesirea din aria de acoperire a operatorilor de telefonie mobila.

 

 

CONFIDENTIALITATE

 

Art.25 Prin participarea la Concurs, participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate Organizatorului sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite pentru campanii de marketing direct (in baza autorizatiei de prelucrare a datelor cu caracter personal nr 3259).  Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor.  Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

 

Art.26 Prin trimiterea unui sms la numarul scurt, avand drept continut unul dintre codurile inscriptionate pe interiorul etichetei lipite pe produsele mentionate la art. 4, participantii isi exprima acordul cu privire la regulamentul concursului. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii accepta ca, in cazul in care vor castiga unul dintre Premiile Instant si Premiile II si III si/sau Premiul cel Mare, numele, prenumele, localitatea de resedinta, imaginea si vocea lor sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, in mod gratuit.

 

Art.27 Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.  Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001.  In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Parmalat Romania SA, comuna Tunari jud Ilvov, Soseaua de Centura nr 12, cod postal 077180, CP 4.

 

 

TAXE

 

Art.28 Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit si in baza contractelor incheiate cu partenerii la aceasta promotie.  Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.  De la data semnarii procesului verbal de predare – primire a premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

 

Art.29  Participantilor la Concurs nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei Promotionale cum ar fi: contravaloarea  serviciilor postale pentru solicitarea Regulamentului, contravaloarea tarifelor pentru transmiterea SMS-ului continand codul participant la promotie, contravaloarea costurilor de transport pentru a intra in posesia premiilor (nu se aplica in cazul premiilor instant), contravaloarea taxelor de inmatriculare a autoturismului si a altor taxe aferente intrarii in posesia autoturismului sau a taxelor datorate dupa intrarea in posesia autoturismului.

 

 

FORTA MAJORA

 

Art.30 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. 

Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ.  Daca Organizatorul invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE “INFRUPTA-TE CU PREMII!”

 

Art.31 Regulamentul Campanie promotionale “Infrupta-te cu Premii!” va fi publicat pe site-ul www.santal.ro si www.parmalat.ro si va fi disponibil in mod gratuit, pe întreaga perioada de desfasurare a Campaniei, oricarui solicitant, printr-o cerere adresata în scris în acest sens la urmatoarea adresa: S.C. Parmalat Romania SA, comuna Tunari jud Ilvov, Soseaua de Centura nr 12, cod postal 077180, CP 4 sau la e-mail promotia@parmalat.ro.

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public în 5 exemplare originale, in 12/10/2007.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 15 octombrie 2007, 00:39
nu inteleg un lucru : de ce tarifele la unele campanii sunt tarife normale si la altele - cum e si aici e 0.5o euro fara TVA? nu mai zic ca unele campanii se pot scrie si free de pe internet ...
Cipri (IS) in 15 octombrie 2007, 00:51
daca voi castiga masina .... nu voi da nimic de baut :)
() in 15 octombrie 2007, 10:51
Din ce stiu eu, se pune un tarif ceva mai mare decat cel normal, pentru a evita fraudele. Gen trimitere in disperare de sms-uri care nu pot fi ulterior validate si mai blocheaza si liniile ....
Daniel (Peris) in 17 octombrie 2007, 13:27
Am trimis 2 coduri si nu am primit nici un reply din partea organizatorilor,cum era normal. Am trimis pe data de 15.10 chiar la inceputul campaniei si scria pe tel."Numar nealocat".Ce ziceti de asta?
Master (Infopromotii) in 17 octombrie 2007, 17:17
Pentru Daniel (Bucuresti): organizatorii admit ca la inceput au existat "niste probleme tehnice care intre timp s-au rezolvat si va multumesc pentru informare."
Cipri (IS) in 21 octombrie 2007, 23:31
am trimis si eu 2 coduri... ce am castigat a fost un logo care oricum nu prea am ce face cu el..., in fine mi-am incarcat poza pe site-ul lor.sa vad ce premiu surpriza voi castiga ,daca voi castiga , apropo' nu am avut timp sa citesc intreg regulamentul asa cum fac de obicei...acele premii surpriza si ce vor face ei cu poza mea am obs ca nu e postata pe siteul lor ...ce se inatampla cu pozele si care sunt premiile acelea surpriza?- ar fi prea tare sa fie si a 2 masina ... da nu prea cred
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 octombrie 2007, 12:22
Ciprian, nu e nevoie sa citesti intreg regulamentul. Este suficient sa citesti rezumatele intocmite de noi. In dreapta pozei din pagina promotiei, ca de obicei. Bafta!
Cipri (IS) in 25 octombrie 2007, 00:33
ok, ms dar cum sunt acordate premiile celor care isi posteaza fotografia pe 1 din cele 2 siteuri ?
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 octombrie 2007, 15:14
Nu e OK!
Noi iti spunem intotdeauna ce este de castigat si ce e de facut pentru a participa. Cum se acorda? Instant, pentru primii... asa cum am scris in rezumatul de sus. Daca vrei si mai multe detalii, e nevoie sa citesti regulamentul. Toata informatia de care ai nevoie se afla aici.
Cipri (IS) in 26 octombrie 2007, 22:45
am inteles , din 40 de mesaje am castigat doar logo-uri... hai ca mi se pare prea cusuta cu atza alba acesta campanie .... din 800 x umbrela; 800 x rucsac. si celelalte premii care sunt in numar mare sonerii + premiile instant chiar numai logo-uri ? no comment
Alexandra (Timisoara) in 07 noiembrie 2007, 20:40
Eu am avut norocul de a castiga o umbrela Santal, vineri 2 noiembrie. In mesaj scrie ca ma vor contacta in 24 de ore pentru detalii. Astazi este miercuri, 7 noiembrie si cele 24 de ore au trecut de mult. Nu am fost contactata nici pana acum. Cam greu merge partea cu acordatul premiilor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 noiembrie 2007, 14:52
Buna, Alexandra!
Am transmis organizatorilor mesajul tau si am aflat ca tocmai te sunasera, iar problema s-a lamurit.
Premiile pentru castigatorii validati vor fi expediate incepand cu 12 noiembrie.
Succes tuturor!
Iulian (Iasi) in 09 noiembrie 2007, 22:07
La GMarket-ul din cadrul Iulius Mall (Iasi), toate produsele participante la promotie au etichetele de concurs dezlipite.
Alin (Iasi) in 16 noiembrie 2007, 21:42
Si in alte magazine din Iasi sunt produse fara etichete!
Daniel (Peris) in 18 noiembrie 2007, 12:09
Si eu am castigat o umbrela,acum astept sa ma sune! Bafta tuturor!
Ionut (Botosani) in 20 noiembrie 2007, 14:55
si eu am castigat un rucsac sambata si luni m-au sunat...
mirela (tirgu secuiesc) in 04 decembrie 2007, 11:12
am trimis un sms dar nu am primit nici un raspuns inapoi sa stiu daca s-a dus .cum aflu ?
Ana (Bucuresti) in 24 decembrie 2007, 22:06
Am de ridicat un mare semn de intrebare: de ce, in momentul in care primesc o eroare de genul "mesajul nu a fost trimis" sunt taxata in continuare pentru el? 0.5 EUR+TVA care nu sunt de colo, multiplicati cu (sa zicem) doua, trei incercari inseamna mult mai mult decat as fi fost dispusa sa dau pentru asa ceva. Si de banii astia mi-as mai fi luat inca un suc. Eu inteleg ca mare parte din banii care se fac cu aceste campanii si organizari de concursuri vin de la acei necastigatori care finanteaza practic totul, dar nici chiar asa...vorba aia, si pacalit, si cu banii luati. Chiar vreau sa trimit un mesaj oficial organizatorilor (niste comentarii online, pe un forum nu stiu cat vor fi luate in seama) sa vad cum motiveaza intamplarea asta. Sau au continuat dificultatile tehnice? Sau sa fac direct o plangere la ANPC? Voi ce ziceti?
Cipri (IS) in 26 decembrie 2007, 20:34
la 50 de sms-uri am 1 umbrela ...astept sa am sune ;)
Vasile Daniel (Tg Jiu) in 27 decembrie 2007, 10:02
Pe data de 22.12 in urma unui cod trimis am castigat un rucsac. In mesajul respectiv se stipula ca voi fi contactat in 48 de ore. Din pacate nu ma contactat nimeni. Va las adresa mea de mail Dobroiu_Vasiledanie@yahoo.com
Cipri (IS) in 28 decembrie 2007, 09:43
si eu cam in aceeasi situatie , pe data de 26 ora 20.30 am cstigat o umbrela...inca nu m-a sunat nimeni
speranta (bucuresti) in 28 decembrie 2007, 21:00
Buna. Am castigat un rucsac si o umbrela rucsacu a venit umbrela na sosit le-am trimis si e-mail nici un raspuns. Cum se procedeaza? Eu astept de pe 16.11.2007 a trecut o luna si nimic.
Iuliana (Bucuresti) in 29 decembrie 2007, 13:44
Pe 21.12 am castigat o umbrela; urma sa fiu contactata in 48 de ore, insa...nimic. What about that? Mercic.
Cipri (IS) in 03 ianuarie 2008, 14:31
Pe 26.12 am castigat o umbrela; urma sa fiu contactata in 48 de ore, insa...nimic. What about that? Mercic.
Cipri (IS) in 07 ianuarie 2008, 16:17
propun sa mai asteptam cateva zile (1 sapt max), probabil abia au revenit la lucru si sper sa fim contactati cei care au castigat , deci va sugerez putintica rabdare , daca va suna pe cineva va rog sa ne anuntati si pe noi sa ne deschidem telefoanele ;)) - multumesc
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2008, 16:45
Salutare tuturor!
Va reamintim ca a fost vacanta pentru toata lumea, deci si pentru noi, si pentru voi, si pentru organizatori! Speram ca ati petrecut de minune. Urmeaza sa fiti contactati de organizatori incepand de maine, 8 ianuarie.
Va dorim un an nou excelent, plin de noroc si de premii frumoase!
Cipri (IS) in 07 ianuarie 2008, 17:38
hmm pe mine m-a sunat acum 2 minute , sper as va sune si pe voi ,bft
speranta (bucuresti) in 09 ianuarie 2008, 12:05
BUNA. DAR CE ZICE-TI CAND LE TRIMIT E-MAIL NU SE POATE MAI INCERCATI1. sunt ne seriosi am trimis ce trebui si ni-ci acum nu a ajuns unbrela.
Cipri (IS) in 09 ianuarie 2008, 12:51
poate nu le functioneaza site-ul... , nu le iau apararea ... sunt multe premii si livrarea lor poate dura putin mai mult .. aveti si voi un gram de rabdare
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 ianuarie 2008, 19:27
Salut, Constantin!
Te rugam sa ne trimiti un mesaj folosind rubrica de contact de pe manseta galbena si sa ne dai datele cu care te-ai inscris in promotie (nume, prenume, nr. telefon mobil), iar noi ii vom ruga luni (14 ian.) pe organizatorii promotiei Santal sa verifice in baza de date care este situatia premiului tau.
Succes tuturor!
Cipri (IS) in 13 ianuarie 2008, 21:27
abia astept sa se termine odata promotia asta ca sa pot arunca si eu cutiile goale de la sucuri :) , azi le-am adunat pe toate intr-un loc si m-am speriat cate am strans :)))
R (Sf Gh) in 14 ianuarie 2008, 21:29
am castigat o umbrela, ma-au sunat, am trimis faxul si m-au sunat din nou ca nu se vede bine asa ca am renuntat la ea. oricum nu folosesc umbrela. mie imi trebuie italianca :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 ianuarie 2008, 14:27
Constantin,
am aflat de la organizatori ca te sunasera deja de doua ori si ca nu ai raspuns. Am inteles ca astazi ai fost sunat din nou si au putut vorbi cu tine, iar situatia s-a lamurit. Felicitari pentru premiu!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Santal - "Infrupta-te cu premii!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Santal - "Infrupta-te cu premii!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media