CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi

Concurs cu premii Snickers Mars Twix

Premii prin tragere la sorti: 56 x MOTOSK8; 1.344 x tricou cu leduri.

Cumpara cel putin un produs Snickers, Mars sau Twix cu ambalaj promotional si trimite codul unic din interior prin SMS la 1814 sau 1878 (numere valabile in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau inscrie-l completand integral formularul de pe www.snickers.ro.
Pastreaza ambalajul pentru validare. NOTA: participa la tragerea la sorti si inscrierile valide (prin SMS sau web) realizate inainte de data de 2 noiembrie.

Perioada promoţiei: 02 noiembrie - 27 decembrie 2009

Promotie expirata
36 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al promotiei

“SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi”

 

 

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

 

Promotia “SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi” este o loterie publicitara organizata de Mars Romania SRL (denumit in continuare “Organizatorul”) in conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata. Persoanele care doresc sa participe la aceasta promotie sunt obligate sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

 

 

Art. 2. Produse participante

 

1.1  La promotia “SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi” participa urmatoarele produse:

 

 

SNICKERS 51 gr.
SNICKERS 2 PACK 75 gr.
MARS 42 gr.
TWIX 51 gr.

    

 

1.2 Participa la promotie numai acele produse care au ambalajul special de promotie avand inscriptionat in interior codurile unice pentru identificarea produselor participante. Codurile promotiei vor avea formatul LCCCCCCCC.

 

 

Art. 3. Durata promotiei

 

Promotia va fi lansata la data de 2.11.2009, si va dura pana la data de 27.12.2009, desfasurandu-se in conformitate cu dispozitiile prezentului Regulament Oficial.

 

 

Art. 4. Drept de participare

 

4.1 La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice avand o varsta minima de paisprezece (14) ani. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (SC Graffiti/BBDO SRL, SC Mediapost Hit Mail SA si Proximity Bucuresti), precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).

 

4.2 Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

 

4.3 O persoana se poate inscrie in aceasta promotie folosind un numar nelimitat de coduri, prin cod intelegand numarul unic inscris in interiorul ambalajului fiecarui produs participant la promotie.

 

 

Art. 5. Procedura promotiei

 

5.1 Pentru a participa la acesta promotie persoanele interesate trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

 

(i)         sa cumpere un produs participant la promotie;

(ii)        sa se inscrie in promotie prin trimiterea codului unic din interiorul ambalajului; participantii au la dispozitie doua modalitati de inscriere prin SMS sau prin WEB;

(iii)       sa pastreze ambalajul inscriptionat cu codul unic folosit la efectuarea inscrierii;

(iv)       participantii care au primit in urma inscrierii mesajul castigator au obligatia de a obtine validarea premiilor;

  

5.2 Inscrierea prin SMS

           

Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la 1814 (numar disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) sau la numarul 1878 (numar disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) continand numai codul unic inscris in interiorul ambalajului unui produs participant la promotia “SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi

.

Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:

 

Mesaj valid:

“Codul tau a fost inregistrat.Participa in continuare pentru a castiga un MOTOSK8 pe zi sau un tricou cu leduri de la Snickers in fiecare ora.Pastreaza ambalajul!”

 

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod unic de mai multe ori):

“Codul unic a mai fost folosit pentru efectuarea unei inscrieri. Pentru o  noua inscriere in concurs cumpara batoanele participante si trimite un nou cod unic.”

 

Mesaj eroare FARA NR. DE COD (pt. cei care trimit SMS fara nici un cod – minim 1 cifra):

„Mesaj incorect. Pentru a participa la promotie cumpara batoanele participante si trimite NUMAI codul unic din interior.”

       

Deoarece produsele participante vor fi pe piata inainte de inceperea promotiei, Organizatorul a decis sa ia in considerare si codurile valide primite din momentul in care batoanele de ciocolata se gasesc in rafturi. Astfel, toti participanti care vor trimite sms din momentul in care batoanele sunt in rafturile magazinelor din Romania si pana in data de 1 noiembrie 2009 vor primi urmatorul mesaj:

 

“Codul tau valid a fost inregistrat si va participa la tragerea la sorti. Promotia se desfasoara intre 2nov – 27dec. Participa in continuare! Pastreaza ambalajul!”.

 

5.3 Inscrierea prin WEB

 

Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui mesaj electronic prin intermediul site-ului www.snickers.ro. Pentru a trimite acest mesaj, participantul trebuie sa completeze toate casutele marcate obligatorii si sa introduca codul unic in casuta corespunzatoare. Participantul va primi pe adresa de e-mail de inscriere unul dintre urmatoarele mesaje:

 

Mesaj valid:

“Codul tau a fost inregistrat.Participa in continuare pentru a castiga un MOTOSK8 pe zi sau un tricou cu leduri de la Snickers in fiecare ora.Pastreaza ambalajul

 

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod unic de mai multe ori):

“Codul unic a mai fost folosit pentru efectuarea unei inscrieri. Pentru o  noua inscriere in concurs cumpara batoanele participante si trimite un nou cod unic.”

 

Mesaj eroare FARA NR. DE COD (pt. cei care trimit SMS fara nici un cod – minim 1 cifra):

„Mesaj incorect. Pentru a participa la promotie cumpara batoanele participante si trimite NUMAI codul unic din interior.”

 

Deoarece produsele participante vor fi pe piata inainte de inceperea promotiei, Organizatorul a decis sa ia in considerare si codurile valide primite din momentul in care batoanele de ciocolata se gasesc in rafturi. Astfel, toti participanti care se vor inscrie prin site din momentul in care batoanele sunt in rafturile magazinelor din Romania si pana in data de 1 noiembrie 2009 vor primi urmatorul mesaj:

 

“Codul tau valid a fost inregistrat si va participa la tragere la sorti. Promotia se desfasoara intre 2nov – 27dec. Participa in continuare! Pastreaza ambalajul!”.

 

5.4 Participantii la promotie sunt obligati sa pastreze ambalajul inscriptionat cu codul unic in baza caruia s-a realizat inregistrarea si care face dovada cumpararii produselor participante la promotie. In cazul in care un participant ce a trimis un mesaj de inscriere declarat castigator in urma tragerii la sorti si acesta nu poate face dovada posesiei ambalajului inscriptionat cu codul unic trimis prin respectivul mesaj, premiul nu va fi validat.

 

5.5 Un cod unic nu poate fi inscris in acelas timp prin SMS, indiferent de numarul scurt ales, si prin WEB, cum nu poate fi inscris prin cele doua numere de SMS valabile in promotie.

 

5.6 Participantii desemnati castigatori au obligatia sa obtina validarea premiilor in conformitate cu dispozitiile Art.6 din prezentul Regulament Oficial.

 

 

Art. 6. Tragerea la sorti si validarea premiilor

 

6.1 Conditii de validitate pentru SMS-uri si inscrieri prin WEB

 

6.1.1 Pentru ca un participant sa poata participa cu un cod in cadrul tragerii la sorti trebuie sa

 

A.                 Participantul sa îndeplineasca dreptul de participare prevazut in Art.4 din prezentul Regulament Oficial;

B.                 Participantul sa se inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la numarul 1814 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) sau la numarul 1878 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) sau prin trimiterea unui mesaj electronic prin intermediul site-ului www.snickers.ro atat in perioada promotiei, 2.11.2009 – 27.12.2009, precum si in perioada dinaintea promotiei, incepand cu momentul in care batoanele de ciocolata vor fi pe piata.

C.                 Mesajul de inscriere trebuie sa cuprinda NUMAI codul unic din interiorul ambalajului produselor participante la promotie. Mesajul nu va fi considerat valid daca contine si alte litere sau cifre in afara de codul unic.

D.                 Codul unic trimis prin SMS sau prin intermediul site-ului www.snickers.ro trebuie sa fie identic cu numarul codului unic din interiorul pachetului detinut de catre participant.

 

6.1.2 Pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri unice persoanele interesate sunt obligate sa se inscrie cu fiecare cod printr-un SMS sau printr-un mesaj electronic trimis prin intermediul site-ului www.snickers.ro. Un mesaj continand un cod va fi considerat o unica intrare in promotie.

 

6.1.3 Nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet.

 

 

6.2 Tragerea la sorti

 

  In data de 12 ianuarie 2010, va avea loc tragerea la sorti, in cadrul careia se vor acorda premiile promotie:

- 1344 de premii, fiecare constand intr-un tricou leduri, in valoare de 30 187,92 EUR

- 56 de premii, fiecare constand intr-un MOTOSK8, in valoare de 28 656,08 EUR

 

Valoarea totala a premiilor este de 58 844 EUR

 

Tragerea la sorti se va efectua din toate intrarile valide primite in perioada promotiei, 2.11.2009-27.12.2009, precum si toate inscrierile valide primite inaintea perioadei promotiei, inclusiv. Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentatii companiilor implicare si se va desfasura in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii se vor extrage si 100 de rezerve pentru premiile constand in tricouri si 25 de rezerve pentru premiile constand intr-un MOTOSK8.

 

6.3 Procedura de validare a premiilor

 

6.3.1 Pentru a intra in posesia premiilor instant participantii desemnati castigatori trebuie:

 

A.                 Sa pastreze ambalajul produsului participant la promotie inscriptionat cu codul unic inserat in mesajul de inscriere

B.                 Sa faca dovada posesiei ambalajului. In cazul unui premiu ce consta intr-un tricou, dovada posesiei ambalajului ramane la latitudinea Organizatorului, acesta fiind indreptatit sa ceara o astfel de dovada.

C.                 Sa declare atunci cand sunt contactati telefonic numarul codului unic – convorbirea va fi inregistrata

D.                 In maxim sapte (7) zile lucratoare de la data contactarii de catre Organizator, sa se prezinte cu ambalajul inscriptionat cu codul unic si cu o copie dupa buletin/cartea de identitate la adresele indicate de Organizator, sau sa trimita prin posta la OP15 CP45 Bucuresti ambalajul respectiv insotit de o copie dupa buletin/cartea de identitate. Trimiterea prin Posta Romana a ambalajelor castigatoare se va face cu confirmare de primire. Participantii castigatori au obligatia de a pastra o copie a ambalajului, in cazul in care Posta Romana va pierde plicul. Organizatorul nu este responsabil in cazul in care Posta Romana va pierde un plic castigator. Acest lucru este valabil numai pentru castigatorii premiilor constand in MOTOSK8-uri.

E.                  sa semneze declaratia avand continutul prevazut in Anexa 1 la prezentul Regulament Oficial si procesul verbal de predare-primire cuprins in Anexa 2 la prezentul Regulament Oficial. In cazul in care participantul castigator este minor, unul dintre parinti sau tutorele sau trebuie sa semneze alaturi de participant atat declaratia, cat si procesul verbal de predare-primire. Acest lucru este valabil pentru castigatorii premiilor constand in MOTOSK8-uri.

 

6.3.2 Daca nu sunt indeplinite conditiile prevazute la punctele 6.1 si 6.1.2 de mai sus premiul nu va fi validat. De asemenea, premiul nu va fi validat daca castigatorul:

 

(i)         nu raspunde la telefon timp de sapte (7) zile calendaristice de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator;

(ii)        are telefonul inchis timp de sapte (7) zile calendaristice de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator;

(iii)       se afla in afara ariei de acoperire timp de sapte (7) zile calendaristice de la data emiterii Mesajului castigator zilnic de catre Organizator;

(iv)       nu prezinta copia ambalajului castigator in cazul in care Posta Romana pierde plicul cu ambalajul castigator, precum si dovada expedierii acestuia

           

6.3.3 Organizatorul va valida premiul in termen de sapte (7) zile lucratoare de la data primirii ambalajului inscriptionat cu codul unic si a copiei dupa buletin/cartea de identitate a participantului castigator.

 

6.3.4 In cazul in care premiul nu este validat de catre Organizator, premiul se acorda rezerve extrase in cadrul tragerii la sorti in ordinea extragerii. In cazul unul sau mai multe premii nu se pot acorda nici potentialilor castigatori si nici rezervelor, din motive independete de Organizator, atunci premiul se va anula.

 

6.3.5 In cazul in care un participant castigator considera incorecta decizia Organizatorului de a nu valida un premiul sau este obligat sa trimita Organizatorului o contestatie in scrisa in termen de cinci (5) zile lucratoare de la data comunicarii deciziei.

 

 

Art. 7. Premiile si predarea acestora

 

7.1 Participantii castigatorii vor fi contactati de catre Organizator telefonic in termen de 7 zile de la data tragerii la sorti si se va verifica codul unic – convorbirea va fi inregistrata. Contactarea telefonica a participantilor castigatori este obligatorie pentru Organizator, dar imposibilitatea efectuarii acestei convorbiri din motivele mentionate in Art. 6 de mai sus indreptateste Organizatorul sa refuze validarea premiului.

 

7.2 Organizatorul va preda premiile ce constau in MOTOSK8-uri participantilor castigatori fie la adresa: Bd. Constructorilor , nr. 16A, sector 6, Bucuresti, fie la adresa indicata de catre participantul castigator. Organizatorul este liber sa aleaga pe oricare dintre cele doua modalitati de predare. Premiile vor fi livrate cel mai tarziu pana la 01.03.2010.

 

7.3 Premiile ce constau in tricouri, vor fi expediate castigatorilor prin intermediul Postei Romane, la adresa indicata de catre ei in cadrul convorbirii telefonice in care sunt anuntati ca sunt castigatori. Premiile vor fi livrate in termen de 30 de zile lucratoare de la data contactarii.

 

7.4 Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii nu pot fi contactati de catre curieri/organizator din motive independente de ei sau daca nu pot intra in posesia premiului din motive independete de organizator.

 

           

Art. 8. Alternative ale premiilor

 

Nu este permisa preschimbarea premiilor in lei sau in alte obiecte si nici a parametrilor acestora.

 

 

Art. 9. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 10. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei poate fi obtinut gratuit, accesand pagina de web www.snickers.ro sau poate fi solicitat la numarul de telefon 021 407 71 52 (Tarif normal in reteaua Romtelecom).

 

 

Art. 11. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 27.12.2009 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

 

 

Art. 12. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

Art. 13. Diverse

 

13.1 Organizatorul este obligat sa publice pe situl www.snickers.ro numele castigatorilor si premiul acordat acestora.

 

13.2 In cazul în care participanti vor câstiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati numai daca acestia sunt de acord.

 

13.3 Prin inscrierea in promotie, participantii declara ca sunt de acord ca datele lor personale (inclusiv adresa de pe plic) sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Organizatorului si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea Organizatorul si partenerilor sai. Organizatorului se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de Legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Mars Romania, Calea Floreasca nr. 169 Floreasca Business Park, corp A, Bucuresti, sector 1. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al  Organizatorului.

 

13.4 La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Mars Romania, Calea Floreasca nr. 169 Floreasca Business Park, corp A, Bucuresti, sector 1, Organizatorului se obliga:

 

(i)                  sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

(ii)                sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

(iii)               sa înceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

 

13.5 Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

 

13.6 Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

 

(i)                  Plicurile deteriorate, adresele incomplete sau incorect completate

(ii)                Plicurile pierdute sau pentru orice alte probleme cauzate de serviciile postale.

(iii)               Plicurile cu ambalaje inscriptionate cu coduri castigatoare sosite dupa expirarea termenului de validare.

(iv)              Plicurile expediate la alta casuta decât OP1 CP45 Bucuresti

(v)                SMS-urile sau mesajele electronice trimise prin www.snickers.ro primite dupa data de 27.12.2009 ”.............”

(vi)             SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1814 sau 1878(valabile in retelele Vodafone, Orange, Cosmote cu tarif normal) sau inscrierile facute pe alta pagina decat www.snickers.ro  

(vii)           SMS-urile sau mesajele electronice trimise prin www.snickers.ro ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe ambalajul produsului expediat.

(viii)              SMS-urile trimise de Organizator dar care nu au fost primite de catre participanti din motive tehnice

(ix)                Ambalajele deteriorate care nu mai permit citirea codului unic sau pentru ambalajele pierdute.

 

13.7 Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.

 

13.8 Prin inscrierea in promotia “SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi”,

participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

 

13.9 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari intr-un ziar cotidian de larga circulatie.

Nu avem elemente multimedia.
mariana (bucuresti) in 29 septembrie 2009, 21:07
perioada promotiei este 02 noiembrie sau octombrie?
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 septembrie 2009, 10:19
Salut, Mariana!
Perioada promotiei mentionata mai sus este cea corecta: incepe pe 2 noiembrie.
Am publicat campania mai devreme decat data de incepere pentru ca prin regulament se prevede ca pot participa la tragerea la sorti si codurile unice inscrise inainte de data de 2 noiembrie, iar organizatorii ne-au anuntat ca produsele cu ambalaje promotionale sunt deja pe piata. Spor la premii!
besenyei (cluj-napoca) in 02 octombrie 2009, 19:05
cum poate incepe concursul mai repede daca sunt premii pentru fiecare ora si pentru fiecare zii?......tot ce se scrie pana la 02.noiembrie participa pentru extragerea pentru pima zii si prima ora?.....
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 octombrie 2009, 20:50
Salut, Besenyei!
Conform regulamentului, participa la tragerea la sorti si SMS-urile sau inscrierile pe web valide trimise inainte de data de 2 noiembrie. Acestea se alatura inscrierilor valide trimise intre 2 nov. - 27 dec. la extragerea din 12 ianuarie 2010, cand vor fi desemnati toti castigatorii. Campania ofera atatea tricouri cu leduri cate ore sunt in perioada 2 noiembrie - 27 decembrie, iar numarul de MOTOSK8-uri este egal cu numarul zilelor din perioada promotiei.

Extrase din regulament:
Art. 5.2:
"Deoarece produsele participante vor fi pe piata inainte de inceperea promotiei, Organizatorul a decis sa ia in considerare si codurile valide primite din momentul in care batoanele de ciocolata se gasesc in rafturi. Astfel, toti participanti care vor trimite sms din momentul in care batoanele sunt in rafturile magazinelor din Romania si pana in data de 1 noiembrie 2009 vor primi urmatorul mesaj:
"Codul tau valid a fost inregistrat si va participa la tragerea la sorti. Promotia se desfasoara intre 2nov - 27dec. Participa in continuare! Pastreaza ambalajul!"."

Art. 5.3:
"Deoarece produsele participante vor fi pe piata inainte de inceperea promotiei, Organizatorul a decis sa ia in considerare si codurile valide primite din momentul in care batoanele de ciocolata se gasesc in rafturi. Astfel, toti participanti care se vor inscrie prin site din momentul in care batoanele sunt in rafturile magazinelor din Romania si pana in data de 1 noiembrie 2009 vor primi urmatorul mesaj:
"Codul tau valid a fost inregistrat si va participa la tragere la sorti. Promotia se desfasoara intre 2nov - 27dec. Participa in continuare! Pastreaza ambalajul!"."

Art. 6.2. Tragerea la sorti
"In data de 12 ianuarie 2010, va avea loc tragerea la sorti, in cadrul careia se vor acorda premiile promotiei:
- 1344 de premii, fiecare constand intr-un tricou leduri, in valoare de 30 187,92 EUR
- 56 de premii, fiecare constand intr-un MOTOSK8, in valoare de 28 656,08 EUR"

"Tragerea la sorti se va efectua din toate intrarile valide primite in perioada promotiei, 2.11.2009-27.12.2009, precum si toate inscrierile valide primite inaintea perioadei promotiei, inclusiv. Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentatii companiilor implicare si se va desfasura in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii se vor extrage si 100 de rezerve pentru premiile constand in tricouri si 25 de rezerve pentru premiile constand intr-un MOTOSK8."

Spor la premii tuturor!
Iulian Cristian (Bucuresti) in 06 octombrie 2009, 14:51
am cumparat 4 twix, iar pe niciunul nu pot descifra codul, imi spune ca nu este corect...
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 octombrie 2009, 16:15
Salut, Iulian! Luam imediat legatura cu organizatorii sa vedem ce se poate face in cazul tau. Revenim cu detalii indata ce primim un raspuns.
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 octombrie 2009, 17:24
Draga Iulian, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind formularul de contact din meniul de jos al site-ului, iar noi iti vom comunica o adresa de e-mail la care sa trimiti fotografii (facute cu telefonul mobil sau aparatul foto) sau copii scanate ale respectivelor coduri. Le vom transmite in deplina confidentialitate reprezentantilor organizatorului, care le vor descifra si ne vor indica variantele corecte pentru tine, pe care ti le vom transmite tot sub absoluta confidentialitate, pe e-mail.
IMPORTANT: mentioneaza in mesajul tau "Coduri ilizibile promotie Snickers".

Daca si alti vizitatori au intampinat aceeasi problema, ii rugam sa procedeze intocmai ca mai sus.
H (bucuresti) in 07 octombrie 2009, 15:03
Cum pot sa declare ca se castiga un premiu pe ora/ pe zi in conditiile in care toate premiile se vor extrage in Ianuarie 2010??? Asa ceva se declara in momentul in care se ofera premii instant, nu prin extragere la o data ulterioara.
bogdan (sangeorgiu de mures) in 08 octombrie 2009, 20:32
cand se pun spre vanzare"snikers"cu coduri de sms-uri?
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 octombrie 2009, 13:20
Salut, Bogdan! Produsele Snickers, Mars si Twix cu ambalaj promotional au aparut deja pe piata. Le gasesti cu siguranta in marile magazine. Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 octombrie 2009, 15:40
Draga H (Bucuresti),
Organizatorii confirma ca raspunsul oferit de noi mai sus este corect:
"Campania ofera atatea tricouri cu leduri cate ore sunt in perioada 2 noiembrie - 27 decembrie, iar numarul de MOTOSK8-uri este egal cu numarul zilelor din perioada promotiei."
Iti dorim mult spor la premii.
besenyei (cluj-napoca) in 09 octombrie 2009, 19:24
Campania ofera atatea tricouri cu leduri cate minute sunt in perioada 2 noiembrie - 27 decembrie, iar numarul de MOTOSK8-uri este egal cu numarul zilelor din perioada promotiei." CATE MINUTE SUNT INTRE 2 NOIEMBRIE SI 27 DECEMBRIE SAU CATE ORE SUNT IN INTERVALUL ACESTA??????????????????????????????????????????????????????????
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 octombrie 2009, 11:04
Draga Besenyei, am gresit noi si ne cerem scuze; acum am rectificat. Numarul tricourilor este egal cu al orelor, nu al minutelor de campanie. Se ofera 1.344 de tricouri cu led; impartind suma la 24 de ore, obtinem cele 56 de zile de campanie (zile calendaristice, din intervalul 2 noiembrie - 27 decembrie a.c.).
Ne pare rau pentru aceasta neintelegere.
Iulian Cristian (Bucuresti) in 14 octombrie 2009, 14:37
am trimis codurile la adresa de email, dar nu am primit niciun raspuns...
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 octombrie 2009, 17:36
Salut, Iulian! Nu ai trimis codurile la adresa indicata. Ne-ai trimis doua mesaje, dar niciunul dintre acestea nu avea atasate fotografiile codurilor. Ti-am raspuns pe e-mail, atentionandu-te ca ai uitat sa le inserezi, dar n-am mai primit nimic de la tine.
Adresa la care trebuie sa trimiti imaginile este aceea de la care ti-am scris si pe care ti-am repetat-o si in cuprinsul mesajului. Nu o indicam aici, din cauza ca robotii detecteaza cu usurinta adresele de e-mail si primim deja o cantitate uriasa de mesaje spam.
Te rugam sa ne trimiti imaginile cu toate codurile, ca sa te putem ajuta. Succes!
Iulian Cristian (Bucuresti) in 16 octombrie 2009, 12:54
am trimis din nou pozele cu codurile pe care nu le inteleg...
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 octombrie 2009, 14:10
Salut, Iulian! Dupa cum te-am anuntat si pe e-mail, am primit fotografiile si le-am transmis organizatorilor, care urmeaza sa ne spuna care sunt codurile corecte in cazul tau. Te tinem la curent pe e-mail.
Florin (Tandarei) in 11 noiembrie 2009, 09:32
buna ziua! cand apar primii castigatori si unde ii putem vedea? bafta tuturor!!
Moderator 2 (Infopromotii) in 11 noiembrie 2009, 13:19
Pentru Florin (Tandarei): raspunsul este enuntat la art. 6.2 din regulament. Multa bafta si tie!
Camelia (Timisoara) in 12 noiembrie 2009, 22:06
Frumos concurs!
Camelia (Timisoara) in 12 noiembrie 2009, 22:11
Nu stiu de ce nu-mi primeste intrebarea:daca am mai multe coduri trimise si castig cu unul,sunt sunata si intrebata care-i codul eu de unde stiu care e din 30?Merci anticipat de raspuns
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 noiembrie 2009, 21:59
Draga Camelia, am transmis intrebarea ta organizatorilor si ne-au raspuns ca ar trebui sa-ti notezi toate codurile cu care ai participat, astfal incat sa le poti comunica operatorului, in cazul in care te contacteaza. Trebuie sa pastrezi si toate ambalajele pentru validare.
Iti dorim mult succes.
() in 14 noiembrie 2009, 00:35
Pentru Camelia si pentru Moderator: Politicos (si normal) ar fi caoperatorul sa te intrebe: Ai ambalajul cu codul "CUTARE" ? S-ar evita munca inutila de a nota ora, ziua si codul trimis. Oricum, organizatorul stie (de aceea te suna !!!!!!!!!!!) ca tu ai trimis acel cod. Ar trebui sa verifice doar daca il ai. Ar fi culmea sa trimiti un cod si, apoi, sa arunci ambalajul. BAFTA participantilor !!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 noiembrie 2009, 16:48
Salut, Stefan! Sunt destul de multe cazurile in care participantii ratacesc sau arunca din greseala codul cu care s-au inscris. Cat despre intrebarile operatorului, va dorim sa fiti sunati (asta inseamna ca ati fost desemnati castigatori) si suntem siguri ca va veti intelege.
Spor la premii tuturor!
Camelia (Timisoara) in 16 noiembrie 2009, 23:11
Draga Moderator!Nu ai inteles intrebarea.Noi suntem 4 in familie:mama,tata,fata si baiat.Da?Bun.Care cum a mancat ciocolata a trimis codul sau s-au trimis 10 odata.Data n-a notat nimeni,ambalajele sunt aici,intr-o cutie,dar nu mai stiu pe ce nume ca suntem 4.Hai ca le notez pe o foaie,dar nu stiu care cod e al cui si la ce data,doar daca ma intreaba daca am codul cutare,daca mi-l zic ei care e castigator...uffff.!Pa
() in 17 noiembrie 2009, 20:08
Bravo Camelia!!!!!!!!!!!!! Ai pus punctul pe I. Astept si eu raspunsul. Si dl. Moderator 1: Cum garantati ca nu sunt premii aranjate (vezi comentariile de la "Bounty")?????????????? Succes tuturor participantilor si PA!!!!!!!!!!
Moderator 2 (Infopromotii) in 18 noiembrie 2009, 10:57
Draga Camelia (Timisoara),
Cred ca este o falsa problema si-ti faci mai multe griji decat este cazul. Daca suna operatorul si raspunde cineva din familie cred ca va cere sa vorbeasca cu o anumita persoana si atunci se va sti "pe ce nume" figureaza codul castigator. Mai departe, ma astept sa nu fie o problema ca operatorul sa va dea primele X caractere ale codului, pentru a va ajuta sa identificati mai usor ambalajul din cutie.
Bafta la premii si sa sune telefonul!
Moderator 2 (Infopromotii) in 18 noiembrie 2009, 11:17
Pentru Stefan (Bucuresti):
Despre ce "comentarii" de la Bounty vorbesti? Eu am vazut o singura opinie care sublinia, de fapt, ce norocos va fi cel care va castiga singurul premiu pus in joc. Nu in ultimul rand, ar trebui sa stii ca noi nu trebuie sa garantam nimic, pentru simplul fapt ca nu suntem organizatorii promotiei. Cu toate acestea, facem eforturi sustinute pentru a va asigura de acuratetea informatiilor si suntem drastici in selectia promotiilor pe care le prezentam pe site tocmai pentru a elimina eventualele suspiciuni de fraudare. Care, intr-adevar, sunt foarte la moda in zilele acestea...
() in 19 noiembrie 2009, 08:53
Mea culpa !!!!!!!!!! Moderatorul 1(la comentariul 2 de la "Bounty")nu zice:"va garantam" ci "Va asiguram". Ceea este cam tot aia !!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 noiembrie 2009, 13:33
Salut, Stefan! Hai sa respectam regulile site-ului si sa vorbim despre promotia Bounty in pagina dedicata acesteia, nu in pagina dedicata unei alte promotii. Noi raportam toate comentariile si sesizarile voastre organizatorilor si trebuie sa ne asiguram ca acestea ajung unde trebuie. Am spus ca va asiguram ca premiile nu sunt "aranjate" la promotiile prezentate pe site-ul nostru, deoarece vorbim despre organizatori de prestigiu, iar din experienta acumulata de-a lungul celor 5 ani de existenta a site-ului nu s-a semnalat nici cea mai mica neregula cu privire la acest aspect. Asadar, avem motive sa credem ca si de acum incolo, in conditiile accentuarii competitiei intre diferitele promotii, lucrurile vor evolua la fel de bine.
Daca vrei confirmarea membrilor si vizitatorilor vechi, cu experienta, ai site-ului, le poti cere parerile in oricare dintre discutiile de pe forum la care s-ar incadra mesajul tau.
gabriela (Galati) in 20 noiembrie 2009, 09:40
Am incercat sa ma inscriu la adresa - www.snickres.ro - dar nu exista buton de salvare - deci inregistrarea "nu pleaca" - de ce?
Moderator 2 (Infopromotii) in 20 noiembrie 2009, 10:22
Draga Gabriela (Galati): dupa ce completezi toate cele 5 campuri bifeaza "Declaratia" ca ai peste 14 ani (daca ii ai...) si da click pe "INSCRIE-TE IN CONCURS" - butonul de jos al formularului. Asa ar trebui "sa plece" :). Toate astea, pe www.snickers.ro
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 noiembrie 2009, 11:10
Salut, Constantin! La aceasta promotie inca nu s-au desemnat castigatorii. Iata ce prevede regulamentul:

"6.2 Tragerea la sorti
In data de 12 ianuarie 2010, va avea loc tragerea la sorti, in cadrul careia se vor acorda premiile promotiei:
- 1344 de premii, fiecare constand intr-un tricou leduri, in valoare de 30 187,92 EUR
- 56 de premii, fiecare constand intr-un MOTOSK8, in valoare de 28 656,08 EUR".

S-a mai discutat despre acordarea premiilor si in comentariile anterioare (vezi mai sus).
() in 28 noiembrie 2009, 17:08
Draga Moderator.. daca am un snickers, iar atunci cand am desfacut ambalajul, am rupt si codul (poate fi descifrat), codul mai este valid?
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2009, 11:38
Salut, George! Ii intrebam pe organizatori si revenim cu un raspuns oficial din partea lor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2009, 15:30
Salut, George! Organizatorii iti transmit ca in cazul in care codul este descifrabil, te poti inscrie si cu el rupt si ramane valid. Pastreaza-l cu grija!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: SNICKERS iti da energie si un MOTOSK8 pe zi

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media