CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Samsung - "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea"

Concurs cu premii Samsung

Premii: 1 x aspirator Samsung cod SC 6570; 1 x aspirator Samsung cod SC 9150; 1 x aspirator Samsung cod: SC 9540.

Descopera pe site-urile participante cele trei indicii, respectiv cele 3 inovatii ale aspiratoarelor Samsung: Samsung Sensational Design, Samsung Multi Chamber System si Samsung Twin Chamber System, da click pe indiciul gasit si vei vedea un banner cu formularul de inscriere. Completeaza toate campurile corect si inscrie-te cu o singura adresa de e-mail, care sa fie valida.

Perioada promoţiei: 21 martie - 30 aprilie 2008

Promotie expirata
19 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale

"Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea"

 

 

 

1. Organizatorul campaniei promotionale:

 

Organizatorul campaniei promotionale "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" este compania Genco Trade SRL, cu sediul in Bucuresti, Str Biharia nr. 67-77, cu sprijinul agentiei GMP Advertising SRL si Hit Mail Romania SRL. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada campaniei promotionale pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul pe www.genco.ro.

 

 

2. Durata campaniei promotionale si aria de desfasurare:

 

Campania promotionala "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" se va desfasura in perioada 21 martie 2008 - 30 aprilie 2008, urmand a fi organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei.

 

 

3. Drept de participare:

 

La campania promotionala "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei SC Genco Trade SRL, ai agentiei de publicitate GMP Advertising, Webstyler si Hit Mail Romania SRL, precum si rudele de gradul intai si afinii (sot/sotie) acestora. Prin participarea la campania promotionala se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori a companiei Genco Trade SRL.

 

 

4. Premiile campaniei promotionale:

 

Premiile campaniei promotionale constau in 3 aspiratoare Samsung, valoarea totala a acestora reprezentand 2.017,7 lei (taxe incluse):

• aspirator Samsung cod SC 6570 - valoare 465.9 lei

• aspirator Samsung cod SC 9150 - valoare 715.9 lei

• aspirator Samsung cod: SC 9540 - valoare 835.9 lei

 

Premiile se vor acorda astfel:

Aspiratorul Samsung SC 6570 va fi acordat posesorului primei adrese de e-mail extrase in cadrul tragerii la sorti din 5 mai 2008.

Aspiratorul Samsung SC 9150 va fi acordat posesorului celei de-a doua adrese de e-mail extrase in cadrul tragerii la sorti din 5 mai 2008.

Aspiratorul Samsung SC 9540 va fi acordat posesorului celei de-a treia adrese de e-mail extrase in cadrul tragerii la sorti din 5 mai 2008.

 

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti nu pot solicita schimbarea parametrilor premiilor.

 

 

5. Mecanismul campaniei promotionale:

 

Participantii la campania promotionala "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" vor trebui sa alcatuiasca sintagma Samsung Cleaning System. Pentru a alcatui aceasta sintagma, participantii vor trebui sa gaseasca obligatoriu urmatoarele trei indicii, respectiv inovatiile Samsung:

• Samsung Sensational Design

• Samsung Multi Chamber System

• Samsung Twin Chamber System

 

Indiciile se afla in spatele unor cuvinte cheie evidentiate, din articolele prezentate in perioada 21 martie - 30 aprilie 2008 in paginile urmatoarelor site-uri:

www.onemagazine.ro; www.csid.ro; www.tabu.ro; www.avantaje.ro; www.viva.ro; www.suntmamica.ro; www.suntgravida.ro; www.gradinamea.ro; www.incasa.ro; www.decostyle.ro; www.reteteculinare.ro; www.revistaioana.ro; www.e-sana.ro; www.eastrolog.ro; www.feminis.ro.

 

Nu se vor gasi doua indicii pe acelasi site.

 

Indiciul Samsung Sensational Design poate fi descoperit navigand pe urmatoarele website-uri: www.reteteculinare.ro; www.tabu.ro; www.csid.ro; www.decostyle.ro; www.eastrolog.ro.

Indiciul Samsung Multi Chamber System poate fi descoperit navigand pe urmatoarele website-uri: www.suntmamica.ro, www.avantaje.ro, www.onemagazine.ro, www.incasa.ro, www.feminis.ro.

Indiciul Samsung Twin Chamber System poate fi descoperit navigand pe urmatoarele website-uri: www.suntgravida.ro, www.viva.ro, www.e-sana.ro, www.gradinamea.ro, www.revistaioana.ro.

 

La click pe unul dintre cuvintele cheie, va aparea bannerul cu indiciul descoperit. La click pe bannerul cu indiciul descoperit, utilizatorul va ajunge in pagina aspiratoaresamsung.genco.ro unde va gasi descris indiciul gasit, cuvantul din sintagma Samsung Cleaning System, precum si pasii ce trebuie sa-i parcurga pentru a participa la tragerea la sorti.

 

Pentru a confirma gasirea primului indiciu si a continua descoperirea indiciilor necesare pentru alcatuirea sintagmei Samsung Cleaning System, utilizatorul va fi invitat sa-si introduca adresa de e-mail. Aceeasi adresa de e-mai va trebui inscrisa de fiecare data cand un utilizator gaseste unul dintre cele trei indicii. Pentru a participa la concurs utilizatorul trebuie sa gaseasca toate cele trei indicii pentru a putea alcatui intreaga sintagma Samsung Cleaning System.

 

La gasirea ultimului indiciu si respectiv a ultimului cuvant din sintagma, participantul va fi instiintat ca a intrat automat in tragerea la sorti si va fi invitat sa completeze un formular de participare alcatuit din urmatoarele campuri: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.

 

Participantul va trebui sa inscrie aceeasi adresa de e-mail de fiecare data cand i se cere acest lucru (de fiecare data dupa ce gaseste un indiciu si la completarea formularului de inscriere in extragere). Toti cei care au alcatuit corect sintagma Samsung Cleaning System si care au completat formularul care contine nume, prenume, adresa de e-mail si numar de telefon, vor participa automat la tragerea la sorti care se va desfasura in data de 5 mai 2008.

 

Castigatorii campaniei promotionale " Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in data de 5 mai 2008. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna cei 3 castigatori si 6 rezerve. Tragerea la sorti se va efectua doar din inscrierile cu sintagma completa primite incepand cu 21 martie 2008 ora 00.00 pana la 30 aprilie 2008 ora 23.59, inclusiv.

 

Castigatorii vor fi contactati atat la numerele de telefon pe care le-au mentionat pe formular, cat si la adresa de e-mail cu care s-au inscris in concurs, in termen de 3 zile lucratoare de la tragerea la sorti. Lista de castigatori va fi afisata pe site-ul www.genco.ro si va fi disponibila si la numarul de telefon 021.201.11.80, numar cu tarif normal.

 

Premiile vor fi expediate prin curier rapid la domiciliul castigatorilor (adresa mentionata de acestia in urma contactarii), iar pentru a intra in posesia lor, castigatorii vor trebui sa prezinte un act de identitate.

 

 

6. Conditii de validare:

 

I. Pentru a participa la tragerea la sorti din data de 5 mai 2008, participantii trebuie sa respecte urmatoarele:

a) Sa gaseasca cele trei indicii diferite si sa alcatuiasca corect sintagma Samsung Cleaning System.

b) Sa completeze corect aceeasi adresa de e-mail la gasirea fiecarui indiciu pentru alcatuirea sintagmei Samsung Cleaning System, precum si la completarea formulatului de participare la tragerea la sorti.

c) Sa completeze corect toate cele 4 campuri obligatorii (numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon) din formularul care va aparea la gasirea ultimului indiciu necesar alcatuirii sintagmei Samsung Cleaning System

 

II. Validarea ulterioara a castigatorilor:

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti vor fi validati telefonic (la numarul de telefon mobil mentionat pe formularul ce vor trebui sa-l completeze dupa alcatuirea sintagmei) si prin e-mail (la adresa de e-mail cu care au participat la tragerea la sorti electronica) si fizic (prin prezentarea unuia din actele de identitate prezentate mai jos, in momentul receptiei premiului castigat), iar conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

• Participantii sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;

• Persoanele respective sa poata fi contactate la numarul de telefon mentionat pe formularul pe care trebuie sa-l completeze dupa alcatuirea sintagmei sau sa trimita mesaj de raspuns la e-mailul de anuntare a castigatorilor in termen de 3 zile lucratoare de la data extragerii

• Persoanele sa declare in urma contactarii, adresa unde sa le fie expediate premiile

• Persoanele sa prezinte in momentul receptiei premiilor, un act de identitate valabil ( buletinul de identitate/cartea de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, receptia premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre tutorele legal al acesteia.

 

 

7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor:

 

Castigatorii campaniei promotionale "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in data de 5 mai 2008, in cadrul unei comisii formate dintr-un notar public si reprezentanti ai companiilor implicate. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 3 castigatori si 6 rezerve. Tragerea la sorti se va efectua doar din e-mailurile care au alcatuit corect si complet sintagma Samsung Cleaning System, primite in intervalul 21 martie - 30 aprilie 2008, inclusiv.

 

Se vor extrage 3 castigatori, echivalentul celor 3 premii ale campaniei promotionale si cate 2 rezerve pentru fiecare dintre cele 3 premii, conform ordinii descrise in art.4.

 

O adresa de e-mail poate castiga doar un singur premiu in decursul promotiei.

Castigatorii vor fi contactati telefonic si la adresa de e-mail inscrisa in concurs in cel mult 3 zile lucratoare de la data extragerii.

 

Daca in intervalul de 3 zile de la extragerea castigatorilor, acestia nu vor putea fi contactati telefonic sau nu vor trimite e-mail de raspuns la mesajul prin care sunt desemnati castigatori ai campaniei promotionale, acestia vor fi invalidati, iar premiile vor fi acordati rezervelor, in ordinea extragerii. In cazul in care se epuizeaza numarul de rezerve aferent unui premiu, se va apela la una dintre rezervele aferente celorlalte premii. In cazul in care, din motive independente de vointa organizatorului (lipsa participantilor, invalidare ca urmare a necontactarii castigatorilor si rezervelor), nu se pot acorda toate sau o parte din premii, acestea vor ramane in proprietatea organizatorului.

 

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate pe www.genco.ro si la numarul de telefon 021.201.11.80, numar cu tarif normal pana la data de 15 mai 2008.

 

 

8. Acordarea premiilor

 

Acordarea premiilor se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, nu mai tarziu de 19 mai 2008.

 

 

9. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

10. Regulamentul campaniei promotionale

 

Regulamentul campaniei promotionale "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea" este disponibil gratuit oricarui solicitant la numarul de telefon 021/2011180, numar cu tarif normal, precum si pe site-ul aspiratoaresamsung.genco.ro.

Prin inscrierea la aceasta promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, legate de aceasta promotie, fara alte obligatii sau plati.

 

 

11. Incetarea campaniei promotionale

 

Prezenta campanie promotinala poate inceta inainte de data de 30 aprilie 2008 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe www.genco.ro.

 

 

12. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

13. Prelucrarea datelor personale

 

Inscrierea adresei de e-mail si completarea formularului pe aspiratoaresamsung.genco.ro in scopul participarii la aceasta campanie promotionala, prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care ofera aceste date pentru clauzele acestuia. Tuturor participantilor la campania promotionala le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin completarea datelor personale pe aspiratoaresamsung.genco.ro participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizatorul promotiei, in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea Genco Trade SRL, operator de date inregistrat cu nr 2202.

 

Scopurile constituirii unei baze de date cu datele personale ale participantilor la campania promotionala sunt:

• desemnarea castigatorilor campaniei promotionale "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea",

• informarea despre campaniile ce vor fi desfasurate in viitor de organizator,

• alte actiuni desfasurate in viitor de organizator.

 

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea sa din baza de date a companiei Genco Trade SRL.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Genco Trade SRL.

 

La cererea participantilor, adresata in scris catre Genco Trade SRL, Organizatorul se obliga:

• sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

• sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

• sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Bucuresti, Str Biharia, nr. 67-77.

La prima comunicare scrisa cu participantii la aceasta promotie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.

Nu avem elemente multimedia.
ana maria (botosani) in 26 martie 2008, 11:30
si care sunt websiteurile ca nu le vad ...sau de abia s-a pus promotia:)
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 martie 2008, 12:07
Salut, Ana Maria!
Daca dai click pe fiecare indiciu mentionat in rezumatul de sus, din dreapta imaginii, vei ajunge la acea sectiune din regulament in care sunt link-urile directe catre site-urile care contin articole cu indiciul respectiv. Citeste cu atentie rezumatul si sectiunea respectiva din regulament. Vei vedea ca este foarte simplu. Mult succes tuturor!
adina (vaslui) in 26 martie 2008, 13:35
nu functioneaza in nici un fel si nici macar nu se vad site-urile, iar daca dai click pe fiecare indiciu te duce jos la regulament, iar daca dai click acolo nimic. DECI, care sunt site-urile?
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 martie 2008, 14:26
Salut, Adina!
Daca dai click pe fiecare indiciu, de exemplu pe Samsung Sensational Design, din rezumatul din dreapta imaginii, acesta iti deschide regulamentul in partea de sus a ecranului, unde sunt enumerate cu rosu toate link-urile catre site-urile respective. Ai rabdare cateva secunde sa ti se deschida pagina in intregime si le vei vedea. Le-am verificat si functioneaza.
sorin adrian (galati) in 26 martie 2008, 18:10
15 minute si am reusit sa gasesc si cele 3 indicii,deci sunt in concurs..pooop fetelor si multa bafta dar v am cam luat o inainte
Stoian (Calarasi) in 27 martie 2008, 00:03
hehe...sorin, eu ti-am luat-o inainte ca le-am descoperit in 5 minute ...la ora 15:00..hihihi..am intrat in concurs inaintea ta... Bafta!!:);)
sorin adrian (galati) in 27 martie 2008, 15:21
ce conteaza cand ai intrat in concurs?conteaza cu ce iesi..sper ca eu sa iau 9540-ul si tu poti sa iei 9150-ul.6570-ul il lasam fetelor[anei si adinei]asta daca au reusit sa intre in concurs..bafta tuturor!!
Florin (Tandarei) in 29 martie 2008, 16:58
nu gasesc al treilea indiciu :(( de vre-o 4 zile il caut...
sorin adrian (galati) in 30 martie 2008, 23:16
Nu e nimic florine..mai este pana pe 30 aprilie:)
Ionut (Botosani) in 01 aprilie 2008, 14:53
vreau sa eu indiciile,pt.ca nu le gasesc...:((
Stoian (Calarasi) in 06 aprilie 2008, 15:23
Am si eu o intrebare... De se la mine, spre exemplu mi-a zis ca extragerea este pe 5 mai, iar la sora mea, care s-a inscris acum de curand , a zis ca extragerea este pe 30 apr.?? Multumesc... :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 aprilie 2008, 09:48
Salut!
Extragerea este pe 5 mai, iar data limita de inscriere in promotie este 30 aprilie. Succes intregii familii!
ELENA GEORGIANA (TARGOVISTE) in 09 aprilie 2008, 23:36
Salutare tuturor...le gasiti indiciile rapid sau nu...am vazut ca baietii cunt rapizi
() in 13 aprilie 2008, 15:36
vad ca voi vb de extragere,eu nu stiu nimic despre asta.
Florin (Tandarei) in 15 aprilie 2008, 13:30
dupa ce am gasit cele 3 indicii, misiunea mea s-a terminat sau apar si altele ??
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2008, 13:53
Salut, Florin! Daca ai ajuns la formularul final de inscriere si l-ai completat integral si corect, folosind aceeasi adresa de e-mail ca si la celelalte etape, esti inscris in promotie si nu mai trebuie decat sa astepti tragerea la sorti.
Chiriac, gasesti informatii despre extragere in regulamentul publicat pe aceasta pagina.
Mult succes tuturor!
Cipri (IS) in 15 aprilie 2008, 17:04
conteaza timpul in care gasim indiciile?
Stoian (Calarasi) in 15 aprilie 2008, 23:32
eu sunt fata, si am gasit indiciile foarte repede...In 5 min le-am gasit..este simplu:tre sa ai spirit de observatie si sa te gandesti cam pe unde ar putea fi ascunse..Eh, cred ca mai tine si de noroc chior :P In regulment nu scrie de nici un timp ... poti sa le cauti si 3 zile la rand, important este sa le gasesti si sa completzi chestionarul la sfarsit, adica dupa ce le gasesti pe toate 3 ;) Bafta!!!
simona (bucuresti) in 19 aprilie 2008, 23:19
io chiar nu-mi dau seama unde anume ar treb sa ma uit..am cautat pe un site in toate articole..any help?! :(
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Samsung - "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Samsung - "Imagineaza-ti aspiratoarele care creeaza perfectiunea"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media